Tři změny v nominaci Polska na zápas s Českem. Mezi zraněnými je i Cash

13.11.2023, 10:03
Aktuality
Matthew Cash (© AFP)

Trenér polské fotbalové reprezentace Michal Probierz musel před nadcházejícím zápasem kvalifikace mistrovství Evropy proti Česku udělat tři změny v nominaci. Kvůli zranění mu vypadli z týmu záložníci Adrian Benedyczak s Patrykem Dziczekem a obránce Matty Cash.

Místo nich trenér polského národního týmu dodatečně povolal středopolaře Mateusze Legowského s nováčkem Karolem Struským a zadáka Tymoteusze Puchacze. Polský svaz o tom informoval na svém webu.

Z trojice zraněných hráčů nastoupil v posledním utkání polského mužstva při domácí remíze 1:1 s Moldavskem pouze záložník Dziczek z Gliwic. V předchozích dvou zápasech hrál v základní sestavě obránce Aston Villy Cash, Benedyczak dosud za reprezentační "áčko" nehrál.

Poláci přivítají český tým ve svém závěrečném utkání kvalifikace v pátek ve Varšavě. Probierzovi svěřenci figurují ve skupině na třetím místě a k přímému postupu na šampionát v příštím roce v Německu jim nemusí stačit ani vítězství. Česko má utkání k dobru a bez ohledu na výsledek z Varšavy by ho poslala na závěrečný turnaj výhra v následném domácím duelu s Moldavskem. Čtyři dny po prvním listopadovém zápase nastoupí Poláci v přípravě proti Lotyšsku.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele