Tři zápasy v pěti dnech, to je zločin, řekl Klopp o programu Manchesteru

12.05.2021, 23:36
Aktuality
Jürgen Klopp (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (176)

Přidat komentář
Beči

Má pravdu, je to šílené. Ale i tak si myslím, že nás United porazí a my zazdíme poslední šanci na LM, i když nám jí Chelsea téměř nabízí

Reagovat
Kixi Syhimour

fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Proc fans protestuji v dobe zapasu, jsou retardovani?

Reagovat
Kantos

Chteji si dokazat, ze o deni v klubu rozhoduji take fanousci a ne jen majitele.

Reagovat
h8_sfatto

buranokracie

Reagovat
eibe

což je naprostá blbost.

Reagovat
cr7sux

Prave kvuli tomu, aby to realne bylo videt

Reagovat
Busby babes

protoze jinak by to nikoho nezajimalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No stejne jako ted, akorat se ten zapas neodehral a jeste to klubu pritizilo

Reagovat
Busby babes

jak nam to pritizilo? prohrali jsme jeden zapas, nejak extra nas to srat nemusi. Dostali sanci mladi hraci... navic to vytvorilo tlak na majitele, nejaci sponzori zacinaji byt nespokojeni a jeden zrusil kontrakt. Z pohledu fans to byl dobrej protest.

Reagovat
aragorn

Zmlatili pár policajtů a security, rozbili vybavení na stadionu, udělali ostudu sobě a klubu po celým světě.....

Aneb co si představit pod pojmem dobrej protest

Reagovat
Busby babes

tak urcite. jakej protest by byl dobrej? takovej, ktereho si nikdo nevsimne?

Ano, hozena flaska na policajta je spatna, to souhlasim. ale vinika tusim maji, takze bude potrestan. Bylo tam nekolik tisic lidi a tohle byl ojedinejel incident.

Vybaveni stadionu... no vzali rohovej praporek a rozbili tusim jednu kameru.

Reagovat
aragorn

Pokud sem dobře četl, bylo zraněno 8 policistů/ security. To není jedna flaška. Vzduchem litali židle, stoly v ulicích. Tohle prostě není pokojnej protest, pokud je tam násilí a nejednalo se o akci pár lidí ale cca desítek. Nejde to omluvit zkratem pár jedinců, protože jich prostě pár nebylo. Tudíž to nebylo pokojně.

Chelsea prosteslovala pokojně a účelně. Nikdo nebyl zraněn, zablokovali autobus a výsledek byl podobný jako u vás. Jenže u Chelsea to mělo pozitivní výsledek ale u vás negativní.

Já rozumím, že vás amici serou ale zrovna dirava střecha nebo to, že nemají dámy wc je problém spíš ve vedení klubu. Přece nechceš aby se miliardář staral o běžný chod klubu a údržbu majetku. Evidentně to u vás nefunguje na víc místech než je sportovní úsek. Trošku nadhledu by neuškodilo.

Reagovat
Busby babes

lol. A vedeni klubu tam dosazuje kdo? O investicich do infrastruktury rozhoduje kdo? sorry, ale co je tohle za argumentaci.

A bylo jich par. byl to vesmes poklidnej protest.

jinak ten, co zranil toho policajta byl zatcen. a jinak tam bylo i dost pripadu agresivity ze strany policie/ochranky.

https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-57079467

Reagovat
aragorn

Samozřejmě, že oni ale to mi chceš namluvit, že těch XY vedoucích pozic manageru, ředitelů atd si tam Glazers nastrkali jednoho neschopnýho člověka vedle druhyho??

Předpokládám, že nechcete stavět nový tribuny ale jen je udržovat v dobrým stavu. Na to snad potřebuješ investiční plán?

Všiml jsi si vůbec, že ta demonstrace byla vesměs přijata dost negativně. Jediný kdo si ji pochvaluje je část vašich fans.

Reagovat
Busby babes

proc neschopnych? oni proste neinvestuji do klubu. To je cely problem. A to ani fans nechteji aby do toho dali svoje penize, ale jen aby nechali penize klubu.

Hele sorry, ja chapu, ze nam nefandis, tak to treba nesledujes a nedozvis se to. Ale plany na rozsireni OT jsou 20 let. Jenze se s tim musi zacit. A to se nedeje. Stadion je obecne v hroznem stavu, ta strecha je jen takova nejviditelnejsi vec. Zazemi je strasny, kdo nekdy na OT byl tak ti to potvrdi, ze kdyz vejdes dovnitr, tak to tam fakt nevypada jako na modernim stadionu.

Negativne? No nevim, Neville, Carragher, Henry Winter z Timesu, podcast Guardianu, Daniel Storey v F365 nebo celej F365, Athletic... tam fakt nebyli negativni komentare. Hodnoceni bylo: ano, hazet lahve po nekom je spatny a musi byt potrestan, ale zbytek protestu je naprosto pochopitelny a zadelavalo se na to 16 let.

Reagovat
aragorn

Samozřejmě, že to vidím jen jako člověk z venku a neznám podrobnosti. Jako fanoušek Reds ale dobře vím, jak těžká a složitá rekonstrukce stadionu je. U nás to trvalo taky věčnost ale díky majitelům se podařilo. Jaký je důvod u vás nevím klidně napiš. Finance na to máte, stojí to na stavebním povolení, neochotně majitelů to provést?

Každopádně to stejně neomlouvá třeba tu střechu. Pokud se rekonstrukce neplánuje v nejbližší době, měli by jste být schopni se o ten objekt aspoň v základních potřebách starat....po ohlášeném odchodu Eda se celá frustrace fans přesunula kompletně na Glazer a dává se jim vyžrat naprosto vše. Byl nějakej feedback od majitelů k protestu?

Zrovna Neville v tomto nejde brát jako směrodatny názor. Ten je v tomto tak zaujatej, že to nejde brát vážně. Vidíš, tolik lidí to zase není. I zde na ef to většina spíš odsoudila a vaše fans je tak půl na půl.

Na tomhle se prostě nezhodneme a je ztráta se v tom pitvat dal. Pokud při protestech proběhly nasilnosti, což proběhly, těžko to může dle mě někdo obhajovat.

Reagovat
Busby babes

jinak ostuda po celem svete je to, v jakem stavu Old Trafford je. Ostuda je to, ze Casey Stones rezignovala, protoze hracky United si ani nemaji kam dojit na zachod. Ostuda je to, ze v Carringtonu analytickej tym sedi v provizornich stavebnich budkach, kterym ted konci stavebni povoleni a tak se presouva do trid, kde driv byla decka z akademie a probihaly tam hodiny a tak... To je ostuda United. A za to vsechno muzou Glazerove.

Reagovat
mithro

Reagovat
protiproudu

? kdy jindy?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za ubrečence? Ať se podívá na hokejisty, kteří takto hrají pravidelně.

Reagovat
jsemdement

Blbe srovnatelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

myslíš ty typky co si dají minutu až dvě na ledě a jdou spočnout? Co hrají hoďku s dvěma dalšími pauzami a je jich do pole dvacet?

Reagovat
Salfovic

minutu až dvě na ledě

Reagovat
JarousFCB

A kolik tak dávají? Mně přijde že se tam točí skoro pořád a ten odpočinek dělá IMHO velký rozdíl. Prostě je to o tom se v krátkou chvíli úplně vydat a pak si odpočinout. Proto si myslím, že pro jednotlivce je náročnější fotbal. Přiznám se že hokej mi je u prdele, ale mám pocit, že hokejisté hrají do vyššího věku a jestli je to pravda, tak je snad logické, že hokejový zápas je pro jednotlivce fyzicky méně náročný. Jinak by těžko zvládali více zápasů delší dobu, kór když jsou většinou robustnější než fotbalisté. Nevím proč z nich všichni dělají nějaké nadlidi a z fotbalistů slečinky, které by si klidně mohly přidat.

Reagovat
BennDyaz

Spíše ty dvě minuty byl úlet, to tak maximálně Ovečkin v přesilovce, pokud se vrací max na modrou lajnu, jinak je ten průměr okolo 45 vteřin až 60 vteřin

Reagovat
kilobyte

Většinou maximálně minutu. Přes minutu už je protažené střídání a začnou tahat nohy.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rezan

ale však je to pravda. Sice 10x, ale je to tak.

Reagovat
eibe

viděl jsi někdy hokej? Může někdo napsat, že fotbalista se prochází po hřišti, když nemá míč

Reagovat
JarousFCB

Však by měl pravdu. Stejně tak je pravda že se hokejista v přerušené hře jen tak klouže, či sedí na prdeli, v průměru je na hřišti jen čtvrtinu zápasu, do toho si jde dvakrát spočnout do šatny, sem tam na trestnou, taky nějaká ta komerční přestávka a podobné sračky. Že je to ve výsledku i tak kurevská námaha nepopírám, jen si myslím, že fotbalový zápas je pro jednotlivce o něco náročnější a to že jich hokejisté zvládnou více to jen dokazuje a nedělá to z nich nadlidi, co toho zvládnou více než fotbalisti

Reagovat
netopier

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
eibe

Oba sporty jsou náročné, nejde je porovnávat. Oba dávají tělu maximální zátěž, ale hokejisté to mají ten program víc nahuštěný a nebrečí no.

Reagovat
M0rb1D4S

Oni ho sice mají více nahuštěný, ale když si vezmeme za příklad naší ligu, tak pokud nebudou reprezentovat, tak už mají volno a znovu začnou hrát až někdy v září. Fotbalisti skončí někdy koncem května a v červenci/počátkem srpna jedou zase nanovo.

Reagovat
Puskas

Jiný pohyb, jiný nápor na svaly...

Reagovat
GjøvikFF

Což dokazuje mj. i to, že fotbalisté mají po 30 často "po sezoně", po 35 letech věku už není nikdo schopnej naplno zářit a většinou kariéru končí, zatímco hokejista je často schopnej hrát do 40 a zářit i v pozdním věku. Ta míra opotřebovanosti je prostě úplně jiná u fotbalisty než u hokejisty.

Reagovat
El Cid z City

Bych si i tipnul,že průměrná hokejka je po kariéře víc domrdaná než kopačka,ale nemám na to čísla samozřejmě. Dlouhověkost asi způsobena také možností střídat a velkou spoustou specifických rolí,kterou může ve hře veterán dát.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Freedo

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Silový vs. atletický sport. Fotbalista v žádném případě nedá hokejový trénink, i ten na suchu a hokejista nikdy nebude fyzičkou a rychlostí stačit na fotbalovém tréninku.

Reagovat
Beči

Reagovat
Člen_zlořádu

Nazuj brusle a za hodinku na ledě ty šmoulo

Reagovat
JarousFCB

Takovou sračku hrát nebudu

Reagovat
Člen_zlořádu

pravda. na to musíš bejt trochu chlap

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hlahart

Reagovat
eibe

Reagovat
JarousFCB

Mám 190 cm a metrák myslím, že postavou bych se neztratil. Jen mi ten sport nic neříká. Možná bych z nostalgie pinkl s tenisákem před panelákem

Reagovat
bbbauch

Triggered hokejista alert

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nějaký mindráky, přesně takový kecy slýchám pouze od hokejistů: Když neděláš "drsnej" sport, nemáš pivní mozol, vous až na zem, nemluvíš sprostě a nepošleš ženskou do hajzlu, tak nejsi chlap!

Reagovat
Člen_zlořádu

spíš jde o to, že já rozhodně nezesměšňuju fotbal. Vole i šachy nejsou prdel

Reagovat
mistr129

Však jen napsal že jeden zápas je ve fotbale náročnější než v hokeji, taky že hokejisti v NHL jich pak odehrají za sezonu nějakých 100, kdežto ti nejlepší fotbalisti tak 60

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
Freedo

Reagovat
protiproudu

a ty jsi?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale on má pravdu. Znám poměrně dost lidí, kteří na slušné úrovni hrají nebo hráli oba sporty a shodli se do jednoho, že hokej je rozhodně tvrdý sport, ale na fyzu je těžší fotbal. Co do výdrže a schopnosti regenerace. Ono na to máš i dnes docela dost pomůcek, které ti řeknou po fyzické námaze, jak dlouho bys měl regenerovat. Po fotbalovém zápase to oproti hokeji říká prakticky dvojnásobný počet hodin. Ale ofc záleží na každém, jak je vepřovej a kolik jakého pohybu udělá.

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

"Ono na to máš i dnes docela dost pomůcek, které ti řeknou po fyzické námaze, jak dlouho bys měl regenerovat."

Akých pomôcok?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nizzie

Tak fotbalisti taky neběhají v kuse 90 minut na plno, dá jeden dva sprinty a pak se prochází většinou. Dalším faktorem je také to, že čistá hra ve fotbale trvá tak 50-60 minut, zbytek zdržovačky, standartky, atp. (někde jsem to nedávno četl, kde si nevzpomenu, ale celkem to odpovídá). Fakt jako nechci srovnávat co je náročnější sport, pro mě to bude vždy hokej, byť jsem ho nikdy nehrál. Ale toto mi přijde dost smutné uvažování.

Reagovat
thewall

Jde o jiný typ zátěže. Vem si NHL v klasickém formátu, kdy bylo 82 zápasů plus případné PO. K tomu přípravné zápasy a někteří hráli Světový pohár/OH/MS dle konkrétní sezóny. Zkus naformátovat fotbalovou sezónu s plus 100 zápasy a uvidíme, jestli bude s kým kopat další ročník. A není to tím, že by si to vybojovali fotbalisté, prostě to plyne s dlouhodobě praxí ověřeného modelu pauz mezi zápasy.

Každý sport má specifiku ve způsobu zátěže organismu, typických zranění a potřeb regenerace. Nelze jednoduše srovnávat hokej, fotbal, rugby, tenis, házenou a další sporty.

Reagovat
hodjohn

Reagovat
r.mrazik

Tohle už proboha znova ne...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Ať se hokejisti a fotbalisti podívají na baseballisty, co hrají162 zápasů v roce a jsou schopni hrát i dva zápasy v jeden den, když se nějaký odloží kvůli dešti. Jednou myslím byly i tři zápasy mezi dvěma týmama v jeden den.

Tenisti taky hrají každej den na turnaji, občas taky dva denně.

Fotbal i hokej by se v tomhle měly posunout, dost bylo flákání se

Reagovat
Busby babes

a co teprve NFL. 16 zapasu za sezonu, co to jako je? to se muze odehrat za mesic a pul.

Reagovat
mithro

17 !!! uplne sa zapredali.

Reagovat
Hlahart

Souhlas. Navíc takový skoky na lyžích mají zbytečně dlouho přestávku v létě...

Reagovat
Minister

A čo šprintéri na 100m... 10s a majú odrobené smradi

Reagovat
guerro

Tak ať jdou mrskat 12ky do fabriky

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Dron

Reagovat
h8_sfatto

proto základali superligu, 22 zápasů za rok je pro ně prý ideál

Reagovat
hodjohn

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

Neblbni, vždyť ti pak seberou práci.

Reagovat
Freedo

Reagovat
FC Porto FC

Ať jdou do háje už pár kol jim beztak jde o hovno

Reagovat
Csaplárova past

Tak jim tam rozhodčí foukne nějakou tu penaltu a bude klid

Reagovat
h8_sfatto

jít 3x v pracovním týdnu do práce jen za 2mil.liber... neslýchané

Reagovat
smazaný uživatel

A když jde na trénink, tak jde za zábavou? Nebo jak to je?

Reagovat
Rezan

a ty na trenínk nechodíš za zábavou?

Reagovat
srandamač

Jelikož za ten program můžou jejich fanoušci, tak je to adekvátní trest.

Reagovat
Rezan

ano, ale nejvíc to odsere West Ham a Liverpool (pokud dnes prohraje)

Reagovat
TheMally11

když je mají debilní "fanoušky" tak co

Reagovat
zurix_new

Reagovat
cristiano.K.

ale je to smutný příběh

Reagovat
r.mrazik

tak treba liverpoolu tohle vubec nepomohlo,protoze za normalnich podminek bychom lisky porazili a liver kdyby vyhral,tak je od nich 3 body...

Reagovat
Busby babes

kdyby Liverpool neprohral 6 krat za sebou doma, tak by byl v pohode. Neni to nase vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze se do te sitauce dostali sami.. Ale pomoc by se hodila ze jo

Reagovat
r.mrazik

e?

Reagovat
Busby babes

jen poznamka k tomu, ze to za normalnich podminek atd je vzhledem k prubehu sezony nepodstatne. Navic neni je to sport, jistotu uplne nemame. Ten zapas s Leicesterem by se porad hral 2 dny po zapasu s Villou... urcite by i tak na nejakou rotaci doslo.

Reagovat
r.mrazik

nehrat tak brzy zapas s liverem,tak bychom lisky porazili...

cela sezona je celkem normalni...zadny tym nestal kvuli covidu a konec byl srovnany...

fans to narusili a jen rikam,ze liverpoolu tohle vubec nepomohlo,protoze za jinych okolnosti by se dostali 3 body za lisky

Reagovat
Busby babes

puvodni plan byl hrat s Liskama tusim 12. tedy o den pozdeji. Imho by to pak taky vedlo k te rotaci. mona ne takove, ale nejaka urcite.

A ja bych teda obecne rozhodne nemel jistotu ze je 100 procentne porazime. Neni to Sheffield... oh wait.

Reagovat
r.mrazik

lisky bychom dali

kazdopadne tyhle 3 zapasy za 5 dnu liveru nepomohly...to je hlavni point

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ak vyhrame vsetky zapasy co nam este ostavaju tak budem prekvapeny

Reagovat
cristiano.K.

tak to samozřejmě nevíš, zda byste lišky porazili, ale přistoupili byste k tomu jinak, svědomitěji.

Spíš chválím reakci Kloppa za to chlapské přiznání.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mimalu
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

dobry pyzamo

Reagovat
pingla

strašný blivajz

Reagovat
Freedo

Diverzita ✔

Reagovat
Hokaido

Jen se divím, že tam nedali žádné ženy.

Reagovat
Minister

až na tie žlté prvky pekný

Reagovat
hodjohn

Zločin bude, když prohrajete .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

proboha on brečí už i za problémy jiných klubů

Reagovat
Spalovač šancí

je empatický

Reagovat
Univerzál

Je to paradox, ale pravděpodobně na program Manchesteru doplatí mnohem víc Liverpool než Manchester...

Reagovat
Luc-Luc

To neni zadny breceni, ma pravdu, hrube to ovlivnilo regulernost poslednich kol, kdy mancs s Leicesterem nasadili becko a podle predpokladu prohrali. Tohle nas muze stat miliony z LM...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

no hrube to neovlivnilo nic. Tymy v prubehu sezony nastupuji v ruznem slozeni. a obcas zapas prohrajou.

Reagovat
cristiano.K.

donutilo to vašeho trenéra postavit béčko, (nikdo mu to nevyčítá, i trénér rivala se ho zastane), hrubé porušení to není, ale nehází to dobré světlo na celou soutěž.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

oni vlastne neublizili ManUtd, ale nam

Reagovat
mistr129

Reagovat
Malresi

Ak nas nieco bude stat miliony z LM, tak to budu nase tragicke vykony zo zaciatku noveho roka, ktore sa s nami tahaju da sa povedat do dnes.

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

Reagovat
icemike

Protože vyhrál lestr, kdyby vyhrály účka, neříká nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas měl být konzumovány... end of story

Reagovat
Busby babes

vsak bude konzumovany. dneska vecer.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

presne tak, vubec nechapu, proc se to nekontumovalo

Reagovat
Luc-Luc

mela byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

*nekonzumovalo

Reagovat
Busby babes

jinak je vtipny jak v Anglii resi to, jak jsme prorotovali proti Leicesteru. Chelsea udelala 7 zmen proti zapasu se City.

City na zapas s Chelsea udelalo 9 zmen oproti zapasu s PSG. Ale jen u nas je problem.

Reagovat
fenixLFC

podobne situacie

Reagovat
Dawon

tak o to je to jeste horsi, ne? City ani Chelsea "nemuseli"...nasi hraci by tam chcipli

Reagovat
Busby babes

v cem je to presne jine? ze nemame tak dobrou lavicku jako City/Chelsea? nebo jako co?

Reagovat
mithro

v tom, ze toto je United.

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne ze v tych zapasoch ani jednemu timu o nic neslo

Reagovat
Busby babes

City slo uz jen o potvrzeni jasneho titulu, takze teoreticky taky o nic. Nam neslo o nic, respektive jen o hodne teoretickou nadeji na titul. v tom bych rekl, ze je to podobne

Leicester i chelsea pak bojuji o top 4. V tom mi to taky prijde podobny.

Jeste jsem nekde na twitteru videl, ze sestava, co jsme postavili nas stala vic nez ta Leicesteru...

Reagovat
Busby babes

vsak City postavilo becko proti Chelsea a prohralo. tim jim pomohlo k top4 , zatimco vam v plne sestave dali 4ku.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj riesil niekto okrem fanusikov LFC?

Reagovat
Busby babes

hele vidim reakce na nejakou show na Talksport a tak.

hodne me pobavil tradicni idiot Keys: https://twitter.com/TheMUFCRebuild/status/1392224731877814272

Jako neni to jeste tak velky, ale jeste vcera to nekde probirali no.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to fanusik LFC? chapem ze z toho robia halo fanusikovia LFC lebo tento rocnik to nie je o inom ale iba o tom ako ciel Evertonu tuto sezonu bolo nas porazit, WBA sa snazilo len proti nam a teraz ManUtd ze pustilo zapas Leicesteru aby sme sa nedostali do LM a pod inak logicke kedze Ole skoro vobec nerotoval a teraz dostal 3 zapasy za 5 dni a zas tam nenastupil s U23

Reagovat
Busby babes

bohuzel ta nase kvalita hracu druheho sledu neni takova. bud tam jsou hraci, co jsou mladi a nadejni jako Amad, Williams, Elanga nebo Tuanzebe, ale nemaji odkopano dost tezsich zapasu nebo naopak hraci, co maji to nejlepsi za sebou jako Mata. Zvlast kdyz vypadne James a Martial, tak v tom utoku je to pak slabe. Takze pak vlastne jedinej ok backup byl DDG a Bailly, castecne Matic. VDB se zatim neprosadil tak, jak bychom chteli, tak uvidime co pristi rok...

Reagovat
fenixLFC

Trenér Lazia Řím Simone Inzaghi je údajně v hledáčku klubů z anglické Premier League. Podle Corriere Dello Sport se o něj zajímaly v posledních týdnech Tottenham i Leicester, k

preco leicester zhana noveho manazera?

Reagovat
Mönchengladbach

Rodgersovy finiše > Páníkova jara.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno je to blbost a mozno okolo Rodgersa kruzia nejake kluby

Reagovat
Busby babes

o Rodgerse ma zajem prave Tottac, ne?

Jinak na Guardianu rikali, ze by to pro Levyho nemusel byt spatnej manager, ze v Italii neodvedl spatnou praci a je zvyklej pracovat s tim, co ma, takze pro Levyho idealni.

Reagovat
Busby babes

Several #mufc players arrived at Old Trafford more than six hours before kick-off against Liverpool today

Reagovat
mithro

J.Glazer, 19 Apr: "ESL will open a new chapter for European football ensuring world class competition and facilities."

2 May: OT Protests.

J.Glazer, 7 May: "We also realize we need to better communicate with you."

11 May: OT barricaded to stop fans communicating.

Dnes to tam vyzera ako keby cakali 3. svetovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už je Arsenal nekonzistentní jak moc chce, dresy má pořád jedny z nejlepších. Platit to bude i v další sezoně

https://twitter.com/afcstuff/status/1392798084434964484

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je jeden z nejkonzistentnejsich tymu...vzdyt hraje konzistentne stred tabulky nekolikatej rok

Reagovat
Nikikrew

Nie je asistencia ako asistencia

plne suhlasim s Agbonhalorom, nejaka easy 5 metrova prihravka sa nemoze rovnat rozhodujcej prihravke ktora prekona obrannu liniu, preto su podla tento ukazovatel velmi prehypovany

Reagovat
mimi_united

A aj tak ich porazíme

Reagovat
Busby babes

OFFICIAL : Reports are coming in stating that the #MUNLIV game has already been played. This is why players were seen arriving several hours before. Rumors going around that #MUFC won 3-1 with Rashford Fernandes and Mctominay all on the scoresheet. Salah scored for #LFC

https://twitter.com/CarringtonWatch/status/1392891966413803530

Zatim nejlepsi bullshit.

Reagovat
mithro

uz bolo vidiet hracov Poolu, uz ma to nezaujima. Nuda

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1392883330991931398

ale aspon zkusili zablokovat bus a vypustili mu pneu. jen nevim, jestli to nebyl nahradni bus.

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl, přijeli jsme v černém

Reagovat
Busby babes

bondovka hadr.

Reagovat
mithro

jj to bol decoy, to bolo jasne. vravim, nuda. ale myslim, ze nabuduce to pokracuje, uvidime, ked budu spat fanusikovia na stadione a nemozu mat stale zo stadiona taku vaznicu.

Reagovat
mithro

Man Utd turned Old Trafford into a hotel by kitting out executive boxes with beds to allow players a daytime sleep before Liverpool match & avoid a repeat of the Lowry blockage that contributed to the original fixture being postpone

to je jak z B ckove filmu cele toto.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Zalehli na matrace

Reagovat
Kixi Syhimour

Rumor has it police showed the Villa/Everton match on large screens outside OT. All the protestors fell asleep, and our bus was able to slip past them.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro
Reagovat
Busby babes

Reagovat
montaigne33

Možná to souvisí s nabitým programem- únavou, ale obrana MU působí občas tak, jako by ani nechtěli bránit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele