Trpišovský: Soupeři jsme se ve všem až na koncovku vyrovnali

02.10.2019, 23:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jn to je bolest naseho fotbalu dlouhodobe

Reagovat
Kaspar

sice je fajn jak Slavii kazdy chvali, jak se vyrovna top tymum evrope, jak s nima dokaze cely zapas behat, i je nekdy prehravat, nema z nich respekt, ale zaroven je ostuda pro Slavii se soucasnyma moznostma mit v utoku to co ma. Jediny utocnik co je v tymu Slavie je Buren, nevim jestli je zraneny nebo odepsany, ze nechodi ani na lavicku, ale kdyz nastoupil, tak on do toho stylu Slavie neskutecne sedi, jo sice je to palic, ale porad je tam videt velky rozdil ve hre, kdyz je tam on nebo Skoda, Tecl, Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Co jim bude platný, že budou mít 5 porážek o gól či 2

Reagovat
Pablos

Buren včera hrál asi od 60. min.

Reagovat
Atlético de Madrid

Slavia a obecne jakykoliv cesky klub ma proti tymum formatu Barcelony, Dortmundu a Interu sanci jenom v pripade, ze se neposere a zkusi je ubehat, coz se jim dari vyborne. Slavia je pohuzel porad "jen" all-star vyber cesky ligy, zatimco jejich souperi maji globalni skautingovy site a k tomu stahujou nejlepsi hrace z celyho Spanelska/Nemecka/Italie. Prijde mi nerealny cekat, ze Slavia bude mit v utoku chladnokrevnyho zabijaka, ktery zvladne na San Siru promenovat sance se stejnou lehkosti jako nekde v cesky lize, takovi hraci jsou proste mimo jejich financni moznosti. Vcera ty nepromeneny sance hodne zamrzi, ale docela pochopitelne nezvladli zachovat chladnokrevnost, coz proste pochopis vvzhledem k tomu, ze na tyhle urovni v zivote nehrali.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Icardiho, Cavaniho či Pukkiho prachy asi nemajú, to nám je jasné.

Ono by to chcelo niekoho ako bol Lafata pred pár rokmi. Aj tu ktosi spomenul Šporara.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasne, nepochybne by se dal najit nekdo s lepsi koncovkou nez Skoda, Tecl nebo Masopust. Jenze asi ne o tolik a hlavne tezko predvidat, jak ten hrac zahraje v Lize mistru, kdyz je to uroven, na kterou se dostane jednou za zivot. V LM je mnohem rychlejsi tempo, kvalitnejsi obrana, lepsi brankari atd. Zkratka si nemyslim, ze by ve financnich moznostech Slavie byli nejak zasadne lepsi hraci, kteri by meli hru bez mice a fyzickou kondici na spickove urovni a k tomu navic dokazali zakoncovat golovky pod tim psychickym tlakem a v rychosti, kterou zazivaji v LM.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

do příští sezóny sehnat gólovýho útočníka, žádný Altintopy ani ti součásní nás bohužel neposunou, Komplichenko se nehodí do systému, Salcburk nám neprodá nic, takže zkusit přivést rovnou dvojku Marin + Boakye z CZ Bělehradu

Reagovat
stas87

Ako si prisiel na to, ze by vam Salzburg mal predat hraca?

Reagovat
KingMaster13

Jakože hráče do 5 milionů eur Salzburg by nám možná i něco prodal ale byla by to pálka jak hovado

Reagovat
Liquid

tak někdo tu naznačoval, že by k nám pasoval Werner, ten Nor by k nám ale taky pasoval takže jen automaticky vylučuju jakkoukoliv možnost přivést někoho kvalitního z těchto 2 celků a nezapomeň, Slavie ty prachy z Číny taky má, jinak by nepřivedla Stanciua...

Reagovat
bartes

jo, Werner by se hodil . Týpek, co každý rok dává v bundeslize 20 gólů a půjde jen do top klubů. A přitom je ve věku Schicka. Ten má cenu tak 150 mega €. To dává Tvrdík jako spropitné . Podle mě by se Trpišovský s Nezmarem neměli zaměřovat jen na hrot, ale měli by celou ofenzivu postavit a rozložit na více hráčů. Tzn. gólová křídla, podhrot i hroty. Nemusí to být top kvalita, ale když rozloží 30-40 gólů do ofenzivy a gól může dát v podstatě kdokoliv. Tak to bude mnohem lepší, než 1 zabiják, který dá 20 gólů za sezónu. Podobně jak to měl kdysi Vrba v Plzni. Nikdo extra nevyčníval, ale góly mohli dát všichni včetně obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Salah Firmino Mané na střídavej start ne?

Reagovat
meno

Podle mě by se Trpišovský s Nezmarem neměli zaměřovat jen na hrot, ale měli by celou ofenzivu postavit a rozložit na více hráčů. Tzn. gólová křídla, podhrot i hroty. Nemusí to být top kvalita, ale když rozloží 30-40 gólů do ofenzivy a gól může dát v podstatě kdokoliv.

To už máme, ale proti těm klubům v Evropských pohárech to nestačí.

Reagovat
bartes

a kde? Vždyť tam není nikdo, kdo by pravidelně dával 10 gólů za sezónu. A když budeš mít takové 2 hroty, podhrot a křídla, máš hned 50. Z hlavy mě napadá jen Souček a Stanciu, kteří dokážou pravidelně dávat góly a ani 1 není typický útočník.

Reagovat
meno

Minulej rok 12 gólů nejlepší střelec Stoch. Pokud vím, tak ten hrot nehraje. Gólů jsme dali 72.

Reagovat
Losinho

Salcburk nám neprodá nic

Salcburk nám neprodá nic

Salcburk nám neprodá nic

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší Pavko a Boakye, ale nepřijde ani jeden. Přijde zase nějakej Hora z Dolní FC, už to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Salzburg da prachy do skautingu, aby prodal hvezdu Slavii za 5 mega, urcite neni to bohuzel zadarmo sehnat mlade nadejne hrace a kupovat je od techto tymu je pro Slavii utopie. Naopak sama by se mela snazit neco podobneho rozjet, ale chce to cas a finance. Ale taky vuli, ne jenom vykupovat ligu v okruhu 200km

Reagovat
Lof

Ja chci zpatky Matouska.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Len ma tak napadá... ten Vydra čo? Už je odpísaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra je asi o 0,014% gólovější než Tecl.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No povidej.

Reagovat
Greny

Vydra není útočník

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně že je útočník

Reagovat
smazaný uživatel

A o tom právě je ten TOP fotbal, že ze 2 šancí se MUSÍ dát alespoň 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, včera měli asi tak 3-4 ze kterých prostě ten gól dát "museli". Jeden jsem teda alespoň čekal.

Reagovat
Losinho

Podobný pocity jako po Interu.

Reagovat
Rolf

Kšilťák by měl zajít k očnímu a k psychiatrovi,trpí halucinacemi.

Reagovat
smazaný uživatel

BVB na pol plynu ako predtým 2x chelsea a výhra v suchom tričku. Ale vyrovnali sa im to hej

Reagovat
REPLIKATOR

4 zápasy LM včetně předkola a jenom 3 vstřelené góly. Problém Slavie už dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

3 vstrelene goly za poslednich 12 let v LM - takhle to zni lip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele