Udinese převzal bývalý hráč Sottil

07.06.2022, 16:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
PISTOLERO

No smlouva na jeden rok naznačuje jak moc mu věří

Reagovat
Panini Calciatore

Preco sa na to vacsina pozera z opacneho hladiska?

Ja to vidim pozitivne, trener sa musi viac snazit ak si bude chciet miesto udrzat co moze byt pre klub len prospesne. Na druhej strane ak bude dobry tak bude onho zaujem aj inde a kazdy si rad pocka na koniec sezony kedy ho bude mat zdarma.

Vyplacat trenerov spod drahych kontraktov ked s nimi nie je spokojnost je prave casto na skodu.

Bud to skodi financne alebo kvoli tomu zbytocne predlzuju agoniu vo viere ze sa tim vzchopi len aby to nemuseli vyplacat.

Reagovat
PISTOLERO

No jestli mají nějakou vizi za kterou si stojí, tak předpokládám že si podle té vize vybrali i trenéra. Proto mi skrz nějakou koncepci přijde smlouva na 1 sezónu úsměvná. To že se točí trenéři jak na běžícím páse je bohužel smutná realita. Za mě ideál smlouva na 3 roky a podržet trenéra i v horších časech ať to má nějakou koncepci. Ne jako ve Spartě

Reagovat
Panini Calciatore

Podla mna ked beries kouca ktory v tej lige nema na konte ani jeden odkoucovany zapas (ani v inej na tomto najvyssom leveli) tak je riziko dat mu dlhsiu zmluvu.

Je ine ked je uz odsledovany a vies co asi mozes od neho cakat.

Ale ja som mal tieto pribehy vzdy rad, kto ma odvahu riskovat a vytiahnut zacinajuceho kouca s dobrymi predpokladmi tak nech je za to odmeneny.

Vezmi priklad Gerrard. Bol u juniorky v Liverpoole, nikdy netrenoval dospelych a zavolal ho Rangers ktory si na mena potrpi. Vyhral s nimi titul bez prehry (aj ked nie hned v prvej sezone) a otvorilo mu to dvere do Premier League. Sice sa zachoval k Rangers ako idiot a zradca ale to ze nebol denne s rodinou som mu ako dovod uveril.

Reagovat
PISTOLERO

Jasně já to chápu. Na druhou stranu pokud "zazáří" prchne za lepším a nos utře Udine. Alespoň nějaká opce na možné prodloužení tam být měla (možná je, ale nezmiňují to )

Reagovat
Largo

Reagovat
Kucka

Reagovat
pepa474

v zimě sparta

Reagovat
Panini Calciatore

Inak nova sezona Serie A sa zrebuje uz v piatok 24.6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
stuff

Dobre tu zdochol pes v sekcii.

Pritom uz len pri juve sranda. Pogba saga, di Maria saga, spekulacie Kostic, najnovsie Berardi, Simeone, Milik. Vymena Kean-Morata. Tema de Paul, stiahnutie nasich mladych. Odstupenie zmluvy s Velsanom. Som zvedavy

Reagovat
10

právě, já snad radši preferuju to ticho

ale De Paul Pogba by bylo cool

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

Bohužel, je tu ticho po pěšině.

Reagovat
smazaný uživatel

90% zpráv jsou jen hovna od lovců senzací, aspoň co se týče AS.

Asi nabízíme za Celika z Lille, kterého ale možná blokne Fonseca, pokud jim podepíše, zároveň doufáme, že si vezme Kluiverta a Veretouta. Mourinho prý volal Montellovi kvůli Akgunovi, což je nuovo Under s pravou nohou na víc než na opření a okem pro finálku. Nesmyslná jména jako Neves a Bissouma, za které bych vraždil, ale prostě stojí 50+. respektive 35+ míčů.

Bohužel nás nespojují s Torreirou, kterého bych v týmu viděl za 15 raději než Oliveiru za 8. Další kolo dotazů na Berardiho a nekonečné články o Frattesim.

Zaniolo má cenovku 70, ale protože Pinto s Mouem chtějí řešit prodloužení až koncem léta, kolotoč bude pokračovat.

Anglická média dělají všechno pro to, aby někdo uvěřil, že Mou půjde do PSG. Nabídli nám Pellegriniho, Van de Beeka, Mertense. Senesi, Cuadrado - nic neproběhlo.

V zásadě jediná čistá věc je to, že Matič odmítl 8 nabídek kvůli Mourinhovi a jesti AC zaplatí za Florka 3 nebo 4 miliony. Je prostě ještě brzo, okno začíná až za 3 týdny. Jo a Pantaleo chce Felixe do Lecce, což je super. Friedkini koupili AS Cannes takže půjdou asi i po Trenčínu.

Reagovat
stuff

Reagovat
GEGE

u ACM to samé... během pár dní jsme spojování s celou útočnou čtveřicí Sassuola, Belotti už měl být podle nich dávno Rossonero atd...a to je kazdy rok to samé furt milion různých jmen...už mě ty spekulace fakt nebaví sledovat jak dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je fakt brzo.

Reagovat
10

v mediálním světě Juve je u Zaniola pevná částka 40m

Reagovat
smazaný uživatel

Italský fotbal je skutečný multivesmír

Reagovat
stuff

Reagovat
10

je

Reagovat
Kaka14

ono to nie je kvoli uctovnictvu .... ked sa podpisu hraci az od 1.jula tak sa tie naklady posunu do novej sezony ? aspon mne to tak pripada pri AC, ked Sanchez je uz dohodnuty ale stale sa caka na nieco

Reagovat
smazaný uživatel

1.7. začíná přestupové okno, do té doby lze podle mě registrovat pouze volné hráče.

Reagovat
Pipo123

Lazio have agreed personal terms with Ivan Ilic, according to Sportitalia, but negotiations continue with Hellas Verona to work out a transfer fee

HHUHUHUHU

Reagovat
LesyJePan

Renato Sanches má v Lille smlouvu na poslední rok a tu nedodrží, portugalský záložník se bude stěhovat do AC Milán. Kluby jsou prakticky domluveny na transferu za osmnáct milionů eur. (abola.pt)

Ak sa to dotiahne tak nahrada za Kessieho by bola, snáď mu bude držať zdravíčko. Takže v zálohe so štvoricou Tonnali, Bennacer, Sanches a Pobega. Rátam s tým, že Bakayokovo hosťovanie sa predčasne ukončí.

Snáď sa zamerajú konečne na trequartistu, síce už máme Adliho ale od neho nevieme čo čakať. S dvojkou Diaz Adli by to bol celkom risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Renato u Vás bude hrát AM

Reagovat
LesyJePan

Nemyslím si, že sa s nim pocita primárne na túto pozíciu ale môže to tak dopadnuť v priebehu sezony, ked sa neprivedie adekvatna posila na tento post.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Kapřík

Krunic nezůstane?

Reagovat
LesyJePan

Vidiš, na neho som zabudol. Pioliho oblubenec, koncom sezony bol užitočný, sedí na lavičke a nerobí drahoty. Určite zostane.

Reagovat
Kaka14

ja som si ho uz aj oblubil ..... za tu jeho bojovnost kde trebalo na konci zapasu udrzat vysledok

Reagovat
LesyJePan

Mna si tiez získal, resp. mi nevadí. Niekedy som ho vôbec nemusel.

Reagovat
cresposuper

V Gazzette sa musia velmi nudit, ked pisu, ze za Skriniara chceme "minimalne 40"

Reagovat
LesyJePan

40 je malo. Ale tých 50 by bolo asi ok nie?

Reagovat
cresposuper

Ani nahodou, je to nas najlepsi stoper a uplne klucovy hrac.

Reagovat
LesyJePan

Tak koľko by si si predstavoval?

Reagovat
Kaka14

tak ked sa teraz zranil, tak sa predaj podla mna dost skomplikoval .... a pod cenu urcite nepojdete

Reagovat
Deki

zranil se na měsíc, je to jen sval. a na prodej tam budou jiní adepti, osobně bych obětoval Lautara, ale ten asi zůstane

Reagovat
LesyJePan

Dumfries + Correa za mňa. To by ste mohli v najlepšom prípade zinkasovať až 70 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci sleduje někdo zápasy Lyonu? Krom dvojmače se Spartou, které jsem viděl.

Možná se rýsuje výměna Veretout - Aouar s doplatkem, toho kluka žeru, zajímalo by mě víc ze zápasů Ligue 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele