Udinese odvolalo Velázqueze, tým převezme Nicola

13.11.2018, 19:42
Aktuality
Julio Velázquez podle očekávání skončil na lavičce Udinese. Španělský kormidelník odchází na základě špatných výsledků, jeho místo potom zaujme Davide Nicola...

Bývalý lodivod Villarrealu nebo Realu Betis přišel na Apeninský úoloostrov před startem tohoto ročníku, neodstartoval však s Udinese dobře, nyní si proto musí sbalit kufry.

Rodák ze Salamancy s italským celkem opanoval pouze dva z dosavadních 12 odehraných zápasů, které už loni hrálo o udržní, pohybuje jen těsně nad sestupovým pásmem.

Vedení Udinese se proto rozhodlo k očekávanému kroku a Velázqueze odvolalo. Na uvolněný post se posadí Davide Nicola, jenž bude oficiálně představen na středeční tiskové konferenci. Nový trenér naposledy vedl Crotone, které následně spadlo ze Serie A.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Ten Keita Ono zatiaľ vyzerá strašne slabo ale možno sa preberie ako Cancelo. Dúfam. To že v Senegale sú koko*i mu môže pomôcť adaptovať sa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele