Turín oznámil prodej obránce Darmiana do Manchesteru United

11.07.2015, 20:55
Aktuality
Bastian Schweinsteiger není jediným zajímavým jménem, které dnes míří na Old Trafford. Manchester United dotáhl do konce přestup italského obránce Mattea Darmiana z Turína...

25letý fotbalista přicestoval do Anglie včera a dnes se podrobil úspěšné zdravotní prohlídce. Turín dostane osmnáct milionů eur, další dva miliony pak na sever Itálie mohou putovat v závislosti na výkonnostních bonusech.

"Torino FC oznamuje, že Matteo Darmian byl prodán do Manchesteru United. Prezident Urbano Cairo si přeje poděkovat hráči za jeho profesionalitu a tvrdou práci v uplynulých letech. Od prezidenta Urbana Caira až po ty nejmladší hráče z akademie, celý Turín přeje Matteovi vše nejlepší do jeho nové a mimořádné zkušenosti," stojí v prohlášení na stránkách účastníka loňského ročníku Evropské ligy.

Darmian se vůbec poprvé stěhuje z Apeninského poloostrova. Na svém kontě má třináct startů za italskou reprezentaci a vedle Manchesteru United o něho stály i Inter Milán, Neapol nebo Bayern Mnichov.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (699)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele