Udine se rozhodlo propustit Gottiho, tým převezme asistent

07.12.2021, 21:55
Aktuality
Vedení italského Udine došla trpělivost s trenérem Lucou Gottim, který byl kvůli neuspokojivým výsledkům propuštěn. Na jeho místo byl minimálně prozatím povýšen dosavadní asistent Gabriele Cioffi.

Podle Sky Sport Italia byli Gotti a Cioffi pozváni na schůzku s majitelem Ginem Pozzem v klubovém sídle, kde jim byl posléze oznámen verdikt. Gotti u týmu končí a jeho povinnosti dočasně převezme Cioffi.

Kandidáty na volné místo by údajně mohli být bývalý kouč Granady Paco Jemez či někdejší trenér Cagliari Rolando Maran.

Gotti byl hlavním trenérem od 1. listopadu 2019, kdy povýšil z pozice asistenta Igora Tudora. Původně měl být pouze dočasným řešením, ale nakonec podepsal smlouvu do června 2022.

Start do aktuálního ročníku se ale mužstvu pod jeho vedením příliš nevydařil. Momentálně je v Serii A až na 14. místě, navíc ze 16 zápasů vyhrálo pouze třikrát. Poslední kapkou, která Gottimu definitivně zlomila vaz byla víkendová porážka 1:3 na hřišti Empoli.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Fodbalysta

Leah Gotti

Reagovat
smazaný uživatel

Guti > Gotti

Reagovat
FiX

Gott > Guti >Gotti

Reagovat
10

John Gotti > Luca Gotti

Reagovat
Largo

Gattuso. Nebo Pippo Inzaghi.

Reagovat
GEGE

Tyhle týmy bez tváře každý rok náhodně složené bych jim teda nepřál... stačí se podívat na Shevu jak si nabil hubu s Janovem...

Reagovat
Largo

Janov mi přijde jako extrém, kde se všechno mění neustále. U Udinese nemám pocit, že by se tam ti hráči točili každý přestupák. A Ševa má ještě čas něco ukázat. Prozatím měl hodně smůlu na soupeře a zranění.

Reagovat
Igli

Pěkně nám k tomu i zamával

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele