Udělali jsme velký krok k titulu, raduje se Miller

01.03.2010, 10:06
Aktuality
Rangers nedovolili Celtiku snížit svůj náskok v čele ligy a díky gólů v nastaveném čase svému konkurentovi ještě více odskočili. Rozestup je nyní desetibodový a Rangers mají zápas k dobru. Útočník Kenny Miller věří, že výhra v derby by mohla být pro boj o titul rozhodující.

Zápas byl dlouho hodně vyrovnaný. Celtic hrál od pětašedesáté minuty oslaben o vyloučeného Browna a domácí nakonec přesilovku využili, v samém závěru se trefil Edu.

"Bojovali jsme až do úplného konce a udělali velký krok k obhajobě titulu," říkal po těsné výhře Kenny Miller. "Když šel soupeř do deseti, tak jsme věřili, že vyhrajeme. Bylo to však hodně náročné, na gól jsme se nadřeli. Jakmile se to povedlo, soupeř už neměl nárok," usmíval se.

Rangers tak mají v čele ligy pohodlný náskok. "Už dlouho máme všechno ve svých rukách a po derby je situace pro nás ještě lepší. Celtic dnes měl šanci nás porazit a snížit náskok, ale místo toho jsme náskok zvýšili. Nemůžeme být nespokojení," doplnil Miller.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
salami

Hrál Kenny Miller za Celtic nebo se pletu?

Reagovat
tomasinho

hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hral nejdriv za Rangers,pak hral za Celtic kde si uzival vyvolavani King Kenny a ted hraje za Rangers a cas v Celticu oznacuje nejvetsi chybou zivota,ja vidim nejvetsi chybu v jeho bezcharakternim chovani, "Sampion"

Reagovat
smazaný uživatel

S U P E R

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mindas

Reagovat
Pinturicchio

Tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neni v tej jedenástke kola Serie A málo hráčov ?

Sirigu (Palermo) - Maicon (Inter), Lucio (Inter), Simon Kjaer (Palermo) - Rodrigo Taddei (AS Řím), Ronaldinho (Milán), Adailton (Bologna) - Alexandre Pato (Milán), German Denis (Neapol), Fabrizio Miccoli (Palermo)

Ja tam stále narátam len 10 hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

taki boli tragicki ze sa tam uz nikto nezmestil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio je za 2.

Reagovat
j_mrazik

"Nemůžeme být nespokojení."... cítím tu Csaplára.

Reagovat
Mindas

"Vypracovali jsme si 4 šance a 3 příležitosti."

Reagovat
j_mrazik

"Ale v tom přeci nemůžete nevidět pozitiva."

Reagovat
tomasinho

"Já ale nesouhlasím, tohle nebyla šance, to byla možnost."

Reagovat
smazaný uživatel

Tréňa a jeho "evrgríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííín"

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic uz je v pytli

Reagovat
smazaný uživatel

jsme v pytli uz co prisel Mowbray na nasi lavicku,o to vic tam jsme od te doby co nechal odejit celou obranu a zustal nam jen Hinkel a skupina "novacku" ktera je tragicka a vcera nas v tom pytli jeste vic primackl pam rozhodci,protoze vylouceni Browna skrz tomu hodnemu Laffertymu,to uz byla jen tresnicka na dortu.Ale asi by bylo lepsi prestat se vymlouvat a zacit zase poradne hrat,hned potom co na misto Mowbraye prijde nekdo rekneme zkusenejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele