UEFA dá do prodeje vstupenky na ME

30.04., 16:41
Aktuality
Logo UEFA EURO 2024 (© AFP)

Evropská fotbalová unie UEFA dá ve čtvrtek do prodeje více než 100 tisíc dodatečných vstupenek na mistrovství Evropy v Německu. Počty lístků se budou lišit zápas od zápasu.

Vstupenky se budou na oficiálním webu EURO2024/tickets ve čtvrtek od 11:00 SELČ prodávat systémem "kdo dřív přijde". K dispozici budou lístky, které už fanoušci nabízeli na přelomu března a dubna na oficiální přeprodávací platformě, další lístky se uvolnily poté, co byly stanoveny konečné plány sedadel na stadionech, a budou se prodávat také vstupenky s omezeným výhledem na hřiště.

Čeští fotbalisté budou na ME hrát ve skupině F v Lipsku 18. června s Portugalskem a v Hamburku 22. června s Gruzií a 26. června s Tureckem.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele