U kormidla 1. FC Köln po sestupu skončil trenér Schultz

27.05., 12:23
Aktuality
Timo Schultz (© 1. FC Köln)

Po sestupu z bundesligy nebude u fotbalistů 1. FC Köln pokračovat trenér Timo Schultz. V klubu působil od ledna, kdy přišel jako nástupce Steffena Baumgarta s cílem vyvést mužstvo z předposledního místa. Úkol nesplnil a klub nyní oznámil, že se s trenérem nedohodl na pokračování spolupráce.

"Protože jsme nesplnili náš velký cíl, jsem toho názoru, že restart provede někdo jiný," citovala agentura DPA končícího kouče.

Šestačtyřicetiletý bývalý trenér Basileje či St. Pauli slavil s kolínským mužstvem jen tři vítězství z 18 zápasů a zónu sestupu ani jednou neopustil. V tabulce skončil hůř jen Darmstadt. Klub čeká složité období, protože podle všeho přijde o opory a navíc má na dvě přestupní období od FIFA zákaz podepisovat smlouvy s novými hráči.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Werkrider

Takže nakonec v Lauternu Markus Anfang, tak to jsem zvědvaý. Trochu si jej vybavuji od naší mládeže. Doufám, že to nebude zase kouč na jednu sezónu. Mám neutrální pocity, nepřijde mi to ani zlé, ani nejsem úplně nadšený.

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa to nebude na dlhú dobu (hoc čo v trénerskom svete znamená dlhá doba?), ale krátkodobo to pôjde. Vnesie do tímu nejaky plán, bude s nami hrať pekne a potom na neho snáď nadviaže niekto, kto pridá nejaku nadstavbu. V momentálnej situácii by Lautern nikoho lepšieho asi nezohnal, keď som videl tie ostatné mená, tak vďaka bohu za Anfanga.

Reagovat
Werkrider

Máme nejaké rummors o príchodoch a odchodoch? Udržia Acheho? Majú na Puchacza?

Reagovat
Rudnevs

O odchode Acheho sa zatiaľ nehovorí. Bude ťažké udržať Puchacza, ten hral skvelo, a to prebudilo aj solventnejšiu konkurenciu, cíti sa však na Betze dobre a bude záujem ho vykúpiť. Čo sa týka príchodov, hovorí sa, že by mohol prísť Conteh z Osnabrucku.

https://www.der-betze-brennt.de/artikel/3755-im-blickpunkt-erik-gerets-salut-fuer-den-loewen-aus-flandern.php

Toto len tak prikladám, na tento článok som inak práve narazil... kto má záujem aj o históriu FCK, tak si príde na svoje.

Reagovat
Y.Cabaye

Hlavně udržet Kaloče, těším se příští rok na Kaločův Kaiserslautern.

Reagovat
Rudnevs

Kaloč už je vykúpený. Je to šikovný hráč, v Lauterne na neho ide iba chvála, pretože zistili, ako ho správne použiť. Tu sa žiaľ experti z eurofotbalu dosť mýlili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele