Trenér vicemistrů světa Sacchi: Itálie je pozadu, vinu nenesou hráči, ale systém

25.03.2022, 13:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uradujici mistri Evropy prohrajou barazove utkani o postup na MS, ale vlastne za to nemuzou... aha, ok

Reagovat
kattos

Reagovat
BaggioRoberto

Ja bych z toho nedelal vedu. Vyhrali ME, coz je velkej uspech a to s kadrem, kterej zdaleka nebyl nejsilnejsi. Kvaldu meli rozehranou na jasnej postup, ale po Euru preatali davat goly. S Bulharskem i oba zapasy se Svycarskem meli velkou prevahu, ale skoncilo to remizama, proti Svycarum v obou zapasech nedal Jorginho penaltu. Tam se posralo vse co mohlo, ani nejde rict, ze by byl problem ve hre. Snad jedine poaledni zapas se Severnim Irskem uz byla ta remiza doprovazena i sterilni hrou. Tohle se tezko analyzuje jestli ztrata koncentrace po Euru nebo smula jako dan za to, ze predtim 3 roky vychazelo vse, nevim. Ale proste bych z toho nevyvozoval, ze je vse v Italskem fotbale spatne, kdyz pred 8 mesici vyhrali Euro a udelali rekord v neporazitelnosti.

Reagovat
BaggioRoberto

Problem je urcite v klubovem fotbale, tam ano, ale do znacne miry je ro dano financemi, ktere v Italskem fotbale nejsou oproti treba Anglii.

Reagovat
Kostomlat

analýza, sebereflexe...super

to je třeba i v ČR, jak sůl...

Reagovat
kilobyte

Jestli mu z analýzy vyšlo, že nepostoupili přes Makedonii kvůli horším hráčům, tak mi to nepřijde jako dobrá analýza.

Reagovat
kattos

Však tohleto je jako takovej ten klasickej kritik české repre

"Naše repre zaspala a už nemá na špičku"

Takový to co se říká už 10 let, tak to řekne znova a myslí si jaký je to myslitel.

Tohle je to samé

Reagovat
kattos

Myslel jsem hokejové, u fotbalu se to už ani neříká

Reagovat
Kostomlat

co na to borci jako Adamec, Mazuch, Macek, Kysela?

Reagovat
fRRR

Reagovat
10

Arrigo Csaplarini jede pořád stejný kecy furt dokola...před půl rokem Itálie bavila fotbalem, hrála super moderní fotbal, teď je všechno špatně, ale hráči nenesou vinu

ta sestava jde dost za Manciem, pokud se bojí posadit "svoje" koně jen proto, že mu vyhráli Euro a nechce se jich dotknout, tak ať tam jde radši někdo jinej...to vypadnutí jde bohužel z 50% za ním, pokud místo Calabrii vezme jeho náhradníka z klubu, pokud pořád dokola staví na Immobilem, kterej vždycky zklamal, pokud nevezme Scammaccu v jeho formě, kdy má posledních asi 10 kol bilanci gól na zápas, a radši si tam vezme Joao Pedra atd., tak se nemůže divit

Reagovat
kilobyte

Italský Csaplár?

Reagovat
Kucka

Scamacca byl zraněný, ne? Jinak by minimálně jako střídající hrál.

Reagovat
10

máš pravdu, ale vlastně ani to na tom nic moc nemění, protože Bob by mu stejně přednost před Immobilem nedal...

Reagovat
Largo

Je to tak, moc malo se sazi na mlady hrace. Scamacca, Frattesi, Raspadori, Zaniolo, Rovella, Tonali, v budoucnosti Viti, Lovato, Lucca…Ono je to i trochu o juniorkach jednotlivych tymu. Treba v AS je 90% Italu, ale jsou tymy, kde je treba 10-20 hracu z cizich zemi…

Reagovat
smazaný uživatel

Podle transfermarkt 68% taloši, 32 cizinci :) O některých jsem nikdy neslyšel, ale v základu běžně 4 (Tahirovič, Volpato, Voelkerling,Keramsitis). + Felix, který tam patří.

Je to všude stejné.

Reagovat
Largo
Reagovat
smazaný uživatel

To je jiná

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

“ We are the country of the back pass to the goalkeeper.”

Presne

Reagovat
10

myslím, že Cap v tom celým rozhovoru přesně kápnul na všechny problémy, svaz ani nemusí dělat nějakou další analýzu...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušil bych kvalifikaci MS a na MS bych poslal týmy co postoupí do osmifinále na ME, které bych nechal konat rok před MS. A vyjednal bych 16 týmů na MS pro Evropu. Každé čtyři roky řešíme, že MS je nekvalitní... už teď se těším na zápasy Saudské Arábie v Kataru.

Reagovat
Agent z Melmacu

vyjednal by si kokot

Reagovat
Pipo123

Prehnaná kritika, proste im nevyšiel jeden zápas, mali obrovskú smolu. Ak odbočíme od repre a sústredíme sa na Seriu A, tak kritika by mohla byť väčšia. Úroveň ligy hrozná, polovica klubov by neobstála v konkurenčných ligách (PL. Bundesliga, La Liga). Čo tej lige dávajú kluby ako Genoa, Salernitana atd. len prežívajú, ani nevedia poriadne ako. O to smutnejšie je dianie v Serii B kde nie je klub čo by mohol v lige mať nejaký prínos.

Do toho samotná kvalita zápasov, mňa osobne Serii A nudí, stále sa vraví o nejakej taktickej dokonalosti a bla bla bla, totálna blbosť.

Kvalita zápasov upadá, je to vidno aj v europe kde tie kluby nemajú čo ponúknuť, ešte donedávna to držalo ako tak Juve nad vodou, ale posledné roky vypadnú príliš skoro. Nejaké zlepšenie tam nevidím.

Keď som začal sledovať Seriu A, tak boli plné štadióny, do posledného miesta vypredané, o titul bojovali milánske, rímske kluby a Juve. Spodná časť tabuľky mala svoju kvalitu, tie zápasy vyložene bavili človeka, to kam sa tá liga dopracovala za nejakých 20 rokov je smutné.

Reagovat
10

Kdyby jim nevyšel jen jeden zápas, tak nehrajou play off...stačilo porazit Severní Irsko, nebo předtím Bulharsko, nebo Švýcarsko

S ligou víceméně souhlasím, ale musíš brát v potaz, že před 20 lety ta liga byla na možná historickým vrcholu, poslední roky je naopak možná nejslabší, ale třeba tahle sezona ukázala aspoň náznaky toho, že se AC a Inter pomalu vrací do důstojnější role, sehráli vyrovnaný zápasy se špičkou. Každopádně na 20 týmů ta liga nemá, to pak jde na úkor kvality, protože ze Serie B opravdu postoupí kdokoliv trošku průměrnej.

Reagovat
kattos

Reagovat
Salfovic

Opatrně s tím ovocem.

Reagovat
Shevchenko

Celé to jde za Jorginhem, který si hraje na nejlepšího exekutora penalt na světě a pak nedá dvě klíčové penalty proti Švýcarům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele