Trenér Mihajlovič prodloužil smlouvu v Boloni

17.06.2020, 14:45
Aktuality
Srbský trenér Siniša Mihajlovič prodloužil smlouvu v italské Boloni. Současný kontrakt mu měl vypršet v létě 2022, klub mu ale nabídl prodloužení o další sezonu. Mihajlović vede tým od ledna 2019.

Ve zbytku sezony 2018/19 dovedl tým k záchraně v nejvyšší soutěži, když s Rosoblu získal 30 bodů během 17 utkání. Poté si ale prožil také hodně těžké chvíle. V létě minulého roku mu byla diagnostikována leukémie. Musel proto podstoupit chemoterapii a transplantaci kostní dřeně. Část povinností za něj proto museli převzít asistenti. Nyní už je ovšem jednapadesátiletý Mihajlovič zpět v plné síle.

Bologna je v aktuální tabulce Serie A na desátém místě. Po koronavirové pauze se do zápasů zase vrátí v pondělí, kdy hostí Juventus.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele