Udinese podepsalo smlouvu se zkušeným Prödlem

04.02.2020, 19:25
Aktuality
Sebastian Prödl před nedávnem ukončil smlouvu s Watfordem, dlouho však bez angažmá nezůstal. Ostřílený stoper se vydává do Itálie, kde podepsal kontrakt s Udinese...

Rakouský obránce se ze Sturmu Graz vydal do Werderu Brémy, kde se zařadil mezi důležité hráče, přestože častokrát chyběl vinou zranění. Pomohl také vyhrát DFB-Pokal.

Před čtyřmi a půl lety se Prödl stěhoval do Premier League, když posílil nováčka Watford. Urostlý obránce pomohl "Sršně" adaptovat mezi elitou, poslední rok a půl ale prakticky nenastupoval, což byl i jeden z důvodů, proč se na konci ledna rozhodl ukončit smlouvu.

Prödl však dlouho bez práce nezůstal, když na nadcházejících osmnáct měsíců podepsal kontrakt s Udinese. "Udinese oznamuje příchod Sebastiana Prödla. Obě strany podepsaly smlouvu do roku 2021," stojí na webu italského klubu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Věřil jsem mu stejně jako Kjaerovi asi na lepší kariéru. Pro Udine ale solidní posila. Snad uhrají alespon ten střed tabulky. Jako jedni z mála v SA mají pěkný stadion.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole není to tak dávno co jsem ho na Fifě podepisoval jako nadějnýho mladíka (FIFA 07 sice ale i tak )

Reagovat
dinss

Nooo, 14 let

Reagovat
KingMaster13

No, to hrozně rychle uteklo přitom mi to přijde jako včera co jsem to pařil. Je pravda že já tu Fifu měl hrozně dlouho a pak jsem rovnou koupil až 10 na PS 2 a pak až 13 na PC

Reagovat
ACSMan

Senderos, nebo Sturridge jako 17letou kometu ze city

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele