Udinese si odchod Di Nataleho nepřipouští

24.09.2007, 10:41
Aktuality
Největší hvězdou posledních týdnů v Itálii není žádný z fotbalistů AC Milán, Interu nebo AS Řím. Obrovskou pozornost na sebe poutá útočník Udinese Antonio Di Natale a jeho zaměstnavatel pevně doufá, že s hráčem bude spolupracovat i v příštích letech...

"Máme s ním skvělý vztah. Podepsali jsme s ním smlouvu na dalších pět let a věříme mu. Víme, jakou má vlastně cenu," prohlásil sportovní ředitel Udinese Pietro Leonardi.

Di Natale zažívá zřejmě nejplodnější období své kariéry. Před dvěma týdny sám rozhodl o důležitém vítězství italského národního týmu v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 na Ukrajině a střeleckou pohodu si přenesl i do Serie A. V minulém kole pokořil turínský Juventus, a to dokonce na jeho hřišti, o víkendu si pak na své konto připsal další dva přesné zásahy, když zařídil výhru 2:0 nad Regginou. Především proto začínají média na Apeninském poloostrově spekulovat o zájmu milánského AC.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Hlavně at nejde do AC,vypracoval se tak at' celou letosni sezonu stravi v Udine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele