Tyto zápasy dokazují, že máme na titul, řekl David z Lille

26.04.2021, 17:12
Aktuality
Jonathan David (© AFP)
Fotbalisté Lille o víkendu udělali další krůček k mistrovskému titulu. V Lyonu sice brzy prohrávali 0:2, ale nakonec dokázali duel obrátit a odvézt si životně důležité tři body. Díky nim zůstává Lille v čele o bod před Paris Saint Germain. "Tyto zápasy jsou důkazem, že to můžeme dotáhnout až do konce," řekl útočník Jonathan David.

"I za stavu 2:0 jsme věděli, že ještě není konec, přestože bylo jasné, že to bude obtížné. To, že jsme dali gól ještě před poločasem nám dodalo sebevědomí. Věděli jsme, že to můžeme celé otočit," okomentoval Kanaďan snižující branku Buraka Yilmaze v nastavení první půle.

Patnáct minut po změně stran pak David sám vyrovnal, načež Yilmaz svou druhou brankou v utkání překlopil misky vah na stranu Lille. "Víme, že naše síla je v týmovosti. Lyon byl naším přímým konkurentem. Ale vytvořili jsme si příležitosti a proměnili je. Teď budeme slavit, ale pak už se musíme soustředit na další zápasy," uvedl David po zápase pro Canal+.

Situace na čele Ligue 1 je nadále velmi vyrovnaná. Vede Lille se 73 body, bod ztrácí druhé PSG, na třetí příčce je s 71 body Monaco. Lyonu patří po porážce čtvrtá pozice se 67 a podle všeho už je ze hry o mistrovský primát. Do konce soutěže zbývají čtyři kola.

Autor: Jiří Fišara / lequipe.fr

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

David-a by som rád videl v drese Arsenalu ...

Reagovat
Freedo

J, za 80 a bude hrát jako Pépé.

Reagovat
PH8

Tak snad aspoň jako Pepe proti Slavii. Ale máš pravdu, Arsenal by měl dostat ban na nákupy z Francie nad 5 milionů Eur.

Reagovat
Freedo

Osimhen za 60 je taky nálož. Lille umí prodávat navoněný hovna.

Reagovat
PH8

To je ten týpek, co si kvůli němu chtěl Gatuzo v Neapoli snižovat plat? K tomu jsem už tenkrát psal, že po zkušenostech s Pepém mu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

neviete prečo mi z ničoho nič padne FM v strede kariéry ?

Reagovat
iHawX

používáš nějaký stažený databáze?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
iHawX

Tak to se bojím, že tam je zakopanej pes. Doporučuju vždycky před začátkem nový kariéry si načíst FMko se všema databázema a ligama, co hodláš použít, hodit se na "dovolenou" a nechat tu hru samotnou chvíli simulovat, nejlíp aspoň 4 roky, aby to prošlo všema těma cyklama, který ve fotbale jsou. Pak uvidíš, jestli ti to bude padat a budeš muset něco povypínat nebo ne.

Když už máš ale rozhráno, tak to ti moc neporadím. Zkus přes to datum, kde to padá to nechat přesimulovat a kdyby ani to nepomohlo, tak mě ještě napadá rezignovat, přesimulovat přes to datum a pak vytvořit novýho manažera a převzít tým zpět. Není to ideální, ale FMko občas nějaký věci bere jenom letmě, když v nějaký lize nepůsobí lidskej hráč a je možný, že něco z toho způsobuje ten crash.

Reagovat
smazaný uživatel

databázou to asi nie je, lebo mi to spravilo až po 3 rokoch

Reagovat
naheCZ

To klidně právě může. Úpravy často nejsou jen o to, že upravím hráče a soupisky týmů. Ale taky třeba soutěže a jejich pravidla. A ne všechny soutěže se hrají každej rok. Ačkoliv editor ti prakticky nepovolí vytvořit nějaký nesmysl, tak stát se to klidně může, že to na něčem takovém padne. Jaké úpravy používáš? A nepoužíváš in-game editor?

Reagovat
JackDaniels.

4 roky dovolenky... Hmmmmm

Reagovat
cr7sux

mas koupene?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, skúšal som to potom aj na cracknuté a stále nič,

Reagovat
Seydou Doumbia

David se po tom katastrofálním začátku sezony celkem rozehrál, jsem za něj rád. Klíčové podle mého bude jak Pesgay a Lille zvládnou duel s Lens, proti ním můžou oba ztratit body.

Reagovat
smazaný uživatel

Že začátku se hodně trápil v zakončení , ale hrál dobře , trenér mu věřil a teď jim fandím , musí to dotáhnout do konce

Reagovat
Seydou Doumbia

taky

Reagovat
Pharrell

Reagovat
h8_sfatto

nejde nedržet palce poctivým klubům

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, proto by titul měl zamířit do PSG nebo Monaka

Reagovat
Kongo

Začátek nic moc a byl přímo hrozný. Ale rozehrál se v oporu. Začínají se ty miliony vyplácet.

Reagovat
Ranoth

Snad to zvladne Lille aj ked pochybujem... sila PSG je inde... najsmutnejsie je to, ze PSG moze 3/4 sezony odflaknut, zapnut az na konci a ajtak ten titul ziskaju...

Reagovat
PH8

No inde určitě jsou, ale Lille zbývají 4 zápasy, vedou a PSG už nepotkají. Mají 5., 9., 12. a 14. tým tabulky, čili mimo Lens ty tymy nehrají ani o poháry ani o záchranu. Naopak PSG má 5. a 6. tým, které dělí bod a mezi to má vloženou LM proti ManCity. Takže jim celkem věřím.

Reagovat
Ranoth

Ved prave proti takym superom ktorym o nic nejde sa hra najhorsie + na nich urcite aj dolahne tlak, ten posledny krok byva vzdy najtazsi

Reagovat
REPLIKATOR

To známe a příští zápas zase poserete.

Reagovat
Sosi

David Rozehnal?

Reagovat
PH8

Dávid, precitas panu policajtovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele