Trpišovský nevěděl, zda se mu postup nezdá, přál by si Liverpool

29.08.2019, 08:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (294)

Přidat komentář
fabec1222

Ty koše nevypadají bohužel moc hratelně. I z toho třetího koše je půlka skoro nehratelná.¨

Ideál: Chelsea, Šachtar Doněck, FC Bruggy, Slavia

Smrt: Manchester City, Real Madrid, Inter Milán, Slavia

Reagovat
luismiksak

Ideální los Smrt

Reagovat
dontcallmeandre

Jako pokud by odehráli dobré zápasy, tak by na takové skupině mohli vydělat víc, než ně nějaké na první pohled hratelné

Reagovat
REPLIKATOR

Slavii to nejde nepřát

Reagovat
verv

jde

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás nepřející to musej bejt muka, dobře vám tak

Reagovat
verv

Nevím, proč bych měl přát největšímu rivalovi. A muka to pro mě fakt nejsou, to spíš současná situace Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia není největší rival Sparty.Slavia je úplně jinde.Největší rival Sparty je v současnosti Sparta.

Reagovat
verv

největší rival Sparty je Sparta ok, asi sleduješ fotbal poslední rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, sleduju ho půl století, jen ty to nechápeš.

Reagovat
verv

pouč mě, dědečku

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapečku, až budeš dospělej, tak to pochopíš, to je marný ti vysvětlovat, pokud to nechápeš rovnou.

Reagovat
verv

Sleduju fotbal čtvrtstoletí, takže možná když ještě to další čtvrtstoletí vydržím, tak se mě dostane stejnýho osvícení jako tobě a pochopím, jak může být klub největším rivalem sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pak už to budeš vědět Fakt ti nedochází, že to myslím tak, že vaše vedení je největší nepřítel a rival Sparty?Posrali tam všechno, co se dá, Křetínský si tam drží fotbalový analfabety, sportovní ředitel má sotva základku...Proto jsem napsal, že největší rival Sparty je Sparta.Sama sobě.

Reagovat
Raylan

Možná největší problém Sparty je Sparta. Největší rival je a vždycky bude Slavie, ty troubo.

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte

Člověk by řekl, že když už je tak starý, tak by mohl vědět, že když nevím, co ten termit znamená, tak si to zjistím a nebo ho nepoužívám.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
nenavidimManUTD

Jaká Slavie? jak tak hledám tak žádnej klub Slavie ve fotbale neni

Reagovat
Raylan

A dál?

Reagovat
Ondiis

Třebovice bráško

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Beči

Reagovat
Sw!fty

Me vzdycky zarazi, jak kazdej rika, ze by si pral Barcelonu nebo Madrid... vzdyt si prece logicky musim prat toho nejhratelnejsiho soupere, ne?

Reagovat
Puskas

Tak když má hráč z naší ligy možnost zahrát si s Petrohradem, nebo Barcelonou, tak si bude podle mne přát vždy Barcu, bude to pro něj zážitek na celý život.

Reagovat
Y.N.W.A

a je to tu, tradiční dementní filozofickej výkřik jakože z vlastní hlavy hned jako třetí v pořadí.... ne, ne, prostě ne... když hraješ fotbal, chceš hrát s Barcou nebo Realem, budeš totiž hrát i tam, je to obrovskej zážitek, o kterým budeš vyprávět vnoučatům... a poměřit se s nima taky můžeš zkusit, vzpomeň loni na starou Plzeň... to je furt "hratelný, hratelný"...ano, je to jeden aspekt, ale jeden z deseti

Reagovat
vanGomm

Souhlas,ale s těma vnoučatama bych si tak jistý nebyl.Dnes "mladí",at už z jakéhokoliv důvodu narorení dědí dost odkladají.Ženy rodí velmi často až když jim tikají biologické hodiny 35-40 a když je partner tak o 5 let starší,tak to jsou už skoro jejich vnoučata,protože těch opravdu svých se těžko dožijí.Lehké počty npř. v 38 se ženě narodí dcera a té se také ve 38 narodí dcera,takže v době je babičce 76 dědečkovi přes 80 a pokud budou chtít vnučce něco vyprávět,tak nevím nevím jestli to stihnou

Reagovat
FruFru

S tebou musí být prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Al Capone

V dnešní době se není co divit, že tohle mladí odkládají.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodilo se i za války prosimtě.

Reagovat
Y.N.W.A

no právě... a dnes se maj lidi tak dobře, že chtěj jen "šňupat, šukat, šokovat, válet se a grilovat" a vo nic se nestarat...

Reagovat
smazaný uživatel

A protestova proti ohrožení demokracie a stát v průvodu teploušů...a shánět celý dny po městě brčko ze dřeva aby nechcípl lední medvěd a mohli si kurva konečně vypít tu colu.

Reagovat
frankiefcb

mícháš do sebe jablka s hruškami.

Reagovat
smazaný uživatel

Jabka s hruškama se k sobě hodí.

Reagovat
frankiefcb

Ani ne. je to rozdílné ovoce. A míchš do sebe úplné nesmysly. Za prvé "mládež", která chce šňupa, šukat anebo grilovat je úplný opak veřejně aktvní mládeže. A já jsme konečně rád, že přichází mládež, které není politika u prdele a nezajímaje jen pouze to výš uvedené "pouze to užívání".

Reagovat
smazaný uživatel

duh

Reagovat
smazaný uživatel

kterým není politika u prdele? kurva drát, když já slyším jak na mě ty tlamy držkujou úplně všechni do jednoho stejný fráze a když se jich pak zeptáš na naprosto triviální věc, související s tématem, byť která jím do tý teorie z FB a "soušl medíí" nesedí, tak vzteky buď brečí a nebo kopou a nadávají ti do Putinofilů, teroristů, rasistů, a voliče SPD.

Tyhle naučený básničky není žádnej zájem o politiku, ale snaha udržet se na špici "trendů"...

Reagovat
frankiefcb

To by mě zajímalo, co říkáš, když na Tebe držkujou. Jak jsem výše psal, jsem rád za aktivní mládež. Když si vezmu, co z úst bohužel vychází ze starší generace, ač si mnoho z nich váždím. Tak jsem opravdu rád za to mládí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až bude ta aktivní mládež znát jméno čínskýho prezidenta, kterýho by nejradši věšeli za koule. Až budou znát jména aspoň těch nejdůležitějších státníků, nebo například znát jméno ministra financí, premiéra vlády, ministra školství a potažmo pár dalších jmen ministrů. Až budou vědět, že Velká Británie doopravdy není jediná monarchie v Evropě... tak pak možná začnu té jejich politické uvědomělosti věřit.

Ale pokud říkají všichni jak kafemlejnci ty naprostý kokotiny co jsou všade kolem slyšet a nejsou si ani schopni přečíst tu debilní wikipedii (a to je už co říct, že jsou mnohdy i oficiální informace jiný) pro uještění se, jestli to tak doopravdy je. Tak pak opravdu nejsem rád za to co vychází z toho dnešního mládí.

Mimochodem , většina lidí mě nebere vážně protože jsem pro ně moc mladý a většina mých vrstevníků mě posílá do hajzlu, protože mám jiný názory. So whatever, denska si nevybereš . Myslím si, že se ještě stále do mládí počítám, když mi nebylo ještě 30

Reagovat
frankiefcb

Já, co jsem měl možnost potkat, tka jsme zjistil, že přehled mají solidní. Ale je fakt, že když už se o něčem vážnější bavím s mladšími, tak si vybírám ty, s kterými má diskuze smysl. S dementy, kteří se zajímají jen o selfie na instáči a chlastačky, se opravdu nebavím. P.S: Mně je 30, stále se cítím jako mladý, ale beru v potaz, že nastupuje další generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Já znám pár lidí kolem 20, kteří přehled mají, ale ti mají i vlastní názory a vlastně hlavu... o ten věk nejde. Jde o to že ta nastupující generace má strašně vymleto ze sociálních médií a strašně lehce se s nimi manipuluje, ale nejvíc mi vadí ta jejich umanutost. To že se teď žije v přebytku a čím víc mají, tím víc jsou agresivní a tím míň věcí si váží... a to politická uvědomělost. Jako já měl vždy postoj, že cokoliv nezpochybním a nezačnu v tom hledat chyby, tak to nemůžu obhajovat. Za mě je jednoznačně nejlepší osvícenský absolutismus. Demokracie řízlá kapitalismem je pro lidi rozhodně taky skvělej systém, kterej bychom si měli bránit, ale ne bezmyšlenkovitě a rozhodně né hlásáním frází z režimu, který jsme nezažili. To prostě pak nejde brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

"Za mě je jednoznačně nejlepší osvícenský absolutismus."

Jestli tohle nekomu vykladas, tak se nediv, ze se ti lidi smejou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti do toho moc kecat, ale Karla IV. tady většina lidí bere za největšího Čecha a pokud se nepletu tak on vládl osvícenským absolutismem

Reagovat
smazaný uživatel

A ne nemyslím tím oficiální definici, ale doslovný význam, že pokud bereš svou absolutní moc pro prospěch nejen svých lidí a svého území, ale pro stabilizaci společnosti jako takové

Reagovat
smazaný uživatel

Školy teda na to nemám, ale nebyl on tak trochu spíš feudál? Osvícenský absolutismus v našich zemích... to byla tuším Marie Terezie někdy v 18. století.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s ohledem na výše uvedené... to potom asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já to taky více méně zmotal s tím 18. stoletím... šlo mi více méně o význam. Já na to študovanej taky nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel se pletes, protoze Karel IV. osvicenskym absolutismem nevladl.

Reagovat
frankiefcb

já chápu, co chce říci, ale osvícenské to orpavdu nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze hlavne nezna vsechny detaily panovani Karla IV. On byl hodne proziravej vladce, ale dost pochybuju o tom, ze by kladl dobro spolecnosti na stejnou uroven jako osvicenci z 18. stoleti, kteri vychazeli z kompletne filosofickeho smeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde porovnávat 14. a 18. století... nicméně proč mají lidé za většího panovníka Karla IV. před Mařkou nebo Josefem?

Reagovat
frankiefcb

Proč. Josef byl Habsburk (Rakušan) a Karel IV. nebyl Rakušan. Halvně kult Karla IV. vznikl především v obodobí národního obrození. (19. století období rozmachu vlastenectví a romantismu)

Reagovat
smazaný uživatel

A Karel byl Lucemburk... jinak souhlasím, že jde jen o to u koho společnost vytvoří kult osobnosti. Husité byli v jiných dobách taky národní a né náboženští obrozenci. Historie se ohýbá podle potřeb. Nicméně stále jde o gró, že bych bral osvíceného, moudrého absolutistu, který se nemusí zodpovídat politikaření před kapitalistickou demokracií. Že se to může daleko rychleji zvrtnou v průser než dnešní systém? Jednoznačně... ale to není předmětem spekulace.

Reagovat
frankiefcb

No Lucemburk ano, ale s přemyslovskou krví po matce. To hrálo v jeho posuzování významnou roli. A samozřejmě za jeho panování opravdu došlo k rozvoji České Země, bez debat.

Reagovat
frankiefcb

Jinak myslíš si, že k politikaření nedojde, když vše na svých bederech bude mít osvícený panovník? Stejně určitou moc bude muset přenést na svoje poddané. A ti samozřejmě politikařit budou, krást, korupce bude a v podstatě budou neodvolatelní. Prostě osvícená absolutistická monarchie anebo jakýkoli autoritářský režim je prostě předurčen v záhubě.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou zůstává jakými lidmi se obklopí a samozřejmě k politikaření a pletichaření docházet bude. To už je povaha lidí. Ti, kteří jsou líní a nechtějí nic dělat, tak ti budou vždy veškeré svoje úsilí směřovat jen k tomu, aby nemuseli nic dělat a v rámci zákona okrádali ostatní.

Já bych si položil ale ještě jednu otázku. Kde se bude víc krást, kde se bude víc pletichařit a kde bude přicházet lid víc na buben. V systému, kde gró hraje kapitál a je předurčen k neustálému boji o moc a lid je jen prostředek k upevnění moci, člověk je jen pracovní jednotka a vše se zúžuje na spotřebu. Nebo systém, kde se moc centralizuje do rukou jednoho, který by chtěl vybudovat společnost, kde pracující mohou uživit rodinu o 8 dětech a stále budou mít na solidní život, kde budou moci prostě buď jen žít a nebo i budovat život dle svých představ.

Podívejte, jsou studie kde jsou zahrnuty všechny daně, které člověk v ČR zaplatí a po započítání všeho stát zdaní celých 90%.

Nejzákladnější poučka je, že lidem nesmíš vzít víc než je potřeba, nebo se stanou apatickými a tahle poučka se tu momentálně nedodržuje. Mám zkušenosti z obou stran barikády. Zaměstnanec i podnikatel. Heh a můžu říct, že jedno jak druhů... a to si nestěžuju jen na ČR, ale svět je přelidněný a hodnota lidskýho života se rovná 0. Lidi jsou tak blízku k sebezničení a to jen proto, že se bojí vzdát svých jistot, které jim nabízí dnešní systém. Netvrdím, že přijde někdo kdo nás spasí a už vůbec takovýho spasitele nevidím v nějakým diktátorovi... a něvěřím ani už v kataklizmicko událost. Nejsem věřící, ale původní slova Ježiše, že bůh je uvnitř všeho kolem nás jsou celkem pro mě OK a bylo by fajn vidět lidi, kteří by v sobě tu zodpovědnost vůči celku taky cítili. But, whatever... všichni se spoléhají na to, že když se to přestřelí, tak se stane průser a pojede se dál. je to jednodušší no.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž zpět a přečti si ještě dovětek

Reagovat
frankiefcb

tak to já jsem opak v tomto. Nemusím totiž moc moarchie nedejbože absolutní. Za mě je to furt autoritářský režim a těm já nevěřím. Ale podobné myšlenky rozjíždí ve SW II. rozjíždí Anakin, když se baví s Padme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže právě proto jsem (špatně) definoval osvicenského monarchu - a jak jsem následně psal myšleno sebeuvědomělého monarchu, který se nemusí brodit tunou byrokracie a zodpovídat se politikaření, ale prosazuje potřebné pro společnost, pro systém před svými potřebami a touhami. Je to hodně velký možná, protože většině lidí pod tou tíhou "můžu cokoliv" mrdne. Kdyby se ale našel někdo, kdo by to dokázal tak za ním budu stát a upřednostním ho před demokratickým-kapitalismem.

Reagovat
frankiefcb

Utopie. Bohužel možná bohudík.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně utopie , pro mě bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

To nebude věkem. To bude jenom tím, že seš dement. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯ ok

Reagovat
kilobyte

Velká Británie není monarchie, protože je to ostrov. Takže neboj do těch mladých a neinformovaných stále ještě patříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokot, to je přesně to o čem mluvím , můžeš se posrat z toho, že hovorově přenesu význam Velká Británie na celý Spojené království Velké Británie a Severního Irska i když je to naprosto normální a běžně užívaný jev v hovorové češtině.

Opravuješ taky všechny lidi kolem sebe a pokud ano, tak mi pls řekni kolikrát si už dostal od někoho přes tlamičku?

Reagovat
kilobyte

Jenom chytráky. Člověk, který si stěžuje na to, že ostatní neznají království v Evropě, by měl vědět jejich názvy. Je to jako kdyby jsi označil Českou republiku jako Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce se to dočteš i hned v první větě na Wikipedii: "Spojené království Velké Británie a Severního Irska (anglicky United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland), standardně zkracované Velká Británie a označované také Spojené království nebo Británie"...

Když už jsi u toho, tak taky když mluvíš o lidech z České republiky říkáš běžně Češi, Moravané a Slezané a nebo zkráceně říkáš Češi? to je úplně stejný jev jako Velká Británie

Reagovat
fenixLFC

Zvlastne ze rovnake poziadavky nemas aj na dospelych a starych ktory ani len nepoznaju ulohu senatu prezidenta atd a myslia si ze stat je len os toho aby sa o nich staral atd atd. Chces vela po mladych ale hovno po starych

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom zvláštního mít jiný požadavky na mladý a na starý? Na dítě mám taky jiný požadavky... přeneseno na fotbal. Od 18 letýho cápka máš taky jiný požadavky než od 38 letýho matadora.

Reagovat
kilobyte

Neměli by požadavky s věkem stoupat?

Reagovat
smazaný uživatel

Do určitýho věku jednoznačně... od určitýho věku, to poznáš sám, pokud se toho dožiješ.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses nejak postizeny?

Reagovat
smazaný uživatel

A nectou Sputnika a Aeronet, ze?! Ty trende

Reagovat
smazaný uživatel

hele Sputnika jsem nikdy nečetl a Aeronet jsem vydržel číst asi jen pár dní, tak o to asi nejde. Pořád ale beru lepší Putinofilství než hlásat legelizaci znásilňování

Reagovat
meno

legalizace znásilňování

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jak by si jinak přeložil kolegovo jméno "LegaliseRape" ty?

Reagovat
meno

To jsem si ani nevšiml

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Achašveróš

Tak hlavně se nechce nikdo měnit a přizpůsobit :D

Reagovat
verv

Baumaxa

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Posledni Kovboj

Martin Maxa

Reagovat
Y.N.W.A

na druhou stranu jo, je blbost psát "není se co divit, že odkládaj". ...to se teda divit je, protože jsou nejlepší podmínky, všichni všechno maj, tak by měli koukat, ať vyvedou mladý, než bude hůř, ale spíš se často chovaj tak, jak píšu výše

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no... nechcu vidět co začne tahle generace dělat, až přijde nějaká krize, nedej bože válka.. to už se nebude prcat vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

To se právě bude prcat hodně, nebude jiný využití času a zábava musí bejt. Podívej se na Husákovy děti, to byl jednoznačně důsledek normalizace, lidi se zavřeli doma, aby měli klid a za pár měsíců začal nával v porodnicích...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Y.N.W.A

no spíš hlavně pronatalitní opatření... jako jo, možnosti nebyli, to je jeden faktor, ale když za to dostaneš prachy a byt, tak je to taky motivace...

Reagovat
Al Capone

Právě proto co jsi napsal výše tohle píšu. Navíc si člověk musí rozmyslet jestli si chce život trošku užít nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Není se co divit. Já za mlada chtěl jen šukat (ke šňupání mě to moc netáhlo, zato hulím jak Opatovická elektrárna s tím rozdílem, že ta má tři komíny a já jenom jednu hubu), chlastat, šokovat a válet se. Až někdy v osmatřiceti mě chytil nějakej otcovskej pud, pak nám pár let trvalo, než jsme to vyrobili, protože ve čtyřiceti holt ty podmínky nejsou takový, jak zamlada, kdy stačilo sundat kalhoty a už se dělaly testy na graviditu. Dneska budu v listopadu rodit druhýho synka (pokud se něco nepodělá) a jelikož mi bude sedmačtyřicet, tak silně pochybuju, že se dočkám vnoučat. Tedy pokud synátor nebude poděs a nespadne do toho hned po maturitě. Takže asi tak. Evropani jsou bohužel strašně pohodlní, starat se o dítě je veliká starost, výdyje, které by se bez dítěte daly utratit za něco zábavnýho. A taky hraje roli, že mladí zase naopak ty příjmy nemají tak veliký, aby si troufli živit dítě, když jim už nezbyde na pivo, ovšem bez dětí je z čeho se rozšoupnout. Prostě máš pravdu, mladí rodit nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty si zakládal Eurofotbal ne? (nic ve zlým!)

Reagovat
smazaný uživatel

Nezakládal, ale toho frajera, kterej se nám tady stará o zábavu už.... no dlouho... tak náhodou znám z jednoho srazu a musím říct, že je skvělej. A pár těch lidí z jeho party taky znám, někteří už nepíší, někteří jsou jinde, ale všechno to jsou moc fajn lidi.

Reagovat
Kiwi-21

Tak mě je 31 mám téměř 4 letou dceru a 1,5 letou a stěžovat si opravdu nemohu, naopak zábava z dětmi mi přijde lepší než jen okolo 30 sukat o 106 a vysedavat hospodách

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je 28 a mam 2letyho syna.. vzdycky sem to bral jako klise a borcum co meli tehdy muj vek jsem to neveril ale je to pravda.. nedovedu si predstavit ze jdu, i kdyby dvakrat, za mesic o vikendu kalit, ze jdu do nejakyho klubu nebo kazdej vecer po praci na pivo.. fakt je hroznej rozdil videt ostatni a pak mit svoje dite.. to jde vsechno stranou a na podobny picoviny si ani nevzpomenes. Kdyz si predstavim ze chodim na nejaky randicka a pak zjistim ze zbytecne, nebo sem celej vikend v lihu a myslim si jak ziju naplno

Reagovat
Kincl

Ja jsem o malinko mladší a zas si neumím predstavit pred sebou tahat kocarek a trochu odstrelit svuj zivot a jeste ty finance co to dite stoji :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz mas krasnou mladou chytrou babu tak ti fakt nevadi s ni chodit po venku a vizt si v kocaru neco cos stvoril pri mrdani te krasne baby. Prachy nevim.. asi to stoji neco navic, ale ne o moc vic nez kalby, cigara a proste picoviny ktery pak neresis.. ale chapu te, pak zjistis zes nic neodstrelil.. ale musi to klapnout no (btw. nikdy nevis kdy se rozvedes, i s tim musis pocitat)

Reagovat
Y.N.W.A

přesně tohle, a to co píše Momo, je ten rozdíl, kdy člověk dospěje... někdo nedospěje nikdy, nemůžeme po všech chtít aby vyráběli děti, na druhou stranu až dospějou v padesáti, bude jim hooodně smutno

Reagovat
Kincl

Nevím no podle mě není úplně strop života "vychovat dítě" :) Nebo jako ten co má dítě má báječný život a ten kdo ho nemá tak smutný.

Každý to má prostě jinak :)

Reagovat
Y.N.W.A

jasný, každej to má jinak... jen co znám od starších, co měli původně i takovýto vidění, tak zpytujou svědomí, že se dříve nechovali jinak, změnily se jim hodnoty a teď je jim smutno...ale jo, je to individuální

Reagovat
Kincl

Hlavně ať je člověk zdravej :) :D

Reagovat
Y.N.W.A

moje řeč...

Reagovat
kilobyte

Zase když máš hypotéku, tak je pro tebe dítě velká finanční zátěž. Dřív lidí šetřili jen na bydlení a děti. Dneska chtějí poznat zahraničí atd. A to něco stojí.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, možností je víc, to je jasný.... ale je to o individuálním přístupu, navíc lidi zapomínaj, že děti můžou být výhodná dlouhodobá investice - nemyslím je zpeněžit ale když je povedeš a vzděláš, voni ti to vrátěj, tak jako my našim... za svého života nic nemohli, teď je i s jejich vnoučaty provázíme světem při cestování i českem při využívání různejch služeb, o kterých se jim ani nesnilo

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
fenixLFC

Samozrejme. Kedysi si potreboval niekolko deti aby niektpre vobec dozilo do dospelosti a v starobe sa o teba mohlo starat. Plus neexistovali moznosti ako sa trhotenstvu vyhnut. Teraz mas mnohp mpznosti co robit, mozes si naplanovat rodicovstvo kddy uznas za vhodne a tolko deti o kolko si schopny sa postarat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

hele ne, jdeš do extrému... průměrný věk prvorodiček u nás je 28,4 let... (jasný, jsou i 38letý, je to častější než dřív, ale není to pravidlo)... a kopačky obecně maj děti dřív - jejich ženy jsou zajištěný v 25, nemaj doma do čeho píchnout a musí si pohnout, aby děti vyrostly, než kopačka přestane čutat a vony kopačku opustěj... (aby to nevyznělo, že si z nich dělám srandu, 25 je ideální biologickej věk na dítě, pak už rizika jen přibejvaj)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ale jako jo v tomle máš pravdu. Mě to taky sere, že svým vnoučatům pravděpodobně nic vyprávět nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já bych zase vyprávěl, těch historek, který začínají větou "To jsme jednou takhle strašně chlastali...", se najde hodně, spíš ty vnoučata opravdu nestihnu...

Reagovat
frankiefcb

No to já taky. Ale to já zase ve 30 bych dítě chtěl né že né. To já chtěl být vždycky mladý rodič.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ve třiceti ještě lovil modelky a v kapse nosil lubrikant i na záchod, kdyby náhodou... Háček je v tom, že ty modelky byly většinou na jedno použití, navíc než jsem to uhnal do postele, tak to vždycky stálo balík, tam to zase kolikrát bylo jako se studenou Němkou... Nakonec jsem odlovil na netu babu na prasárničky, sice úplně obyčejnou, ale dost úchylnou na to, aby se s ní dalo pár let blbnout, 12.5.2012 jsme se v Edenu vzali a blbnem spolu doteď.

Reagovat
frankiefcb

Pěkné, já nikdy nebyl na balení "holek na jedno použití". Popravdě nikdy mi to nešlo a cítím k tomu odpor. Tak se tak vzájemně negujeme no. Já o žádnou takovou nezavadím a ona o mě taky ne. Spíše mám problém najít nějak to ženskou na život. Ale děti bych bral, už mi i přijde taky, že mi tikají ty biologické hodiny, když vidím tatíky, jak si hrají s děckama anebo jsou s nima na výletě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani tak nešlo o to, že bych primárně lovil na jedno použití, jako spíš o to, že většinou se ukázalo, že na víc to prostě není. A když už se objevila krásná ženská, která byla jen trochu normální, tak jsem byl zase buď pomalej, nebo nešikovnej a něco jsem podělal... Holt ty zkušenosti, který jdou s věkem, jsou nenahraditelný a nedají se naučit jen tak, to chce praxi. Ale jinak souhlasím, první synátor je boží, v pondělí jde poprvé do školky, takže předpokládáme scénář, že první dva tejdny probrečí synátor, pak si zvykne a zbytek školního roku probrečí paní učitelka.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne se narodil syn v 25 :) je to kurva zaprah, ale ty vyhody jsou hmatatelny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Achašveróš

Tak fotbalisti to právě neodkládaj :D

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
dontcallmeandre

Fotbalisti mají děcka brzo, protože ty jejich kočky si je chtějí pojistit, trenéři to podporují, aby se kluci zklidnili a nelítal ijenom za chlastema a za kurvama.

Reagovat
Sw!fty

Kdyz hrajes fotbal, tak si chces zahrat s Chelsea nebo Realem, chapu - viz Plzensky bojuvky o dresy... Jako trenera by me zajimaly i nejaky jiny veci jako vyhlidky na postup, na vysledky a cokoliv, co prinese klubu penize. Takze ja byt trener, tak mozna do novin reknu "Liverpool" ale tajne bych doufal na Turin nebo ten Petrohrad a k nim treba Ajax a Bruggy.

Reagovat
junglist

představ si, že jsi kluk z vesnice, co jel na výlet do práglu a má možnost se jednou za 12 let podivat do fakt luxusního klubu, zapařit... je to tam pěkný, dobře hrajou, spousta čubinek, máma ti koupila nový hadry, vypadáš celkem dobře... a ty bys to chtěl na nějakou zkusit... chtěl bys radši prubnout nějakou luxusní prcinu, u který třeba pohoříš, ale třeba taky ne, třeba ti to vyjde a fakt si ji odvedeš... nebo půjdeš na jistotu a vybereš si tu nejhorší držku, co tam zabloudila, a kterou občas vídáš na vesnický diskotéce, kam běžně chodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Acquanni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Riviera Kid

Tak z prvního koše dostanou stejně někoho silného. Tak proč si neprat zrovna třeba ten Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi.. asi by brali Blšany, Zápy a Topolčany.. ale ty kurva dostat nemůžou. Není to pohár předsedy JZD Újezdec ale Liga Mistrů. Mně by se taky chtělo víc do Barcy do tepla na skvělou atmosféru než do zkurvenýho Tatarstánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba loni v Evropské lize mě tohle taky štvalo, to bylo pořád chceme angličany, až na ně taky dojeli. A přitom to minimálně ještě na jeden postup bylo, dostat lehčího soupeře, než byla Chelsea. Ale teď v LM je to úplně jedno, tam si prostě nevybereš, z prvních dvou košů určitě ne, takže postup do další fáze je spíše z oblasti snů, než nějaké reality. Za mě je ideální scénář 2 super silné a atraktivní celky, které body nedají nikomu a ze třetího koše někdo slabší, s kým si to Slavia rozdá ve vzájemných zápasech na férovku, o postup ze do EL.

Reagovat
Y.N.W.A

no comment

Reagovat
John Obi Mikel

Silní jsou všichni a hráči radši poletí na Camp Nou, než do Petrohradu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Za mě je ideální si přát 2 týmy proti kterým se ti splní sny takže třeba Juventus, Dortmund a pak někoho hratelného koho porazíš a ze 3. místa jdeš do EL. Naše týmy nemají na to vybojovat postup do osmifinále stejnak. Demence je přát si City, Real, Inter skupinu třeba

Reagovat
janinho

z toho prveho kosa bude proti tebe kazdy favorit. pre niektorych hracov (asi vacsinu) bude ta skupina LM vrcholom kariery, tak neviem co je take zvlastne na tom chciet si zahrat proti takymto timom.

Reagovat
Vsadim gule

A neni to úplně jedno? Svým přáním nic neovlivnis.

Reagovat
mistr129

za mě ideální skupina z jedním gigantem (nejradši Bayern), pak jeden atraktivní, ale teoreticky hratelný soupeř (Ajax, Benfica) a ze třetího co nejslabší tým (Olympiacos?)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt ne. Olympiakos je hodně silnej a Benfica by nam taky zatlačila voči

Reagovat
mistr129

Kdo je tam podle tebe hratelnější než Olympiakos? Záhřeb?

Reagovat
monty25

Nevím, jestli hratelnější, ale za mě by byly ideální Bruggy. Zajímavý soupeř s Delim a přesto by je Slavia mohla porazit. Tu Benficu bych taky bral, je to atraktivní tým, ale zároveň jsou ve 2. koši určitě těžší soupeři. V sobotu Benfica prohrála doma s Portem, které vypadlo ve 3. předkole LM s Krasnodarem... No a z 1. koše samozřejmě Liverpool.

Liverpool, Benfica, Bruggy - atraktivní skupina, ve které by Slavia měla šanci určitě na 3. místo, při top formě a troše štěstí možná i na druhé.

Reagovat
mistr129

Liverpool je me přání číslo 2, když nevyjde Bayern. Z druhého koše hlavně nechci Neapol, to je pro mě nezajímavý, zato poradně těžký soupeř. A toho Deliho si spíš asi nepřeju, hlavně pro nej by to bylo dost divny

Reagovat
KingMaster13

Juventus, Dortmund, Záhřeb je za mě ideální. Se Záhřebem 4 body, s Juventusem hypoteticky remíza doma a když se kluci kousnou tak i s tím Dortmundem by doma šla remíza a 6 bodů ve skupině by byl top

Reagovat
smazaný uživatel

letošní Borussia bude dávat všem tak 5, 6 gölů, nehratelný soupeř

Reagovat
KingMaster13

Ano ale ti kluci nemají co ztratit a upřímně mají na to jim taky nasypat 5, 6 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

zas bych trochu brzdil

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Seville, 6 fíků..Když jsme dali trojku Chelsea na Stamford Bridge, což se minulou sezonu povedlo jen Tottenhamu, tak proč ne Dortmundu

Reagovat
KingMaster13

Právě, teď už nebudou pod tlakem a mohou ze sebe dostat jen to nejlepší

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
krisa

komentář tzv na Petresca

Reagovat
KingMaster13

Ty jeho mindgames se mi ale hrozně líbily O to víc cením Trpišáka že se nenechal vyprovokovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych tu třeba rad viděl PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Juve, Real, Valencia... Ať si kluci užijou

Reagovat
Kluivert9

Ještě aspoň znát pravidla

Reagovat
Puskas

Jaká? Sparťanská?

Reagovat
Kluivert9

Losu?

Reagovat
srandamač

Tak Barca, Real, Valencia?

Reagovat
shitcool

Reagovat
rave

Proč ne rovnou Barca, Real, Valencia?

Reagovat
Y.N.W.A

anebo rovnou Barca, Real, Atlético, Valencia... a k nim Slavia, to je stejně pravděpodobný

Reagovat
rave

Ještě bych tam bouchl Vancouver Canucks z pátého koše.

Reagovat
Y.N.W.A

přemejšlej trochu, než něco napíšeš

Reagovat
Hany45

ty krávo tak tohle ?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A je.to tady, zase si chtějí plnit sny...

Řekněte jim někdo, že když budou mít hratelny soupeře, tak s těma gigantama se můžou potkat třeba na jaře.

Reagovat
srandamač

Nic o snech ani o plnění jsem v članku nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
wyqinac

Tak jo, koho hratelnyho bys teda z prvniho kose doporucil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit

Reagovat
dave30

Chudáci fanoušci Zenitu. Chtěli by někoho atraaktivního a dostanou Slavii.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Luc-Luc

Liverpool by byl skvely, snad to vyjde a k tomu Real

Reagovat
Kincl

Podle vás kdyby si přáli a dostali hratelneho soupeře což neznamená jasný postup a nedokázali by z té skupiny postoupit tak by to každýho štvalo, že sice jsem si zahrál LM ale proti Zenitu a Benfice :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mi přijde absurdní, že Slavie dokázala postoupit s hráči jako Hovorka (Jablonec), Jusuf (Bohemians), Traoré (Zlín), Král (Teplice) - prostě rozumně nakupovat v české lize a slepit to.

No a Sparta bez výsledku rozhazuje prachy ve světě. Věřím, že Sáček, Radakovič, Kadlec či Pulkrab by v té Slavii neskutečně vyrostli.

Reagovat
mistr129

třeba Trávníkovi nebo Kozákovi bych věřil, ale Kadlec je marod a ostatní tři mají max na Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré, Hovorka, Jusuf by taky měli podle původních předpokladů mít jen max na Bohemku. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jsou tři dřeváci, za tím si stojím.

Reagovat
Blasphemer

Traoré byl ve Zlíně skvělej, tady bych spíš vyzdvihl to, že start za Slavii neměl vůbec oslnivej a přesto ho podržel a nechal si ho.

Jusufa koupili hned po tom dobrým půl roce, kde vypadal daleko líp než "jenom na Bohemku".

Pro mě je z těch tří největší překvapení Hovorka. Tomu po vyhoření ve Spartě asi věřil málokdo, včetně mě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Sáček by se v tom středu zálohy určitě prosadit mohl.

Reagovat
mistr129

Mě teda nikdy nikde nenadchnul

Reagovat
Sw!fty

Radakovi uz nevyroste nikde

Reagovat
JeséRodriguez

Trpišovský byl pro Slaviu jackpot no.

Reagovat
Kang & Kodos

Zoufalec, ani neví, za kolik se mu beci vrátí do vápna

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Blasphemer

To je stejně prdel, že Sparta mohla mít jeho a nebo pak klidně i Vrbu. Oba udělali poslední dvě sezóny tituly i LM, oba dva ty vole.

Zajímalo by mě, jestli se díky tomu Dan cítí jako čůrák nebo si furt myslí, že tomu fotbalu rozumí.

Reagovat
KingMaster13

Tak Zdenda taky udělal titul, sice v 90. letech ale udělal

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že si připadá jako čurák a zeťák se mu vždycky směje u rodinnýho oběda. Ale já jsem si skoro jistej, že minimálně Trpiš by u nás shořel taky. Na Slavii má klid, důvěru a o hráčích rozhoduje on a Nezmar. Na Spartě by tenkrát dostal v zimě do kádru Konateho, aniž by do toho mohl mluvit a o posilách by se musel radit s Kotalíkem a spol. A i když jsem myslel, že tohle je u nás od Rosickýho pryč, tak minimálně s Kayou to je furt stejný.

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím že u vás by to nedopadlo s ním dobře. On je kvalitní trenér ale nesmíš se mu do toho montovat a vyhovět mu ohledně realizáku a tak. Tady by dostal Kováče aspol A Vrba? Ten by tam každýho u vás vyčurákoval, byl by permanentně nasranej a nakonec by se ho Daneček zbavil tím, že si furt na něco ztěžuje a není jeho věrnej kůň

Reagovat
Kang & Kodos

Vrba by měl trochu jinačí pozici než borec s kšiltovkou, kterýmu to docela šlo v Liberci. Tomu bych věřil i trochu víc.

Reagovat
KingMaster13

Možná ale stejně by mu do toho u vás dost kecali a jeho by to hrozně sralo si myslím. Upřímně s jeho povahou bych se ani nedivil kdyby třeba Kotalík od něj dostal přes hubu

Reagovat
Kang & Kodos

Kéž by

Reagovat
KingMaster13

Jinak hele možná je to jen nápad ale docela by se mi líbil k vám ten Petrescu z Kluže. Dlouho jste chtěli zahraničního trenéra a už jen z tohohle dvojzápasu je vidět že to není žádnej Stramacioni. Taktika super, Kluž s omezenýma financema dotáhl přes 3 soupeře s daleko většíma financema a hodně potrápil i 4. U vás by si mohl přitáhnout ty svoje koně, díky rumunským vlajkám by si připadal jako doma a navíc je na prachy, takže když mu Daneček nasype tak z tý Kluže půjde rád Navíc ty jeho mindgames před derby by mě bavili

Reagovat
Kang & Kodos

Zvenku už nikdo nepřijde. Jednou to zkusili, neomylně narazili na největšího tragéda na trhu, podruhý už to dělat nebudou.

Reagovat
KingMaster13

Což je blbý protože pochybuju že vás v Česku někdo spasí Možná Víťa Lavička, Šilhavý k vám nepůjde. Pak jedině že někdo vyroste časem (Horejš). Zase ale druhej Trpišák tu jen tak nevyroste. Pak jedině Slovensko (Gula). Rozhodně si myslím že zahraničí by jste zkusit měli ale taky musíte ty trenéry sledovat a ne že kouknete do životopisu kde je Inter Milán, Udinese a ten týpek vám nakecá že v jedný sezoně porazil AC a Juventus a hned ho berete. To že prohrál se Spalem, Cagliari, Chievem už nevidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád slaviu ale bude fackovaci panák

Reagovat
jackinho10

Pokud dostaneme par facek od salaha, maneho a firmina, vubec mi to nebude vadit

Reagovat
KingMaster13

Tak teď už nám to může být jedno. Číňani hrozně tlačili abychom se tam dostali, teď už si to můžeme jen užívat a pokud vysloveně nedojebeme ligu tak ta sezona už je garantována jako úspěšná

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zopáknout double a čtvrtfinále EL - to by byla supermegaúspěšná, ne?

Reagovat
KingMaster13

Byla ale nelpím na tom, když se to povede tak neskutečná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně - když se to nepovede, smutnej nebudu, jen tak posouvám cíle na hranici snů. Cíl na zemi už je splněnej, takže spokojenost vydrží dlouho, pokud se neudělá nějqkej velkej průser.

Reagovat
KingMaster13

Pokud neskončíme v lize třeba na 4. místě tak mě ta sezona už nezklame

Reagovat
Y.N.W.A

thx cpt obvious... ... a nakonec to tak ani nemusí bejt

Reagovat
Mikesh

V kolik se losuje?

Reagovat
mistr129

18

Reagovat
jester Radka Bejbla

Šlo vám včera o2 tv? Mě to opět nešlo úplně stejně, jako v prvním zápase a to jsem si kupoval ten jejich setopbox jenom kvůli fotbalu

Reagovat
oli9

na 3 tv, mobilu, notebooku a ještě sem to zapnul na PC ...kvota splněna

Reagovat
smazaný uživatel

jelo to uplne bez problemu vcera..

Reagovat
oli9

snad ne Liverpool to bych musel přát slavii 5ku což nechci

Reagovat
John Obi Mikel

taky nechci Chelsea.

Reagovat
Y.N.W.A

borci, fakt nechcete svůj oblíbenej klub doma? ....případně mít možnost vyjet ven?

Reagovat
John Obi Mikel

A komu pak mám jako fandit?

Reagovat
krisa

dyť to nemůže dopadnout špatně, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ale ani dobře

Reagovat
monty25

Já si myslím, že 16 bodů by Liverpoolu bohatě stačilo. Ač mu fandím, tak v Edenu bych klidně bral remízu.

Reagovat
REPLIKATOR

Minulou sezonu CZ Bělehrad - Liverpool 2:0

Reagovat
oli9

jj nasadili by náhradníky...navíc plno čumilů z instagramu by šlo jenom proto, že přijel Liverpool...

Reagovat
monty25

Tím líp, aspoň by byl Ox v základu.

Reagovat
monty25

No, ten postup ze skupiny byl o chlup. Ale taky je třeba říct, že loni byl Liverpool ve skupině s PSG a Neapolí. Tomu by se při vší úctě Benfica a Bruggy nevyrovnaly.

Reagovat
pedroLFC

No dovolím si tvrdit, že Benfica by se Neapoli minimálně vyrovnala, to že není tak sledovaná neznamená, že není tak kvalitní.

Reagovat
monty25

To asi jo, ale v součtu by to nebyla tak těžká skupina jako loni.

Reagovat
andrew96

Hlavně ať dostanou Angličany, nebo to zase bude mrzení.

Reagovat
jackinho10

Dekujeme VSEM, Jindro, Jane i Jaroslave

Reagovat
Rolf

Hlavní je,zda stačil poděkovat tomu s píšťalkou.V 35.min.jasný neodpískaný pok.kop po

úderu loktem Krále do obličeje protihráče v šestnátce Slavie.Je těch podvodů nějak moc.

Reagovat
Tywin Lannister

idealni dostat 2 top tymy z prvniho a druhyho kose + nejhratelnejsiho z tretiho

na postup Slavie stejnak nemá, minimálně v prvních dvou koších je každý tým o několi levelů výš i když i z třetího jsou tam týmy, co jsou fotbalově i ekonomicky uplně jinde

přání:

City, Real, Záhřeb

tip:

Juve,Benfica,Lyon

Reagovat
Generalní Gladiator

Konečně rozumnej návrh.

Reagovat
Pablos

tak snad ho na UEFA schválí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dostaneme do formy jako na jaře, můžeme hrát vyrovnaný zápasy naprosto s každým.Kde bude chybět fotbalovost, tam to dožene nasazení a bojovnost.

Reagovat
SpecialOne

Žádné atraktivní, pěkně Zenit, Benfiku, Bruggy a postup ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni zas radši budou chtít atraktivní týmy

Reagovat
Badbravo

Tip: PSG, Tottenham, Lyon.

Byla by to docela zajímavá skupina a přijela by i nějaká ta hvězda. I to 3. místo by se dalo se štěstím uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavia chce asi zase dostat sedmičku, jako minule když byla v Lize mistrů

Reagovat
Rišan

Už podesáté musím kroutit hlavou nad křečovitou snahou zahrát si s nejsilnějšími evropskými kluby. Vždyť v prvé řadě jde o to udělat něco pro český fotbal jako celek, posunout ho kupředu, ve druhé vydělat nějaké peníze a až ve třetí zahrát si především s anglickými kluby, které jsou přeci nejlepší, resp. nejdražší v Evropě. Svého času na to v EL doplatila Olomouc. Z postupu Slávie mám samozřejmě radost ale střízlivě vzato jde o to vybojovat ve skupině třetí místo a přejít jako loni do play off EL ! V každém případě si zaslouží uznání vysmívaný Tvrdík s Nezmarem (nomen omen) a Trpišovským a díky patří i opovrhovaným čínským sponzorům. Protože i ve fotbalu naštěstí stále ještě dělají výsledky lidé a ne prachy.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jde o třetí flek, proč by jeden nebo dva soupeři nemohli bejt ti nejatraktivnější?

Reagovat
fsada

A tak mi to nedá a také si tipnu skupinu pro Slávii. Za mě asi takto: Juventus Šachtar Bruggy Slavia

Reagovat
luismiksak

Kromě Juve peknej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit, Ajax, Bruggy prosím.

Reagovat
DieFohlenBMG

Liverpool, Ajax, Bruggy, Slavia

Postup Slavia, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě los: Arsenal, Real, Buggy, Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš zklamaný

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/LukyACS/status/1167007748879519744

Tohle je celkem zajímavý. Trpiš to taky na začátku celkem vzadu celkem točil. Dokonce skoro celý jaro odehrál s Jugasem

Reagovat
Losinho

Jugas hrál tehdy dost dobře, určitě líp než rok předtím hodně chválenej Lüftner.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PlackaSKS

jugas hrál ale celkem dobře a michael byl zraněný na apn nebo něco takového. plus se mu potom zranil i deli.. ale výkony sobola byly neskutečně tragicky, se divim že dostal dva zápasy v řadě. to samý pokorný..

Reagovat
KingMaster13

Já hlavně nechápu jak může hrát Sobol v Belgii a chválí si ho tam. Mě u nás přišel teda hroznej. Jasně měl zápasy kde byl dobrej ale spíš u něj převážilo zklamání

Reagovat
PlackaSKS

no nejvíc mi vadilo, že se na to prostě vždy vysral. to nebylo o tom, že by neuměl, jeho to nezajímalo, nebojoval, neběhal.. takže pokud začal makat, dokážu si i představit, že mu to tam jde. navíc ofenzivnější liga, to mu taky bude vyhovovat

Reagovat
KingMaster13

Je pravda že směrem dopředu mu to docela šlo ale byl línej se vracet Ale ty jeho centry byly šílený. Na tom jestli nezapracoval tak to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte odejte už teď Souček a nebo počká až do zimy?

Reagovat
KingMaster13

Počká do zimy, když už si tu LM pracně vybojoval tak si jí zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

vždyt to byl hlavní důvod proč se nechal ukecat... to a 50 milionů

Reagovat
KingMaster13

Nicméně v zimě by už asi jít přeci jen měl, ikdyž ono jestli se naši dostanou na EURO tak by to byl taky risk, kdyby se mu přestup nepovedl tak by o něj mohl přijít

Reagovat
PlackaSKS

i kdyby nehrál, tak na euro pojede, toho bych se nebál... ještě pod šilhavým. ale nebudu se bránit kdyby u nás chtěl dohrát karieru

Reagovat
KingMaster13

No zrovna Šilhavý ho tenkrát odstavil do Liberce, ačkoli na podzim pod ním hrál. Nevím no, jako Jankto taky nehraje, Schick taky ne a obhájí si že je dá do základu ale stejnak nepotřebujeme dalšího takového. Jako jo mě by se to taky líbilo ale na jednu stranu by mi to bylo líto, když vím že na Evropu měl a mohl si jí zahrát a nezkusil to

Reagovat
Zark

Prosím, Bruggy

Reagovat
Kluivert9

Barca, Dortmund, Bruggy, Slavie by byla krásná skupina

Reagovat
nenavidimManUTD

Jaká Slavie? jak tak hledám tak žádnej klub Slavie ve fotbale neni

Reagovat
Puskas

Juve, aby se mohlo psát, že jim poradí Zmrhal, Borussii, aby se mohlo psát, že jim poradí Pavlenka a ze stejného důvodu Bruggy, aby se mohlo psát, že jim poradí Deli.

Reagovat
smazaný uživatel

Deliho Bruggy...

Reagovat
Zark

Bruggy uz jen kvuli mistni valce cze-bel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Kezby

Reagovat
Euphael

Na tiskovce se vyjadril Trpis, ze maji nekolik vysokych nabidek na par hracu. O koho by mohlo jit? Soucek asi, mozna Kral. Jeste nekdo teoreticky? Ptam se na to, protoze logicky ted Slavia nebude prodavat, kdyz nemusi. Financne se zahojili a hraci s vidinou LM radi zustanou, takze pripadne odchody by musely byt fakt petardy.

Reagovat
Losinho

Kolář určitě, nejspíš pořád ještě i Coufal

Reagovat
Rarášek

Stanciu, Baluta, Král

Reagovat
smazaný uživatel

Baluta asi těžko.

Reagovat
Rarášek

To je fakt, proč ny někdo chtěl fotbalistu, když může mít Coufala třeba.

Reagovat
KingMaster13

Baluta moc nehraje, to bych se divil Nicméně kdyby přišla hodně dobrá nabídka tak bych ho uvolnil ať si u nás nekurví kariéru, protože Trpiš ho stavět nebude Stanciu je tu krátce. U Krále bych se tomu nedivil. To bude podle mě po skupinách v LM hodně žádaný zboží Podle mě možná i na Koláře za ty poslední výkony a nedivil bych se ani Bořilovi nějaký Turecko třeba

Reagovat
Rarášek

Jasný, beru co by pro mě bylo zajimavý .. Balutu bych vysvobodil okamžitě. Je mi jasny, že půjde třeba o Bořila, nebo Coufala, ale řikám si proč ..

Kolář by si to zasloužil, ať si to zkusí, třeba se chytne. Stejně jako Koubek se mi vůbec nelíbí, ale třeba jo .. Mohl by to bejt podobnej příběh.

Reagovat
KingMaster13

Tak Bořil i Coufal hrají dlouhodobě skvěle ačkoli perspektivu moc nemají no. Náhrady za ně máme, takže pokud by to pro ně i klub bylo zajímavé tak proč ne. Za Balutu bych byl fakt vděčný kdyby někdo si všiml jeho fotbalovosti a chtěl ho, protože mi ho je fakt líto a nechci aby se na naší 3. nejdražší posilu vzpomínalo jako na totální propadák Tím myslím že by šel za hezké peníze pryč a tudíž bychom na něm třeba tolik neprodělali

Reagovat
Euphael

Staniciu asi nereálný aby odešel ted

Reagovat
KingMaster13

Tak pozor, všechno je jinak. Teď jsem se dočetl že Slavia obdržela za Alexe nabídku na 12 milionů eur na Alexe Krále a je ochotna ho pustit Suma hezká, pro klub super ale jestli to dopadne tak za Alexe nejsem šťastnej, Rusko je na houby destinace

Reagovat
Rarášek

Rusko? To je o hovně, achjo ..

Reagovat
KingMaster13

Je ale pro Slávii nabídka kterou nemůže nechat být Je to na něm jak se rozhodne. Byl by to pro něj krok vpřed ale zároveň obrovský riziko. Z Ruska se do těch top lig hrozně špatně dostává a většina našich talentů se tam v minulosti zrakvila

Reagovat
KingMaster13

Konkrétně Spartak Moskva

Reagovat
dave30

Jj, Turci a Rusi jsou schopni dát velké peníze (protože jinak tam nikdo nechce).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele