Tudor bude pokračovat v Udine i pro příští sezonu

31.05.2019, 16:56
Aktuality
Chorvatský kouč Igor Tudor bude i nadále pokračovat na lavičce Udinese. Klub oficiálně oznámil, že s ním počítá i pro příští sezonu.

Tudor se do Udine vrátil v březnu tohoto roku ve chvíli, kdy tradiční klub byl jen jediný bod od sestupových pozic. Mužstvo se mu ale podařilo zvednout. V deseti zápasech si "Zebry" připsaly pět vítězství a nakonec zakončily ročník na 12. místě tabulky Serie A s pětibodovým odstupem od sestupu.

S Tudorem se vedení klubu, v jehož kádru figuruje také český reprezentační záložník Antonín Barák, dohodlo na kontraktu, který vyprší na konci příští sezony, tedy v červnu 2020.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Baraka pošle někam hostovat, aby hrál. Ideálně někam do Série B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele