Trézeguet po deseti letech odchází z Juventusu, získal jej Hercules

30.08.2010, 23:30
Aktuality
Francouzský útočník David Trézeguet po deseti letech opustil Juventus a zamířil do Španělska. Jeho příchod dnes potvrdilo vedení Herculesu, nováčka španělské nejvyšší soutěže. Trezeguet v klubu v nejbližší době podepíše dvouletou smlouvu.

Mistr světa a mistr Evropy bude se svými novými spoluhráči trénovat už zítra ráno. Potom jej v klubu, který se do Primera Division vrací po 13 letech, čeká ještě zdravotní prohlídka. Pokud vše dopadne podle plánů, bude 32letý forvard zítra večer oficiálně představen veřejnosti.

Trézeguet dnes sdělovacím prostředkům sdělil, že si dlouho přál vyzkoušet právě angažmá ve Španělsku. "Chtěl jsem poznat španělskou ligu. Pro mě je to důležitý mezník v kariéře," řekl střelec. "Tým jsem viděl, je ambiciózní a chce se ukázat v dobrém světle," dodal na adresu klubu z Alicante.

Trezeguet potvrdil, že po uplynulé dekádě v jednom týmu potřeboval změnu prostředí. Zároveň připustil, že bude mít zřejmě jiné starosti než většinu sezon v Turíně. "Jsem velice šťastný, že jsem v Alicante. Chystám se splnit si svůj sen. Hrál jsem deset let italskou ligu, navíc v tak důležitém klubu, jako je Juventus. Vyhrál jsem hodně titulů, ale teď mě čeká jiné dobrodružství," konstatoval kanonýr, který v Juventusu nastřílel 171 gólů

Autor: Pavel Mašlaň / sportinglife.com

Komentáře (360)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele