Turecko je oficiálně bez trenéra, Lucescu u týmu pokračovat nebude

12.02.2019, 11:08
Aktuality
Volná je v tuto chvíli pozice reprezentačního trenéra Turecka. Ve funkci už nebude pokračovat Mircea Lucescu, tým pod jeho vedením nenaplnil očekávání a turecký svaz se s koučem dohodl na předčasném ukončení spolupráce...

Už 73letý Lucescu si udělal jméno díky úspěšnému angažmá na lavičce Šachtaru Doněck a po roční zkušenosti v Zenitu Petrohrad se v srpnu 2017 rozhodl pro působení v Turecku. S národním týmem ovšem neuspěl, Turci nepostoupili na mistrovství světa a v Lize národů následně spadli ze druhé do třetí skupiny.

"Turecko bude mít navždy své zvláštní místo v mém srdci," rozloučil se se zemí zkušený kormidelník, jemuž běžela smlouva do konce června.

Reprezentace se s velkou pravděpodobností znovu ujme Senol Günes, pod jehož vedením Turecko v roce 2002 zaznamenalo historický úspěch v podobě bronzu na MS.

Autor: Tomáš Pavlík / foxsportsasia.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Do Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som, že si meno urobil v Šachtare. Už predtým bol známy tréner. Viedol predsa takmer 5 rokov repre Rumunska a potom trénoval v Taliansku menšie kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Galatasaray na prelome tisicroci bola bomba

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele