Umím si představit, že zůstanu v Bayernu, prohlásil Boateng

01.06.2019, 11:57
Aktuality
Jérôme Boateng má za sebou nevydařenou sezónu, proto se začaly objevovat spekulace, podle kterých má během léta opustit Bayern Mnichov. Zkušený stoper se však nebrání setrvání u Bavorů...

Odchovanec Herthy BSC se přes Hamburk dostal do Manchesteru City, tam se však neuchytil podle představ a po pouhém roce se proto vrátil do Německa, konkrétně do Mnichova.

Boateng do Bayernu Mnichov přišel v roce 2011 a během prvních čtyř sezón patřil ke stálicím základní jedenáctky úspěšného mužstva. Posléze se však u bývalého německého reprezentanta stále častěji začaly objevovat zdravotní komplikace, kvůli čemuž vypadl ze sestavy bundesligového mistra.

Během uplynulého ročníku se potom Boateng svezl se zhoršenými výsledky celého týmu, několikrát zůstal nevyužitý na lavičce, načež se začalo spekulovat o jeho odchodu.

Pověstný olej do ohně navíc nedávno přilil prezident bavorského velkoklubu Uli Hoeneß, která uvedl, že by měl Boateng raději odejít za novou výzvou. Sám stoper ale na odchod netlačí.

"Nebudu utíkat, situace se může rychle změnit," řekl Boateng pro deník "Kicker". "Umím si představit, že zůstanu v Bayernu Mnichov. Pořád zůstávám motivovaný," vyhlásil obránce.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (31)

Přidat komentář
icka

Uli má jiný názor.

Reagovat
Stannis Baratheon

Umím si představit že dnes hraju finále LM s rozhodnu v nastavení z přímáku.

Reagovat
bayern987

Situace se změní leda tak, že přijde Pavard s Hernandezem a to mu asi moc nepomůže.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Heresy

Vypadni ...

Reagovat
irik

Reagovat
db18

"Nebudu utíkat"

Reagovat
Rich

Víš co ti povím, nesouvisí to s Boatengem, ale štve mě Uli s těmi prohlášeními o Saném teď v poslední době. Oni si ho nechali utéct za 30 mega a to jim nevadilo, ale teď za kvalitu nechtějí dát 100 mega, i když je to jeden z nejlepších křídel v Evropě, tak prostě kecy typu, že je to nereálné. Zrovna Bayern, jeden z klubů, který potřebuje nové křídla jako sůl a investice je nutná, tak prostě ne, furt jenom kecy.

Reagovat
db18

To mne taky štve... Sané nám teď přijde drahý, ale zároveň chceme Rodriga za nějakých 70 mil. €, když minulý rok mohl stát 20... Lepší by podle mne bylo vzít Saného a pak na DM případně nějakou levnější variantu, když stejně nejspíš bude "jen" záskok za Martineze... když je zpět Coco, tak na DZ stejně asi tolik hrát nebudem.

Reagovat
Rich

Jako doufám, že přijde Sané, je dostupný, dá se využít příležitosti a přivést ho. To je stejný jako Havertz, taky Leverkussen odmítá a to Bayern poslal nabídku 80 mega. Fakt nechápu vedení, poslal bych tam to, co požaduje City, Sané je holt za 100 míčů a vedení si může klepat na čelo, jelikož zaspalo hrozně. A Boatenga bych jim k tomu dal, ať je Pep spokojený.

Ale víš co ti povím, podle mě je zrovna Rodrigo méně potřebný, jelikož Kovač myslím moc často nebude hrát na DZ a já s tím celkem souhlasím, chce to hrát ofenzivněji. Navíc stále máme Martineze a ten je prostě stále dobrý.

Reagovat
db18

jinak prý nabízíme 80 mil. €, City chce 100 mil. € a Bayernu se to zdá moc. Jako když dali 80 za Hernandeze, tak musí počítat s tímhle a podle mne by to i tak za to stálo...

Reagovat
Rich

To mi povídej, Sané tu cenu má prostě a nevím vedení Bayernu si zahrává, že někdo nabídne těch 100 mil a ve výsledku budeme mít prd. Fakt logický.

Jinak Jovič přestupuje do Realu, takže o jedno jméno v seznamu méně, za což jsem já osobně rád, jelikož nevím, Jovič mi do Bayernu nesedí, chce to Wernera.

Reagovat
db18

Jovic by tam podle mne seděl mnohem víc než Werner. Navíc si myslím, že pokud Werner nepřijde za rok zadarmo, tak bude dražší.

Reagovat
Rich

Já si myslím, že Werner přijde za rok a zadarmo. Bayern vyjebe s Lipskem a upřímně to se mi moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde Ngadeu, tak do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Real je jediný místo kam měl přestoupit Ale na to už je pozdě, Varane ho pomalu přerůstá. Každopádně stoperská dvojice Ramos - Boateng, neřikám nic

Reagovat
Csaplárova past

Varane ho "pomalu" přerůstá? Jestli bys dnes upřednostnil Boatenga v základu před Varanem, tak jsi totální fotbalový analfabet a ignorant ....

Reagovat
20fredy20

Jeden tragickejsi ako druhy, Varana tocili tento rok amateri.

Reagovat
LeonardoUžoa

Souhlas, hlavně na MS.

Reagovat
ADM

Po MS dost spadol

Reagovat
Rich

Zajímavý, že chce zůstat. Ty výkony nebyly ideální a měl by odejít, navíc, přijde Hernandez a Pavard, k tomu Sule a Hummels ještě, kteří jsou daleko lepší než on. Holt bude hnít na lavičce, pokud zůstane.

Se divím, že po něm neskočí takový Juve a nebo někdo z anglických klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Arsenal.

Reagovat
Rich

Jo no.

Reagovat
Bayern +

To je síce milé, Jerome, ale moc ti na to vedenie neskoci, nie nadarmo sa do obrany investovalo 115 mega €.

Každopádne hrac je to stále dobrý, len potrebuje novú výzvu a defenzívnejšieho trénera, Inter s Contem by som mu strašne prial.

Reagovat
db18

Reagovat
Stannis Baratheon

OT: Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

S Firminem není nic, ale se Stannisem to vypadá zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou nestačilo?

Reagovat
Rarášek

Asi by mi v Arsenalu nevadil, kvalitu má, jen už potřebuje změnit prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

15:37 Union Berlín natrvalo získal Abdullahiho

Suleiman Abdullahi se stal natrvalo hráčem Unionu Berlín. Ofenzivní univerzál u nováčka 1. Bundesligy do této chvíle hostoval z Eintrachtu Braunschweig a nyní v hlavním městě Německa podepsal kontrakt do roku 2022. (kicker.de)

Pěkné, kurva pěkné Udržet se hlavně za každou cenu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele