Turan se vrací na začátek, po devíti letech oblékne dres Galatasaraye

06.08.2020, 16:46
Aktuality
Arda Turan se po devíti letech vrací do domovského klubu a znovu bude hrát za Galatasaray. Třiatřicetiletý turecký záložník v Istanbulu podepsal jednoletý kontrakt, oficiálně to potvrdilo vedení...

"Emoce jsou obrovské, nemá smysl všechno moc komentovat. Nadešel čas vrátit se na hřiště a bojovat," uvědomuje si.

"Rád bych poděkoval prezidentovi a dalším členům vedení, jsem velmi šťastný a uvědomuji si, že budu pracovat jako hráč i učitel, snad bude fungovat oboje. Hodně mi chyběli fanoušci, nemohu se dočkat dne, až se s nimi opět setkám, snad je uvidím co nejdříve," pokračoval.

Turan je odchovancem slavného klubu a do roku 2011 byl jeho oporou na hřišti, než ho zlákala nabídka Atlética Madrid. Po čtyřech letech v hlavním městě Španělska následoval úpadek formy v Barceloně, v Katalánsku fotbalista zklamal a následně odešel hostovat do celku Istanbul Başakşehir.

Autor: Tomáš Pavlík / galatasaray.org

Komentáře (13)

Přidat komentář
hematop

Tak ať ti to zas PÁLÍ turiči!

Reagovat
VdV

Legenda Barcelony. S těmito přestupy se vůbec nemohou divit, kde sou.

Reagovat
Atlético de Madrid

Na tom byli nejvtipnější, jak fanoušci Barcelony skálopevně tvrdili, jakou dobrou posilu si to koupili. Přitom bylo poměrně jasné, že Arda je líný, náladový a vzhledem k nastupující třicítce i přestárlý hráč, který potřeboval mít nad sebou Simeoneho bič, aby začla pořádně běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné je i to, že si u nás udělal s náskokem nejgólovější sezonu a dokonce dal dva hattricky To nevymyslíš.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to je asi tím, že hrál výš než v Atlético, ne? Pod Simeonem musel hrát na kraji zálohy a bez míče se vracet na svoje poměry hodně hluboko.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hlavne ten proti Alicante byl dulezity

Reagovat
Rezan

Směšné je jak přepočítáváš úspěch na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřepočítávám nic. Směju se paradoxu. Nebo mi ukaž další příklady hráčů, kteří v "nejméně úspěšném angažmá v kariéře" udělali svoji nejgólovější sezonu. Alexis to asi nebude, hehe.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Y.N.W.A

Jj, poslednich 5 let je to tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab Dürüm

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy je hezký, když se hráč vrátí tam, kde začínal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele