Trenér Rada zaplatí 30.000 korun

24.04.2008, 19:42
Aktuality
Teplický trenér Petr Rada dostal od disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu pokutu 30.000 korun za nesportovní chování. Impulzivní kouč se provinil 6. dubna v utkání 24. kola ligy se Sigmou Olomouc, když se během zápasu pustil v prostoru střídaček do ostré slovní výměny s jedním z diváků na tribuně. O výsledcích jednání disciplinárky informoval ČTK sekretář Jaroslav Landa.

Komise zastavila před víkendovým 27. kolem nejvyšší soutěže činnost na jeden zápas mosteckému Petru Loosovi, který byl v předchozím duelu se Spartou vyloučen bez předchozího napomenutí za stažení soupeře mířícího na branku. Kvůli čtyřem žlutým kartám vynechají nejbližší zápas i Lukáš Killar z Kladna, dalšího celku akutně ohroženého sestupem, a také sparťan Daniel Kolář.

Ve druhé lize dostali dvouzápasové tresty Tomáš Dadák z HFK Olomouc a Lukáš Nechvátal z Příbrami, poloviční distanc mají Marek Nešpor z Krče za vyloučení a za čtyři žluté karty fulnečtí Miroslav Král a Radek Slončík, Pavel Džuban z Ústí nad Labem, Tomáš Haniak z Čáslavi, vítkovický Tomáš Mikulenka a Jiří Vít z Hradce Králové.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele