Uhrin nakonec z AIK Stockholm odchází

27.11.2002, 07:05
Aktuality
Dušan Uhrin nakonec doopravdy odchází ze švédského AIK Stockholm. Fotbalové Švédsko doslova žije příběhem českého trenéra, Uhrin pozvedl tým, který minulou sezónu bojoval o udržení v lize, na páté místo tabulky a dokonce až do finále švédského poháru.

Minulý týden se v médiích objevovaly zprávy o tom, že Uhrin končí, sám trenér ovšem řekl, že nic nikomu neříkal. K odchodu se rozhodl až v úterý. Na dotaz, jestli existuje něco, co by ho v rozhodnutí odejít mohlo zviklat, Uhrin reagoval: "Nic. Jsem utahaný, potřebuju si odpočinout." K Uhrinovi domů dokonce chodí novináři, kteří žádají o rozhovor. "Je z toho tady pěkný poprask," povzdechl si kouč.

Ovšem to, že Uhrin Stockholm opustí, přece jen není tak jasné. Uhrin se s vedením dohodl, že ve funkci zůstane, dokud stockholmský klub nesežene adekvátní trenérskou náhradu. Ve Švédsku se hraje liga systémem jaro - podzim, takže na to má vedení dost času.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele