Trpišovský: Měli jsme 22 nakažených, někteří dostali covid znovu

13.01.2021, 17:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (134)

Přidat komentář
Losinho

Jindro nebreč tyvole. Furt by ti zbylo snad 20 hráčů.

Reagovat
Liquid

v Liberci

Reagovat
andrew96
Reagovat
kopajda

to je plačka

to sparta ta kupuje hráče už rovnou s covidem

Reagovat
Mönchengladbach

Čínský klub, čínský virus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

Reagovat
žrout

Reagovat
irik

Reagovat
delfin

Covid je proste <|>vina !

Reagovat
Batigol

Takže se dá v klidu vsadit o víkendu 1:1 s Olomoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba přestat testovat a přistupovat k tomuto viru jako k obyčejnému nachlazení. Už této nesmyslné hysterie bylo dost.

Reagovat
delfin

Reagovat
Fakt

Reagovat
Benzema

Reagovat
Zephyr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
danny47

Reagovat
smazaný uživatel

Až budou naočkovaní v dubnu/květnu lidi nad 70-80 let, tak se k tomu přistoupí, a všechno se otevře.

Reagovat
Kepy_FCB

Otevre ale budou vopruzovat s testy dale bo kseft

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nikoho nenutí na testy chodit, můžeš si vybrat 14denní karanténu

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo ani jedno.

Reagovat
ratusek

Ale nutí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kilobyte

Nachlazení? Chřipka už není v módě?

Reagovat
smazaný uživatel

Leton prece nezaznamenali ani jednu chřipku

Reagovat
-Pato-

Reagovat
arsavin

Kéž by. To je vlhký sen

Reagovat
Alan_Shearer

Do pici

Reagovat
iamek

Reagovat
mojmira

Reagovat
h8_sfatto

tak přestaň hysterčit

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Nachlazení bych tomu asi úplně neříkal, chápu proč tomu někdo říká obyčejná chřipka, protože v konečným důsledku to probíhá a následky to má převážně srovnatelný...

Přikláním se k názoru, že jde o davovou hysterii. Když se sem v důsledku utečenecký krize z Afriky zatáhl před lety nejen černý kašel, který byl opravdu s velkým usilým a velkou slávou v Evropě vymícený, tak se to defacto ututlalo, však kdo z vás si o tom přečetl na novinkách, nebo to slyšel na Nově? Mohlo jít o daleko větší průser než jaký je tenhle "pogrom" korona virus.

Opravdu nejsem přívrženec bagatelizace téhle situace, roušku, pokud je nařízená přes nos nepřetáhnu, natož abych jí neměl, ale někteří lidi zapomněli co dokáže udělat chřipka, angína nebo zápal plic.

Obzvlášť když se do očkování pustili subjekty jako Bill Gates, který defacto lajnuje jakým způsobem se má očkovat. Nedokážu věřit iniciativě člověka, který nabral svoje jmění jen díky tomu, že dokázal udat svůj nekvalitní produkt díky nátlaku na správných místech a vždy byl víc brilantním člověkem s čuchem na prachy, než čím jiným. Čuch na příležitost neztratil, člověk se ke stáří nemění, pokud byl úspěšný. Ve farmacii to jede momentálně víc než v IT v 80. a 90. letech.

Každý kdo si nezjistil informace o netransparentnosti vakcín, kterými se očkuje a jejich následků a právní neodvolatelnosti v případě vedlejších účinků je blázen a člověk, který jen slepě důvěřuje.

Osobně mám ve svém vakcinačním pasu a souběžně svém těle víc vakcín než většina spoluobčanů. Přes břišní tyfus až po japonskou encefalitidu, rozhodně jsem člověk co věří a prosazuje očkování, jako cestu k lepší společnosti, ale rozhodně se tímhle svinstvem, kterýmu říkají vakcína naočkovat nenechám. Dokonce i ten posranej Ruskej Sputnik je víc transparentní vakcína než to svinstvo z USA.

Koronavirus jako nemoc a zvýšení povědomí populace o nešíření bacilů a celoplošné naučení se nošení roušky, když se člověk necítí zdravě ve společnosti? Jednoznače, to kvituju! V Japonsko běžná praxe.

Koronavirus jako zámiňka pro prosazování moci pomocí davové histerie? Jednoznačně ne, děkuju to nesmrdí ničím jiným než událostmi, který se děli v 30. letech 20. století.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

odbornik,to se hned pozna

prosim te vypravej,jake to bylo ve 30 letech 20 stoleti

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, pozitivní reakce potěší

Nebyl takový přístup k pro nás základnímu zdravotnímu materiálu ať je tím myšlena vakcinace nebo léčiva. Umíralo se třeba na nemoci, který dnes už nezabíjí... třeba jako sestra mojí babičky v 11 letech prostřední ze tří sester, celkově byla smrt stále ještě běžnější součástí život. Lidi nebyli vším tak zhýčkaní, dokázali si víc poradit a mnohem víc si ještě doceňovali toho co mají.

No a pak tu byla geopolitcko-sociální situace, která vedla k druhý Válace. Těch paraler v politické rétorice a nestálosti, roztržitosti a nevraživosti ve společnosti začíná být víc než dost a moji tezi svojí reakcí jen potvrzuješ.

Jaký je tedy tvůj názor na koronavirovou krizi? Co přesně ti vadí na mým postoji a proč mě urážíš obratem "odborník, to se hned pozná" pokud k ní nepřidáš žádnou konstruktivní protiváhu? Co z toho co jsem napsal není pravda nebo s čím máš osobní problém? Minimální slušností, když už někoho urazíš, je téma rozvést.

Vadí ti, že člověk může dodržovat nařízení, věřit ve vakcinace, být vzdělaný, sečtělý, informovaný i nepodceňovat závažnost virů, ale zároveň být kritický k situaci, která se ve společnosti děje? Vadí ti, že zmiňuju, že Ruský Sputnik je více transparentní vakcinace než Pfizer? Já, pokud jsi mě pasoval do role odborníka, si rád poslechnu názor prostého lidu.

Reagovat
r.mrazik

kdyz ja na to fakt nemam chut bille gatesi,co by si pichnul sputnik,pokud by tu nekdo neprosazoval moc pomoci histerie...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nikomu Sputnika nepíchnul, stejně jako jakoukoliv momentální "vakcínu" na koronáč. Jen poukazuju na fakt, že i ti Rusové, kterým se všichni vysmívají postupují transparentněji než to co se tu už momentálně vydává za očkování.

Jestli nevíš, že je Bill Gates vůdčí osobností očkování pro Evropu, pak si jantar. Sešel se s Babišem, sešel se s Borsiem Johnsem a určitě i s dalšími lídry Evropských států, to ti z fleku nepotvrdim. Jestli ti příjde v pořádku, že businesman řídí a koordinuje vakcinaci po Evropě vakcínou jež si vymohla právní nedosažitelnost a má naprosto netrasparentní proces výroby, přičemž se všichni smáli Rusku že zázračnou rychlostí vyvíjí vakcínu přičemž západní vakcína proběhla ještě zazračnější cestou, pak si magor.

A to že nemáš chuť Mrazíku, to mě naprosto nezajímá. Pokud nemáš chuť debatovat tak neurážej. Nemám zájem o moc, neprahnu po ní, vím co obnáší a vím jaká je to zodpovědnost. To co se momentálně děje je nejjednodušší, nicméně nejhorší možný způsob přebírání moci a kontroly, že ti to je jedno? Mě to nevadí, ale nevysmívej a neurážej lidi, kterým to jedno není. pokud nemáš chuť, pak tiše mlč a nereaguj.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe,ty jsi komik...

takovy prace a takovy sracky

vakcina s uvozovkama, navic je netransparentni...to,ze museli vysledky a vznik publikovat v odbornych casopisech,kde to prochazi svetovou kontrolou vedcu, je asi jedno

Oni si to totiz ti vladni kaspari vylozene uzivaji,jako maji ted zodpovednost a jak se v tom vsichni placaji...

ale jiste zas hodis nejaky dalsi kraviny,takze klidne dal pokracuj s tou svetovou pravdou

hele..meles slinty Bille a dej si na hlavu alobal...a kazdopadne s urazkama jsi zacal ty...vocase

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že si odborná veřejnost stěžuje, že dochází k naprostý netransparentnosti a porušování lékařský etiky. Dej mi odkaz na odborný články a já ti na oplátku pošlu odkazy k vyjadřování odborný veřejnosti, která není navázána na farmacii tudíž nemluví na základě finančního interestu.

O čem to meleš, veškerý zodpovědnosti se naopak zříkají a právně postihnutelný za špatný rozhodnuti momentálně není nikdo. Nikdo nenese v dnešních dnech zodpovědnost za nic. Docházíme k absolutní autokracii a to těm, dle tvého slovníku, kašparům vyhovuje opravdu že všechno nejvíc.

Pokud tě uráží, že jsem tě nazval bláznem pokud sklepě důvěřuješ informacím, který sis neověřil a které stále ještě předkládáš za pravdu, pak nejde o urážku ty maníku. Jde o volání o pomoc kdy si nevzdělaní lidé propůjčují skrze pocit moci nejvyšší doložku o určování pravdy na základě lživých informací. Přesně takhle se dostali a udrželi u moci komunisti, propůjčili moc nevzdělaným kreténům, kteří potlačili vzdělání a informace na základě pocitu že jejich přesvědčení je to správný.

Za celou dobu naší konverzace si nebyl schopný vypotit žádnou vlastní iniciativu, natož názor. Stavíš se pouze do protiváhy bez vlastní iniciativy, jednoduše oficiální stanovisko, kterýmu snad ani nerozumíš nedokážeš vysvětlit.

Moje matka vystudovala vysokoškolský genový inženýrství. Troufnu si tvrdit, že člověk co mě vychoval a se kterým jsem stále v kontaktu a mnohýmu mě naučil se k momentální situaci dokáže vyjádřit hodně odborně a okruh lidí se kterými je v kontaktu má dost akurátní postoj. Dokud nepřestaneš placat píčoviny a nezačneš mluvit ve faktech tak mlč. Neopovrhuju ve společnosti nikým, dokud se nezačne cítit nadřazeně. A je mi jedno jestli jsi premiér nebo pracuješ ve fabrice nebo jako popelář. V okamžiku kdy nedokážeš potvrdit svou pravdu a považuješš se za lepšího pak jsi špína, která má držet jazyk za zuby. Znám lidi jako jsi ty, v realitě by sis tohle nikdy nedovolil.

Reagovat
r.mrazik

Po určité době tady přejdi nemám chuť něco rozebírat a stačí se ti jen vysmat.

Tak si s mámou nasad alobal čepici, nech si píchnout vysoce transparentní sputnik, vymluv se na Billa gatese a dej moc Burešovi, kterej se v tom plácá a kterej kvůli tomu nejspíš půjde od moci...

Jj. Znáš lidi a všude jsi byl dvakrát...tebe je tu škoda...ale vyprávěj nám dal jaký je život a kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nemáš chuť tak ti celou dobu říkám ať se nevyjadřuješ. Ty máš ve skutečnosti pouze chuť se vysmívat lidem v tématech kterým nerozumíš. Nemáš zájem postavit se za svá mínění, protože tvoje argumenty jsou jen chabá písnička davový masírky která se sama už mnohdy vylučuje.

Opět mluvíš jen zkratkovitě. Řekl jsem že je i ten posranej Ruskej Sputnik transparentnější a ty se mi vysmíváš těma hovnama co píšeš, že si ho mám jít píchnout a dát si na hlavu alobal? Křaplo ti v bedně? Máš problém s pochopením psanýho textu? Když řeknu skutečnost a pravdu, tak ti je jedno? Sputnik je transparentnější vakcína.

Ano znám lidi. Mám se ti za to omluvit? Mám se ti omluvit za to kdo je moje matka, za její vzdělání mám se ti omluvit za moje vzdělaní? Kdo jsi vůbec ty že se takhle chováš?

Když tu napíšeš sračku díky který se mi vysmíváš a já tě požádám o zdroj tak mi ho neposkytneš? Když ti nabídnou výměnnou svůj zdroj informací, tak radši mlčíš? Když ti napíšu že zrovna část mojí rodiny má vzdělání který opravňuje kriticky mluvit o tom co se děje, tak tě to nezajímá a dále se jen vysmíváš?

Pak ale jen příteli potvrzuješ všechno co od začátku píšu. Jsi sebestředný panák, který si neověří pravdivost informací a věří tomu čím je masírovaný a jen těží z momentální geopoliticko-sociální situace která mu propůjčuje moc chovat se nadřazeně i když ví hovno. Přesně jak za komunistů. Vzali nevzdělaný kretény od prasat a dali jim moc nad vzdělanou populací.

Jen hlupáka moc nad druhými uspokojuje a jen lidskou svině se v tom výživa.

Reagovat
r.mrazik

si snad myslis,ze mas jediny nekoho znameho,kdo se pohybuje ve vede?proc bych si tu mel honit ego,jaky lidi znam primo v oboru testovani a vyvoje vakciny a primo hledani leku na covid?k cemu by to bylo?

ja hodim zdroj,ty hodis svuj,ja hodim dva,ty tri...jako...opravdu?

" Jsi sebestředný panák, který si neověří pravdivost informací a věří tomu čím je masírovaný a jen těží z momentální geopoliticko-sociální situace která mu propůjčuje moc chovat se nadřazeně i když ví hovno."

"Jen hlupáka moc nad druhými uspokojuje a jen lidskou svině se v tom výživa."

kdyz vono tohle se da rict v klidu,ale nastesti si nam tu sem prisel rict fakt a pravdu ze jo

pribehnes s gatesem,transparentnim sputnikem,ktery byl vyvinuty drive,kdy byla otazka ohledne jeho testu a zacalo se nim taky driv ockovat a snahou o prebirani moci...jsi k smichu a jestli si myslis,ze mam s timhle diskutovat na EF foru,tak jsi mimo...nech si svoji pravdu a proste se smir s tim,ze je mi totalne fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím si mi žádný zdroj nehodil a ano myslím to opravdu. Pokud mi někdo řeknu názor, který se neshoduje s tím co vím, tak chci zdroj abych se mohl přesvědčit. To je naprosto běžná praxe.

Přiběhl jsem s všeobecně známým charakterem Billa Gatese a s názorem, že nevěřím businessmanovi, který začal podnikat ve farmacii. To už z principu smrdí.

Neřekl jsem že je Sputnik transparentní, pouze že je smutný že ruská vakcína je více transparentní než to čím se tu začíná oficiálně testovat + že si tyto firmy vymohli právní imunitu při vedlejších účincích, které nejsou oficiálně uvedeny, ale jsou oficiálně zaznamenány.

Nechápu jak můžeš mít názor, že Rusko vyvíjí vakcínu kvůli přebrání moci, ale zároveň odmítat skutečnosti o původu viru a průběhu a procesu prosazování nedozkoušených vakcín ze západu.

Neprosazuju svojí pravdu, ale zděšení nad neinformovaností a odmítání informací části společnosti. Když řeknu Sputnik je transparentnější tak si to přeložíš jako Rusofilství. Když tě požádám o zdroj informací, kde odborná veřejnost chválí vakcínu, tak mi začneš vyčítat vše možný, ale zdroj mi neposkytneš a začneš se mi vysmívat.

Když ti teď napíšu, že shodou okolností v Bolívii zahájili trestní stíhání Billa Gatese, tak se vysměješ, protože jde o stát z Jižní Ameriky. Nezajímá tě nic víc, než veřejný informace propagandy a brainwashingu horšího než za komunistů. Tvoje líny ego se nepohne ani o píď. Neustále to každou další reakcí podporuješ.

Dej mi informace, které potvrzují tvojí pravdu a já ti rád dám podklady k informacím, včetně držitele Nobelovi ceny, kteří tvrdí tu stejnou premisu jako já. A to, že vše co se děje ohledně koronaviru porušuje veškerou morálku, etiku a smrdí to pouze touhou po politický moci.

Reagovat
r.mrazik

covece mam chut a silu jen na to,abych si z tebe delal prdel,protoze z myho pohledu jen a jen placas

nastesti uz se tu objevil komunismus a brainwashing

vic mi to za to nestoji Bille,ale klidne dal pokracuj i v Bolivii...jak pises,jsem linej abych ti ty tvoje blbosti vymlouval

Reagovat
smazaný uživatel

Ano děkuju že si to sám potvrdil. Jsi línej člověk, který se nezajímá o realitu a dělá mu dobře si dělat jen prdel z lidí, protože má momentálně tu moc propůjčenou skrze oficiální stanoviska

Jednou, až příjde čas a tvůj život bude pouze životem v bolestech a utrpení, a je jedno jestli fyzický nebo mentální, si vzpomeň jak ti dělalo dobře a užíval sis vození se po ostatní. A až si na to vzpomeneš, tak se neptej čím sis to zasloužil. ... i když jsi dávno pozbyl víry a naděje, tak věz že boží mlýny melou pomalu, ale jistě a i ty se dočkáš

Reagovat
r.mrazik

nejenom ze placas kraviny,ale navic jsi kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Od píčovředa ještě slovní paskvil "kreten" přežiju. Běž nasírat lidi, jen protože můžeš, třeba i jinam než na internet vrať se a napiš mi dopis o tom jak těch chybějících zubů lituješ...

Reagovat
r.mrazik

na dopisy plny kravin jsi evidentne expert ty

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase pica názor. Vrat se zpátky na novinky nebo idnes nebo odkud jsi sem dolezl

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ani nerozumíš půlce z toho co jsem napsal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mass

Můj strejda musel bejt s timhle nachlazenim na JIPce.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady zase. Chápeš, že čím víc nakažených odhalí testy, tím víc z nich zůstane doma a nešíří to dál?

Reagovat
smazaný uživatel

A pri ceste na testy a na testovacich stanicich se to asi nesiri. Pak je tu druha vec, proc vysledek testu u jednoho cloveka je jeden den takovej a druhej den opacnej. Nechci to nejak zlehcovat, ale tem cislum moc neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak to testovat nejde, než že jede k nějakýmu odběrovýmu místu, tak to je prostě všude na světě a nikdo to líp nevymyslel.

Jeden den můžeš být pozitivní a druhej negativní. Samozřejmě může se stát chyba, ale to budou malý procenta. Není důvod těm číslům nevěřit, nevymýšlí si je vláda, ale ohlašujou je krajský hygieny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumim, ze to testovani asi lip udelat nejde. Ale testoval bych jen lidi, co maji nejaky symptomy. Pokud tam jde clovek se otestovat, jen z duvodu jestli to nahodou nema,mi prijde na hlavu. Uz jen to, ze se tam jistojiste setka s nekym nakazenym a siri se to pak dal a dal. Lockdown jo, ale poradne to promyslet by nebylo spatny. Proc treba uz nejsou hodiny, kdy mohli do supermarketu jen duchodci? To mi neprislo jako hloupej napad.

Reagovat
r.mrazik

my god!!

Reagovat
Hunt

Testovat až lidi, co mají jen symptomy je podle mě nesmysl - je to pozdě a nezpomalíš tím tu epidemii. Problémem je, že to trasování a testování za celou dobu pořád nefungovalo, motivace karantén je nula atd. Vím že to nelze úplně srovnávat, ale v řadě těch postupů by asi nebyla špatná inspirace Novým Zélandem nebo Austrálií...

A ten čas by asi nebyl špatný nápad, blbý je, že většina důchodců tam chodila stejně v jinou dobu.

Reagovat
fabec1222

Nechápe. Však to nemá cenu. Nejlepší je se s s takovýma lidma nebavit. Diskuze o koronaviru jsou snad ještě horší, než diskuze o Star Wars, a to už je co říct...

Reagovat
GabrielBatistuta

Messi > CR7

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
r.mrazik

jdi do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pepe1911

K obyčejnému nachlazení... TY ZKURVENEJ DEMENTE

Reagovat
krupa1919

Reagovat
vonavka

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Bakary3

Zeptam se...

Byly nejaky scénáře, co by se delo, kdybysme se na všechno proste vys...?

Prvni vlna, vse se utlo, byl strach, dobre... a co kdyby se po lete nic nedelalo...

Asi by byl nejakej nápor na nemocnice, ale realne, o kolik mrtvych by bylo vic nez ted?

A zanedlouho by ten napor treba přešel a doktori atp. by konecne trosku odfrkli. Ted jsou v pohotovosti asi 3/4 roku...

Ten nápor by asi byl velkej, na druhou stranu nevim, jak Italie, Spanelsko, my oprpti nim snad tak prelidneny nejsme? A zdravotnictví mame lepsi.

Ze bysme na tom ekonomicky byli nesrovnatelně lip netreba zminovat.

Docela by me to zajimalo.

Ted to vypada, ze se opravdu zvladne, mozna, diky vsem lockdownum a ockovani uchranit nekolik zivotu, ale vetsinou starsich nebo lidi, co na tom bejsou zdravotne uplne dobre. Zivot se jim spis povedlo prpdlouzit mozna o pár let.

A za jakou cenu... lidi zchudli, přišli o praci, deti zhlouply, ztloustly, nehybaly se...

Je to diskutabilni, ale nevim nevim...

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
kilobyte

A byli opravdu pozitivní?

Reagovat
h8_sfatto

asi tak, radši lež, když máš krátké nohy

Reagovat
fabec1222

Ale ale ale, tady někdo nedodržoval opatření...

Reagovat
danny47

Reagovat
inbloom

Tak ono to neni moc dobra zprava, ze pokud nekdo tim prose, tak to ma zase za 1/4 znovu.. jasne, ale jsou tam nekteri, kteri ten prubeh meli horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Malé povzbuzení. V Izraeli se začalo očkovat 21. prosince, což je tři týdny. V tuto chvíli je naočkováno 25% obyvatel (něco přes 2 mil.) a počet nakažených stále roste. Pravděpodobně tak vakcína nebude působit jako ochrana před nákazou a očkovaný pacient bude stejně infekční. Jediná funkce bude ochrana před těžkým průběhem. To je sice pomoc pro nemocnice, ale lockdowny a prázdné tribuny tady budou stále. Stejně tak problémy se sestavou týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli být lockdowny, když nemocnice budou relativně prázdné?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Protože PES

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že PSA bude zajímat to, že 3000 denně lidí zalehne doma do postele, a v nemocnici bude 500 lidí? A bude umírat třeba 5-10 lidí denně. Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nýmandi to musí otevřít, co nejdřív, aby lidi na podzim při volbách už nevěděli, že nějaké lockdowny byly Jsi to viděl v létě loni, otevřeli se zahrátky, a že je Covid si lidi začali uvědomovat zase až v září.

A už vidím ty restauratéry, co mají zavřenou hospodu kvůli tomu, že umírá 5-10 lidí denně.

Reagovat
iamek

Na téhle bázi bylo řečeno hned od začátku, ze bude vakcina fungovat. Pane bože

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo. I Blatný ze začátku mlžil.

Reagovat
iamek

Bylo. A Blatného neberou vážně snad ani voliči ano.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
ratusek

Nebylo, fakt ne. Až když už to prasklo a mluví se o tom čím dál víc, tak to přiznali. Předtím i na stránkách MZ bylo uvedeno, že se očkováním vir nešíří.

Reagovat
iamek

A proč nenapises, ze tam klesá rychle počet lidi v nemocnicích? Proč nenapises, ze to nezabrání i středně těžkému průběhu? Víš jak funguje vakcina na chřipku? Úplně stejně.

Reagovat
frankiefcb

Jak jsem nikdy nemusel Netanjaha, tak tohle jde na jeho triko. Prostě se nebál udělat nepopulární rozhodnutí i lockdowny. Izreal díky tomu bude sklízet ovoce. Pobavil mě článek, že izraelští Arabové nevěří očkování a myslí si, že je židi chtějí nějak trávit. Ale jak jsem do měst začali sjíždět židé, aby se tam nechali očkovat (aby nepropadla vakcína), tak tomu začali věřit a taky se začali očkovat.

Reagovat
iamek

I Palestinci se nechávají očkovat

Reagovat
ratusek

Sklízet ovoce s plošným sníženým důchodů a s rostoucí nezaměstnaností?

Reagovat
exse

Wow tolik nesouvisejících věcí spojit dohromady se jen tak nevidí. Zaprvé, účinky první dávky se projeví až za 2 týdny od podání a 90+ % ochrana je až po druhé dávce, takže to že teď je naočkování 25 % neznamená, že 25 % má teď imunitu. Za druhé i kdyby 25 % mělo imunitu a zároveň vir i nešířili, tak to neznamená že se nemůže dál šířit, nemluvě o tom, že současný nárůst diagnostikovaných odpovídá šíření 2 týdny zpátky. Pokud někdo něco strašně neposere, tak od května/června se vše vrací k normálu, v létě se vir skoro nešíří a na podzim snad budeme mít nad 60 % proočkovaných, takže už žádné opatření nebudou potřeba.

Reagovat
iamek

.

Reagovat
iamek

Ted to hezky vysvětluje Chlíbek na CT24

Reagovat
smazaný uživatel

Já rád poslouchám na 24 Daniela Stacha

Reagovat
iamek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
krupa1919

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v nejpozději v květnu je vše v normálu. Už se na to těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, příští rok Hlavně u nás to půjde tryskem.

Reagovat
smazaný uživatel

1. V Izraeli už má DVĚ dávky 25% rizikových pacientů, pomalu by se už měly projevovat.

2. Logicky by se měl vir šířit méně

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se šířit méně, až vakcína začne fungovat, což může trvat i dva týdny po druhé dávce. Čísla, co mají teď, jsou týden stará. Za měsíc už by na tom logicky měli být lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

* Zpět. Druhou dávkou je teprve naočkováno 300.000 lidí, dnes to říkal Prymula na Reflexu. Takže sorry. Ale to informování je hrůzostrašný. Pokud je vakcína plně funkční (95%) až po druhé dávce, nemohu přece psát o 2 mil. naočkovaných. Pak se diví, že jim lidi nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations Tady máš komplet statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Ještě to pošli novinářům

Reagovat
Freedo

Reagovat
žrout

Reagovat
Greny

aby tu posádku starej Koloc nesestrelil

Reagovat
arsavin

Takhle mluvit je normální, ale fakt demence dávat to pak na svůj web

Reagovat
h8_sfatto

spíš čekám, že si ho holky podaj i bez fotra za dva roky

Reagovat
hromdopolice

Pokud mu ještě bude stát ocas

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Sjízdná No takovej trashtalk, než se toho chytnou elfové..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řešil to, že jim je 16

Reagovat
Mass

Tak na to "ježdění" co měl na mysli Loprais řidičák nepotřebuješ

Reagovat
Greny

Ale trochu v ruce bys to měl mit

Reagovat
Mass

To už většinou holky v 16ti mají

Reagovat
anonym

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dementi

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt strašný píčoviny.

Byl jsem objednaný na antgn. test a cca po 4 dnech se dovolal obvoďačce. Ta, i když ví jaké mám zdrav. problémy, tak mi test zrušila cca 20h před jeho konáním a poslalala na PCR. A kam? Ať se starám. Tak jsem si dodržel karatenénu doma, jsem ok a na testy jim kašlu.

Chápu, kšeft je kšeft, provize atd...ale trochu u toho myslete.

Reagovat
GrimeBaller98

Jak pisou porad cesti novinari, on je opravdu ,,cesky Klopp'', protoze place uplne stejne.

Jindro, dalsich 40 hracu mas na hostovani, tak kde je problem? Vzdyt se u vas daji v klidu poskladat 3 kvalitni jedenactky, mate spousta hracu na hostovani, tak k cemu jsou vam dalsi hraci od nas?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele