UJFALUŠI VĚŘÍ, ŽE TONI ZŮSTANE

11.04.2007, 18:34
Aktuality
Na Apeninském poloostrově se v létě zřejmě strhne mela o Luku Toniho. O vysokého útočníka se zajímá řada především evropských velkoklubů a ani sám hráč v tuto chvíli neví, čí dres bude v příští sezóně oblékat. Jeho klubový spoluhráč Tomáš Ujfaluši ale věří v konečné vítězství Fiorentiny...

"Neodejde Dainelli, tento klub potřebuje kapitána a já si myslím, že nakonec zůstane i Toni," domnívá se český reprezentační obránce. "Já jsem tady tři roky a potřebu odejít zatím necítím," dodal Ujfaluši, který má ve Fiorentině platný kontrakt ještě pro příští sezónu.

Toni na stadionu Artemia Franchiho kroutí druhý rok a vede se mu náramně. Loni dal 31 ligových branek a stal se suverénním vítězem soutěže o Zlatou kopačku pro nejlepšího kanonýra Evropy. Letos svůj triumf může zopakovat, na svém kontě má zatím 16 přesných zásahů a na vedoucího Afonsa Alvese z nizozemského Heerenveenu ztrácí sedm bodů, což v přepočtu činí čtyři branky.

Fiorentina byla v létě usvědčena z korupčního jednání a přišla o možnost startovat v Lize mistrů. Navíc jí bylo odebráno 15 bodů a už na začátku sezóny tak bylo jasné, že útok na titul bude pouhou utopií. V tuto chvíli patří Fiorentině sedmá příčka se čtyřbodovým mankem na šesté Empoli, na Palermo, které nyní drží poslední příčku zajišťující start ve třetím předkole Ligy mistrů, ztrácí klub z renesančního města sedm bodů, přičemž má jeden zápas k dobru.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele