Trest rovnající se počtu odehraných zápasů, Simič urážel asistenta rozhodčího

24.05., 15:12
Aktuality
Stefan Simič (© SD Eibar)

Stefan Simič se loni v září dohodl na jednoleté smlouvě s Eibarem a drtivou většinu angažmá v druholigovém španělském klubu proseděl na lavičce náhradníků, místo výkonů na sebe tak upozornil jiným způsobem. Český obránce dostal disciplinární trest za urážku asistenta rozhodčího.

Baskický celek před pěti dny hostil Cartagenu a díky brance z desáté minuty bral důležité tři body. Závěrečné minuty duelu byly hodně vyhrocené a v té 82. si Simič neušetřil urážku na adresu prvního asistenta, jehož označil za "hajzla". Disciplinární komise mu pozastavila činnost na čtyři utkání, vedle toho musí fotbalista zaplatit pokutu 2 500 eur.

Už 29letý Simič si v Eibaru prakticky nezahrál a využíván byl takřka výhradně na zápasy tamního poháru. V rámci Copa del Rey si na své konto připsal tři starty, atmosféru druhé nejvyšší španělské soutěže okusil jen jednou, a to v polovině prosince v souboji s Alcorcónem.

Eibar má sezonu velmi dobře rozehranou a útočí na postup do první ligy. Dvě kola před koncem je na třetím místě zaručujícím baráž, přímý postup znamenají první dvě příčky a na ty ztrácí jeden (Valladolid) respektive dva body (Leganés).

Simič vyrůstal v mládežnických akademiích Janova a AC Milán a nedokázal naplnit očekávání značné části českých fanoušků. Za Rossoneri si zahrál jenom jednou, vedle toho oblékl dresy Varese, Mouscronu, Crotone, Frosinone a čtyři sezony strávil v Hajduku Split.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mass

Letenští funkcináři typu Krula nemusí rozhodčím nadávat, ti si rovnou ty (suchý) hajzly objednají.

Reagovat
verv

Ty seš fakt nemocnej

Reagovat
Mass

Ale vůbec, tady se ta souvislost rozhodčí+hajzl dost nabízela, ne?

Reagovat
GrimeBaller98

Kral, OSS!

Reagovat
Papra

Uz 29

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele