TREZEGUETA LANAŘÍ VALENCIA

09.06.2007, 12:20
Aktuality
David Trezeguet stále neví, zda zůstane v Juventusu, či odejde jinam. Francouzský útočník nedávno vyjádřil přání oblékat i nadále dres italského klubu a stejný názor na celou situaci mělo i vedení. To však otálí s nabídkou nové smlouvy a už jsou tu první zájemci...

Trezeguetův současný kontrakt na Delle Alpi vyprší za rok, co bude dále v tuto chvíli nikdo neví. O francouzského reprezentanta je v Evropě velký zájem, loni se mluvilo o AS Řím, Manchesteru United, Barceloně nebo milánských gigantech AC a Interu, nyní přišla Valencia. Španělský klub by se rád stal hráčovým novým zaměstnavatelem a sportovní ředitel Amedeo Carboni podle informací magazínu France Football již kontaktoval Trezeguetova agenta.

S tím, že Trezeguet opravdu odejde, částečně souhlasí i magazín Sport. "Hráč může do Lyonu odejít pouze na hostování. Jeho základní plat je pro francouzský klub příliš vysoký," myslí si Sport o možném přestupu do Lyonu.

Olympique se o Trezegueta zajímal již v zimě. Tehdy prezident Jean-Michel Aulas nabídl 12 milionů liber, Juventus ale tuto nabídku smetl ze stolu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*villa

Jo pojd prosím pojd... to by bylo útočné duo Villa-Trezeguet

Reagovat
Kily

odepisuješ morientese?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Asi tak!!Myslim, ze angazovat Trezegueta by bolo zbytocne !!Predsa Morientes nieje utocnik na lavicku!

Reagovat
HOST*villa

neodepisuju ale Trezeguet je lepší

Reagovat
HOST*JJchva

No nevím....mě přijde Morientes dost efektivní....k Villovi parádně pasuje, tohle útočný duo bych nenarušoval

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže Moro se snad za chvilku rozpadne..

Reagovat
HOST*toma

vždy musíš mít aspoň 3 kvalitní útočníky, kdy by se nějaký zranil nebo měl trest

Reagovat
HOST*villa

neodepisuju ale přece jen Trezeguet je lepší

Reagovat
Kily

trezeguet je lepší, s tim souhlasim, jenomže morientes se u nás chytil a má před sebou ještě pár dobrejch roků, rozhodně bych neměnil něco, co funguje, spíš bych koupil sneijdera a zkušenějšího stopera místo ayaly, alexis je skvělej kauf, ale hned tak ayalu nenahradí, na to si budeme muset ještě nějakej ten rok počkat

Reagovat
HOST*villa

Jasný skvělí je že vyšel ten Hildebrand možna že by moh pro další sezonu nahradit Canizarese.Jinak Sneider by byl výbornej Vale potřebuje ofenzivního tvůrce hry.No a zacelit díru po Ayalovi nevim jestli by to Alexis zvlád takže tam vidim G. Milita

Reagovat
HOST*Ondras

MYslim ze by ho Valencia moha koupit.Prece jen dva kvalitni utocnici nestaci na celou sezonu a to kdyz vale hraje LM i pohary spanelske.urcite by se neztratil a mohli by se stridat.nebo co kdyz se jeden zrani??valencia ma v utoku jen Villu a Morientese,proto by Trezeguet sekl.Silva je skvely hrac,ale myslim,ze je lepsi v zaloze nez v utoku

Reagovat
Radin

Morientes byl lepší, když byl v Realu jak Trezeguet

Reagovat
HOST*JJchva

Souhlas. Prodej Morientese bych označil za velmi nezdařilej obchod pro Real. Říká to i můj kámoš co Realu fandí přes 10 let. Má i podobný. Jmenuje se Radim....to je skoro jak Radin(i když to je jen přezdívka)

Reagovat
HOST*

*podobný jméno (sem se vrátil z hospody tak omluvte chyby v písmu)

Reagovat
smazaný uživatel

je az obdivuhodny, jak po tolika letech poctivy prace lidi porad nevidi angula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přesně

Reagovat
HOST*Amanatidis

OK Miguel Angel je ten správnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele