U několika hráčů potřebujeme zázrak, řekl Klopp k marodce Liverpoolu

28.02., 11:04
Aktuality
Jürgen Klopp (© AFP)

Stěží dají dohromady zdravou jedenáctku. Liverpool v posledních týdnech sužují četná zranění, kvůli nimž úspěšné finále Ligového poháru o víkendu dohrávali mladíci z akademie. Trenér Reds Jürgen Klopp (56) se nechal slyšet, že jeho tým "potřebuje zázrak", neboť před středečním duelem pátého kola FA Cupu se Southamptonem už tak dost početnou marodku ještě rozšířil zraněný Ryan Gravenberch (21).

Nizozemský záložník se zranil během nedělního finále Ligového poháru s Chelsea, když mu v souboji o míč nešťastně přišlápl kotník Moisés Caicedo. Bývalý hráč Ajaxu či Bayernu Mnichov okamžitě střídal a pozápasové oslavy zisku trofeje absolvoval o berlích.

"Ryan není k dispozici, jde o zranění vazů. Mohlo to být mnohem horší, ale je to dost špatné na to, aby se vrátil v následujícím zápase. Uvidíme, jak to dopadne. U několika hráčů potřebujeme zázrak. Nechci je odepisovat na dlouhou dobu dopředu, ale u mnohých je to na hraně," řekl Klopp a dodal, že nemůže potvrdit ani účast Mohameda Salaha a Darwina Núñeze.

Německý stratég ale nebyl jen negativní, pochvaloval si hloubku kádru, mladé talenty i letošní výkony svých svěřenců. Obrovskou radost mu udělal zmiňovaný triumf v Carabao Cupu: "Nedělní příběh byl jedním z nejlepších fotbalových příběhů vůbec. Naši kluci hrají mládežnický fotbal, přišli teprve nedávno, mají nulové zkušenosti, ale spousta talentu."

Klopp se však obává, že nedostatek času na regeneraci by mohl být problémem pro pohárové střetnutí se Southamptonem. "Miluju Championship. Intenzita fotbalu, který se tam hraje, je šílená. Liga je neuvěřitelná a náročná. Lidé mluví o Liverpoolu jako o obrovském favoritovi, ale tak to není. Potřebujeme konkurenceschopný tým," dodal manažer.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (327)

Přidat komentář
Sigma Olomouc

střípky zázraků, které čas už nevrátí

Reagovat
danielfc

Nizozemský záložník se zranil během nedělního finále Ligového poháru s Chelsea, když mu v souboji o míč nešťastně přišlápl kotník Moisés Caicedo.......?!

To bol faul na červenú kartu!

Reagovat
eder

Klid, bez bolesti není radosti...

Reagovat
Janek 7

Likvidacni zakrok. Jasna redka. Nejhorsi bylo, ze nepiskl ani faul. Co delala VAR nahoře? Nejspis si lesštlili tanga navzájem.

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

VAR to nevidel jako zakrok na cervenou

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Remt

tak jsou to kokoti a nemeli by tam sedet. Jednoduchý. To vidi i ten kdo fotbal nikdy nevidel.

Reagovat
Busby babes

Caicedo probably should have been booked, but there was no excessive force or any suggestion the nature of the challenge has endangered the safety of Gravenberch. That the Netherlands international had to go off injured wouldn't be a consideration for the VAR, who is unable to advise the referee he's missed a yellow card.

https://www.espn.co.uk/football/story/_/id/39598148/the-var-review-why-virgil-van-dijk-carabao-cup-final-goal-liverpool-was-ruled-offside

proste nasledek neurcuje trest no.

Reagovat
Remt

Tak.. takto můžu "omluvit" 90 procent zákroků, to prostě není řešení, že se k tomu postaví.

Já když ten zákrok vidím, tak je pro mě nepředstavitelný, že rozhodčí automaticky nedává žlutou+ nejde řešit zda to nebude za víc než žlutou.. Neodpiskat ani faul je pochybení. Prostě pochybení jako blázen. Jedna chyba je tohle, druhá to že VAR nic nemůže v tu chvíli říct, třetí že neřekne a vymlouvá se na to. Vše špatně.

Reagovat
Busby babes

cim muzes omluvit 90 procent zakroku? rozhodci videl ten zakrok a ohodnotil by to zlutou kartou. ok. Ty s tim nesouhlasis. ok.

Tohle je situace, ktera bude vzdycky subjektivni no. a tvuj subjektivni nazor je jinej nez jakej mel danej rozhodci.

Reagovat
Remt

Tak znovu abys to pochopil. Ten anglický text který jsi sem dal.. Nadměrná intenzita v tom nebyla? Pokud toto není nadměrná intenzita, tak už nevím co je. Rozhodčí ani neodpiskal faul, co podle něj tedy je faul? To si nedokážu představit co podle něj je teda na žlutou, nedejboze na červenou. Prerazena noha a na redku vražda, nebo jak to on stupňuje když toto není faul?

Dám sem odkaz abychom si ujasnili že se bavíme o stejném zákroku. Pokud toto není na jasnou redku, tak ti kteří o tom rozhodují, se naprosto zbláznili a neměli by s fotbalem mít nic společného. Naprosto mimo vaše reakce. Naprosto. Ty a ten postih pod tebou co fandí Arsenalu byste "omluvili" i vraždu kdyby ten dotyčný měl na sobě dres Liverpoolu ::velký úsměv:: Vždy si říkám, že už na vás nebudu reagovat, protože tu je dost fandů i z tábora MU a hodně z tábora Arsenalu, se kterými se dá normálně bavit. A pak jste tu vy dva ::velký úsměv::

https://m.youtube.com/watch?v=evG2hvm0mPw&pp=ygUSZ3JhdmVuYmVyY2ggaW5qdXJ5

Reagovat
Busby babes

Nadměrná intenzita v tom nebyla?

a znova. tvuj subjektivni nazor je ze byla. Rozhodci subjektivne rekl ze nebyla...

"Rozhodčí ani neodpiskal faul, co podle něj tedy je faul?"

Rozhodci na hristi to poradne nevidel. to je v tom anglickem textu dolozene.

a odkaz: tu situqaci jsem videl. kdyby za ni byla cervena, za me v poradku. ze neni. za me v poradku. Je to proste a vzdycky bude na konkretnim nastaveni daneho rozhodciho. Deal with it.

Je to nestastnej zakrok s nestastnym vysledkem pro vaseho hrace. Obdoba situace: dva hraci se srazi hlavou u hlavicky a jeden skonci s tezkym otresem mozku a 3 mesice out... muzes za to dat cervenou ale casto to nikdo resit nebude no

Reagovat
Remt

Obdobná situace? V jedné situaci se střetnou hráči hlavami, v druhé někdo (i když nechtěně) otočil kotník soupeři do tvaru L. Tady se kotník Gravenbercha střetnul s kopackou soupeře která mu na něj plnou vahou dupla. To jsi tedy zvolil hodně odlišné situace.

Reagovat
Busby babes

ano, v cem je rozdil u tech hlav, kde je tam druhej hrac pozdeji a zpusobi druhemu dlouhodobe zraneni?

Reagovat
Front hell

Tak za prvé: postihem si nazyvej svého fotra, nikde ti tady nenadavam tak zkus to samé a za druhé vysmál jsem se tvému komentáři, nikde nepíšu že to nebyl faul. Jen mi přišlo úsměvné že někdo kdo do krve obhajoval simulaci Joty jako jasný faul na penaltu si tady najednou stěžuje na rozhodčí takže zatímco ty jen klasicky spekulujes,tak u tebe se jedná o holý fakt

Reagovat
Remt

"do krve obhajuje situaci Joty" ukaž mi pár fandů LFC kteří to takto obhajovali. I za mě to byla situace kdy bych musel dost přivírat oči abych tam ten faul viděl. Je to ta situace kdy rozhodčí musí mit velkou fantazii aby to pisknul. Když takhle padal Salah, tak jsem na to nadával a sralo mě to.

Reagovat
Front hell

Papos182 tady psal že kontakt tam byl a že by přece Jota nesimuloval když mohl dávat do prázdné. Ty jsi mu přitakávál a ještě jsi tady psal že by si rozhodčí neobhájil kdyby to nepiskl.

Reagovat
Busby babes

jako clovek vede docela normalni debatu, jen mu proste neolajkuje vsechno a rekl bych ze rozumne vysvetli nazor a on proste najede na mod: jste kokoti protoze se mnou nesouhlasite... ale chyba je u me no

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

Promiň, jsou asi věci, ve kterých nedokážu pochopit že někdo může mít vůbec jinej názor než já a když soupeřovi otočíš kotník do takovéhle pozice, tak tam prostě pro mě není ani prostor k diskusi. To je naprosto jasný a verdikt nemůže bejt jinej než červená.

Reagovat
r.mrazik

jasna cervena...ze si to cerny svine "obhaji" na tom nic nemeni

Reagovat
Busby babes

btw ja se s tebou normalne bavim a snazim se ti vysvetlit, ze je to uhel pohledu. ty mas subjektivne jinej nez jakej mel rozhodci v zapasu. a nemas zadne kriterium jak bys rozhodl, ci subjektivni nazor je lepsi.

A tvoje reakce je: jste banda curaku no... asi to vic vypovida o tobe nez o me, btw...

Reagovat
Vopi11

Tak ale přece to, že rozhodčí zákrok neviděl není o jeho subjektivním názoru. Faul to byl, podle mě přísná žlutá, bohužel to dopadlo zle pro faulovaného. VAR za mě správně dle nastavených pravidel nezasáhnul. Chyba byla u rozhodčího na hřišti. A to není subjektivní názor, to je fakt.

Reagovat
Busby babes

rozhodci u videa zakrok videl a rozhodl, ze to bylo na zlutou. Proto nezasahoval do zapasu. VAR nemuze opravovat kazdej faul na hristi, proto je tam to kriterium: opravujeme jen fauly na cervenou

Reagovat
Vopi11

To jsi jinými slovy popsal to, co jsem v podstatě napsal Pokud ti šlo o subjektivní názor ohledně postoje VARu, tak to chápu. Mně šlo o rozhodnutí rozhodčího na hřišti.

Reagovat
Busby babes

jj, mluvil jsem o tom, jak to posuzoval VAR. Hlavni na hristi to poradne nevidel, to se pise v tom clanku a i vejs to zminuju.

Reagovat
Vopi11

Už se blíží mé pětileté výročí, takže články už moc nečtu vše podstatné je jen v komentářích

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

jinak hlavni ten zakrok nevidel, konzultoval to s VAR a VAR rozhodci proste rekl, ze to neni na cervenou.

Reagovat
GazzaPalo

Ono záleží z akého tímu je ten faulovaný hráč, nie je pravda?

Reagovat
Front hell

když z Liverpoolu tak nikdy není faul

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis. letos nam vyloucili treba Rashforda za podobnej zakrok. Ja s tim nesouhlasil, ale beru ze to rozhodci, kterej rozhodoval, videl jinak. Nekdy to jde proti tobe, nekdy ne

Reagovat
vitasrp

Plus rozdíl asi vždycky bude Premier League a soutěže UEFA, Premier League má prostě ten metr volnější, respektive tu laťku na intervenci VARu položenou výše.

Reagovat
Busby babes

samozrejme. ale nechtel jsem to komplikovat jeste timhle

Reagovat
Svatej

Legrační je, že proti Gustovi tu ani nikdo od nás nic nenamítal, přitom i tam šlo o omyl, tohle je prostě furt hodně rozdílná situace

Reagovat
Front hell

Reagovat
GazzaPalo

Keď chlapci za VARom v tom čase boli v druhom leveli Eishockey manager.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Vy jste normálně tupí

Reagovat
Remt

https://m.youtube.com/watch?v=evG2hvm0mPw&pp=ygUSZ3JhdmVuYmVyY2ggaW5qdXJ5

Jako jo, můžeme se tu bavit o tomhle jako o běžným zákroku. To by byla vtipná debata. Borec může mít po jeho zákroku pretrhany vazy a vy se divíte, že nám to přijde jako tvrdý zákrok. Jo. Dementi jsme my

Reagovat
Busby babes

again. borec muze mit pretrhany vazy i kdyz v okruhu peti metru od nej nikdo nebude. nasledek neurcuje trest.

Reagovat
Remt

Znovu. To zranění je kvůli tomu že mu dupnul lomeno slapnul na kotník chápeš to? To je asi jako že bys řekl že mel Kolář prokoplou lebku a mohl by si zranit hlavu i bez zavinění soupeře. Jo mohl. Ale on si ji zranil právě tím přičiněním soupeře. Totožné je tohle. Je to zaviněním soupeře? Jo je. Kdo by měl být potrestaný? Překvapivě soupeř.

Reagovat
Busby babes

ano, chapu. je to kontaktni sport. obcas se tam stanou blba zraneni i pri neumyslnych vecech za ktere se nedavaji cervene karty.

dal uz whatever, vysvetlil jsem nejlip jak jsem dokazal. nechapes, cajk.

Reagovat
Svatej

ČERVENÁ PROSTĚ

Reagovat
Svatej

Vtipnější už tu byla o pár řádků níž, že šlo o prasarnu a i o pár řádků výš, že šlo o nadměrnou sílu

Týpek ani nezvedne špičku nohy ve stylu Keana, neudělá dokonce tou nohou ani obrannei zákrok, ale prostě a jednoduše nohou akorát zatáčí a vy tu jedete takový bomby, že se vůbec nedivím, že se s váma o tom nikdo nechce bavit

Reagovat
Luc-Luc

VAR se posral, asi bylo brzo na redku...rozhodci, ze nepiskl ani faul je uplne epic fail, od ceho tam za tezky prachy je, kokot Kavanaugh

Reagovat
Seydou Doumbia

Neřeš, stejně s tím nic neuděláš.

Reagovat
martin.b

taky to mohlo skončit obyčejným šlapákem a modřinou, já bych se spokojil se žlutou, joke že ani to se nestalo

Reagovat
8lampard8

protože žlutou dát nemůže. buď bez karty, nebo červená

Reagovat
8lampard8

myslim VAR samozřejmě

Reagovat
martin.b

a já narážím na on field decision

Reagovat
8lampard8

tak to pak jo, žlutá by byla na místě

Reagovat
Salfovic

To se nevylučuje.

Reagovat
O.Giroud

Aj keby, veď bolo to nešťastne.

Reagovat
Tuxedo

to bol čistý zákrok ..

Reagovat
LaVolpe

Čistý zákrok si teda představuju jinak.

Reagovat
Maximm9

Chtel/nechtel, tohle musi byt jasna redka... ten argument, ze se Caicedo ani nekoukal kam doslapuje je nehorazna sracka takze priste az pujde nekdo do souboje, tak mu staci zavrit oci a proste toho protihrace sestrelit

Hned jsem si vybavil redku Rashforda proti Kodani, kdyz si delal misto a omylem slapnul na kotnik a byla to redka..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Svatej

Jj, šlápnout na zem a sejmout protihráče se snadno prokazatelným úmyslem je to samý

Proč já si to dělám

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu v pohode. at se da do pravidel, ze je hrac za tohle zodpovedny a cajk. cervena. ale ted to tam neni no.

Reagovat
Remt

Když někoho kopneš třeba do hlavy a zpusobis mu zranění a rozhodčí ti chce dát redku, myslíš že si to rozhodčí rozmyslí, když za ním přijdeš a řekneš mu Víš hele já nechtěl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Uff

Reagovat
Svatej

.... Popros PJe, aby ten koment smazal, než to uvidí někdo další ... Tohle je tak strasnej příklad, že mi to nepřijde ani legrační...

Reagovat
Remt

Jde o to, že redka nemusí být jen za to, že jsi někomu chtěl ublížit. Je to kontaktní sport a někdy se tohle prostě stane, já to beru.. Což ale neubírá vůbec tomu, že i za toto má bejt redka bez ohledu, že by tam byl jakýkoliv úmysl.

V podobných ošklivé vypadajících zákrocích si třeba pamatuju z různých sestřihů Robertsona nebo VVD, kde oni byli ti faulujici a tuším ani tam za to nebyly červené karty. Nehledě na to že to je hráč LFC, prostě ublížil si soupeři a měl by jsi za to být potrestán. Bez ohledu na to že tam nebyl zjevný úmysl.

Reagovat
Svatej

Tam nejenom že nebyl úmysl, tam nebyl ani zákrok, to je strašně důležitý a proto vidím černo kdykoliv, kdyz slyším o prasactvi nebo nadměrný síle

Abych ti teda i já ukázal, že nejde o Chelsea - osobně vůbec neměl problém s červenou Gusta tenhle rok, kde se přesně ukázalo, že i neúmyslný ublížení je jasná rudá (https://youtube.com/shorts/ZHNbYD_OT4Y?si=LJxEYnBvrEfQkPWo), protože šlo o zákrok na balón udělal nějakej aktivní pohyb, co může bejt nebezpecnej, tam by cokoliv jinýho byl totální fuckup sudího a nechápu, že se našlo pár fandů, co v tom tu kartu neviděli.

Tady ale jde o běh a jestli bys chtěl začít trestat hráče za to, že doslapavaji na zem při běhu, tak taky můžeš rovnou vymýšlet strategie, jak se konkrétním soupeřům vrhat pod nohy, aby jsi je dostal ze hry..

Reagovat
Remt

Proč vlastně hráči toto rozhodčímu neříkají vždy po prasackým zákroku? Lehce by se vyhli trestu. Třeba tenkrát takový Cantona měl říct, že ten kung fu kop vlastně udělat nechtěl. Byl by v klidu.

Prostě se to stalo. Tečka. To je jediný důležitý

Reagovat
Maximm9

Nevim, proc si to delas, protoze neslapnul na zem, ale borcovi proslapnul kotnik. Kdyby ty strany byly opacne, tak zrovna ty by jsi tady z rady Chelsea kricel nejvic po cervene.

Na druhou stranu, nikomu neberu nazor, ze tohle neni cervena, jen na to mam jiny uhel pohledu. Ani neresim, ze borec nemohl hrat dal a byl zraneny. Za me proste ten zakrok byla redka, kterych byla uz za stejne zakroky hromada.

Reagovat
Remt

Samozřejmě že by to tak bylo. Každej si tak trochu bude vždy hájit svůj oblíbený tým. Nicméně za mě toto je jasné, i když nezaviněné. Viz můj koment výše.

Reagovat
Svatej

já bych tu nejvíc křičel po červený? Proč tohle píšou vždycky lidí, kteří o mě zjevně ví úplný kulový?

Reagovat
Svatej

Mně* sakra.

Reagovat
TopinB

že tohle řekneš zrovna jemu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Talker

Hm, zajímavé, že to tak vyhodnotili jako tutová červená jen fanoušci Liverpoolu.

Za mě oranžová, žlutou dostat měl, VAR to změnit na červenou nemohl.

Reagovat
Muffi

A ti dva par radku nad tebou se nepocitaji proc?

Vzdyt to je strasna prasarna z Caicedovy strany. Vubec nesledoval balon, jen soupere a pak mu slapne na kotnik.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

To VAR ani změnit nemohl, jen měl říct rozhodčímu, ať se na to jde kouknout.

Reagovat
Talker

To může jen v případě, že si myslí, že je to clear and obvious error, ne?

Reagovat
Remt

No obrovská chyba je už to že to o někdo jako "clear And obvious" nevidí. I to tu všechny sere.

Reagovat
Busby babes

a na co? kdyz VAR rekl: zluta...

Reagovat
Salfovic

VAR ale není hlavním rozhodčím a hlavní rozhodčí by měl takovou věc pořádně vidět.

Reagovat
GazzaPalo

To by mala byť červená aj keby tak trafil potkana.

Reagovat
Front hell

Co by dělal potkan na hřišti?

Reagovat
fenixLFC

Kapitanoval united

Reagovat
danielfc

Reagovat
GazzaPalo

Trefa

Reagovat
GazzaPalo

Simuloval a rečnil

Reagovat
r.mrazik

jasna cervena

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Zaschrona

https://www.thetimes.co.uk/article/d6cc447d-ab60-45f2-8cbe-f2aa3a2ee0d9?shareToken=519a0fe3ff46e07e5e01b8d52a9ed5ed

Premier League club executives are warning of another low-spending transfer window this summer because they are “terrified” of breaching financial rules and being hit with a points deduction.

Everton are waiting to discover their fate over a separate charge this season, as are Nottingham Forest, while several clubs, including Chelsea, Everton and Forest — should the latter two survive in the Premier League — may need to take remedial action between now and the end of June to avoid a new charge for breaching rules this season. That may include selling players and securing new commercial deals, but could restrict their ability to bring new players in.

Ta pravidla jsou úplně k smíchu. Net spend za poslední 3 roky plus 60 mega liber a pořád musíme prodávat?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

FSG skúsi ešte raz presvedčiť Edwardsa k návratu podľa mňa to ale nedopadne co je škoda

Reagovat
Janek 7

On uz to pred 2mesici odmitl jejich nabidku jsem nekde cetl. Jsem zvedavej, kdo spise nahradi Kloppa. Alonso podle me neodejde z Leverkusenu. Nejlepsi by bylo, kdyby to prevzal na rok Pepin Ljinders a za rok se Klopp vratil

Reagovat
avicii

Viem ze odmietol, toto je druhý pokus Alonso podľa mňa pôjde ak nechce čakať na Real .. co podla mňa nebude..

Reagovat
Janek 7

Tak druhy pokus snad klapne :D. A ten Alonso...prece jen ma k Liverpoolu blize. Jeste, kdyby vzal do Poolu Wirtze, tak to bych se nezlobil :D

Reagovat
BenB

Proč má k Liverpoolu blíže než k Realu?

Reagovat
Salfovic

Protože Real trenéra nehledá.

Reagovat
BenB

Jo tak já myslel, že to myslí, že má k Liverpoolu blíž citově

Reagovat
avicii

Možno myslel Bayern..tam si myslím ze nas preferuje pred Bavarmi

Reagovat
Vopi11

To asi nikdo od nás

Reagovat
I am Mancunian

Ten pôjde snáď k nám

Reagovat
avicii

Ale prestaň už

Reagovat
masina_LFC

Ak by sa vrátil Edwards, tak by som bol miernym optimistom aj po odchode Kloppa, bez ohľadu na to, kto by bol manažér... snáď to klapne nakoniec

Reagovat
fenixLFC

aj ked neverim ze to klapne

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má někdo zkušenosti s free trialem na Voyo? Opravdu tam nejsou žádné sportovní přenosy?

Reagovat
Vopi11

Já tam koukám na nhl, když mám dlouhou chvilku. A je tam toho víc, ale to bych kecal, co se tam dá všechno najít.

Reagovat
ashburtongrove

ano opravdu - *součástí 7denního zkušebního období není prémiový obsah, sport a živé vysílání

Navíc když si to platíš tak tam máš jen Nova Sport 1 a 2

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu super nápad od FA dát tři nejatraktivnější zápasy ve stejný čas...

Reagovat
romeo351

Kvůli Markovičovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli FA Cupu.

Reagovat
romeo351

Sorry

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes to bude sranda s tou zostavou, dúfam že sa Soton sústreďuje na priamy postup v lige a FA cup si nechajú na inokedy

Reagovat
Janek 7

At tam da mladaky. Zkusenosti moc nemaji, ale zase to odjezdi po zádeli. A Danns na hrotu by se mohl trefit.

Reagovat
oli9

Reagovat
Bandita_Harry

Tak Koumas

Reagovat
Janek 7

Horsi je ta zaloha. Tam musi na CDM Bradley a vedle nej Maca a Gakpo. Nikdo jinej tam neni, jestli nebude ENDO :D

Reagovat
fenixLFC

Precoby si tam daval bradlryho ked najhlbaie zvykol hrat maca a hrat moze aj mcconnell?

Reagovat
avicii

Maca dnes oddych ... Clark a McConnel základ

Reagovat
Janek 7

Aby Maca vice tvoril smerem dopredu. Tak jsem to myslel. Samozrejme, ze na CDM hraje Maca taky vyborne.

Reagovat
oli9

Mladíci budou jezdit jako o život a urvou to

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ubrekánek.

Reagovat
Bandita_Harry

Je ti lepšie ?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Další se ozval

Reagovat
Bandita_Harry

Ešte lepšie ?

Reagovat
martin.b

@cfbayern

@NUFC is interested in Julian Nagelsmann (36) for summer. The German Nationalcoach has not decided yet if he want to Return to a Club or sign a new contract. Nagelsmann is in the same agency like Newcastle‘s Fabian Schär

Reagovat
Salfovic

To s tím Schärem je strašně důležité

Jestli Nagel uspěje na ME, tak bude chtít asi pokračovat až do MS. A Newcastle určitě nebude chtít čekat až skončí ME.

Reagovat
Busby babes

pise se i o nasem zajmu, ale to uz je klasika. za posledni tyden jsem videl, ze je hlavni priorita pro Ineos on, Zidane, Potter a setrvani ETH

Reagovat
Neutron

Na fb na mna vyskocilo, ze prioritou pre Ratcliffa bude Barkley

Reagovat
Busby babes

Sequon?

Reagovat
Neutron

Bohuzial Ross ale teraz hocaky shit zdroj vypusti cosi o nas. Ale ma zamrazilo, ked som to uvidel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masina_LFC

pravda to môže byť, len zjavne nikdy nie je v top forme

Reagovat
Busby babes

bohuzel u nas fakt nebyl no. jen je otazka, jestli se do ni u nas nekdy dostane

Reagovat
martin.b

ten ho bude hájit tak dlouho, až spolu skončí v jiným klubu

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mastný Chobot

Asi dufal, ze v nej bude zrovna tych 30 sekund proti Fulhamu

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial mam pocit, ze mu to moc nemysli ked rychlo rozprava....

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Ani když pomalu ehehee

Reagovat
SunFells

Jakože tu má alespoň realistický pohled, ale ten projev je teda něco

Reagovat
Golasso

Ten by byl nezastavitelnej leda jako káča v Inception, nikdy by se nepřestal točit.

Reagovat
fff

Michael Edwards wants FULL control over Liverpool's football operations to consider a return. FSG are ready to put Michael Edwards in charge of the club in attempt to lure him back. [@_pauljoyce]

Reagovat
avicii

Noo keď už sa objavuju podmienky za akých by to zvážil, mi to dava nadej ze by dotoho išiel

Reagovat
mr.Silver

Timber už zpátky ve full tréninku

Reagovat
Front hell

výborná zpráva

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Reagovat
Galiss

Ahoj, nevíte, přes koho se daji sehnat lístky na Arsenal? Děkuji

Reagovat
Kinky7

zkus vitasrp ten sezene skoro vsechno

Reagovat
Front hell

Akorát psal že zrovna na Arsenal je to docela problém

Reagovat
Kinky7

i na ten Arsenal obcas neco sezene - dokazal sehnat aj na Pool a to je totalni katastrofa .

Reagovat
Front hell

Je to boss

Reagovat
Gunner14

Na Arsenal tu před sezónou házel pravidelně, ale letos se přešlo na jiný systém a je to složitější sehnat, tuším to tu i psal

Reagovat
LaVolpe

Chelsea: Sanchez; Gilchrist, Disasi, Chalobah, Gusto; Madueke, Enzo, Caicedo, Mudryk; Sterling, Jackson

Reagovat
masina_LFC

Liverpool: Kelleher; Gomez, Quansah, Van Dijk, Tsimikas; McConnell, Elliott, Clark; Bradley, Gakpo, Koumas

Substitutes: Adrian, Konate, Nallo, Scanlon, Mac Allister, Nyoni, Gordon, Diaz, Danns

celkom pekne prerotované som rád, že Mac Allister nehrá od začiatku

Reagovat
SunFells

Reagovat
R.Meireles

To je fakt brutální ale

Reagovat
masina_LFC

fakt? ja som čakal asi ešte väčšiu rotáciu

Reagovat
O.Giroud

tak viac sa už asi neočakávalo, bolo to o tom či si zahrá v základe Van Dijk/Konaté alebo MacAllister

Reagovat
avicii

Ja tiež teda myslel som si ze to bude bez Virgila

Reagovat
fenixLFC

Ved viac prerotovat by musel poslat u12

Reagovat
avicii

Nevie niekto niečo o tom Koumasovi? Doteraz nič a hneď do základu? Alebo sa to všetci dozvieme dnes?

Reagovat
Bandita_Harry

Viem len toľko že dal debutový gól

Reagovat
avicii

A podla Kloppa je to vraj výborný zakončovateľ

Reagovat
Wazza228

Onana - Dalot, Varane, Lindelof, Amrabat - Casemiro, McTom - Antony, Bruno, Garnacho - Rash.

Ta obrana a U20 lavička taky pěkná.

Reagovat
avicii

Nemali ste byť dnes bez Bruna a Varana.? To mate ešte dobreee

Reagovat
vladis271

V dalsom kole Fa Cupu je mozne NWD na OT.

Reagovat
avicii

Dosť ľahko to môže byť Forest vs. Saints

Reagovat
Error

Disasi

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl? Zapnul jsem to v čase mezi gólama.

Reagovat
Error

Bago s brankarem na vapne a namazal Leedsu primo na strelu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

To mu křivdíš, jen to přihrál obsazenému spoluhráči, ktery o míč hned přišel.

Reagovat
Trapper

Nemám slov, Disasiho vyplatit ze smlouvy.

Reagovat
fajdax

Dneska vyletime a to hovado na lavičce finito

Reagovat
O.Giroud

ten Disasi

Reagovat
John Obi Mikel

jacksooon

Reagovat
John Obi Mikel

Lol, za ně hraje Ampadu

Reagovat
smazaný uživatel

Je perfektní, v Champu letos ještě nechyběl ani minutu. Btw sleduješ na Voyu, nebo máš funkční stream?

Reagovat
John Obi Mikel

Voyo

Reagovat
John Obi Mikel

a ten komentátor je hroznej trouba

Reagovat
Swarley

Amrabat solidne pomaly

Reagovat
fajdax

Jinak snad v životě jsem neviděl pomalejsiho hráče Chelsea než je Enzo

Reagovat
Trapper

Zapomínáš na Jorginha?

Chtěl bych vidět jejich běžecký duel

Reagovat
fajdax

Mas pravdu. Ti dva jsou tak na stejno

Reagovat
John Obi Mikel

já bych ho právě vidět nechtěl

Reagovat
Talker

Sprinterský duel, který vyhraje vysloužilý rozhodčí o berlích

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LaVolpe

Ten Casemiro je šílenej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Man__United

Reagovat
LaVolpe

A Amrabata asi taky pošlou zpátky do Itálie s mašličkou.

Reagovat
Swarley

Tam neni o cem no

Reagovat
O.Giroud

a iamek či kto tu hneď všetkých obviňoval keď niekto povedal, že na tom asi niečo bude že po ňom nikto nesiahol rok po MS, že to píšeme len preto lebo išiel do ManUtd

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Celkom horíme..

Reagovat
Man__United

Casemiro a Ambrabat strašní šneci a na Rashforda mám hroznou alergii

Reagovat
John Obi Mikel

MIŠAAAAAA

Reagovat
vitasrp

To je naprosto neuvěřitelný... Náš pravý bek bude hrát na housličky, aby dal Leedsu další šanci těsně před poločasem.

To je tak strašidelná fotbalová stupidita, ach jo. Nepomáhá tomu ani Disasi, který přiběhne ke Gustovi na metr a půl a úplně ho zavře.

Reagovat
vladis271

Na kombinaciu Edwards+Alonso by som bol zvedavy.

Reagovat
martin.b

Joe Gomez na šestce, to je něco

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

OT:

Fico dostal dnes od Ustavneho sudu bombu na ksicht.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

. Ak sa nemylim tak je dolezite, kedy min. spravoslivosti uverejni novelu v zb. zakonov.

Reagovat
vladis271

Mohol by obstruovat aj tu, ale deadline day je prenho 14. februar. Ak by to prekrocil kona trestny cin zneuzitia pravomoci verejneho cinitela. A US ma stale atomovy kufkrik. Moze sa teoreticky zist este raz vyhlasit to co dnes ale nie s terminom uverejnenia v zbierke ale s terminom tohto rozhodnutia US, teda terminom okamzitym.

Ak by Fico valcoval aj ustavny sud potom uz len toto:

Ústava SR článok 32: „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Man__United

Rashforda v létě prostě prodat

Reagovat
Mato178178

PSG by ho mohli chciet ako nahradu za Mbapeho

Reagovat
Man__United

snad a pěkně je podojit

Reagovat
Busby babes

to by za nej musela prijit raketa

Reagovat
John Obi Mikel

Vyměňáme za Lakaku.

Reagovat
LaVolpe

Liverpool má štěstí, že Saints jsou ve finální třetině totálně marní.

Reagovat
avicii

Reagovat
vitasrp

Sterlingova řeč těla, to je něco tak odpornýho ty krávo.

Reagovat
Salfovic

Koumák

Reagovat
vitasrp

Je možné, že bychom někdy v téhle sezóně udělali změny těsně před tím, než dostaneme tu branku, nikoliv až po ní? To je snad pátý zápas, co si vybavím, že má Pochettino připravené změny a mezitím padne gól,

Reagovat
John Obi Mikel

Poche, proč jsme se zatáhli a přestali hrát. Co to je za taktický manévr?

Reagovat
vitasrp

Nehledal bych za tím taktický záměr, ale spíš to, že ti hráči vepředu ztratí 8 z 10 balónů. Jakmile se dostanou do týhle fazóny, takt o jde vždycky doprdele.

Reagovat
Deywid

Jasne, Poche za nič nemoze ako vzdy

Reagovat
vitasrp

Wtf? Může třeba za to, že strukturu a rozestavení při hře s míčem nemáme ideální atd.

Ale asi nepřijde do kabiny a neřekne hráčům - v druhý půli bráníme, nechci, abyste drželi míč.

Bohužel ti hráči v ofenzivě jsou totální plašani, však si to pak pusť a řekni mi, kolik zbytečných ztrát udělali od 45. do 60. minutě. Pak se zákonitě dostaneš pod tlak prostě, je tam strašná nekonzistence.

Reagovat
John Obi Mikel

To máš pravdu, to taky nepomáhá. A asi to bude důležitější faktor, i když mi přišlo, že jsme už tolik nenapadali a spíš chtěli hrát na protiútoky.

Reagovat
Talker

Tak půlka těch hráčů 3 dny zpátky (oba záložníci) hrála intenzivní zápas proti Liverpoolu, je otázka, nakolik jsou schopní podvědomě do toho dávat všechno nebo nakolik si nechají třeba metr prostoru, aby stíhali.

Reagovat
vitasrp

Ten Mudryk je prostě šíleně hloupej fotbalista, být trenérem, tak ho prostě chci na hřišti co nejmíň...

Reagovat
EL Gringo

Koumas kľudne mohol mať 1+1 po polčas keby Gakpo lepšie zakončil, ale inak pekne nečakal som po prvých 10 minútach že budeme viesť po polčase, na druhý polčas by to trebalo Maccu a Luisa

Reagovat
vodka

to je start poločasu jak vinko

Reagovat
Salfovic

Vždyť neprohráváte , takhle člověka navnadit

Reagovat
EL Gringo

Webb by momentálne skôr United pomohol na ihrisku jak za dávnych čias

Reagovat
Bandita_Harry

Život s Louiem

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jsme tak pět minut neměli pořádně balón.

Reagovat
Man__United

Jejda další zranění

Reagovat
Chittak_LFC

Alisson who?

Reagovat
Mönchengladbach

S podobnou sestavou přijede Liverpool i za týden na Spartu?

Reagovat
Chittak_LFC

chceš prodat lístek? Mám zájem

Reagovat
Mönchengladbach

Ne!

Reagovat
Chittak_LFC

Dobře, tak jinak, kdo mi prodá lístek na Sparta - Liverpool? Nebo i Liverpool - Sparta

Reagovat
Salfovic

Sparta - Liverpool U23

Reagovat
Talker

Máš zájem prodat?

Reagovat
JessePinkman

Gakpo ať se jde vysrat. Tohle prostě musí dávat. Jeden z těch zkušenějších a takhle zklame.

Reagovat
bbbauch

Zakoncuje se blbe kdyz te tlaci hovno

Reagovat
vitasrp

Oni prohrají čtyři souboje v řadě, to fakt běžte doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme all out, hlavně bez zranění...

Reagovat
frezi

Gomez is the new Milner

Reagovat
vitasrp

Tyvole, ale to je fakt co akce, to do čtyř vteřin ztráta míče... Co s tím jako ti hráči chtějí dělat?

Reagovat
Talker

3 hráči presují, zbytek stojí. Souboje se vynechávají nebo prohrávají. Všude pozdě.

Reagovat
Salfovic

U toho gólu na 2:2 snad nepresoval nikdo.

Reagovat
Man__United

Ruka na zemi od těla už není penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka na zemi někdy byla penalta?

Reagovat
pingla

Diallo co to bylo za střelu

Reagovat
John Obi Mikel

GALLAGHEEEEER

Reagovat
vitasrp

Ježiš to je frajer...

Reagovat
Talker

Connnoooréééééééék

Reagovat
Error

diky bohu, na opakovany zapas uz bych fakt nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Opakovaný zápas by nebyl.

Reagovat
Mato178178

bolo by predlzenie

Reagovat
Man__United

Já nechci prodloužení

Reagovat
John Obi Mikel

Povinnost splněna, , druhý poločas nebyl moc hezký z naší strany.

Reagovat
Man__United

Goooool tak teď to ještě neposrat

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
martin.b

Mladej ukázal Gakpovi, jak se zakončuje

Reagovat
EL Gringo

Danns ukázal Gakpovi ako sa ma zakončovat s prehľadom

Reagovat
Jackmaker1989

Borci, kde sledujete Chelsea?

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
martin.b

Co to bránění Varana v offsidovým postavení ?

Reagovat
Swarley

A ve finale jste meli neco podobneho nebo co to ten komentator rikal?

Reagovat
vitasrp

To se tentokráte nepískalo, jelikož Varane neovlivnil možnost toho obránce hrát míč.

Nikoliv tím, že by ho neblokoval, ale tím, že balón šel do prostoru, kde by tenhle hráč stejně neměl šanci zasáhnout, nestihl by se tam přemístit, a proto neovlivnil hru.

Reagovat
Salfovic

Kdyby tam Varane nestál, tak se ten padající hráč mohl ke Casemirovi čistě teoreticky dostat.

Jak tohle přesně stojí v pravidlech ?

Reagovat
avicii

V tom bude super bordel

Reagovat
vitasrp

Vždyť jsem to nahoře napsal.

Aby se ofsajdové postavení v tomto případě proměnilo v ofsajd, tak musíš tím blokem reálně ovlivnit šanci toho obránce zahrát balón/podstoupit souboj o balón. Neznamená to vůbec, že by se bez toho bloku musel k míči dostat/musel vyhrát souboj, stačí, že to prostě omezí tu jeho možnost.

U Colwilla to bylo úplně jasný, hráč Liverpoolu ho zastavil a prakticky přesně do místa, kam by vbíhal, přiletěl balón a Van Dijk dal gól.

Tady jde ten balón o dost jinam, bylo by to hodně přísný tohle odpískat jako ofsajd a proto sudí vyhodnotili, že obránce ovlivněn nebyl, protože by se k tomu míči/do toho souboje stejně neměl šanci dostat.

Reagovat
Salfovic

Já to měl za tvůj volný výklad. V poháru to bylo úplně jasný, ale tady to zas tak jasný nebylo.

Každopádně se potvrdilo, že komplikovanost fotbalových pravidel nezná mezí.

Reagovat
vitasrp

Tak ale ty pravidla nejdou udělat jednoduše, prostě tam vznikají komplikovaný situace, s tím nikdo nic neudělá.

Nebo můžeme pískat samozřejmě každou ruku, každý takovýhle ofsajd atd. Ale když se to zkusí, tak se vlastně zjistí, že to nikdo nechce, protože to tu hru pak strašně kurví.

Reagovat
aragorn

Víťo, psal jsem to mail ohledně lístků na Spartu s Liverpoolem. Asi nejsem jedinej co

Je nějaká šance?

Reagovat
martin.b

Byls rychlejší, jasný, u Enda to bylo zřejmější, bránil hráče co měl na starost Virgila, ale nepřišlo mi tady, že by to bylo úplně mimo hlavní dění hry aby to mohli 100% vyloučit, ale budiž…je i vtipný (ač irelevantní), že je u toho stejnej rozhodčí, shodou okolností rodák z Manchesteru :D

Reagovat
Salfovic

Relevanci bych hned nevylučoval.

Reagovat
martin.b

Tak obě rozhodnutí šly od VAR, v tom je ten hnusnej krysák nevinně

Reagovat
Salfovic

Já myslel, že seděl u obrazovek.

Reagovat
Busby babes

offsidove postaveni nerovna se offside. jako fakt nechapu, co tu zkousite tvl.

Reagovat
Salfovic

Tak Varane se evidentně zapojil do hry, když po kontaktu s ním šel obránce k zemi.

Reagovat
Busby babes

evidentne to bylo uplne nekde jinde nez pak byl mic. jako to pak muzes zrusit pulku golu po nejakem primaku, protoze tam skoro vzdycky nekde nekdo spadne

Reagovat
Talker

Tohle teď bude přicházet ještě minimálně měsíc v každé takové situaci, která se tomu bude i vzdáleně podobat a dopadne jinak.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Nyoni ma tak 50kg

Reagovat
Swarley

A drzeni nekoho pod krkem uz neni redka?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
O.Giroud

je, Rodri dostal

Reagovat
Swarley

Mohli by na to vymyslet fialovou kartu, at je v tom konecne poradek

Reagovat
Salfovic

Trvalo to tři dny a najednou nevadí, že hráč stojící v ofsajdu atakuje obránce

Reagovat
Man__United

Lol Bruna drží pod krkem a nedostane červenou, za stejnou situaci dostal Casemiro minulou sezonu červenou

Reagovat
vodka

case to dostal ještě za mensi prohresek, ale dneska byl rozhodci hodne benevolentni a fotbalu to prospelo

Reagovat
pingla

My hrajeme další kolo FA Cupu doma s Liverpoolem?

Reagovat
Busby babes

proc jsme chteli postoupit?

Reagovat
Kixi Syhimour

Fellainiiiii

Reagovat
avicii

Veľká paráda opäť, aj keď sme mali kus šťastia a znovu skvelého Kellehera..ale na Nottingham potrebujem už tu trojku Salah, Szobo, Darwin ako soľ

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Whitemedia

„In the last four weeks, we are doing a fantastic job. The team is fighting and starting to behave as a team.“

Může už to zločinecký hovno odtáhnout co nejdál od Stamford Bridge? Mám jen jedny nervy...

Reagovat
andkoo

a nie je na to aj kusok pravdy? co som videl teraz 2 zapasy s poolom a city (ten vcerajsi nie) tak tam uz bol vidiet pokrok a lepsia suhra ako na zaciatku sezony, aj bojovnost jeden za druheho...na niektorych postoch stale chyba kvalita, ale ak by som si mal tipnut tak buduce sezonu uz budete v tabulke pred nami

Reagovat
Talker

Hele ono je úplně jedno, kdo trénuje Chelsea, dokud z toho nebude boj o titul, tak se tady bude vyhazovat kouč.

Reagovat
TopinB

Reagovat
martin.b

No Danns vypadá už po pár desítkách minut jako real deal, snad v tom bude pokračovat

Reagovat
Whitemedia

Mauricio Pochettino: “We cannot match the history of Chelsea. We need time to gel. This is not a magic cream”

Reagovat
Salfovic

Magic cream má nějaký kontext ?

Reagovat
ratusek

creampie?

Reagovat
John Obi Mikel

Co to mele?

Reagovat
Talker

Což je asi jasný každému, kdo nad tím alespon minutu přemýšlí.

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes paráda, Soton ten postup asi moc nechcel Teším sa na ucka, dúfam že im vypalime rybník.

Reagovat
Coutinho10

MU vs LFC

MC vs Newcastle

Chelsea vs Leicester

Wolves vs Coventry

tak aspoň, že když jsme schytali Manchester venku, tak že United a ne City, kteří nás brzo čekají i v lize

Reagovat
frezi

a tiež že city zase nevychytali coventry ako je u nich zvykom v fa cupe

Reagovat
Coutinho10

taky fakt, ale hrajou doma

Reagovat
Bandita_Harry

Newzamky postup na penalty, Dúbravka hrdina

Reagovat
Coutinho10

musím uznat, že na Blackburnu zachytal luxusně...možná jeho nejlepší výkon od tý doby, co je Pope zraněný společně se zápasem, kdy nám vychytal mraky gólů, ale naštěstí nás to nemrzelo a prolomilo se to

Reagovat
kissak

Proti Blackburnu náš nelepší hráč jinak zbytek bída. Zajímavé budou jeho kroky po sezóně.

Reagovat
Coutinho10

jsem na to taky hodně zvědavej, podle mě určo nezůstane, teď otázka, kdo ho bude chtít a koho si vybere

Reagovat
GazzaPalo

Bradley 20rokov 90min., Quansah 21rokov 90min., McConnell 19rokov 62min., Clark 19rokov 90min. , Koumas 18rokov 63min 1gol, Elliot 20rokov 78min. , Nyoni 16rokov 12min, Danns 18rokov 27min. 2 góly!, Gordon 19rokov 3min. LFC -Soton 3:0 . Celkom fajn. Nikto sa nezranil ,treba povedať že Soton hral sympaticky a hlavne bez zbytočných zákerných faulov.

Reagovat
ElectrickMann

jako Wenger za mlada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele