Turecko jako reprezentačního trenéra jmenovalo Güneşe

28.02.2019, 13:53
Aktuality
Şenol Güneş se podle očekávání vrátí na lavičku turecké reprezentace. Nynější kouč Beşiktaşe od června ve funkci nahradí Mircea Lucesca, načež uzavřel smlouvu do roku 2023...

Turecký reprezentace neprožívá dobré období. Nejprve nedokázala postoupit na uplynulé mistrovství světa a posléze neuspěla ani v Lize národů, kde sestoupila do třetí skupiny.

Na základě toho skončil trenér Mircea Lucescu, kterého oficiálně nahradí Şenol Güneş, jenž od roku 2015 působí v Beşiktaşi. Zkušený kouč se vrátí do známého prostředí.

Güneş poprvé k turecké reprezentaci nastoupil před 19 lety a během čtyřletého funkčního období tehdy s mužstvem obsadil konečnou třetí pozici na mistrovství světa 2002. Staronový kormidelník nastoupí do funkce v červnu a jeho hlavními úkoly bude snaha o postup na ME 2020 a MS 2022.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Turecko nesnáším od EURO 08.. za a) turecko nemá co dělat na EURO za b) ta prohra s námi to bylo fakt smutný.. do teď mám před očima jak Nihat si připravuje míč ke střele a neskutečnou placírkou dává pod břevno do pravého rohu. Čech bohužel nemohl proti této střele nic dělat. Uplně v tu chvíli ve mě umřel život a já jen odevzdaně řekl "ty vole"

Reagovat
smazaný uživatel

tak Turecko je taková opičí země IQ tam má každej něco pod 100 . Jediné co dobrého dali světu je KEBAB a Semira Gerkhana.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no.. dřív jsem si kebab dopřával každý týden ale poslední rok ho u nás ve městě brutálně šidí.. dřív jsem si dal durum za 90Kč a nemohl jsem ho dojíst.. a ted ten durum stojí 100Kč a je to taková poloviční nudle, že si musím dát dva abych se najedl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jsem výbornej měl jak jsem byl jednou v turecku a taky v praze, ale tam to bylo hodně dávno. U nás v Ově za mě nejlepší je v porubě i když tam je sranda, že dělají tureckou restauraci a provozují to řekové. Šidí to skoro všude kde místo masa je to jenom vlastně taková pasta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pravej kebab z Turecka to asi musí být úplně někde jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Gyros v Řecku top, takže v Tureckej kebab? Noo dal bych si

Reagovat
Radin

U nás to nejsou kebaby, ale polotovary z Německa, které se vozí po velkých kusech zamražené..Dej si, když ani nevíš, co v tom je..

Reagovat
smazaný uživatel

usnadním ti to není to jenom Kebab i samotné rybí sardinky jsou zbytky z ryb které dodělávají a zbytky dávají nám. A nejsme to jenom my je to prostě východ. Bohužel nic s tím nedokážeme udělat ani já ani ty. Já to říkám furt Hitler pokud to vidí tak se směje, že se mu aspoň z 50% pvoedlo co chtěl protože z Německa je velmoc která udává tempo evropě.

Reagovat
Radin

Samozřejmě to jíst nemusíme a můžeme si koupit maso od známého řezníka, myslivce..Přijde mi, že lidem tady je vše jedno. Kebab tady funguje na klasickém způsobu umělých a špatných pokrmů. Stačí správně dochutit a lidem vlastně chutná to koření..

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký kebab preferuješ? Z psa, z kočky, nebo z veverky?

Reagovat
smazaný uživatel

z tvý mámy.. je pěkně juicy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No bol by si asi prekvapený, čím nás obohatili. Nosíš nohavice? Ak áno, tak aj to je od nich. Dovtedy naši predkovia chodiili oblečení nejako podobne ako Škóti.

Káva - ďalšia skvelá vec od nich.

Nakoľko časť Turecka leží geograficky v Európe, to že sú v UEFA je viac menej v cajku..

Ale ak 9/10 Turecka leží v Ázii, mali by skôr patriť tam. To Kazachstan a Azerbajdžan nechápem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele