Trenér Kopecký skončil na lavičce Opavy

26.09.2019, 14:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (151)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ha, tak to jsem trefil v tipovacce dobre.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tutovější než titul pro Slavii.

Reagovat
Puskas

Hm, já měl Nádvorníka, pokud si pamatuji.

Reagovat
Pablos

já to tipoval na něj před tipovačkou ...a v tipovačce pak dal nakonec Nádvorníka

Reagovat
Nadržený šimpanz

Je to synek Kopeckýho,co trenoval Vítkovice a 21 před lety,nebo jen shoda jmen??

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna príbuznosť, len zhoda mien a aj náhod, keďže aj tento Kopecký kedysi chvíľu trénoval Vítkovice...

Reagovat
REPLIKATOR

Tipéři sázející na Jílka trhají tikety

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tipoval Csaplára

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipoval Trpisovskeho. O týden jsem se netrefil

Reagovat
Zark

Reagovat
Salfovic

Kdyby dneska vyhodili oba, tak jak by k tomu přistoupily sázkovky ?

Reagovat
SuperBanikovec

Jestli dal výpověď i Grussmann jak psali na isportu, tak Opava končí a bude vůbec ráda za druhou ligu... Takhle to tam zkurvit za pár měsíců vlády nového zastupitelstva, to je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Grussmann do Baniku

Reagovat
Puskas

Už tam jednou byl a nedopadlo to moc dobře.

Reagovat
SuperBanikovec

bral bych ho hned, ale zase mám obavu jak to tam bude s kompetencemi. Manažerů a ředitelů už máme dostatek, ať nedopadneme jak Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul zpět do dozorčí rady, Bělák by si mohl dělat konečně svou práci a Lojza dyrektor sportowny

Reagovat
SuperBanikovec

Inu, to nezní vůbec zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, aby to tak i dopadlo

Reagovat
Zark

Jankul zpět do dozorčí rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

No kdyz ctu jak jednal s tim Jureckou, tak nevim.

Reagovat
Banger

Ona je taky otázka co si Jurečka představoval a co mu Grussmann vůbec mohl nabídnout.

Reagovat
Banikovec7

Tak nejde o to, ze se nedohodli, to se stane, ale jestli s nim fakt jednali ve stylu, ze podepis, stejne te nikdo jiny nechce...

Reagovat
Banger

Jako jasně, pokud o toho hráče stojí, tak by to mělo mít nějakou úroveň. Ale kdo ví jak to zas bylo. V Opavě je momentálně špatně úplně všechno a podle toho tam taky musí vypadat ta nálada, takže je možný, že mu už taky dochází nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nervy V Baníku je taky bude mít, jestli by tedy přišel, tlak je úplně někde jinde a když si představím, že by třeba ponechal Páníka ve funkci minimálně do léta, tak by hned začal špatně a ten tlak by na sebe udělal ještě větší...Jeho jednání k Jurečkovi mě zklamalo, navíc tady přivádění tragédů, typu Manzia, Sus nebo Dedič stačit nebude ani zdaleka, většinou ty kvalitní hráče nechceme jen my, ale i konkurence, takže nějaké solidní vystupování sportovního ředitele může hrát taky značnou roli...Nevím, chtěl jsem ho, ale teď fakt nevím...

Reagovat
Banger

Beru to tak, že v Opavě mají existenční problémy. Tam je ten tlak taky v tuto chvíli obrovský, ale zase jiný než v Baníku. Co se týče příchodů Manzii či Suse, tak si myslím, že Opava prostě lepší hráče z finančních důvodů přivést nemůže. To není o schopnosti manažera, když má kompletně svázané ruce a může brát prakticky jen koho mu nabídnou. Vždyť my v době Šafarčíka na tom byli úplně stejně. Ale hlavně chci podotknout, že nejsem nějakým zastáncem jeho příchodu do Baníku. Jen se na to snažím dívat z více úhlů.

Reagovat
noustres

Ale jak se najde motivace v hráčích? Kde tu komoditu koupí?

Reagovat
Banger

Nevím, jestli je to správně mířeno na mě, protože o motivaci jsem nic nepsal. To už je zase z jiného soudku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v té době přeci celý klub řídil Michal Šafarčík a hráče dodával Balažovič (Balda) , to byli totální tragédi. Aispahič, Zapata a další takoví hráči z ciziny, kteří měli sotva na českou divizi k nám chodili, to bylo úplně tragické.

Jo, částečně máš pravdu, je to něco jiného, i když i tak si myslím, že třeba na hostování mohl vzít například i ze druhé ligy zajímavější hráče...Na druhou stranu, tak jak jednal s Jurečkou nemůže být akceptováno, jestli tomu tedy mám věřit. No, aspoň zatím bych si dokázal představit spíš Jankulovského a Grussmana jak pracují společně, Grussman vyhledává hráče, Jankulovski s nimi jedná, což on s tou italskou školou a celkově skvělou fotbalovou kariérou podle mě umí dobře...Uvidíme.

Reagovat
lichna.

Tak zrovna Sus nebo Dedič se úplně jako tragédi nejeví. Hlavně si myslím, že na více Opava momentálně nemá, jak tu psal i Banger. A pak je taky otázka, komu se do Opavy chtělo. Vem si že se všude píše o tom, jaké máš problémy, hraješ dole apod. To tam fakt nikoho moc nemáš šanci přivést, ještě navíc do Opavy, která je od Prahy hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň z toho pohledu, že když tě nikdo jiný z ligy nechceš, tak vezmeš za vděk čímkoliv, což se dá u Susovi a Dedičovi říci, tak si za tím stojím, i když třeba herně úplní tragédi nejsou...

My se na přestupovém poli často utkáváme s třemi, čtyřmi, pěti konkurenty na toho daného hráče, myslím, že je v tom případě velmi důležité, jak na tebe zapůsobí sportovní ředitel, jak se k tobě chová, když navíc ty finanční nabídky klubů jsou +- podobné.

Reagovat
lichna.

A ty víš, že Dediče nebo Suse nikdo nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Se Susem byl rozhovor na YouTube SFC, AG ho chtěl už hno konci sezóny, on nechtěl utíkat z dobré party v Seredi, ale oni vyměnili spoustu hráčů, tak se k tomu vrátili, o zájmu nikoho jiného nemluvil. Dedič nijak nezářil ani ve druhé lize, tak si nemyslím, že by o něj byl úplný boj, ale důkaz k tomu pravda nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

*po konci

Reagovat
El-Pistolero-68

Od Dedice se nic moc necekalo, ale hraje slusne. V lete ho mas v Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do béčka dobrý

Reagovat
El-Pistolero-68

Nejlepsi strelec Baniku pristi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku Sokolov Náš Baník fakt posilovat útok nepotřebuje, otázkou je, jestli měla vůbec posila přijít v létě. Za mě se měl dát větší prostor Ondrovi Šašinkovi, k němu Kuzma, Baroš jako žolík a buď Diop nebo někomu z mladých odchovanců, ale Bob chtěl vysokou devítku, tak máme Smolu...

Teď to bude zajímavé, prodloužení smlouvy u Diopa jsem nikde nezaznamenal, otázkou je, jestli si to vedení vůbec lajzne, když vidím kolik je kolem něj nenávisti, která jestli je oprávněná nebo ne opravdu nevím, já žádné inside info o tom, jaký je to typ do kabiny nemám. Každopádně v létě 2020 mu dle Běláka končí smlouva, takže v zimě buď odejde za pakatel, což si myslím, že je trochu škoda, protože on má tu hodnotu kolem 8 - 10 mega určitě nebo v létě za nic, tak jak k nám vlastně přišel ze Zlína... No, ale číst ty komenty pod článkem o tom, že Dame prodloužil do léta 2022 tak raději ať jde někde do druhé francouzské či na východ za pár stovek tisíc...

Reagovat
El-Pistolero-68

Dedic je podle me podobny pripad jako Smola, proste docela dlouho se placal niz, a kdyz uz se do te ligy dostal, tak se ukazal v dobrem svetle a podle me po nem nekdo z vetsich klubu po sezone sahne, pokud bude nadale pracovat dobre. Nerikam, ze ho Banik potrebuje, jen pisu, ze nejake kvality ma.

Diop je zvlastni pripad, nevim, co si o tom hraci myslet... Taky ty nazory se na nej dost lisi. Vesmes se teda nadava, ale najdou se i taci, co jeho hru vyzdvihujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dedič, viz Smola a reakce na Toma11, sto lidí, sto chutí. Diop se kritizuje víc než si myslím, že by byla potřeba, ale pokud někdo má inside info, že je do kabiny na pichu, tak tomu rozumím, na hřišti aspoň bojuje, není to top kanonýr, ale taky si nemyslím, že někdo u nás vyloženě je, loni nejlepší střelec týmu, taky je to jediný náš útočník, který ještě nemá 30 a CV má prostě dobré, tak si nemyslím, že by za něj tu částku, kterou jsem psal někdo nemohl dát při dlouhodobější smlouvě, teď ale asi bude lepší, když odejde v zimě za pár drobných, tenhle boj prostě nejde vyhrát a není nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť dvojí Smola Kuzmanovic je jedna z mála věcí, která ve hře funguje. Pokud se něco povedlo, tak příchod Smoly jednoznačně.

Většina lidí tady volala po hostování Šašinky, a když se tak stalo, tak se měl ponechat? Jen ať hraje na Slovácku, pokud se má prosadit, tak Slovácko je to místo a může se vrátit do další sezóny.

A třetí věc Diopova cena mezi 8 a 10? Kdo by to proboha dal. Já si myslím, že kdyby někdo dal 5, tak bych to bral jak mistrovský tah od vedení. Vždyť ten hráč je naprosto průměrný a jedna z mála předností je bojovnost. Na to posunout se někam výš určitě nemá a kluby z nižších pater budou těžko dávat i těch 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal, někdo z ciziny si myslím že ano, bo ten životopis prostě špatný nemá a je pořád v dobrém věku. U Smoly si myslím něco jiného, když si srovnám Smolu a Šašinku v mezihře, tak...Ale máš pravdu, že spolu si Kuzma a Smola rozumějí, ale je to hlavně díky Kuzmovi. Mě prostě takoví vytáhlí hráči bez techniky zrovna neimponují, nejde s nimi dostatečně efektivně hrát v každém stylu, pokud to nejsou fakt top kanonýři typu Komličenka a raději bych pracoval s talentovaným odchovancem, i když Smolič přišel zadarmo. To, že je z Opavy s tím nemá co dělat.

Reagovat
ratusek

Diop půjde někam do Zlína, Karviné, Teplic atd. Zkrátka do týmu bez ambic, které jsou nudné. A dle mě až po skončení smlouvy. A hlavně za ten hejt může Bob, cpal ho tam ikdyž byl totálně zoufalej a to lidi sere. Neříkám, že ted zoufalej není, ale lidi už rezignovali a trpí ho na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že půjde tam, ale do ciziny. Nemyslím si, že jsou rezignovaní, ten hate tam je furt, někdy si říkám, jak jste koukali na Zehera nebo Varadiho...Já je obdivoval aspoň pro tu bojovnost a to fakt střelci nebyli.

Reagovat
ratusek

Zeherinho mi nevadil a Adam taky ne. Sral mě Kraut atd

Reagovat
smazaný uživatel

Mi taky nevadili, ale upřímně, Adam minimálně byl takovým bílým Diopem, taky hlavně bojoval a co někdy nedal Já částečně ten hate na DD chápu, ale někdy mi to prostě přijde přehnané, no. Tím neříkám, že ho v Baníku nějak chci, jen nějaký respekt si snad až na Holzera zaslouží všichni, i ten Carlos po tom dětinském odchodu bojuje jako lev a měl super formu. Toť můj názor. Páník to ovlivňuje, ale myslím, že to není jen o Diopovi, takový Kozel by si třeba Smolu nepřivedl, tím jsem si docela jistý.

Reagovat
ratusek

jako jo, to máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že když tam byl Varadi především pod Koubkem, tak se hrál úplně jiný systém, díky čemu byl i Adam platný. Kdyby Diop hrál v jiném systému, tak by mohl být taky platnější. Například kdyby tým presoval hned po ztrátě míče na půli soupeře, tak si myslím, že by měl nejlepší čísla. Ale pro ten systém co Pánik hraje je marný, bohužel jako většina hráčů

Reagovat
HanzBP

Též nejsem ze Smoly vůbec odvázaný. Do mezihry je téměř nepoužitelný.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti týmům typu Příbrami "doma" je platný, to mu sedí, tak když už tu je, tak ať s Kuzmou v pondělí začnou v základu. Komplexní útočník v Baníku není ani jeden, aspoň na té nadprůměrné úrovni, Smola je silný do vápna, solidně produktivní, ale nějaký presink, mezihra, na to je naprosto nepoužitelný, to je prostě fakt.

Reagovat
HanzBP

To je pravda pro některé zápasy určitě platný bude. Pořád lepší jak starší Šašinak

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Vzpomenu si na něj a rázem všechna naštvanost na Smolu nebo Diopa ze mně vyprchá Jsem zvědavý na jeho kariéru.

.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je možný, že někdo po něm sáhne, ale nevím o jakém životopise je tu vlastně řeč. Ve Slávii byl v období, kdy ten klub kopal dno tabulky. Ve Zlíně sice hrál, ale statistiky má spíš podprůměrné. No a v Baníku to není o moc jiné. Lońskou sezónu se mu vydařil jeden zápas v Olomouci. Jinak to byla docela bída. Samozřejmě nelze mu upřít bojovnost, bohužel v dost zápasech to je jediný atribut, který lze zmínit. Což mě přivádí k tomu, že jen těžko po něm půjde nějaký top klub. Možná Rumunsko, Maďarsko, dno Turecka či nižší soutěž a může tam někdo těc 10 dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si myslím, že ty kluby z východu ano, ale na druhou stranu, oni spíš berou hráče pod cenou a dávají jim o to větší podpisový bonus, jak si psal, tak půl roku před koncem smlouvy by bylo za něj těch 5 super. Dle mého se měl prodat v létě, Trevor psal, že nabídky nějaké ze zahraničí na něj byly, měl po skoro životní sezóně, nejlepší střelec 5. týmu v Česku, měl podíl na nějakých 12, 13 gólech týmu z nějakých 39 týmu celkově, ano, ten hattrick trochu zkresluje, ale to můžeme říct i u Komliho s penaltama V životopise má starty za všechny reprezentační kategorie Senegalu, Slavii Praha, účastník EL se Zlínem, kde dal ten jediný gól jejich ve skupině myslím, nejlepší střelec 5. týmu v Česku, stále dobrý věk, není to vůbec špatné myslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v Turecku si můžou dovolit hráče s mnohem zajímavějším životopisem. Stačí projt soupisky týmů ze středu tabulky. Jinak na Východ od nás se fotbalově asi můžeme už bavit jen o Rusku, čemuž vůbec nevěřím, a pak nějaký Katar, ale tam je to čistě finančí záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně už mě začíná unavovat ten hate, spíš tedy osobní nadávky na něj, baníkovci jsou zásadoví, takže pokud se nestane zázrak, že by začal dávat pravidelně góly (čemuž nevěřím), tak se to nezmění. Nějaké boje mezi fanoušky stejného klubu jsou mi proti srsti, takže to nějak doklepat do zimy a asi se s ním nějak normálně rozejít, to vidím jako tu nejsprávnější možnost. Přišel zadarmo, tak tam velká finanční ztráta nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Domnívám se, že by si pan Brabec měl sednout především s Jankulem a říct si, jak to vidí. Buďto s Pánikem nebo bez něj. Jak sem psal výše, doážu si představit, že by byl užitečný v nějakém systému. Proto za mě ideální varianta, změna trenéra a ten ať se rozhodne s kým pracovat chce a s kým ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt, my fanoušci to neovlivníme Každopádně o Diopovi toho čtu tolik, že se bojím, abych ho neměl i v posteli Takže minimálně do konce zápasu s Příbramí o Diopovi psát nebudu, potřebuju od toho pauzu.

Reagovat
HanzBP

V létě se snad o nějakém Turecku spekulovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nakonec z toho absolutně sešlo že... a teď otázka zda nechtěl klub, hráč nebo Baník. Já se obávám, že ta nabídka byla finančně naprosto zlá pro Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Snad nám necháte aspoň kobiety co prodávají občerstvení

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou fajn, to je pravda...Davaj

Reagovat
doNny

Ty nech toho, na to že nemáš ještě ten chránič na zuby, tak seš drzý

Reagovat
smazaný uživatel

Když ony ty holky z MS kraje mají své kouzlo O:-)

Ale pravda, raději budu stále jezdit směr Karviná

Reagovat
Paul Anka

Na cikánky?

Reagovat
smazaný uživatel

A že jich tam je, hlavně v té jedné části... Brrr, dej pokoj

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdo neměl cikánku, není chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti teda nevim, ale za geckem a kotlem je to uz hezkych par let katastrofa

Reagovat
doNny

Tak na hezčí nemáme, je to úměrné vůči situaci v klubu Ale já si jednu vybral, to mi stačí

Reagovat
Posledni Kovboj

a vi o tom ta holka?

Reagovat
doNny

Nepotřebuje

Reagovat
Posledni Kovboj

taky se ji nikdo na nic nepta zejo

Reagovat
Blasphemer

Vždycky, když jí přinese do sklepa kýbl pomyjí, tak si vzpomene.

Reagovat
Posledni Kovboj

A kdyz nahodou zapomene, tak co? Tak klystyr.

Reagovat
doNny

Reagovat
fantomas

"Zkurvil" se už samotnej kádr, kterej má sotva navíc. Odvolání trenéra se docela nabízelo. A Grussman naopak byl už naposled na lavičce a teď tým přebírá, Opavský deník o jeho konci nic nepíše.

Reagovat
Pablos

mohli by to přejmenovat na Opava Senators

Reagovat
smazaný uživatel

Prezidentom klubu by však v takom prípade musel byť opavský senátor Herbert Pavera

Reagovat
Pablos

já se takhle na dálném východě moc neorientuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Euphael

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Blasphemer

Proto by taky měly mít kluby soukromé vlastníky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Rok se téměř sešel s rokem a https://www.sfc.cz/clanek.asp?id=2886.

Tu je vidět úplně názorně, jak je ten život (nejen trenérský) vrtkavý.

Reagovat
lichna.

OT: Pokud ještě někdo přehlédl, 12.10.2019 budeme pořádat v Praze sraz české sekce. V plánu je zahrát si fotbálek, pak nějaká hospoda.

Kdo by měl zájem,dejte včas vědět v diskusi.. https://www.eurofotbal.cz/clanky/dukle-bude-do-konce-podzimu-chybet-zraneny-stoper-stetina-311013/#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad bral bych italskou

Reagovat
lichna.

To bude muset zorganizovat někdo jiný, tam já nechodím.

Reagovat
kilobyte

Já bych chtěl vidět španělskou z povzdálí.

Reagovat
Pablos

a pustili by je kvůli tomu z družiny vůbec ?

Reagovat
PlackaSKS

ta se pořádá zásadně v oktagonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Pojďte mě potrolit.

Reagovat
Banger

Poslední hřebíček.

Reagovat
REPLIKATOR

Opava sestup

Reagovat
REPLIKATOR

Vždyť ztrácejí jen 6 bodů na Spartu. Nechápu

Reagovat
Slavia10

No právě, ztrácí na Spartu

Reagovat
Messi14

presne, porvat se o sestup se spartou, komu by se do toho chtelo, kdyz jsou tak nepredvidatelni.. profici iluze tam nalosujou nahodnou sestavu, kde jistota bude uz pouze v Kozakovi, Zahustelovi, Sackovi a Haskovi na levym kridle. Kdo se ma na to jako pripravovat?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

RIP in peace. Mohl by to převzít Džeky, ať je alespoň nějaká prdel, když stejně sestoupí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
noustres

Motivace je v regálu, stačí si hrábnout ne? Manažer? Na a žer.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílka zatím podržel Rejžek

Reagovat
verv

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna bič neupletieš. Z toho hráčskeho materiálu, čo Opava momentálne má by nič nevykresal ani Jürgen Klopp a zostup SFC je očakávanou záležitosťou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže i konkurence je slabá - Zlín, Karviná (dočasně namotivátorovaná), Budějky, Příbram....

Sestup SFC se nutně konat nemusí...

A i z hornějších klubů múže někdo strmě začít padat dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Simerský a Svozil jsou dobří ligoví stopeři, Žídek kapitán a má dobré věci i v pokročilém věku a Hrabina je celkem ucházející ligový krajní bek. Zavadil a Šulc by měli být ve středu zálohy jasní a kvalitu mají, i když jeden kvůli příliš vysokému věku a druhý kvůli nezkušenosti mají nějaké své limity, to je jasné. Chybí mi tam ale křídelní hráči s kvalitou na ligu a dobrá šestka, Šrom nemá na ligu, klidně bych dal šanci Vyklickému, mladý reprezentant. Dedič má dobrý výběr místa, ale jinak toho příliš na ligu nemá, lavička slabá...Ty týmy, které si napsal, tak mají kádry nabušenější a mnohem vyrovnanější...Opava musí přivést takových 5 hotových hráčů v zimě, aby měla šanci, jestli to budou hostovačky nebo někdo zadarmo či obětují Svozila, aby měli prachy na nákupy, tak to nevím...Ale Susové, Mondekové a Manziové jim ligu nezachrání...

Reagovat
Rob Roy

Tam je i problém že ve schváleném rozpočtu na letošek se počítá s příjmem minimálně 10 milionů za prodej hráčů, vychází mi to tak že už v létě počítali že stopro prodají v zimě Svozila, teda spíš že ho musí prodat, jinak to neutahnou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Finanční plán pro příští ročník počítá s výnosy ve výši 52,95 milionu korun a náklady ve výši 52,94 milionu... Zbytek výnosů budou tvořit mimo jiné tržby z prodeje hráčů, zboží či služeb nebo třeba prodej reklamních a televizních práv."

Páni poslanci z Opavy to teda vypočítali na parádu. Z tohto článku mi to vychádza tak, že im na prvoligovej príslušnosti SFC záleží asi iba pramálo...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím o tom, ale v Opavě se to dost mění, teď jsem něco četl o tom, že by je měl zase sponzorovat Hájek, takže by nemuselo být nutné dorovnávat rozpočet prodejem hráčů...Navíc za 10 mega možná tak Svozila a Hrabinu dohromady, ale 10 za Svozila fakt ne, to prostě je moc, navíc jsem zaslechl, že snad chtěli 15...Můžu je chápat, ale taky je třeba být nohama na zemi. Teplice prodaly SKS Krále za 15 mega a podíly na dalším prodeji, to je Alex o pět let mladší, mnohem univerzálnější, talentovanější, což se vlastně potvrdilo a už je ve Spartaku...

Reagovat
El-Pistolero-68

Tech 10 je uplne adekvatnich. Vloni jeden z nejlepsich stoperu ligy.

Reagovat
Salfovic

Za chvíli prodají Šulce Slavii.

Reagovat
Rob Roy

dobrej pokus

Reagovat
doNny

Jako dobrá šestka se jeví Souček, který je ovšem ve věku jako Šulc, vedle Zavadila určitě vyroste, ale to je prostě málo, souhlasím s obranou, krají zálohy a ta lavička je slabá taky. Takový Jursa, Schaffartzik a Řezníček na to už nemají, a to jsou právě další tři hráči do zálohy. V útoku se celkem dobře jevil Opoku než se zranil a je to jiný typ než Dedič, který ovšem na to, co má za sebou na hřišti na krajích, hraje celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi u Součka chybí kvalita směrem dopředu, konstruktivní schopnosti, časem z něj ale může vyrůst dobrý DZ i na ligu, ale zatím spíš ne. Opoku je skleněnka, jinak ano, na ligu by mohl být dobrý, ale když skoro furt absentuje, tak je vám k ničemu...

Reagovat
Greny

A pořád tu Karvinou podceňujte...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Na Opave sa mi však nepáči to, že nielenže hráčsky neposilňujú, ale systematicky rozpúšťajú káder, ktorí im v sezóne 2017/2018 vybojoval suverénny postup do prvej ligy. Najviac je to cítiť v ofenzíve, kde neudržali kľúčových hráčov ako Kuzmanovič, Kayamba, Smola, Puškáč... Tie náhrady čo za nich prišli ako Manzia, Bernadina či Mondek proste nemajú potrebnú kvalitu. Príjemným prekvapením je pre mňa v tomto smere zatiaľ iba Dedič, ktorému to tam sem-tam padá, to však tiež nie je kanonier, ktorý by v tak slabom mužstve akým Opava momentálne je gólovo sám utiahol celú sezónu. Tých biednych 6 gólov, ktoré SFC dokázali streliť v doterajších 10 ligových kolách je myslím dostatočným mementom.

Reagovat
M0rb1D4S

To namotivování mělo trvat 5 zápasů pokud se nepletu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vychází ještě na SFC ...

nebo Franz vykrade Letnou ?

Reagovat
M0rb1D4S

Už má odkoučovaných 26 zápasů a pořád tady je. Navíc byla extra krátká letní příprava, kdy si ten kádr skládal k obrazu svému a všechno už si to začíná sedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já vám přeju .... liga je strašně vyrovnaná až na první 2(až 4) .............. jaro o záchranu bude šílený....

Reagovat
andrew96

Reagovat
Banikovec7

Pulpit na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Džeky na plac Vy kurvy!!!!!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Frony

Reagovat
Mirek na tenisu

Troppau EV mají slabý kádr. Výměna Kopeckého nic neřeší. Kam přijde jezevčík Mondek tam se padá dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto Mondek vyhrál slovenský pohár, udělal postup zpět do ligy s FCB a podílel se i na postupové jízdě Rakówa do Ekstraklasy.

Reagovat
Mirek na tenisu

Fotbal je přece jen kolektivní sport že ano...Mondek díky malé postavě solidní technika ovšem finálka nulová. Každý bek ho za pár minut přečte a vcelku snadno pokryje. V Baníku na ligu nestačil a vcelku logicky se poroučel jinam. Je mi líto určitě je to bojovný A poctivý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava končí v lize , pro nás bohužel škoda , že přijdeme o derby

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě chyba, ale asi potřebuji hráči tzv. Nový impuls.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřídel dovnitř

Reagovat
El-Pistolero-68

Spekuluje se o Levem, to by byla dobra volba. Dalsi moznosti je trener Vitkovic. A pak pry Radoslav Kovac...

Reagovat
ratusek

Balcárek odmítl bordel v Brně a určitě by šel do bordelu v Opavě. Kováč by byl dobrej vtip

Reagovat
El-Pistolero-68

Vsak at radsi spadne s Vitkama. Nikdo o nej stejne moc nestoji.

Reagovat
smazaný uživatel

TO bude ten pravý.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mluví se o Újfaluszim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele