Ünalovi se ve Villarrealu zatím nedaří, ve hře je lednové hostování

28.10.2017, 18:14
Aktuality
Villarreal se po slabším úvodu sezony vzchopil a posouvá se tabulkou španělské ligy směrem vzhůru, za očekáváními naopak i nadále zaostává Enes Ünal. Mladý turecký útočník si nedokázal vybojovat místo v základní sestavě a už se spekuluje o jeho rychlém konci na El Madrigal...

Stále teprve dvacetiletý fotbalista loni hostoval z Manchesteru City v Twente a upozornil na sebe osmnácti ligovými góly. Žlutá ponorka proto neváhala a investovala čtrnáct milionů eur, tedy sumu, která se jí zatím nevrací. Jedničkou v útoku Villarrealu je letos zatím Cédric Bakambu a do základní sestavy se dere i posila z AC Milán Carlos Bacca.

Ünal nastoupil ke všem úvodním šesti ligovým zápasům a dal i jednu branku, od té doby ovšem nehrál a nenastoupí ani dnes na půdě Atlética Madrid, jelikož jeho jméno chybí v nominaci. Současné situace se už snaží využít Levante, které má zájem o hostování.

"Je pravdou, že Levante se na něho vyptávalo, ale jasné není nic. Je třeba zvážit řadu aspektů a až poté se rozhodnout. Uvidíme, co se stane," řekl nový trenér Javi Calleja.

Autor: Tomáš Pavlík / fichajes.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dávalo by to smysl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele