Turín musí hledat dále, Paloschi zůstává v AC Milán

29.07.2008, 15:54
Aktuality
FC Turín hledá jednu posilu do útoku a jeho vedení se nový přírůstek již chystalo představit, nic z toho ale nebude. Na hostování měl do Turína namířeno mladíček Alberto Paloschi, jehož odchod z AC Milán ovšem přibrzdilo zranění Marca Borriella...

"S Milánem jsme již měli slovní dohodu. Když byl Paloschi v České republice na evropském šampionátu hráčů do devatenácti let, chyběl nám jenom jeho podpis. Ale včera mi Galliani (Adriano Galliani, viceprezident AC Milán - pozn. red.) zavolal, že po zranění Marca Borriella od dohody ustupuje. Říkal, že si ho raději ponechají, alespoň pro tuto chvíli," prohlásil prezident turínského klubu Urbano Cairo.

"S Milánem máme skvělé vztahy. V následujících dnech uvidíme, zda se nám podaří Paloschiho nakonec získat, nebo budeme muset hledat jiného útočníka," dodal Cairo.

Paloschimu je teprve 18 let a v dresu AC Milán za sebou má debut, na který nikdy nezapomene. Rossoneri měli v průběhu druhé poloviny uplynulé sezony problémy s útočníky a trenér Carlo Ancelotti se tak rozhodl dát příležitost právě Paloschimu. Ten nastoupil jako střídající hráč k utkání proti Sieně a jeho první dotek s míčem v Serii A po několika vteřinách pobytu na hřišti znamenal jedinou branku zápasu.

Turín v létě již získal Nicolu Amorusa a podle italských médií jsou v jeho hledáčku ještě dva útočníci. Jedním z nich je Nicola Pozzi z Empoli, tím druhým pak Rolando Bianchi z Manchesteru City.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takhle mladej hrac potrebuje hravne hrat hrat a zase hrat, v utoku AC by asi moc prilezitosti nedostaval, tak by ho mohli pustit, uz kvuli jeho budoucnosti v AC. Na lavici se z nej hvezda nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

aka lavica...tam bude predsa Pato..

Reagovat
smazaný uživatel

to nevis, loni dostaval vic prilezitosti prave Pato, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato nastoupil 18x, Paloschi asi 9x. Pato je, řekl bych, o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale teď je to jediný klasický útočník Milána, který může nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude mít Ac Milán problémy z útokem jako minulý rok tak si zahraje a to možná celkem dost...třeba se stane klíčovým hráčem milánu

Reagovat
smazaný uživatel

aby taky ne, když máme krom něj jedinýho zdravýho útočníka a tím je Pato, kterej je ovšem na olympiádě. jen zůstaň .

Reagovat
smazaný uživatel

Třebas tam zamíří v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá dvojka Amoruso - Bianchi, za nimi Rosina, ofenzivní náhrada Di Michele.

Grande Torino!

Reagovat
GEGE

Vyborne urcite ho bude potreba

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč scháněj útočníka, koupili amauriho a iaquinta hrál proti bvb taky dobře, ikdyž něco do budoucnosti by se jim šiklo

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nemyslí Juventus, ale FC Turín.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

expert ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele