Tým ztratil charakter, zlobí se Sarri. Trenér Lazia je připraven odstoupit

26.11.2023, 11:55
Aktuality

V italské nejvyšší soutěži se dost možná schyluje k další trenérské rošádě. V matných výkonech pokračuje Lazio a římský klub naposledy nezvládl sobotní duel na půdě Salernitany. Popel na hlavu sobě i svým svěřencům sypal Maurizio Sarri, který nevyloučil ani rezignaci.

Lazio mělo zápas skvěle rozehraný, ve 43. minutě proměnil penaltu Ciro Immobile a hosté si do kabiny odnášeli těsný náskok. O to větší rozladění přišlo po změně stran, poslední tým tabulky stav otočil a získal cenné body.

"Být na místě prezidenta (Claudio Lotito), tak zasáhnu, a to hodně rezolutním způsobem. Nejsem fanouškem tréninků za zavřenými dveřmi, každopádně něco musíme udělat, abychom ten pád zastavili. Tým ztratil charakter, nikdo na sebe nevezme odpovědnost. Po vedoucí brance jsme doufali, že si dalších padesát minut pohlídáme, to nás charakterizovat nemá," zlobil se Sarri.

Lazio vyhrálo jenom pět ze třinácti ligových zápasů a v tabulce je na desátém místě. Drama ho čeká i v Lize mistrů, v posledních dvou duelech skupiny se o postup popere s Atléticem Madrid a Feyenoordem.

"Je evidentní, že něco nefunguje. Pokud si budu jistý tím, že nefungujícím prvkem jsem já, tak okamžitě odstoupím. Vůbec nerozumím tomu rozdílu v porovnání s minulou sezonou. Během nadcházejících dní si vše rozebereme a jestli dospějeme k tomu, že všechno je moje chyba, tak začnu jednat. Budu připraven si promluvit s prezidentem a odstoupit," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
GEGE

Pioli out Sarri in

Reagovat
Pipo123

Troll alebo to myslíš vážne?

Reagovat
kattos

Nechci bejt nějakej zastánce, ale v LM to je dobrý, čeká je finále superpoháru, liga kvalda LM není ztracená.. zajímavé prohlášení od něj

Reagovat
Mass

Jak mohl sypat popel někomu na hlavu, když mu zakázali na laviččce kouřit?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Seydou Doumbia

Na tréninku

Reagovat
Keeper117

Ako najprv to bola sranda s tými cigaretami atď ale nezačína on fakt uvažovať o tej Saudskej Arábii? Gerrard je tam na vyhodenie napr a tak ďalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele