Udinese je připraveno prodat Domizziho

16.08.2009, 10:42
Aktuality
Generální ředitel Udinese Sergio Gasparin potvrdil, že pokud vedení obdrží odpovídající nabídku, pak obránce Maurizio Domizzi může z klubu odejít. Italský hráč byl uveden na přestupovou listinu, avšak ukázalo se, že týmů, které by o zkušeného obránce stály, není mnoho. Gasparin se tak rozhodl informovat o jeho dostupnosti.

"Když přijde zajímavá nabídka, budeme brát ohled také na hráče, který chce hrát s větší pravidelností," prohlásil na internetovém portálu ilfriuli.it. V dresu Udinese si zadák zahrál ve dvaadvaceti utkáních a připsal si jeden přesný zásah.

"Domizzi je hráč, který má velkou hodnotu. Je to naprostý profesionál, který se v každém momentu soustředí na hru. Existuje několik týmů, které o něj projevily zájem, vždy se však vyskytl jiný problém, který nedovolil transakci dokončit," dodal.

Devětadvacetiletý obránce přišel před minulou sezónou z Neapole, kde prožil nejúspěšnějších dva a půl let své kariéry. Po přestupu k Udinese ovšem dostával stále méně příležitostí, vedení se tak letos rozhodlo, že mu umožní přestup do týmu, kde bude využit naplno.

Autor: Josef Gvoždiak / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Dneska je tu nějak mrtvo...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

U obránců-rigoristů je problém, že je hodně zviditelňují právě ty góly z penalt a pak když někam přestoupí a penalty přestanou kopat, tak se najednou zjistí, že to zase taková sláva není. To je případ Domizziho, Odda nebo Garaye. Domizzi je sice dříč a na hřišti maká za každých okolností, ale jeho hodnotu trošku snižuje charakter. Způsob, jakým si loni vytrucoval odchod z Neapole, byl minimálně sporný.

Reagovat
smazaný uživatel

otazkou je, ci je niekto pripraveny ho kupit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele