Trenér Jílek končí ve Spartě, tým přebírá Václav Kotal

18.02.2020, 08:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: Jiří Fišara, ČTK

Komentáře (907)

Přidat komentář
Kuchta

LOL

Reagovat
skat

TVL mazej na trénink, a koukej pilovat práci s balonem, místo toho vykecávání se !!!!

Reagovat
TheMally11

Reagovat
ManUnited

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kuchta

Reagovat
3M

tomu už nic nepomůže

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi ten Kotal pořád připomíná Pepík Hnatka

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

O Vendu nemám strach. Jójó, Venda, Vendááááá se svou motorkou , usmívá se a dá vám čouda, těžkýho! Hahachachacha

Reagovat
LFC & STEVEN 8

cirkus

Reagovat
Y.N.W.A

neuvěřitelnej... voni prostě vyhážou trenéry vždy po tom, co daj spolu zimní nebo letní přípravu... pro Sparťany už to fakt vtipný není, je to bordel, Křetinský si z toho klubu opravdu udělal položku ve svým itineráři, která ustoupí hotelu... fakt bejt fanouškem Sparty, tak začnu bejt trochu aktivní

Reagovat
dontcallmeandre

Tak když Jílek řekne, že netuší, co by měl udělat, aby to v Olomouci bylo jiné, neumí si vytipovat hráče, kterého by chtěl. Vlastně bych se nedivil, kdyby to složil spíš sám.

Reagovat
Y.N.W.A

no vždyť jo a nikdo se mu nemůže divit, chyba byla do Sparty jít... nikdo normální do nefungujícího prostředí by jít neměl... fakt nikomu nedochází, že se ve Spartě utápí dobrý hráči, který pak jinde zářej, stejně tak, že schopný trenéři maj stejně mizerný výsledky a image jako neschopnej Stramák, že se hlásá, kolik daj každému času i přes neúspěch a pak se to stejně změní?

Reagovat
dave30

Za půl mega měsíčně tam vždy někdo půjde. Teď už do Sparty budou chodit trenéři jenom pro peníze.

Reagovat
Hany45

tak to bych si měl rychle udělat trenérský kurz a čekat

Reagovat
dave30

Reagovat
GabrielBatistuta

Každého čeká 5 minut slávy

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to pořád dokud bude ve Spartě Křetínský a místo Rosického nebude zaveden skautink a trenérům se nebude věřit na koncepční práci nemají šanci to nikdy napravit.

Reagovat
oli9

první slovo co mě napadlo

Reagovat
Greny

to jsem zvedavej na sestavu v dalsich kolech .. protoze Kotal pokud se nepletu hraje nejradeji 3-5-2 a nejsem si jist zda ve Sparte je tento system mozny ted hrat ... podle me na to tam ted nejsou vubec hraci kteri by to mohli zahrat

Reagovat
Bex5

Tak wingbacky maji celkem slusny ... Hanousek, Frydek, Vindheim ... ale jinak nevim - na to potrebujes 3 slusny, pohybove nadany stopery ne?

Reagovat
Greny

jo to docela v pohode .. problem by byli stoperi a nevim co ten jejich stred zalohy .. nedokazu si predstavit ze by tam spolu hráli treba Kanga, Dočkal a Trávník .. Hlozka by asi mohli hrat v utoku s jednim z dvojice Tetteh, Kozak

Reagovat
Bex5

K+D+T jsou hraci, ktery by chtel skoro kazdej tym. Ale dej to dohromady a mas pocit, ze to nebude mit pohyb a bude to srat na obranu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak zas od té obrany tam bude pět obránců, že jo.

Reagovat
Bex5

Reagovat
czechfant

V HK jsme 3 slusny stopery nemeli a skoncili jsme první rok osmý. Ale byla tam chut hrat fotbal a velké nasazení. To je to co je v Sparte podle mě nejvetsi problem.¨Ty hraci individualní kvalitu nějak mají. I bez nějaky super taktiky ale s velkým nasazením by měli dokázat bejt aspon 3

Reagovat
forma

Reagovat
Mr.Mike

Za me

Heca - Krejci Hancko Lischka - Vindheim Dockal/Kanga Sacek Travnik Frydek - Kozak Hlozek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Heča - Štětina, Lischka, Hancko - Vindheim, Dočkal, Krejčí, Kanga, Frýdek - Hložek, Tetteh - V tomto by fungovali akorát ti wingbeci a možná útok, pokud by se k němo dostal balón, střed směrem dozadu průchoďák a stopeři no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš Sáčka? Ten musí hrát

Reagovat
Tochal

Sáček místo Kangy, Kanga by si čas dělil s Dočkalem, Hanousek místo Frýdka. A lepší než Štetina by byl Kaya, jestli bude k dispozici. Pak by to podle mě mohlo fungovat hodně dobře – kdyby to nebyla Sparta, tam už nebude fungovat nikdy nic

Reagovat
Bucky

Jílek teď hrál s Libercem dokonce 2-5-3, takže bych se zhoršení asi nebál.

Reagovat
Bex5

Jilek spis hral 1-buhvi-3

Reagovat
Bex5

Mi poser fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal je nespasí.

Reagovat
Salfovic

Tak tohle je vrcholná klauniáda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze nevysel ten Panik, to by byl teprve ten spravny bizar

Reagovat
Banger

válčení by ale zapadalo do koncepce bo this is sparta!

Reagovat
madoy

správný bizár to bude, až Rosa oznámí, že novým trenérem bude Csaplár

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Jolly Roger

To je škoda. Ta nová filozofie Sparty pod Rosickým se mi líbila.

Dávid Hancko říkal, že cítí, že roste něco velkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i roste, ale ten tým jak byl v sobotu "nabuzenej" to fakt bolelo na to koukat. Už poměrně dlouho platí, že na nás se vyplatí nezalézat, ale hrát aktivně. Protože spousta hráčů má pocit, že jméno Sparta to uhraje za ně.

Reagovat
iamek

Borec má dva měsíce přípravu, jedna prohra a nový realizační tým . Koncepce

Reagovat
Greny

noo tak nejak mel jeste 7 mesicu predtim.. ja se divim ze vydrzel az do toho zapasu kdyz jsem videl ty vysledky v priprave ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

no to sice jo, ale tak nebylo by rozumny sehnat novyho trenera uz na zimni pripravu ?

Reagovat
kilobyte

To by zase všichni psali, že neměl pořádnou přípravu. Ta letní byla krátká.

Reagovat
Y.N.W.A

ono už to fakt není ani k smíchu

Reagovat
Greny

a co maji delat pokud je pravda, ze je Jilek psychicky sesypanej a nervozita z nej je videt a prenasi to treba i na hrace?

Reagovat
Y.N.W.A

dobrej dotaz... nastavit doprdele takový prostředí, ve kterým se schopnej trenér takto nesesype a jsme u toho základního, kde je problém Sparty, tečka...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš hroznej chytrák

Reagovat
Y.N.W.A

když to jinde dokážou, proč ne OPAKOVANĚ ve Spartě, která má největší rozpočet?

Reagovat
Bucky

Největší rozpočet znamená menší nervozitu a tlak na trenéra. OK, asi nějaká novinka.

Reagovat
Y.N.W.A

Něco takoveho píšu? Rikam, ze tam hazite prachy do kanalu a nikdo zavto neni zodpovednej. Jako firma ok, je to vec sefa, ale Sparta je vic než firma, je to klub. A fanouškům by to nemelo bejt jedno, ale omlouvejte sinto jak chcete a zabednene doufejte, ze s dalsim trenerem zacinaj svetly zitrky. Pak jste tam, kde jste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Jo, píšeš. Píšeš, že základní chybou Sparty je, že nemá prostředí, ve kterým se trenér nesesype. A pak píšeš o tom, že má Sparta největší rozpočet, tak proč by to neměla dokázat. Z toho jsem pochopil, že podle Tebe vysoký rozpočet mají mít nějaký pozitivní vliv na to, aby se vytvořilo prostředí, kde se trenér nesesype. A to mi přijde jako blbost.

Co se týká problému nálady v kabiny, blbé atmosféry, nesebevědomí hráčů, s tím naprosto souhlasím a píšu to tu v diskuzích už pěkně dlouho. Před tím určitě nestrkám hlavu do písku. Jen mi přišlo nesmyslné u tohohle argumentovat rozpočtem, protože to je zrovna věc, kterou peníze opravit nedokážou, spíš ji zhoršují.

Reagovat
TheTopFootbaler

Peníze samy od sebe ten tlak nedělají. Ten tlak je vytvářen očekáváními, která jsou v případě Sparty a jejích rozhodnutí zcela nesmyslná. Ty peníze mají sloužit jako prostředek, kterým se prostředí a atmosféra zlepší - nakoupí se noví hráči, investuje se do zázemí, cokoli. Sparta teď potřebuje pár facek, vyházet ty kretény ve vedení, sklopit hlavu a začít dělat správná rozhodnutí.

Reagovat
Bucky

To zní skoro jednoduše. Každý řadový fanoušek má jednoduchý a zaručený návod na úspěch a to neschopné vedení (kterému se ve všech dalších oblastech činnosti daří a vydělávají miliardy) ta řešení nevidí. Taková škoda, že to nevede nějaký expert z gauče.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já samozřejmě neříkám, že vím, jaká rozhodnutí jsou správná a kam to dále směřovat. Na to musí mít kompetentní lidi, kteří se v tom vyznají. Ale i slepý vidí, že celá Sparta smrdí od hlavy až k patě, peníze se sice lijou, ale úplně špatným a neefektivním směrem, a pak to dopadá jak to dopadá - tedy že je Sparta někomu pro smích, někomu k pláči.

Reagovat
Y.N.W.A

ale mě je to jedno, to si řešte vy, je to váš klub... ale jestli místo toho budeš jinejm nadávat do chytráků, tak se pak nediv

Reagovat
ondrasch77

to jsem tady rozebíral dva dny zpátky...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spalovač šancí

Dělat si psychologické testy před podepsáním smlouvy ...

Reagovat
SuperBanikovec

Něco podobného dělal u zaměstnanců Baníku Šafarčík.

Reagovat
Creespoo

měli ho vyhodit na podzim

Reagovat
GabrielBatistuta

není, no...

Reagovat
F.Torres

Naprosto neskutecny. To se vazne jen tak nevidi

Reagovat
Bucky

Myslím, že po konci podzimu málokdo čekal, že příprava a první zápas bude taková mizérie. A nejen z pohledu výsledkového. Nálada je na bodu mrazu, bojovnost a odhodlání není vidět ani od půlky sestavy, taktika na Liberec zvolená příšerně. To není, že dostal důvěru do přípravy a pak ho po jednom zápase odstřelí. To je o tom, že dostal důvěru na základě druhé půlky podzimu a byl odstřelený právě kvůli mizerné přípravě (která vyvrcholila asi nejhorším výkonem sezóny proti Liberci).

Očekávalo se, že vezme to dobré a nadějné, co bylo vidět v některých chvílích ke konci podzimu a bude na tom stavět. Místo toho tyhle pozitivní věci ze hry úplně zmizeli a hra vypadala hůř, než když tým přebíral. Nevím, na kolik se něco takového dalo očekávat a zároveň si myslím, že by se to ale nezlepšilo (aspoň ne do té pozice, kdy by se mělo aspoň pomýšlet na souboj o titul ve výhledu 1-2 let). Vypadá to hloupě, ale dokážu pochopit jak rozhodnutí Jílka po podzimu u týmu nechat, tak rozhodnutí ho teď odvolat.

Reagovat
Kiwi-21

Jako sorry ale to už je poněkolikáté co jste odstřelily trenéra na začátku jara

Místo toho jste měli dát vysokou pokutu celému týmu Aa rázně jim vysvětlit že hráči nebudou rozhodovat kdo bude trenér ale trenér co za hráči zůstanou

Holoubka taky odstřelila kabina ono to totiž opravdu vypadá že hráči ty zápasy sabotují aby se zbavily trenéra a jim to prochází

Přitom máte kvalitu na to bojovat z Plzní o 2.misto kdy máte dobrou zálohu ale obrana vás sráží dolů

Reagovat
Bucky

K prvnímu bodu si myslím, že to tak snadné není. Z toho co jsem slyšel okolo to bylo s Holoubkem složitější. V Liberci s tím zdecimovaným kádrem dosáhl slušného výsledku a taky se pakoval. Mluvilo se dost o tom, že pravidelně zavírá bary apod, což není zrovna pro kabinu v Čechách ideální trenér, který jde příkladem. Obecně si myslím, že to není nutně sabotáž (ani u Jílka), ale prostě celková demotivovanost, sebenedůvěra. To je dlouhodobý jev, který ale nenaskakuje a nevyskakuje podle popularity trenéra, ale prostě podle nějaké atmosféry v týmu.

Co se týká kvality kádru, tak souhlasím, že by se mělo hrát o 2. místo. A nemyslím si, že by byl problém v kvalitě obránců. Brání dobře (v rámci taktických pokynů, kdy Jílek často volil taktiku přestřílet soupeře), ale nedokážou se vyhnout chybám. A chyby plynou právě z té atmosféry a sebenedůvěry. Hezky to popsal (ještě před přestupem do Čech) na Bez frází Kozák - dokud byl zdravotně i psychicky v pořádku, tak při letícím centru jen přemýšlel jak překonat gólmana a jak mu ten gól dát. Když to v hlavě není v pohodě, v každé takové situaci přemýšlí nad tím, co všechno se může pokazit a co může udělat špatně. A pokud tohle máte v hlavě, pravděpodobnost neúspěchu je mnohem větší (kdo někdy dělal sport v podstatě na jakékoliv úrovni, tak to určitě zná).

A stejně jako obrana na to doplácí i útok, který prostě nedokáže ty šance zakončovat. A ačkoliv papírově máme nejsilnější zálohu, tak mi přijde, že právě tam vzniká spousta taktických chyb (přečíslení, hráči mimo pozice apod). Skladba zálohy je nevyvážená, naši tři nejlepší záložníci jsou všechno čistě ofenzivní hráči (Dočkal, Kanga, Trávník), na ostatní role máme většinou jednoho hráče, někde ani to ne. Pak to dopadá tak, že Trávník hraje nuceně klasického střeďáka, což mu nesedí, negativně se to podepisuje na jeho číslech a zároveň to oslabuje defenzivu týmu, protože ta defenzivní část prostě není jeho silná stránka. Problém s rozehrávkou taky není jen problémem obránců, ale i záložníků, kteří se jim nenabízí. Abych pravdu řekl, tak i přes všechna jména si myslím, že záloha jako celek je naše největší slabina. Máme dobré záložníky, ale slabou zálohu, jestli to dává smysl.

Reagovat
Kiwi-21

Takhle tipoval jsem že Liberec ukope remízu před zápasem

Pak jsem viděl složení té vaší sestavy a v tu chvíli jsem si byl téměř jistý že Liberec nepohraje

A nemyslím vyloženě sabotáž ale jak se na hřišti pohybovali mi tam chyběl zápal, nějaká chuť a to není poprvé

Pohrát se může ale jak vidíš že hráči makaly na plno a nemyslí si že stačí pouze fotbalovost a individuální kvalita tak fanoušek pohru odpustí a je jedno zda se jedná o Spartu, Karvinou, Baník a nebo i Barcelonu třeba ale tady mi ten zápal prostě chyběl

Kvalita hry se může odvíjet od sebevědomí hráčů zda si dovolí klíčku atd ale ten zápal by měl být automaticky

Reagovat
Bucky

Ale i předpoklad, že je každá kabina plná 100% profesionálů s velkou vnitřní motivací, je dost smrtící. Vítězná mentalita se málokdy udrží a musí se na ní aktivně pracovat. Pokud pořád jen vyhráváš, spousta hráčů začne být demotivovaná, protože cítí, že bude stačit i nižší úsilí a výsledky pořád budou dobré. Pokud se Ti nedaří, hráči si zase přestávají věřit a musíš se snažit je pozitivně nabít. Lidi nejsou roboti a bohužel není ani zdaleka samozřejmost, že by každý makal na 100%. Klidně bych se vsadil, že můžeš vyměnit jakoukoliv dvojici hráčů mezi Spartou a Slávií a ten ex-slávista by šel nejen výkony, ale i nasazením dolů a ten ex-sparťan zase naopak.

Jen je tu zásadní otázka - jak z něčeho takového ven? Já prostě nevidím žádnou jinou cestu, než nějaký radikální řez a výrazný nový impulz, což bude ale zároveň obrovsky drahé, těžké a riskantní.

Reagovat
deiw

Myslím že by právě stačilo, kdyby se prostě obětovala nějaká ta sezona a nevyhlašoval se žádný konkrétní cíl ve smyslu skupina pohárů, boj o titul a podobně, ale jen nějaká stabilizace kádru a sehranost. Pustit drahé hráče a nechat fakt jen lídry a zapracovat mladé hráče z hostování a juniorky. Hlavně už ten kádr neustále netočit a dát hráčům trochu šanci a uvolnit z nich ten tlak. Stejně tak z trenérů.

Angažováním Jílka a různými prohlášeními před sezonou jsem měl pocit, že přesně o tohle v této sezoně půjde. Jenže první nezdary se okamžitě začaly řešit a Sparta je v podstatě znovu tam kde každý rok. Chápu, že pro média je krize Sparty zajímavá, nicméně alespoň fanoušci by tomu měli dát šanci.

Na škodu by ani nebylo snížit rozpočet, nebo ty peníze víc investovat do klubu, než čistě jen do hráčského kádru.

Reagovat
TheTopFootbaler

Spíš souhlasím s Buckym, protože v té Spartě nefunguje snad vůbec nic. Chtělo by to výrazně prořezat a investovat fakt těžké peníze, akorát správně. Ale třeba by to šlo i tak, jak říkáš ty, jenom se prostě něco musí dít.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

Třeba Holoubka evidentně odstřelila kabina

Poslední zápas mi přišlo že ti hráči opravdu nebojují a pokud se na začátku jara vyjádřila důvěra trenérovi tak se měl podržet a dát pokutu týmu to už máte tak 3-4 jaro kdy se poroučí trenér a hráči jedou na novo jakoby nic

Reagovat
Bucky

Úmysl bych tam fakt nehledal. Ze současné Sparty si Holoubkův konec pamatuje asi jen Dočkal (který v sobotu makal), Frýdek a nehrající Costa s Bičíkem. Nemyslím si, že to je zrovna skupina, která by měla za cíl sestřelovat trenéry.

Reagovat
Kiwi-21

To asi ne ale co zkusit dát ultimátum hráčům a podržet trenéra když už mu dali podzimní přípravu

Taky mi Jílek do té funkce neseděl ale všichni ti trenéři špatní nejsou a vymlouvat na evropské poháry se taky nejde

Všichni trenéři co jsou a byly ve Spartě špatní určitě nebyly

Reagovat
Bucky

To si ani nemyslím. Ani hráči nejsou špatní. Jen je tam taková zvláštní atmosféra neúspěchu, která tam všechny dusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
10

na tohle čekali celou přípravu? tyvoe, jak dlouho ještě tohle bude trvat

Reagovat
Bosko

To je typická Sparta posledních let. Už to ani není vtipný, spíš je mi jich líto.

Oni mu daj celou zimní přípravu, hrozně mu důvěřujou a pak ho po prvním nepovedeným zápasu odstřelí.

Co se najednou změnilo? Tak buď tomu trenérovi věřím a i přes mizernou hru a výsledky mu dopřeju čas, anebo ho prostě vyhodim včas a přípravu nechám jinýmu. Tohle je takový hrozně zbrklý rozhodnutí

Cirkus Letná. Cirkus, kterej už ani není k smichu

Reagovat
Neon

Dle isportu to Jílek nezvládl psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se není čemu divit.. První půlrok si z tebe dělaj prdel tvoji vlastní stopeři, tak jim to v přípravě vrátíš tak, že Štětina bude hrát celou dobu, aby ti to první zápas vrátila celá 11 tím, že pod tebou budou hrát jako když si je viděl poprvé..

Reagovat
Y.N.W.A

já bych se jim na to taky vysral... vůbec tam neměl chodit, do toho bordelu by nikdo neměl chodit, zkazí si jméno, kariéru, bude pro smích a nebude mít klidný spaní... prostě je to shnilý nahoře, dole to nikdo nespasí... Trpišovskej věděl, že tam jít nemá

Reagovat
Jirka3811

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelna demence. A furt se opakuje.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím už jsem to taky psal a není to poprvé

Reagovat
valloire

Mně furt jo, to neomrzí.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
IkerCasillas

Tak tohle nevymyslíš, oni mu vyjadřují důvěru celou přípravu a po jednom nepovedenym zápase ho vyhodí To už dávno mohli udělat na podzim

Reagovat
Pablos

Pod kým bude hrát Frýdek, vždy skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu erudovaný názor

Reagovat
Pablos

Taky byl nesmírně vážně myšlený.

Reagovat
CHONG

Sparta je fakt nejtrapnější klub posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se říká důvěra po Sparťansku

Reagovat
andrew96

Reagovat
fabec1222

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
forma

nemám co dodat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Vindhaim Krejčí Hancko Hanousek - Sáček Mandjeck - Plavšič Dočkal Frýdek - Hložek

Reagovat
Neyjrayx

V bráně 3 brankář a ne levé záloze Frýdek, to asi úplně nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík není horší než "Zakopnu míč na tribunu Hečis" a "Sleduj míč, protože ho nakopnu doprdele Nita"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Asi nejhorší sestava, jakou jsem tu kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby

Reagovat
skat

ty by v té sestavě mohly být místo některých hráčů a rozdíl bys moc nepoznal

Reagovat
Petr325

Nita - Vindhaim, Mandjeck, Hancko, Hanousek - Sáček, Dočkal - Hložek, Kanga, Plavšič - Drchal (než se uzdraví, zatím asi Kozák)

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
Losinho

Sestup

Reagovat
Pablos

třeba na to šel od lesa jak na Dukle, že je lepší sestoupit, než se točit v kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízím ještě jednu variantu Bičík - Vindhaim Hancko Lischka Hanousek - Krejčí Sáček - Plavšič Dočkal Fortelný (Kéž by zůstal) ale neni tam takže Frýdek - Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou sestavu bys tam viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

To nechám na trenérovi. Každopádně, tak jak si to sestavil ty, tak to žádný trenér nepostaví

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, kromě Bičíka.. Obrana by v tomhle složení hrát mohla, záloha měla, protože Sáček prostě hrát musí, rychlá křídla a Dočky uprostřed.. Frýdek hrát nemusí, ale Hložan na hrot patří. Nevidím na složení té sestavy zas takový problém

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko - Lischka vedle sebe fungovat nebude. V bráně určitě Nita. Souhlas, že Sáček hrát musí. Já bych třeba ještě dal šanci DMK

Reagovat
smazaný uživatel

DMK mi vypadl z hlavy, taky bych ho zkusil.

Reagovat
Kiwi-21

Sáček mi v záloze přijde jako naprostý průměrák a posouvač ale na RB mi přišel dobrej to nemám problém uznat

To samé Hložek mi na PZ/PK nepřišel narozdíl od ostatních ničím výjimečný kromě toho že tam hraje tak v mladém věku ale na tom podhrotu jsem v něm viděl mnohem větší potenciál než za celý podzim a za těch 30 minut mě přesvědčil že tam je dobrej už teď (a to Sparťan nejsem ale všichni ví že je to jeho nej pozice a zabíjí ho na křídle)

Reagovat
Pablos

souhlas, i když si Sáčka na RB moc teď nevybavuju... tak v záloze když jsem ho viděl, tak tuctovej posouvač co má záblesk 1x max 2x za zápas, že jako něco zkusí víc, načež to většinou ale troskotá.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

2 místo

Reagovat
rel7

To je vážně cirkus tak oni se za něj postaví aby ho pak po 1. jarním kole propustili....ted už jen čekat jaké "eso" si Rosa vybere na příští sezónu

Reagovat
Placebo

K dokonalosti chybí už jen Řepka

Reagovat
Lemond Laws

Jílek to nezvládl psychicky.. Pý už byl úplně v hajzlu před zápasem s Libercem. A na té rozhodující schůzce s vedením včera působil úplně na dně..

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Lemond Laws

Nový impuls

Reagovat
Messy<3

Ani se mu nedivím, že to položil, to by bylo akorát další trápení.

Reagovat
Luc-Luc

ta Sparta ma ve vedeni samy diletanty asi, to neni mozne trapnej klub fakt, ac cirkus praha

Reagovat
Sandstorm

Koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, tenhle debilek na to neměl, uz od samého začátku

Reagovat
Y.N.W.A

hele, v tom jak to máte nastavený, budou debílkama všichni od samého začátku, tam nesvede nic vůbec nikdo, když to nebude fungovata odshora, divím se vám, že s tím něco neděláte, Křetinskej zabíjí váš klub a vy nadáváte trenérům

Reagovat
Lyricius

co navrhujes mame obednat vrazdu Kretinkyho???

Reagovat
Remt

prvni rozumny navrh co tu ctu

Reagovat
Y.N.W.A

já vím, je to těžký, ale jako nějak se sdružit, klidně i oficiálně a chtít vědět něco víc, jakože kdo je kompetentní za ty personální změny, jaká je koncepce, jestli se Letná bude rekonstruovat (nejen přidáním pisoárů), nebo jestli tam bude stát hotel, jaké má dlouhodobé záměry se Spartou... vždy DK vůbec s nikým nekomunikuje, srovnej to s Tvrdíkem, ano to je možná druhej extrém, občas k smíchu, ale je tam nějaká komunikace... taky nějaký bojkot, aby si uvědomili, že nejste úplné ovce, kterým stačí jen "aha novej trenér, tak zase nová očekávání, vždyť tímto on vlastně drží fanouškovskou obec na uzdě, aby nikdo nekvík

Reagovat
kilobyte

Hele když měli tiskovku pro fanoušky, tak kolem toho hotelu mlžili tak, že to vypadá, že se Letná přestěhuje.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, my zasvěcený víme, Sparta bude na Strahově

Reagovat
mayday

To by byla dobrá dýka do srdcí nejvěrnějších Sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

Opatrně, spousta z nás by to přivítala.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím potvrdit. Bohužel to tak opravdu vypadá

Reagovat
mayday

On ten stadion fakt chce shrnout a ten hotel tam postavit?

Reagovat
verv

Však majitel jako takovej s fanouškama normálně nekomunikuje, není to běžný ani na západě. Druhá věc je, že podřízení by měli jeho názory a postoje tlumočit veřejnosti, což se neděje.

Reagovat
Spalovač šancí

Na co taková silná slova. Stačilo by ho poslat za Křížem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě Rosa a začnu zase aspoň na chvilku věřit v lepší zítřky

Reagovat
Banger

Tentokrát jsem to ale opravdu nečekal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
deiw

Je mi ho líto, je to opravdu dobrý trenér. Ale jestli to už sám nedával tak dobrý řešení pro obě strany.

Jen teda Kotal to mohl vzít už tehdy po prvním angažmá Ščasnýho.

Reagovat
Lof

Reagovat
Y.N.W.A

přesně... Kotal tehdy místo Stramaconiho, Sparta by byla jinde, Jílek by teď taky nebyl zkompromitovanej trenér, ale trenér, kterej by hrál pohár s nějakým menším klubem, v Sigmě to dokázal ... neuvěřitelnej Křetisnkýho holubník

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem koukl na historii zápasů a poslední porážky se Slavii a Plzní. A pak výhry a remízi. A hned po prvním failu s Libercem vyhazov?

Trenéři v jiných zemích mají 2-3 a klidně 5 let i včetně sestupů do nižších lig a mají důvěru a prostor pracovat. Nedivím se, že u nás nedostávají šanci mladí. Trenér nastoupí a po půl roce se bojí vyhazovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně :D a teď tu o karkulce. Ve všech klubech na světě, které chtějí hrát o poháry, když se nedaří letí trenér. Sparta má ambice ta nechce čekat 5 let a hrát supinu 6- 10 místo, ta má ambici vyhrávat. Po pravdě si nevybavuji žádný klub, který by nechal trenérovi 5 let ve kterých by mu omlouvali špatné výsledky.

Reagovat
Corleone

Ve kterých zemích mají trenéři takovou důvěru?

Reagovat
m.sali

v kubu, jehož cíl je titul??? V Barce teď vyhodili kouče po dvou vyhraných titulech a v sezóně, když byli na prvním místě

Reagovat
Kocour Klapuška

Sparta má ještě cíl titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky

Reagovat
valloire

Reagovat
skat

stejně jako my evropské poháry

Reagovat
Generalní Gladiator

to je vůl

Reagovat
Losinho

Ty krávo

Reagovat
vetrnik

cirkus Letna

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole Jako jo, už jsem to tady psal párkrát, Jílek je tragéd a nemá co dělat v týmu jako je Sparta, ale že dostane padáka tak rychle, to jsem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už si to určitě sedne a Sparta bude válec

Reagovat
skat

ne teď už si to sedne a už se to nezvedne

Reagovat
JeséRodriguez

Já osobně trochu čekám, že Kotal zvedne. A místo aby dostal důvěru i na další sezónu, tak se sežene někdo jinej, kdo to pošle zase do hajzlu. Něco jako tenkrát s Radou. Neříkám, že to byl top trenér, ale přece jen to pod ním začalo trochu vypadat, aspoň se snažili a bojovali. Tohle je ale šílenost, co to vedení předvádí. Na druhou stranu, pokud byl Jílek na ručník, asi se není moc co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Kotal je skvělý trenér, ale poněkud...Má 67 let, ten tlak a všechno...Bude to pro něj těžké. Rosický měl čas vybrat si ideálního kandidáta na trenéra Sparty, sám ví, jaký tam je tlak, hrál v Dortmundu, Arsenalu, takže má zkušenosti i z top klubů v top ligách a vybere Jílka, který ano, fotbalu rozumí, ale už z jeho nonverbálního projevu mi přišel jako totální "bojílek", takový přeci nemůže být jako HT ve Spartě...Potřebovali jste Vrbu.

Jako z české ligy fakt nevidím žádné extra kandidáty, reálné, možná Horejš a Svědík, ale tam je zase mnoho otazníků, jak budou zvládat práci ve velkoklubu a jestli je jejich styl hry vhodný pro Spartu (hlavně ten Svědíkův)...Možná je i čas zkusit dalšího zahraničního trenéra, pokud to bude opravdu vyskautovaný profesionál a ne průšvih jako Strama, tak proč ne...

Reagovat
Fodbalysta

Já si nejsem jistý, jestli by Horejš nebyl v bledě modrém to samé, co Jílek. V Budějkách mu to teď sedí. I pokud skončí 10. tak to bude úspěch. Tlak tam na něj není, proto předvádí takové výkony a dělají dobré výsledky. Koneckonců z našich trenérů fakt nevím koho. Možná by mi dával smysl i Bílek, ale ten má v Kazachstánu takové postavení a nejspíš i peníze, že si nedokážu představit, že by toho nechal a šel do bordelu, jaký momentálně ve Spartě je. Každopádně souhlasím s tebou, že velmi respektovaný a pečlivě vybraný kouč ze zahraničí by mohl být řešení.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
dontcallmeandre

Ale on je to ve sktuečnosti správný psotup, pokud to chětí dělat koncepčně. Sparta potřebuje krizového manzžera, který ji vyvede z krize, a předá trenérovi, který ji bude dál rozvíjet. Slušní trenéři je s aktuální partou pošlou někam. Naopak, když bude Sparta hrát fajn fotbal, mít perpsektivní hráče, silného majitele, tak to může atraktivní štace pro leckoho.

Já si totiž osobně myslím, že Jílek nebyl první volba. Prostě to byl nejlepší trenér, který to byl ochotný vzít. Akorát přecenil sám sebe a vyhořel..

Reagovat
verv

Ty vole tohle hodnocení Radova působení jako nečeho super je nějaká kolektivní halucinace? To jste všichni zapomněli např na zápas v Jihlavě, doma se Zlínem atd.? Tehdy se na něj taky dost pičovalo a teď najednou všichni říkaj jak to bylo super období a chtěli by Radu zpět.

Reagovat
Melda

Rada je dinosaur, smutné je, že to v f:l stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je to kvůli tomu, jak je na tom teď Jablonec (bojuje o druhý místo, na rozdíl od nás)...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, měl tam být co nejdýl

Reagovat
Tomik111

Fakt cirkus. Už jsem jim začínal přát, aby se jim konečně zase začalo dařit, ale tohle jednání je fakt na hlavu. Dostane celou zimní přípravu a po prvním kole pápá. Tohle už je fakt k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

:

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by prestat Pepek Chovanec si kazit reputaci kdesi u rozhodcich a vzit to...a k sobe spartany typu Siegla,Frydka,Koubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa už by se měl na ten fotbal vysrat celkově

Reagovat
Hany45

a Řepku

Reagovat
Alan_Shearer

Smutnej pohled na to, kam to Sparta dopracovala. S Jilkem muselo jit o neco vic nebo je snad Kretinsky opravdu vymrdana kunda a jentak ho odstreli tesne po zimni priprave? Kotalova role je asi jasna, dodat mancaftu klid a pripravit ho na novyho kouce (pokud Kotal nezacne zazracne hrat). Nicmene tohle je cely k smichu, v lete zas od znova ... snad se aspon vymrda s predrazenejma hracema (Kaya aspol) + s kretenama (Frydek).

Reagovat
PlackaSKS

Pod mi, v létě Hašek a je to dokonalý

Reagovat
mistr129

Mladej jako trenér

Reagovat
kecipep

Koncepce jak na dálném východě

Reagovat
Le Gunner

Asi nemá cenu řešit, jestli je Kotal ten správný, jestli dostane čas a tak podobně... Spíš jen vytáhnu dvě myšlenky diskutérů z nějakých nedávných vláken, které asi vystihují mé pocity.

1. Je "zajímavé", že průměráci, co přestoupí do Slavie, svou výkonnost velmi rychle vybičují na úplné maximum, kdežto u Sparty to funguje přesně opačně.

2. Pro dobro českého fotbalu - vraťte nám Spartu, na kterou se bojí týmy přijet, ze které čiší zdravá sportovní arogance a sebevědomí. Je to strašné a vlastně frustrující pro příznivce českého sportu jako takového...

Reagovat
skat

ad 2) frustrující je to pro fanoušky sparty. To, že je sparta v háji, fanoušky ostatních týmů fakt nefrustruje.....

Reagovat
Pablos

a přiznivci českého sportu jsou jen fanoušci ostatních týmu nebo fanoušci Sparty ? Mě to teda sere co se stalo se Spartou, vždycky jsem myslel, že se dočkám doby, kdy budou třeba dva čeští zástupci ve skupinách LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A bproč to musí být nutně Sparta??Ať je to klidně Plzeň, nebo Baník, Sparta ať klidně sestoupí, derby už stejně nemá náboj a úroveň, jako kdysi

Reagovat
Pablos

Protože jsem u nich vyrůstal jako první u LM ...takže nějaké sympatie tak jakoby jsou, ale to mají i jiné kluby u mě to ano, ale pořád jejich možnosti jsou, že by to mohli mít stabilizovaný a být to taková ,,jistota" pohárová (bejt to jinak vedený a to mě na tom právě frustruje)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
skat

hele chápu tvůj pohled, ale rozhodně se to nedá generalizovat na všechny fanoušky českého sportu, nebo jak to bylo prezentováno. Týkat se to může opravdu jen těch, kteří nefandí žádnému českému klubu - předpokládám, ligovému, nebo druholigovému. A o tom, že LM budou hrát dva týmy sníme všichni, jenže nejsme stiženi stereotypními představami, že tu LM musí hrát sparta. Tím, že odpadla, tak se najednou otvírá možnost ostatním českým klubům a to ti jejich fanoušci vítají....co je na tom nepochopitelného?

Reagovat
Alan_Shearer

Ja primarne fandim Slovanu, ale situace Sparty me neskutecne sere.

Reagovat
skat

Protože ji máš jako druhej oblíbenej tým ... takže si takovej ten typickej čech z regionu - fandím svým, ale i spartě. To není výsměch, to je prostě česká realita. Takhle to má většina fanoušků. Prostě u starších opravdu platilo, že čechy se dělí, mimo velká města, co hrála federální ligu, na slávisty a sparťany. A ta generace co už fandí jen týmům v české lize, to holt má tak, že má svůj oblíbený regionální klub a k tomu přibírá tým, kterýmu fandil táta, děda....

Reagovat
Pablos

Já vím, že se to nedá generalizovat... a právě proto jsem nechápal, že ty si to začal jediný tady generalizovat právě na ty fanoušky... to jediný jsem na tom nechápal a tak se ozval.

Reagovat
Le Gunner

Generalizovat se nedá nikdy nic. Generalizace jsou vždycky prostě nějaký průměr těch soudů, ale ta skutečnost je barvitější. A přesto existují zákony, regule, předpisy a cokoliv dalšího pro všechny a všichni je musí dodržovat, i když z podstaty věci by se - jak navrhuje kolega dole - mělo ke každému individuu přistupovat "sluníčkářsky".

Zkrátka, jakýkoliv obecný výrok zvýhodňuje jedny a znevýhodňuje druhé. Ale asi jsem nemohl doufat, že na EF tohle budou brát lidi v potaz. Navíc to byla volná parafráze, se kterou se ale ztotožním, jak říkáš, z pozice člověka, co nefandí žádnému českému fotbalovému klubu, ale reprezentaci a úspěchu klubového fotbalu na mezinárodní úrovni.

Reagovat
mojmira

Mě se třeba situace ve které Sparta je hodně libí a doufám, že tak zůstane co nejdéle. Většina fans co znám jsou jen dementi typu "my jsme Sparta, co seš ty" a těm to prostě nejde nepřát.

Reagovat
Pablos

to je i v jiných táborech.. .všude se najdou dementi. Kdybych to bral takhle, tak by Baník měl zaniknout, přesto mu to rozhodně nepřeju

Reagovat
mojmira

Jo tak jasně, Baník mám hned na druhém místě A samozřejmě vztahovat to vždycky k nějakému debilovi, tak by byli na světě tak 3 kluby Jen u té Sparty mi to vždycky přijde nějak víc.

Reagovat
clinger

a co třeba karma.za všechny ty vycinkaný tituly

Reagovat
Pablos

vždyť se mnou nemusíš souhlasit, já píšu jen za sebe tvl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím mluv za sebe a nevnasej všechny do svých slunickarskych pohledu že všichni češi musí povinně přát všemu co je české

Reagovat
Pablos

píše jen, že to tu četl na diskuzi a že to vytahuje, protože to odpovídá jeho pocitům. To jste už tady všichni tak zahleděný

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídá jeho pocitům když to teda odpovídá jeho pocitům tak si to myslí, tak sem reagoval, nedělal bych z toho zas vědu. Nesnáším reci typu my chceme, pro nás atd...a tady mě to dvojnásob zaujalo

Reagovat
Pablos

jo jasný... chápu. Jsem v práci, takže reaguji i na zdánlivé zbytečnosti

Reagovat
skat

hlavně, abych nemusel přemýšlet jen o práci, co??

Reagovat
Pablos

tak já o ní moc nemám o čem přemýšlet, když příjde tak si vše udělám a hotovo, čekám do další zakázky... tam už nemám zpětně co dál vymýšlet

Reagovat
skat

tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

To nezni jako neco naplnujiciho. Nechces s tim neco udelat?

Reagovat
Pablos

Ani omylem... práce mě baví, jsem tu sám, záleží jen na mě jak si co udělám a vyřeším, peníze jsou velmi slušný + mám spousty času na jiné věci i... nemám proč s tím něco dělat, já tu rozhodně nešťastnej nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom neni co resit.

Reagovat
mayday

Ideálka.

Reagovat
smazaný uživatel

Slunickar by takhle vlasteneckej pohled nemel, ne?

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Le Gunner

Viz mou odpověď skatovi výše... Snad jen doplním, že Sparta má historické jméno a třebaže její několikaleté zápolení sama se sebou otevírá dveře pro další kluby, vlastně to ještě nikdo na evropské scéně nevyužil (kromě Plzně, která vzestup zaznamenala spíše na úkor Slavie před deseti lety, která nyní vytlačila Spartu).

Toť můj sluníčkářský ( ) pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, dělám pinkla a celá hospoda se radovala když Sparta prohrála s Libercem. Většina lidí jsou rádi že je Sparta tam kde je. Doby kdy se nestavovalo na konci tolik minut aby Sparta mohla vyrovnat nebo otočit jsou dávno pryč. SMRT SPARTĚ A KOMUNISMU.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrující pro příznivce českého sportu? To opravdu taková definice člověka existuje? Takové neznám...

Já respektuju Spartu, vždycky se na zápasy proti nim nejvíc těším, ale je mi jedno, jestli jsou první nebo desátí, prostě to beru jako klasiku. Samozřejmě by bylo pro český koeficient dobře, aby jsme každý rok měli ideálně aspoň ty tři konkurenceschopné kluby, ale nikde není dáno, že jedním z nich musí být oni. Když budou, tak OK, budu to respektovat, ale pokud ne, tak z toho nebudu frustrovaný, udělali velké množství chyb a nevypadá, že by se ze všech poučili, takže ať si to vyžerou...

Reagovat
Pablos

Jinak vše vychází podle plánu mého tipu, že Sparta nakonec skončí druhá

Reagovat
skat

Škoda, že to nevzal Hřebík - porazit spartu na letné + Hřebík na lavičce = náš titul I když letos je to sci-fi, ale příští rok - kdo ví

Reagovat
Kostomlat

vím, že to působí křečovitě, ale za mě jednoznačně správný krok, pokud tu Spartu chtějí zvednout...podle mě ale Rosova chyba byla už jeho příchod. Protože kdyby si nechali Horňáka jako head coache, tak by na tom teď rozhodně nebyli hůř.

Pokud vezmou Kotala jako hlavního, bude si první dobrej Rosův tah.

Reagovat
Kostomlat

jak znám Kotala ze Zbrojovky, zakládat si bude na dobré organizaci hry a presinku. Když mohl skončit s Brnem 6., Sparta musí být nejhůře 4. v každém případě.

Osobně to vidím takto:

Heča

Vindheim, Krejčí, Lischka, Hancko

Trávník, Frýdek

Karabec, Dočkal, Plavšič

Hložek

Reagovat
JeséRodriguez

Ideální, kdyby mu koupili toho Talovierova.

Reagovat
wjillm

Pravda!

Reagovat
smazaný uživatel

Takto určitě ne

Reagovat
Beči

Co máte pořád všichni s tím Hečou? Nita je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni si porad nekteri mysli, ze za spatnou hru muzou cizinci a jen ryze ceskej tym by mohl byt uspesnej a dokonce se najdou taci, co vyhaneji z tymu nejlepsiho hrace - Kangu

Reagovat
Beči

Kanga je tupec, o tom žádná - ale bez něj bychom teď hráli tak o udržení.

Reagovat
Mr.Mike

Frydka na tribunu.. Jinak ale tohle vypada slusne jen se bojim ze Hlozka bysme na hrotu proste zabily

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bych radši Plukovníka, ale i tak super tělocvikář zpět do tělocvičny ještě bych zkusil vyměnit Haška za Matouška

Reagovat
Petr325

Matouška bych rozhodně bral, ale s ním snad Slavia počítá do budoucna, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo ale chtějí Haška, tak by ho mohli obětovat

Reagovat
TheMally11

Matoušek by do horšího nešel

Reagovat
eLJay.91

Haška za Jugase

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ještě že jsem si stihl se Saňákem pokecat dokud byl asistent ve Spartě

Reagovat
Miguel19

Momentálně nejkomičtější a nejhůře vedený tým v lize. Křetinský je fakt komik.

Reagovat
TheTopFootbaler

Možná i v celým Česku.

Reagovat
Alf14

nechat ho odřídit celou přípravu a vyhodit ho po prvním zápase díky spartě je o zábavu postaráno

Reagovat
Petr325

Reagovat
ACSMan

Klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Hoftych ho zničil

Reagovat
Kang & Kodos

Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky. Mrdky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Riviera Kid

Ale jo, ještě docela zvládáš.

Reagovat
Y.N.W.A

rozumím tomu tak, že jsi jmenovitě vypsal sparťanskej menedžment... jenom tam vzadu, to je snad jediná výjimka, seděj dvě Mrdky vedle sebe....

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
Pablos

takhle to odflinknout a nedat tam aspoň jednou Mrtky

Reagovat
smazaný uživatel

MRTKI

Reagovat
didosh

dodiri

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Presny popis spartansky kotle

Reagovat
ACSMan

Tak a kolotoč se roztáčí od znovu

Reagovat
REPLIKATOR

Cirkus jede dál

Reagovat
smazaný uživatel

šaráda pokračuje

Reagovat
OTASi

Když k rudejm přicházel, psal jsem tady že to není trenér pro nynější spartu....to bylo hejtu na mě..aaaaaaahhh zadostiučinění

Reagovat
Pablos

plus s Tebou to psalo asi sto dalších lidí ...vážně by mě zajímalo, jakým stylem si to psal, ale trošku si myslím, že sis určitě o ty hejty vysloveně řekl... ale jestli mi to vyhledáš a nebude to tak, tak se ti tu klidně omluvím

Reagovat
OTASi

existuje ještě ten vyledávač komentů, nebo co to bylo? ne vážně, nepovažuju se za žádnýho fotbalovýho odborníka, ale v tomhle jsem měl fakt jasno, vždyť Jílek žádný extra úspěchy neměl, a neměl ani předpoklady aby dal do kupy takhle rozesranej tým...stačí ten výraz vždycky na střídačce, když hrajou tu jejich holomajznu, jak jen stojí a čumí s tím jeho bezmocným výrazem...

Reagovat
Pablos

Hele to asi neexistuje A v poho, to bylo jen takové menší popíchnutí, protože mi právě přišlo, že to tvrdilo hodně lidí docela, že Jílek na Spartu mít nebude.

Reagovat
exse

Jak jsem se vždy Spartě při těch failech smál, tak teď už se to děje tak dlouho, že to je spíše smutný, především skrze to mrhání peněz.

Každopádně na Kotala jsem zvědavej. Věřím, že by to mohl pozvednout a především konečně začít stavět Hložka na hrot.

Reagovat
skat

Hložek musí ze sparty co nejdřív zmizet někam do Beneluxu, aby ho to nesemlelo....

Reagovat
exse

To by byla samozřejmě preferovaná varianta, ale to se stane nejdříve až v létě. Teď je potřeba ať ho aspoň ve Spartě konečně začnou dávat na jeho pozici.

Reagovat
skat

samozřejmě... ale mě, jako neznalého, by zajímalo, jaká je ta jeho pozice.. hrot, podhrot?

Reagovat
exse

Záleží na systému daného týmu, ale já ho vidím jako čistýho hrota.

Reagovat
skat

při 4-2-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis ho jako Aguera?

Reagovat
exse

Přesně k němu ho vždy přirovnávám. Typologicky si jsou strašně podobní, s tím že Hložek má ještě výhodu, že je o něco vyšší.

Reagovat
kilobyte

Ono to posmívání je nejlepší, když se fanoušci toho klubu brání. Jenže my jsme že zoufalství přešli do protiútoků a smějeme se sobě nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek ale není typický hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožáci. To je jak někde v Kazachstánu. Rosický je za kokota, Sparta totálně k smíchu... A jílek má odstupný a klid.

Reagovat
skat

Jako půlroční angažmá ve spartě - na kontě několik míčů z palatů + odstupné za rok a půl ... bych si zajel na dovolenou, dal si voraz, dělal si co mě baví, sledoval fotbal pro radost a počkal si, až sigma vyhodí Látala

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli pod Kotalem prijde zlepseni, ale Jílek mi od zacatku neprisel ze mu sedi prace ve velkym klubu v porovnani s Olomouci.

Jinak tedy prvni chyba Sablikové

Reagovat
smazaný uživatel

První? Co udělal dobře?

Reagovat
cetto

Nechat ho u týmu celou zimní pauzu, aby s hráči mohl pracovat, ale pak ho vyhodit po prvním jarním kole. At žije koncepce

Reagovat
vodka

Platí ještě Tomáš Rosický ví co dělá?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
meno

TRVCD

Reagovat
Beči

Rosa za to nemůže, ten stejně nesmí dělat žádná vlastní rozhodnutí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

To není pravda.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

stejnak je vtipný, že měli celou dobu v béčku lepšího trenéra než v áčku

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce nula, ale konecne je Jilek pryc... Ten tym nemel zadny projev, nic, cim by byl charakteristicky... Na Kotala jsem zvedavej, v Brne mu to celkem slo, minulost ve Sparte taky ma... Ted jeste prosim odstrelit Frydka co nejdal z Letne, do brany Nitu...

Reagovat
Pablos

ale zase to je taky trošku divný, pochybuju, že prostě s nima nedělal vůbec nic ...podle mě ho měli ti hráči úplně v píči (tak jak ho začli mít i v Sigmě pak už)... prostě nemá asi patřičný respekt a hráči jsou banda zmrdečků. Tak by dopadl i Holoubek, přesto by ho tam furt někdo cpal ...v momentální situaci fakt né.

Reagovat
ratusek

bohužel Jílek asi nemá povahu na to trénovat tým s ambicema a pod tlakem. Zkazil si jméno a ted mu zbyde nějaký Teplice atd, případně z druhé ligy někdo. Ale až po skončení pohádkové smlouvy, pokud teda nedostane jednorázové vyrovnání hned

Reagovat
smazaný uživatel

No já spíš myslím, že ať půjde kamkoliv, tak uspěje.Dokud bude Křetén kecat trenérům do taktiky, tak to bude vypadat takhle pořád, ať tam bude kdokoliv.To je ta žába na prameni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vemeno, to že hráči nemají fyzičku je chyba Jílka. Je to špatný trenér, stejně jako ty diskutér.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem souhlasím

Reagovat
Y.N.W.A

pro fanoušky Sparty - jasný, jsou na to dva pohledy

1) nefandit a nepodporovat klub když se nedaří, to se nedělá, za svým klubem je stále důležitý si stát i v horších časech

2) dát vedení najevo, že už trpělivost fakt došla, že je potřeba udělat víc, než měnit loutky na trenérským postu

dle mýho už toto dění není o trpělivosti a lásce ke klubu, kterej se má podporovat i v horších časech, naopak jestli máte svůj klub opravdu rádi, platí druhej bod

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak už tam byly pokusy o to dát Křetínskému najevo, že má táhnout pryč, dokonce myslím, že to bylo loni snad..

Ono je to stejně jedno, protože dokud nebude opravdu průser a budem se plácat do 5 místa s tím, že budem hrát předkola EL, tak se s tím nic neudělá..

Kotal je dobrá volba, ale na příští sezonu přijde někdo jinej..Zase to bude chtít čas a v Únoru frajer remizuje doma s Jabloncem 1:1 a půjde pryč.. a tak dokola.. Kéž by se u nás zjednodušilo vedení a hiearchie jako v Plzni nebo u Slávie no..

Reagovat
Y.N.W.A

ok no,jestli vám plácání do 5. místa přijde jako že to není průser...

Reagovat
smazaný uživatel

No nám fanouskům ano, ale k tomu aby se probralo vedení sem to myslel.

Reagovat
Y.N.W.A

rozumím, jenže vedení Sparty je to jedno, vedení Sparty je jméno a značka Sparty u zadky, vedení Sparty si jede svůj bussines a znásilňuje klub, to by fanouškům vadit mělo víc a začít organizovaně vyvíjet tlak

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím.

Reagovat
ZB 07

Celá ta situace je samozřejmě vtipná, ale zrovna Kotal je trenér, kterej dokáže vyždímat z hráčů maximum, což potvrdil třeba u nás 6. místem. Vsadil bych se, že nejhůř 3. Sparta skončí, ale dokud bude celý vedení pracovat takhle amatérsky, tak z toho ani pod Kotalem žádnej lepší výsledek být nemůže.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

přesně tak, dát partě nekopů herní systém Kotal umí, a že těch nekopů teď bude mít k dispozici dostatek

Reagovat
Losinho

Doufám, že je plukovník s Jabloncem přejede.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér nic nezmůže, Sparta by měla vyhodit všechny hráče a nechat si maximálně brankáře, Dočkala, Kangu a Hložka. I když tomu by prospěl přestup směr Ajax, Salzburg nebo Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nemůže nikdo vyhodit Křetínského.Tam je zakopaný pes.A Rosa, to je taky šlápnutí do hovna.Kotal...to si pomohli, ti budou rádi za 8. flek

Reagovat
Losinho

Díky bohu za to, že Křetínský zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně, nevím, proč jsem napsal škoda...:))

Reagovat
Salfovic

Křetínský si může pověst zachránit jen tím, že vydá knihu: Jak jsem vytrolil Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo, jedině, že každým dnem vydá Kazma nový díl Oné man show a tam se dozvíme pravdu

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
atlee

Jako práčka na peníze je to super

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Poll Hamm

Asi 5 nebo 6 trenér s tím nic neudělal. Nebylo,není a nebude to o trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A o čem to je? Prosím detailní analýzu

Reagovat
kilobyte

Tu dělá vedení Sparty už několik sezón.

Reagovat
Poll Hamm

To že to je v trenérovi tvrdíš?

Reagovat
Beči

Ryba smrdí od hlavy, ale samozřejmě je to i o trenérovi. Ale to, že se podepisují trenéři, kteří na to očividně nemají, to už je vina vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska bude tiskovka, kde Mozart vše odůvodní a navrhne plány do budoucna. Teď budeme zase ještě dva roky platit tělocvikáře vždy nás trénuje 1 trenér, ale platíme 3

Reagovat
Beči

Já mám pocit, že poslední roky jsme sice ty trenéry platily, ale netrénoval nás stejně nikdo

Reagovat
Ociš

Já vám nevím... Podle všech týmů v lize vidím, že za vše co se na hřišti děje může jen trenér a nikdo jiný. Když se nedaří vyhodí trenéra. Když se dál nedaří vyhodí ho znovu. Já být trenér tak si ten zápas raději odehraju sám. Aspoň by ten vyhazov byl oprávněný

Reagovat
Greny

tak on i ten Jilek delal silene prehmaty : viz ted zapas s LIberecem kdyz vis ze Dočkal neni fyzicky na celej zapas .. tak v 60 minute sundas Kangu, pak Dočkala a zjistis ze vlastne nema vubec kdo tvorit hru...a jen v tech stridanich mel prehmatu za ten pulrok docela dost.. tim nerikam ze za vse muze on ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga byl otřesnej, spíš nechápu, proč nehraje základ Plavšič, který jediný zatáhne balon, obejde dva hráče a luxusně centruje

Reagovat
kilobyte

Reagovat
JeséRodriguez

"luxusně centruje" vždyť má finální a předfinální fázi na úrovni B třídy

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
skat

jsem četl na úrovni Břízy ale ani to asi nebude daleko od pravdy, ať už půjde o bývalého golmana, nebo o strom

Reagovat
kilobyte

Tím si nejsem jistej. My jsme chodili hrát mezi stromy a byla tam jedna bříza a ta měla větší úspěšnost přihrávek, více asistencí a dokonce i více vyhraných soubojů 1v1 než Plavšic.

Reagovat
Beči

Reagovat
skat

tak pokud hraje bříza beka, tak prostě neprojdeš no... ti tam postaví strom a končíš

Reagovat
didosh

Reagovat
Hokaido

To není pravda, akorát má smůlu, že ty jeho centry nikdo nedokáže uklidit. Viz třeba teďka s Libercem, někdy ke konci zápasu tam poslal dokonalej balon na Tettéha a ten úplně nepochopitelně hlavičkoval někam doprdele. Zakončení nemá moc dobrý, to je pravda.

A to tohle píšu jako někdo, kdo ho zrovna dvakrát nemusí.

Reagovat
verv

přesně tak, někdy po desátým kole měl snad nejvíc připravenejch gólovejch šancí z celé ligy. Za to, že je spoluhráči nepromění fakt nemůže. Zakončení slabý, ale zase když už to vyjde tak je to paráda, třeba jako na jaře na slavii nebo na podzim s Budějkama

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt troll, protože takovej debil být nemůžeš.

Reagovat
ratusek

No bylo to jasné. Ale zase si nasrali do huby, když ho vyrazí po prvním zápase. Jílek na to neměl, bylo to vidět od prvního zápasu, ale nechal se šikovně vyhodit a peníze mu půjdou.

Z hlediska Sparty je potřeba zahraniční kouč, žádný čech tam nepůjde. A hlavně by měli přestat kecat do hry všichni.ale to tady píšeme pořád.

Akorát se divím, že sw k tomu nevyjadřují už ani velcí sparťani Siegl a Frýdek. Stramu furt kritizovali, ale o českejch trenérech drží hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Stramu jsme už vyplatili, ale teď ještě platíme Hapala a nově teda taky tělocvikáře takže budeme mít nového trenéra, ale platit budeme všechny tři každej třetí díl "BUD V TÝMU" je s novým trénérem

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal trénuje slovenský narodak, tudíž si myslím, že ho ACS již neplatí

Reagovat
kilobyte

Bojí se aby jim nenabídli místo a oni už by pak nemohl dělat chytrý.

Reagovat
ratusek

Tak ti dva jsou typičtí tlučhubové, hlavně aby nedostali funkci a nemuseli něco předvést

Reagovat
JeséRodriguez

Stramovi se všichni smáli (ten tady to prostředí aspoň neznal), ale najednou to není chyba trenéra

Reagovat
Hany45

Sralta opět k smíchu...po pár zápasech co se Kotalovi nepovede budou stejně fanoušci řvát "Kotal ven"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to střídají jak Ibrahomović kluby.. furt jim nedošlo, že problém je prostě dlouhodobej a že v trenérovi to rozhodě nebude? :(

Reagovat
TheMally11

ne tak nahlas!!!

Reagovat
Rothbard

Kolik % dáváte Kotalovi, že přežije letní přestávku? Pokud ho teda dřív nevyhodí.

Reagovat
Salfovic

0.

Reagovat
raduinho

Uhraje ttřetí místo, v létě vyletí v předkole EL s Hammarby a v září ho nahrazuje Zdeněk Ščasný.

Reagovat
smazaný uživatel

který se nechá měsíc přemlouvat

Reagovat
Banger

0% je to jen dočasné řešení, protože nikdo nový do toho nepůjde. On šel do toho béčka i proto, že už není nejmladší a chce být trochu v ústraní, jinak mohl v klidu dál trénovat ligu. Se vůbec divím, že to bere teď.

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Přesně tak. V klidu mohl trénovat Brno nebo někoho z 1.ligy ale nechtěl. Asi potřebuje peníze pro vnoučata

Reagovat
Banger

Tak pokud ti za trénování béčka dají víc než kluby v 1.lize, tak by byl blbej, kdyby nešel. + práce s mladými, kterou on preferuje a menší tlak.

Reagovat
pingla

postup s béčkem by udělal, tady na něj akorát budou klást nemožné cíle

Reagovat
smazaný uživatel

A Béčko pod Hornakem určitě nepostoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Áčko pod Kotalem určitě nepostoupí.

Reagovat
pingla

do předkola evropské ligy klidně

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, dostal jsi mě

Reagovat
TheMally11

dočasný jako byl Ščasný??

Reagovat
salami

100 %, ale otazka je, jestli pak prezije prvni 2 kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

tohle tak hřeje na srdíčku po těch titulech z devadesátek od koupených rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že to u vedení uzrálo už ve Španělsku, ale zkusili počkat jestli se nestane zázrak a ty se moc často nedějí. Ono ani asi úplně nejde vyhodit trenéra týden před mistrákem. Kotal určitě výborný trenér ale vzhledem k jeho věku opět nekoncepční řešení. Jaký rozdíl oproti některým jiným klubům s 1/4 rozpočtem.

Reagovat
smazaný uživatel

STAY spartanská KONCEPCE

Reagovat
Salfovic

Co teď vůbec dělá Lavička ?

Reagovat
smazaný uživatel

trénuje u Pšonků

Reagovat
Greny

trenuje v Polsku

Reagovat
Losinho

Ještě by to mohlo rozmrdat to béčko, který hraje o postup.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Salfovic

K němu jde Jílek ?

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
JessePinkman

To by mohli. Aby postoupilo Táborsko.

Reagovat
8lampard8

Deja Vu

Reagovat
kissak

To je taky tlupa debilů ta Sparta.

Reagovat
Greny

vzdyt toto tak funguje ve vsech klubech minimalne v Cesku

Reagovat
Losinho

Co?

Reagovat
Greny

tady to vyjadrovani ze ma trener duveru a klid na praci atd..

Reagovat
Losinho

"to tu dříve nebylo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

vy jste pokrytci

Reagovat
dadoprso

Měl pravdu Rosa, důvěru měl, dříve by letěl už po vyřazení z EL.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
atlee

Solidní sraní do huby

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem tomu věřil…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dočasný řešení to teda asi není ne ? To by Šmarda nekončil ve Slovácku ne ?

Reagovat
Greny

Smarda s Kotalem spolupracoval uz i v HK a v Brne pokud se nepletu.. zda s nim byl u repre nevim.. kazdopadne treba ho Kotal chtel a po sezone budou chtit Svedika to by davalo docela smysl

Reagovat
smazaný uživatel

no potěš pánbůh ten je s Jílkem nelepší kamarád

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík není typ trenéra pro ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš tu vypsat, kdo je typ na trenéra ACS?Vždyť tam všichni vyhořeli

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku takového člověka upřímně nevidím. Já bych ještě jednou zkusil zahraniční cestu

Reagovat
dextroza_m

Není to škoda? Byl výborný..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smesny a brutálně amatérský, nicméně si myslím, že je Kotal skvělá volba.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HorajzmAmmann

Říkám porad ze vyhodit Radu byla picovina...

Reagovat
smazaný uživatel

doplatil na to, že měl vlastní názor, ale jinak naprosto souhlasím Jablonec hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se zeptal Křetínského, jestli zvládne tři žongly, když mu do toho kecá a letěl

Reagovat
Jolly Roger

Má Křetínský za sebou dvouletou základní vojenskou službu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vyhodit Holoubka a dosadit tam Radu. Ale Vácha holt chtěl trenéra, který ho plácá po zádech a chválí kabelky, né co ho nutí běhat, tak si šel stěžovat za vedením.

Reagovat
Salfovic

A tohle mu jako Rada splnil ?

Reagovat
OTASi

vyhodit Lavičku byla píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebíka

Reagovat
OTASi

ale vážně, Lavičku vyhodili po ,,nepovedeným" jaře, kdy teda neudělal titul a vypadnul z poháru+ na podzim smolně nepostoupili ze skupiny EL. Ale ve srovnání s dneškem to byl pořád dobrej fotbal s jasnou koncepcí

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička se projevoval jako výborný trenér, ale jako dost špatný kouč. Ta jeho střídání si s Jílkem nezadají. Mám ho rád, ale kdyby měl přijít, tak zápasy ať vede třeba Franta Straka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Takže velkomanažer Rosický před týdnem záměrně lhal nebo je tam jenom na parádu?

Reagovat
Y.N.W.A

je tam na parádu, jako nárazník mezi fanouškama a šéfem, jako hromosvod, jako tlumič nespokojenejch výlevů... vyber si, ale o Rosovi by neměla bejt řeč, Rosu přeskočit a ptát se o patra vejš

Reagovat
Mr.Mike

Ja psal hned jak ho tam dosadily ze to je hlavne aby ucpaly trochu huby fanouskum

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ei, ze spartansti fanousci by se meli zamyslet a nevolat gurt jak naprosti dementi Jilek vem, Scasny ven, Rada ven, Stramaccioni ven, ale konecne zavit volat: Kretinsky ven. Nevim, jestli to porad nechápete, ale to on kurv vas milovany klub. To on si z nej udelal pračku na peníze. Za tohle nemuze trener, ale Kretinsky a jeho kone. Dokud to nepochopite a nevystvete ho, tak nikdy se nevratite na titulove vlny.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že jako Křetínský nechce být úspěšný jo ? podle mě to tím trenérem prostě je

Reagovat
Bakary3

A k cemu to jako je, ze chce, kdyz to neumi?

Ja bych toho chtel, ale kdyz na to nemam, tak se do toho neseru.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako u těch předchozích úspěchů nebyl jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral 4.tituly za 16 let. Nez prisel vyhravala Sparta tituly skoro kazdy rok. Ale hlavni ke, ze od rpku 2014 nezískali ano ň a jen jsou k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Srry za gramatiku, pisu z telefonu

Reagovat
Bakary3

Chtel jsem napsat u jakejch, gegen to udelal za me

Na jejich moznpsti je to kurva malo, v podstate za nima o moc nezaostava Liberec, coz je smesny

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze si udělal licenci, noob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tim a vsema 10 pred nim?

Reagovat
smazaný uživatel

::thumbsup:

Reagovat
skat

tak úspěšný být samozřejmě chce, ale holt, kecá do něčeho, čemu nerozumí . A tak si myslím, že už mu tam zůstali jen přikyvovači, kterým jde jen o to mít teplý flek na spartě. Všichni co tomu rozumněli a šli kvůli tomu do střetu s Křetínským a jeho nesmysly, jsou už někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
Krony

Tomu už se nedá ani zasmát. Mělo by mě to těšit, ale tohle je tak velká bída, že se z toho ani těšit nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to těší. I když jsou ve sračkách, nejsou to problémy existenční (ty bych jim nepřál), pořád jsou v tabulce nahoře a i když my se začínáme zvedat, nevím jestli skončíme na konci před nimi. Takže ať se v tom takhle plácají dále, minimálně než nabereme plnou sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to mohl ten kluk, ktery vesel na hriste....to rozhodlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
skat

Richie se ostříhal

Reagovat
pingla

třeba to byl Křéťa

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

po 1.jarním kole kdyby šel v půli podzimu nebo po podzimu, ale takto pane Rosický ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tady podle mě zklamal hlavně Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

Manažerský majstrštyk tria DK, Čupr, TR

Po 1. kole jara, to nevymyslíš

Reagovat
Liquid

jinak rád bych připomněl ctěněnému EF, že jsem to byl opět já, kdo místní kavárnou opěvovanému Jílkovi předpovídal velice neúspěšné angažmá ve Spartě, protože už dlouhodobě v Olomouci tým nijak neposouval, naopak jak včera řekl Uličný, na Sigmě ho plánovali vyhodit nebýt telefonátu jeho kamaráda Lavičky, se silnější Sigmou hrál loni v tabulce na horších místech než co hraje teď Látal

Reagovat
smazaný uživatel

ejéjé Prognostik Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Opet se potvrdilo, ze zde patris k nejchytrejsim a nejrespektovanejsim uzivatelum.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Spalovač šancí

Dlouhodobě

Reagovat
Petr325

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
OTASi

Reagovat
Pablos

tady není o čem

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bex5

Reagovat
shitcool

Reagovat
OTASi

taky jsem to predikovaaaal

Reagovat
Kluivert9

Tak napsat u trenéra Sparty, že bude neúspěšnej, není žádná věda...

Reagovat
Pablos

nekaž mu to

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

Lavička, Bílek úspěšní byli, půl rok Rady byl z posledních let taky slušný a právě Jílek co dělal asistenta Lavičkovi byl s ním hodně srovnáván, ale já mu nevěřil

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
anonym

Stal jsi se odborníkem na naši milovanou Sigmu, jsem na tebe pyšný, Nostradáme

Reagovat
Blasphemer

Cirkus Letná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Alespoň ten Cirkus Eden nám kurva nechte.

Reagovat
lichna.

Cirkus Doosan Arena pls.

Reagovat
Blasphemer

Cirkus Vítkovice Arena, co není ve Slezsku, ale na Moravě pls

Reagovat
lichna.

Městský stadion v Ostravě vole!!

Reagovat
Bex5

ty woe, to jsem ještě neslyšel ... nemá to úplně ten švih, ale třeba se to chytne

Reagovat
smazaný uživatel

V klubu, kde zítra již znamená včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Načasování změny šílený, ale Kotal je nejlepší možná momentální volba.

TR ale jinak totálně a opakovaně selhává.

Reagovat
dontcallmeandre

Ne, selhal "jen" u trenéra, týma mají poskldáaný docela dobře, mají mladé a šikovné hráče, kterým to nejspíš není úplně jedno. A to že vzal Jílka se dá brát jako chyba te´d, když se sesypal, ale na jaře to tak tragicky nepůsobilo.Jestli to Sparta nějak ustojí, a s Kotalem něco začnou, co reálně asi dokončí jiný trenér, tak to pořád může být super.

když grygera dotáhl Bílka, tak vypadal jako super manažer, ve Zlíně se dařilo.. a kde je Zlíň teď? Když Rosický bude mít trochu štěstí na trenéra, tak bude taky okamžitě vypadat lépe.

Reagovat
dontcallmeandre

Když to po sobě čtu, tak píšu jak prase, omlouvám se.

Reagovat
Azazelo RD

Při tom stačilo koupit Malinskýho.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já nevím, ale být fanouškem Sparty tak se snažím trochu víc, než jenom tak že vlezu při zápase k trenérovi a řeknu mu že je ko*ot

Reagovat
Antijazvec

Neeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
slonzacky_lenoch

Mimochodem, co má na práci Franta Straka? Je volný trenér nebo zas buduje kariéru v Egyptě?

Reagovat
smazaný uživatel

pise knihu tatarak 100x jinak

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
OTASi

Reagovat
dontcallmeandre

Ale tak on umí jen hvědný tatatrák s oliváčem, ne?

Reagovat
wjillm

Tak proč tam dávat vejce, to by se jeden posral.

Reagovat
Salfovic

Už se chystá, brzo přijde jeho záchranářský čas.

Reagovat
Sir Ravealot

trénuje pralesní Kněževes kde bydlí

Reagovat
stas87

Smiešne že sa spomína stále na Radu. Tréner, čo sa spolieha len na to, že mu hráči budú dodržiavať zvolenú taktiku a že sa vpredu niekto ukopne. To s nimi môže hrať práve aj Kotal a ten navyše je zamestnancom klubu, takze situáciu pozná z vnútra. Snáď už další tréner vydrží aspoň rok. No ale Sparta zasa bude opakovať rovnaku chybu ako s Talianom. Príde v lete, nebude mat čas spoznať tím a hneď predkolo EL. S týmto prístupom ten klub časom stratí kontakt aj s Plzňou a bude hrať o tretie miesto s Jabloncom.

Reagovat
kilobyte

Trenér, co spoléhá na to, že mu hráči budou plnit zvolenou taktiku. To je špatně?

Reagovat
stas87

Zle napísané. Skôr mi išlo o to, že sa pod ním hráči individuálne neposunú právd kvôli tomu, že budú musieť do bodky plniť to, čo po nich chce Rada. Skratka taká klasika, nič si s loptou radšej nedovoľuj, praskni to dopredu nech mame kľud. Zasa ale by presne toto sedelo Frydkovi či Hanouskovi.

Reagovat
kilobyte

Tak většině hráčů ve Spartě by taktika "hlavně nic nevymýšlej" seděla nejvíce. Některým nejenom na hřišti, ale i v životě.

Reagovat
božský John

V jablonci je kazdej prestupak vyprodej, hraci chodi do spickovych ceskych klubu nebo do zahranici, protoze se pod radou nijak individualne neposouvaj. Jo, to dava smysl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
stas87

Tak jo, pozrieme sa na tie odchody a ako sa teda pod vplyvom Rady posunuli.

Travnik, Holes, Hovorka, Brecka

Zeleny, Masopust, Hanousek,

Mihalik, Zrelak, Pospisil, Benes

Tak a kto z nich je niekde rozdielovy hrac a siel od odchodu z Jablonca vyrazne hore? Maximalne Hovorka, ciastocne Masopust. Zvysok nicim nevybocuje z ligoveho priemeru, velke nadeje vkladala Sparta do Travnika, ten ale zatial je brutalne za tym, co Sparta od neho ocakavala a je otazne, ci vobec ten potencial naplni. Ten zoznam hracov mam z TM, cize tam nutne nemusi byt vsetci hraci. Snad som na nikoho doleziteho nezabudol a snad som aj trafil cas, kedy uz ti hraci posobili pod Radou. Ale mas pravdu v tom, ze Jablonec uz potom absolutne nemusi riesit, ci sa hrac po odchode presadi a v akej miere. Fakt ho nemam rad a nazor na neho mam asi zbytocne kriticky.

Reagovat
božský John

Ses zbytecne kritickej a zaslepenej, ale co uz. Ja taky Radu nemam rad, ale proste mu nemuzu uprit, ze hraci pod nim neskutecne rostou (at uz fyzicky nebo technicky).

Napriklad z posunovace Travnika udelal reprezentanta, kteryho akorat kurvi Sparta. Ale to stejne neni smerodatny, protoze u toho hraje roli takovych faktoru, ze kvalita hrace neni rozhodujici. Dulezity je, jakej progres udelali v tom Jablonci. Ze se jim nedari jinde, to uz neni problem Jablonce nebo nedej boze Rady.

Reagovat
salami

To je nesmysl, ja Radu nijak extra nemusim, chovanim je to buran a nejaky sledovani trendu moderniho fotbalu od nej cekat nemuzes. Ale ma i spoustu dobrejch vlastnosti, je sice trochu hloupej, ale ferovej a umi tymu dat rad. Zaroven neni pravda, ze by se pod nim hraci nezlepsovali, naopak, tim jeho radem je pak prostor pro vyniknuti individualit a bylo jich pod nim fakt spousta, koneckoncu i ten fotbal pod nim se nehraje defenzivni, golu jeho tymy davaj celkem dost a sice to je celkem jednoduchej fotbal, ale relativne funkcni. Neni to moderni kouc na pohary, ale jako predkouc pro nekohokvalitniho je to ideal, srovna ti hrace, naberou fyzicku a prijit po Radovi k tymu je podle me super.

Reagovat
Beči

Souhlas

Reagovat
stas87

Suhlasim v tom, ze je to buran a hlupy clovek. Som na neho vylozene alergicky, ked ho vidim. Porovnaj vystupovanie na tlacovkach Trpisovskeho, kludne aj Jilka a Radu. To je nebe a dudy, mne nestaci len to, ze trener trenuje ale predsa reprezentuje aj klub, ktory ho plati. To, ze su Peltovi tie jeho komedie jedno, tak nejak sedi na provincny klub. Vies si toto predstavit ale v Sparte? V tak medialne velkom klube? Nasu repre viedol Kozak, cize dost podobny typ ako Rada a tiez som nebol z toho nadseny. Ale on sa dokazal drzat, hodnotil tie zapasy triezvo a za cely cas mal tusim len jeden vybuch na poste repre trenera. Zvladol to tak, ze ludi prekvapil. Rada sa nezmeni, to bude hupak stale.

Ja v Radovi nevidim trenera, ktory by Spartu dostal cez predkola do skupiny EL a v lige bude zaostavat za Slaviou a mozno aj za Plznou. Len by na Slaviu nestracal 20 bodov ale len 10 bodov. To zlepsovanie som myslel tak, ze zasa bude mat Sparta hracov, ktori zaujmu scoutov po europe a posunu niekoho do lepsich sutazi. Tym koncom si ho presne popsal, skratka docasny trener pre niekoho, kto to zoberie po nom.

Reagovat
salami

Rada je za me emotivnejsi a buranstejsi verze Silhavyho, tim odpovidam na vsechno. Je na Sparte jak si to vyhodnoti, ale dnesni uspech Slavie je postavenej z velky casti na tom, jak Silhavy dokazal pripravit tym, kterej pak prevzal Trpisovsky, kterej ho posunul jeste o nekolik levelu dal, na coz by Silhavy nikdy nemel, ale ten prinos byl uplne stezejni. Prijit Trpis do tyhle Sparty, tak je do roka prycnebo by musel dostat neskutecnyho casu na to, aby si to tam nejak srovnal a mozna by se to ani tak nepovedlo. Zaroven ale nechci rict ani to, ze Rada je jedina mozna volba pro Spartu, ale kabina, system na hristi ani mimo neni funkcni a trener typu Rady ted muze bejt Sparte dost uzitecnej, treba to je i Kotal, ale mam takovej pocit, ze Kotal mel v minulosti trochu problem s hracema vyjit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vždycky dokážeš pobavit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ondrasch77

To je ale píčovina, co jsi napsal

Reagovat
VP85

jestli vůbec nějaké předkolo bude

Reagovat
smazaný uživatel

V půlce června je u nás pouť. Očekávám příjezd kolotočů dvou klasických komediantských rodin co k nám jezdí a myslím, že letos dorazí jako třetí i ansámbl Sparty, protože to jsou komedianti největší

Reagovat
smazaný uživatel

S Křetinským nelze čekat příchod progresivního, perspektivního, racionálně uvažujícího trenéra.

Fakt ne.

A vzpomeňme, jak tenhle laik zkoušel Trpiho z fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě kkt, ktery si mysli, ze rozumi vsemu Podle. Me ma takove ego, ze kdyby si objednal fyzikalni casopis, tak zacne kecat i do fyziky

Reagovat
LFC & STEVEN 8

té fyzice bude ale rozhodně rozumět víc než fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale dokáže vydělat takové prachy o kterým se 99,999999% lidí ani nesní... jak to dělá, to ví jen on... se pak nediv, že v době kdy je vše jen o penězích má ego jak ...(nic mě nenapadá) :DD

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Mr.Mike

No ja bych se nedivil ze az si dodela licenci ze zkusi trenovat sam.. A tezce bych se divil kdyby ho hraci nemeli u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jak? To mi uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to hodně HŘEBÍK prostřednictvím KOTALA?

Reagovat
Salfovic

Tak podle některých je to Hřebík pořád, ať už je trenérem oficiálně kdokoliv

Reagovat
Blasphemer

Neskončil Kotal v Brně proto, protože chtěl na důchod klid a klidnou práci s mládeží? A teď bum, nejvíc stresující práce v ČR.

To samý chudák Zdenda. Ten chtěl být jenom sportovní manažer a vůbec nechtěl trénovat. To umí jen ve Spartě, podepsat trenéry, co vlastně trénovat nechtěj.

Reagovat
Jolly Roger

Myslím, že ho v Brně vyhodil, protože chtěli do pohárů a atraktivnější herní projev. Absolutně nebyli v obraze, po něm to Habanec zazdil.

Reagovat
Greny

Kotal v Brne dopredu oznamil, ze by chtel uz pracovat jen s mladezi tak se behem jara angazoval Habanec s tim ze to od nove sezony prevezme, ale ten si nalozil na sebe moc a nakonec jsme skoncili v druhe lize .. no..

Reagovat
Jolly Roger

Jo, díky . Kotal hrál s Brnem maximum možného, asi i nad možnosti.

Reagovat
kilobyte

Když je pro tebe cvičení šelem moc stresující a pak si oblíkneš lví kůži a vlezeš do klece s hladovými a nadrženými lvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a cetli jste nekdo rozhovor s Radou v patecnim Sportu? Rikal tam, ze za cele obdobi s nim mluvil Kretinsky jednou. JEDNOU Uz jen tohle mluvi za vse, jak to tam asi funguje, jaky ma asi zajem, aby to tam fungovalo A po konci mu vubec ani nenapsal a nerozloucil se. Opakuju to, a budu to opakovat stale, ne Hrebik, ne Jilek, ne Rada, ale Kretinsky je nejvetsi prapuvod neúspěchu Sparty, ktera je uz sest let permanentne k smichu. V dnesni dobe muze jit do Sparty jen sebevrah nebo clovek, ktery potrebuje platit hypotéku. Nekompetentni prostředí, namysleny majitel, ktery si mysli, ze by to mohl trenovat sám. Proste diletanti, jak to rekl vcera Luhovy. Lituju Rosu. Mel by se vzit a odejit, nez mu to vezme veskere sily a chut dal pusobit ve fotbale.

Reagovat
Salfovic

Ne že bych se chtěl doktora kabelky zastávat, ale nevidím důvod, proč by musel majitel s trenérem vůbec komumikovat.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jan Horáček

Já jsem ale třeba také rád, když se mnou ředitel nemluví

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze se nenajde jedinej clovek, co by zpochybnoval fakt, ze za vsechno zle ve Sparte muze Kretinsky.

Reagovat
exse

Já nevím, ale jestli je pravda, že s trenérem mluvil jen jednou, tak mi to přijde dobrý. Všichni říkaj, že by na Spartě shořel každej trenér, protože nemá prostor na práci, ale tohle mi přijde jako úplnej opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ze s nim nemluvil je naprosta malickost. To co udelal s klubem od sveho prichodu, to je oc tu bezi.

Reagovat
exse

S tím určitě souhlasím. To byla spíše reakce na ostatní, kteří argumentují, že za neúspěch těch trenérů může on, přitom to je naopak, on přivádí neúspěšné trenéry.

Reagovat
boryland

........tak tak jen at tam je a leje tam ty jeho šp.navý peníze......ktery jim stejně nepomůzou.....

Reagovat
dontcallmeandre

Já si to nemyslím, je to stabilní majitel, který drží Spartu finančně, to je strašně důležité. jasně, nevede se, a je blbé období, ale třeba Slavii nebo baníku nechybělo mnoho, a taky už tu nemusely být, brno je v háji. Sparta je sice v hajzlu, ale reálně hraje pořád poháry nebo o ně. Abyste ještě na Křetínského nevzpomínlai, až se nasere a prodá to nějakým nespolehlivým albáncům za podíl v nějaké uhelné elektrárně v bulharsku.

Reagovat
HanzBP

Reagovat
Messier

Reagovat
Losinho

Od toho tam je hlavně sportovní ředitel ne?

Reagovat
ratusek

nevím proč by musel majitel mluvit pořád s trenérem a kecat mu do toho

Reagovat
Spalovač šancí

Já to psal několikrát. Tvrdík je sice šíbr a neumětel, ale i přes veškeré aktivity, které má, tak min. 2-3x týdně v Edenu je a hlavně se všemi tam komunikuje. Pokud všichni vidí, že šéf maká, tak makají i oni. A naopak pokud šéfa nevidíš, jak je rok dlouhý, moc tomu dávat nebudeš v dlouhodobým horizontu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Nejde o to, aby mu kecal do prace a taktiky, ale aby videli všichni okolo, ze mu na tom záleží a motivoval tim i ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

To svoje udělá.

Reagovat
Zephyr

Tvrdik neni majitelem Slavie. Je to "pouhy" predseda predstavenstva, takze u nej je ta kazdodenni angazovanost ocekavana.

Reagovat
Spalovač šancí

To sice jo, ale ve Slavii každý ví, že šéf, který rozhoduje o důležitých věcech, je Tvrdík a ve spartě o důležitých věcech rozhoduje Křetínský. A pokud faktický šéf nekomunikuje/je neviditelný, tak to problémy dělá. Obzvláště ve specifickém prostředí jako jsou profesionální kolektivní sporty.

Reagovat
Zephyr

V praxi je to pochopitelne pruser, kdyz tam neni jasna autorita, ktera by se angazovala v klubovem deni.

Zaroven ale nejspis nikdo z nas nema poneti, jak jsou kompetence doopravdy rozdelene. Nedelam si iluze - pokud nema Tvrdik nejake neobvykle rozsahle zmocneni, tak on sam taky doopravdy "nerozhoduje", ale spise jen uvadi v praxi rozhodnuti majitelu/predstavenstva/rady. Rozhodne je ale uzitecne, ze se doopravdy angazuje. Jak je videt na vysledcich i stavu klubu jako firmy, tak je to jenom ku prospechu vsech.

Zajimalo by me proto, jak to maji s kompetencema rozdelene ve Sparte. Tvrdik je sice magor, ale aspon ma koule a zkusenosti na to, aby vzal zodpovednost a dal fungovani klubu nejaky rad. Jaci sportovni, vykonni nebo kdovijaci reditelove jsou ve Sparte? Nebo nejaka rada/predstavenstvo?

Je to jak pises - je fuk, kdo to doopravdy vlastni, ale nejaky fakticky sef to musi vzit za pacesy a dat tomu smer. Prijde mi, ze ve vedeni Sparty se furt jenom za neco schovavaji. Stejne jako v kabine potrebuji i do managementu silnou vudci postavu.

Reagovat
kilobyte

Tak ale Tvrdík má jinou pozici než Křetinský ne?

Zaměstnanci se málokdy vidí s majitelem.

Reagovat
Salfovic

A jak často jsou tam čínští majitelé?

Reagovat
Spalovač šancí

Nedivil bych se, kdyby častěji než Křéťa.

Reagovat
Beči

Reagovat
kilobyte

Vždyť tady každý píše, že Křetinský trenérům do všeho kecá a že on určuje taktiku. A najednou dá Rada rozhovor, že s ním Křetinský mluvil jen jednou a zase je to chyba.

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba to Křetínský řeší stejně jako se zadáváním ostatních úkolů, tj. posílá za trenérem s taktikou osobní asistentku

Reagovat
kilobyte

Chtěl bych vidět jak za Radou přijde sekretářka, že mají ty nakopávané balóny sklepávat do stran místo do středu.

Reagovat
ratusek

A hádala se s ním,,že má licenci

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

To posílá přes Messenger.

Reagovat
r.mrazik

jantari

Reagovat
Zephyr

Kretinsky ma na cele situaci nespornou vinu, ale zrovna komunikaci s trenerem bych od majitele fakt neocekaval.

Reagovat
j_mrazik

Nejdřív Křetínský kecá trenérům do práce, pak s nimi nemluví. Vy jste fakt ko*oti, už si vyberte, co je dobrý.

A hlavně proč by měl majitel nějak extra komunikovat s trenérem? Jednou je sice málo, ale to je práce GM, aby svoji práci (potažmo trenéra) obhajoval u majitele. Teď je otázka, jestli Jílka odvolal Rosa nebo Křetínský nebo šel sám, protože se mu to rozpadlo pod rukama.

Reagovat
dontcallmeandre

Tak křetínský právě dostával dřív sodu za to, že s terenéry mluví hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho mohl Nejvyšší dostávat sodu?

Reagovat
dontcallmeandre

od diskutérů na EF

Reagovat
Salfovic

A pak kdo je tu Nejvyšší.

Reagovat
ondrasch77

výbornej rozhovor.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...tak uz se domluvte...bud do toho mluvi kretinsky porad a nebo vubec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
Sosi

Ja si stejne myslim, ze ta internacionalizace byl dobry napad, jen blbe provedeny. Navratem zpet k ceske sestave se z toho nedostanou. Ja bych se opet zameril na zahranicniho trenera. Chyba byl jednoznacne trenersky neumetel Strama, totalni lempl, ale kdyby dovedli schopneho trenera, mohla byt situace o 180 st.jina. S Frydkem a Hanouskem se o titul hrat neda. Soucasna situace ale neni pozustatkem Stramy, tam uz bylo x prilezitosti to napravit, ale oni litaji proste od zdi ke zdi.

Reagovat
Y.N.W.A

internacionalizace proč ne, ale úplně jinak... přivýst mladý hráče, který maj perspektivu a chtěj dál do Německa nebo Anglie, ne vyčpělý kretény, který tu přišly obhlížet na stará kolena bordely na Václaváku... ale zase proč jen mezinárodní hráči - Sparta má skvělou mládež dlouhodobě, ideální je to spojit, ale musí tomu někdo dát hlavu a patu, což ve Spartě chybí, úspěchy Plzně a Slavie byly postavený na českejch hráčích, ostatně nedávné úspěchy Sparty...

Reagovat
ratusek

Přesně. Sparťanská mládež je top, k tomu nějaké mladé talenty, jak chodí pořád na Slovensko a je to. Rozhodně lepší než kupovat Hanousky, mít v kádru Frýdka, Plavšiče, dva kopáče na hrotu atd

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Y.N.W.A

ano, dobrej skauting ano, jenže i kdyby přišel kompletní kádr Barcy s Leošem a trénoval je Pep, tak si z Pepa bude dělat dobrej den i Rada, Albu ukličkuje i Malinský a Leoš se nepotká s balónem, protože mu Frýdek nenahraje

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dontcallmeandre

Já trochu doufám, že by si rosický mohl vytáhnou nějakého mladého tenéra z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Proč zrovna z Anglie? Vždyť ta je finančně nedostupná a pro kohokoliv zajímavého by to byl krok zpět.

Reagovat
dontcallmeandre

protože tam hrál, protože je tam hromada skvělých trenérů v nižších soutěžích, pro které je těžké se dostat nahoru, a Sparta má pořád zvuk (v porovnání s league One nebo Two, spolupráce s tomášem rosickým možná taky. ) prostě mladý vzdělaný talent.. Ale to je takový sen z ranku Footbal manageru, ani nevím, jestli tam nějací takoví trenéři jsou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Radši to odhlašte a bude klid :

Reagovat
capaccio

Stramaccioni je volny. Mozno na druhy pokus by to vyslo.

Reagovat
bourbon

na té fotce vypadá jako by čekal na vlak.

Reagovat
Vsadim gule

Už není koho tam dat, tak tam pošlou typka z tretiligovy rezervy. Pecka

Reagovat
Nuno čomes

Toho Rosického snad musí být lidem i líto. Minulý týden tam sedí s Jílkem a jak jsou nažhavení.. No a po týdnu a jednom zápase:

ale předvedená hra i výsledky pro nás byly zklamáním a nenaplňovaly očekávání, která máme..

Reagovat
Spalovač šancí

Taky ho mohli vyhodit až po zápase doma v Olomouci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Václave, ty už do autobusu nemusíš. Jsi doma. Zůstáváš. Jsi rád, viď?

Reagovat
OTASi

Stejně je to prdel. Po podzimu vyhlásej, že Jílkovi věřej i přes neúspěchy na podzim a že to bude dlouhodobá koncepční práce. Jasně, pořád vyhazovat trenéry se jim už nechce a nevyplácí...okej..pak přijde první zápas na jaře a bum, končíš! takže celá zimní příprava v hajzlu, přijde novej trenér a zas bude muset hrát s tímhle materiálem co tam má, nebude si moct nikoho přivízt ani vykopnout.. tomu říkám koncepce a je jendo že tam jde Kotal z béčka, to na tom nic nemění

Reagovat
Spalovač šancí

Momentální sparta je skvělý příklad do učebnic managementu, jak vytvoření manažerské struktury a systému řízení dle učebnice managementu může být úplně na houno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevím, co co se Sparta vlastně snaží. Jedno špatné rozhodnutí trumfuje ještě horším a tak pořád dokola. Co se od téhle změny vlastně čeká? Když to nešlo Jílkovi který si pro svůj styl sestavil kádr, s Kotalem, který chce od hráčů úplně něco jiného, to jako má fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek si pro svůj styl sestavil kádr? Aha, tak proto tam opakovaně cpal Štetinu, i když musel vidět, že mu to nejde...

Mně se spíš zdá, že ten kádr pořád hledal. Viz letní příprava s Kayou na stoperu, a pak Kaya na tribunu. To už bylo podezřelé.

Reagovat
AndR

Viděl jsem pár videií ze soustředění na Youtube a Jílek tam působí jako naprosto otřesný motivátor. Nudný, bez zápalu, práce s hlasem stejná jak na tiskovce, takový trenér nemůže hráče strhnout na svou stranu.

Kotal měl ale postoupit s B, to by do budoucna mělo přínos pro Spartu. Pokud se nepočítá s Kotalem jako trenérem do příští sezóny a je to jen další hokus pokus co kdyby náhodou to zvedl, je to celé opět nesmysl a může to způsobit akorát rozklad i relativně fungujícího B týmu

Reagovat
Salfovic

S Kotalem se počítá jen jako s trenérem pro příští přípravu.

Reagovat
kilobyte

Ostatní týmy najímají trenéry na sezóny, my je nabíráme na přípravy.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

za ten první odstavec minimálně. Příjde mi úplně ustrašený, jak by se bál sám sebe.. no hrůza, takovy trenér by ani u nás v A. třídě neuspěl

Reagovat
boryland

.......cirkus sparta ......no.

Reagovat
Witcher

Cirkus Generali Česká pojišťovna Arena

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
OTASi

Květen 2019 po podpisu Jílka:

Jílek dostal smlouvu na tři roky. "My tím jako klub jasně vyjadřujeme důvěru trenérovi, to tu dříve nebylo. Musíme si dávat postupné cíle, jak celý tým budeme budovat. My jsme si moc dobře vědomi, že se tohle všechno nestane přes noc," uvedl Rosický.

Reagovat
capaccio

Reagovat
Drumassacre

tahle výpověď se přes noc stala teda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

To je prostě šílený rozhodnutí. Buď měl letět po podzimu a nebo třeba až po 5 kolech na jaře, tohle je nejhorší scénář co mohli udělat Na druhou stranu Kotal to zvedne si myslím, těm hráčům dá bojovnost a to teď potřebují, ty poháry ukope ale trenér do budoucna to není jen do konce jara. Je to podobnej dinosaurus jako Rada a ten byl nejlepším trenérem Sparty v posledních 4 letech. Čekám, že i derby bude teď proti nim docela těžké, protože ten bořičskej styl Spartě vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

.....když tam bude stále diletantský boss,vše je v pořádku pro zbytek ligy.....takže at tam je....

Reagovat
FORZAMILAN

Ten,, diletantsky,, boss má miliardy, bez něj by jsme byli už dávno v prdeli. To, že se teď pár let nedaří, nic neznamená.

Reagovat
boryland

ok......ani ty mldy nestačí.....tam nefunguje něco jinýho no...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ale je to základ, bez peněz nic nefunguje, kór dneska a kór fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže taky platí, že když ty koruny musíš obracet, tak nad každým výdajem přemýšlíš. Když ti nasypou hafo, tak se z toho zblázníš jak harant co se v noci probudil v cukrárně.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No Křetínský určitě není z těhle

Reagovat
vetrnik

hele, proc Svedik? Neni to same jako Jilek? Trener pro provincni klub bez tlaku? Sparta potrebuje cizince na lavicce, nejlepe nejakeho Nemce se zkusenosti Bundesligy. Penize na to ma. Pokud cizi treneri berou v Polsku, Madarsku, Rumunsku, Rusku, na Ukrajine, na Kypru apod proc ne v Cesku? Chudak se ale musi pripravit na nenavist Sportu, Sieglu, Frydku a Vizku od prvniho dne

Reagovat
exse

Jak vidíte nejlepší možnou sestavu z toho co tam aktuálně Sparta má? Já asi takhle:

Nita

Sáček, Kaya, Lischka, Hanousek

Krejčí, Mandjeck

Dočkal, Kanga, Karlsson

Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček, Hancko, Lischka, Hanousek

Trávník, Krejčí, Dočkal, Karlsson

Hložek

Drchal

Reagovat
smazaný uživatel

Heca - Vindheim, Costa, Krejci, Frydek - Sacek, Hasek - Dockal, Hlozek, Travnik - Kozak

Ale kridla nemaj zadny.

Reagovat
ratusek

Na beku jednoznačně Vindheim

Reagovat
JeséRodriguez

Nita - Vindheim, Kaya, Hancko, Hanousek/Frýdek - Sáček, Mandjeck, Dočkal (Trávník) - Kanga (Dočkal) - Drchal, Hložek

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
JeséRodriguez

a příští sezónu, pokud odejdou Kaya, Mandjeck a Kanga, tak bych to viděl takto:

Nita - Vindheim, Čelůstka, Talovierov, Hancko - Sáček, Krejčí, Fortelný/Trávník - Dočkal - Drchal, Hložek...chce to prostě pořešit obranu

Reagovat
El-Pistolero-68

Nita - Vindheim, Kaya, Lischka, Hancko - Mandjeck, Travnik - Dockal, Kanga, Hlozek - Drchal.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rarášek

Nita - Vindheim, Kaya, Lischka, Hancko - Mandjeck - Sáček, Kanga - Karlsson, Tetteh, Hložek

Čus.

Reagovat
FORZAMILAN

Konečně je v prdeli, to je hovno trenér....

Reagovat
Bakary3

Mně by jen zajímalo, kdo se bude zpovídat za hráčskej materiál.

Štetina - nikdo neviděl, když ho přiváděli, že je nemehlo?

Lischka je šílenej, zase to nikdo neviděl v jeho klubu? První gol s Libe směšnej, a to, že brání zády k útočícímu hráči, kterýho hlídá (nebo hlídal Hancka?), zpátky do přípravky s ním. U druhýho viděla každá bába z pavlače, že to může dostat jen Malinský, ani se nenamáhal nebo ho nenapadlo se k němu přiblížit. O rychlosti návratu nemluvím.

Frýdek už měl pálit do prdele, jeho zkraty už stály Spartu spoustu bodů. U prvního gólu vystoupil jak idiot.

Zahustel dostal ještě novou smlouvu... Costa taky... Heča přišel asi jen, aby ho neklofnul nikdo jinej, ikdyž mají lepšího Nitu.

Nikdo neměl koule, aby zametl s Mandjeckem a Chaimem, který se z různých důvodů nepovedli.

Kdo proboha přivedl Tetteha? Ta hlavička na konci s Libercem, to jako chtěl vrátit centrujícímu hráči? Neumí hlavou, nohama, jako fotbalista totálně hloupej a ještě línej.

Nákupy jako Hanousek, Trávník.... nuda šeď.

A pak perly jako Polidar atp. ve stylu zkusíme to... tím nic nezkazíme, když se neprosadí, nikdo si na ně ani nevzpomene...

No, taky vzpomene, viz Panák...

Takových nesmyslů, to je neuvěřitelný.

Ale co, na ty v kanceláři se nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Heca byl na Slovacku skvelej, mrzelo me, ze nesel k nam. Nicmene se zbytkem souhlas.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bakary3

Jo, nemyslím to tak, že by byl špatnej golman, ale není to někdo, kdo by měl být oproti Nitovi posun, zapadá mi to tak do těch jejich nesmyslných přestupů, o to vtipnější to je, když chytá místo Nity..

Beči - Trávník je pro mě definicí průměráka, který vytěžil maximum - přesun do Sparty - ze svý životní formy.

Po zranění v JBC už mu forma spadla a tý předchozí se ani nepřiblížil.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Beči

Souhlasím, až na toho Trávníka. Toho jsme kupovali jako hvězdu ligy.

Reagovat
chavi.27

Štětina byl tenkrát na Dukle skoro nej stoper ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle je Štetina.

Reagovat
Bakary3

Možná pro někoho, kdo sleduje jen hodnocení ve Sportu.

Stačí se na něj podívat naživo a je jasný, že to je hráč, který má jen fyzičku a sílu, nic jinýho neumí. Nevím, kdo ho přivedl a jak přitom musel být mimo.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

A v první sezóně u nás byl kabinou vyhlášen hráčem sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nejsou všichni špatní.

Oni pookřejou často jinde. Hovorka třeba.

Na Spartě je v posledních letech naprosto šílená atmosféra, která dokurví kdekoho.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

jojo, ten Lischkův ,,sprint" u druhýho gólu Liberce

takhle se v 90.minutě vrací borci v B třídě

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se hlavně od Malinskýho odpojil hráč, který ho hlídal - Frýdek. Najednou běžel k hráči s míčem a tím mu umožnil odcentrovat na Malinskýho. Tím se pro Lischku situace rapidně změnila. Možná by to jiný stoper předvídal a Frýdkovi tak nevěřil. Ale zase odepisovat stopera po jedné hrubce je takové dost Sparťanské.

Jak si ti Lischka líbí celkově?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nepřesvědčil

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro nás je to vylepšení na stoperu. Já mu celkem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

+ za me je Flop i Plavsic.. Furt se rika jak je rychlej a sikovnej ale v kazde sezone ma maximalne tak 2+2 body ne? Jinak hrozne neefektivni clovek, simulace mu nezerou, centrovat neumi, sance nepromenuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco jako nas Kayamba.

Reagovat
Bakary3

Momentálně jo, ikdyž si u něj říkám, že by nemusle být špatnej.. Ale asi jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jednej, kdo na tom hřišti vypadá, že fakt chce hrát. Jako druhý je obvykle Frýdek.

Reagovat
verv

Píšeš nesmysly.

Trávník přicházel jako jeden z nej hráčů ligy a většina lidí se divila, že nešel rovnou ven.

Lischka přicházel jako opora zadních řad Jablonce (před tou operací), Štetina to samý v Dukle. U Tetteha se všichni smáli jeho produktivitě, ale první půlrok za Spartu to tam sázel slušně.

Není to tak, že by kupovali špatný hráče, jak píšeš. Spíš je otázka proč jdou ti hráči ve Spartě tak strašně dolů.

Reagovat
Bakary3

Nemyslím si..

Trávníka jsem už psal - borec, po kterým Sparta šáhla při jeho životní formě, který se stěží kdy přiblíží. A taky kdyby šel ven, dopadne asi jako Jarda Zmrhal...

Lischka, Štetina - přesně, jak píšeš, typický pro Spartu - jsou oporou "slabšího klubu", kde ty nároky nejsou takový, to samo o sobě není špatný. Ale už nikdo moc nekouká na jeho herní předpoklady, vlastně jim asi stačí jen, že je dobře hodnocenej. Pro mě je to ukázka jejich totálně zoufalýho a omezenýho sportovního úseku.

Tetteh - že mu tam něco spadlo, může být, když hraješ v útoku v týmu, který je přecijen oproti zbytku ligy často dominantní, nějakej gol dáš. Ale jinak to opravdu špatnej hráč je.

Přivedli kvalitní Nitu, Kangu, Karlssona.. myslím, že Vindheim bude slušnej, Kozák svoje splní. Dočkal byl jistota. Hašek kdyby nebyl kokot.

Neříkám, že všechno špatně, ale těch přehmatů je tam šíleně a nikdo se k tomu nemá...

Reagovat
VP85

Tak Trávník je dříč a charakterově dobrý hráč, jen se mu nedaří asi tolik, jak by si všichni přáli, ale ono je to i o té atmosféře, ve Slavii by se třeba chytl jinak. Hovorka ve Spartě a ve Slavii - dva úplně jiní lidé. Tam by se asi mělo udělat zemětřesení v kabině a vyházet "shnilá jablka" co kazí parta a atmosféru - což možná může být Kanga, Frýdek...? Nevím, v kabině nejsem, tak nevím, jak je možné, že se tam ti hráči tak moc nechytají. Možná by bylo nejlepší to celé omladit. Z těch starších nechat Dočkala, k němu ještě nějakého zkušeného borce a nasadit mladé hráče, k nim nějaký trenér motivátor.

Ale nám se to vše hodnotí od stolu a PC strašně jednoduše, jen sami ve Spartě ví, jaký v tom mají bodel...

Reagovat
VP85

Omladit i za cenu obětované jedné možná i dvou sezón, takhle jich stejně padne ještě víc.

Reagovat
Kuchta

Štětina i Lischka hráli v předchozích působištích dobře. Problém není primárně v hráčích, ale ve Spartě, v absolutním rozkladu klubu a absenci jakékoliv struktury. Vsadím se, že Štětina s Lischkou budou po odchodu ze Sparty opět patřit k nejlepším stoperům v lize.

Za všechny příklady jmenujme Hovorku: Ve Spartě vyhořel, v Liberci a Jablonci hrál velmi dobře, ve Slavii z něj Trpišovský udělal prakticky nejlepšího stopera ligy (před zraněním)

O hráčích to opravdu není...

Reagovat
Bakary3

A je.

Je to o hráčích, i o těch, co ty nekvalitní (nebo třeba jen psychicky neodolný) přiváděj.. A samozřejmě i o těch, kteří tyhle neumětely zaměstnávají.

Není to jen o těch nebo o těch..

Ale komplexně to vedou na hovno.

Reagovat
Kuchta

Primární problém není v hráčích, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
Bakary3

Vždyť já neříkám, že je to primárně chyba těch nebo těch.

Jen že se nadává na Křetínskýho.. na trenéra... na Rosickýho..

Ale o hráčích skoro ani zmínka. To mi přijde docela zajímavý...

Jasně, že je to chyba všech určitým dílem.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

jinak přestante ty namyšlený spartany litovat, dobře jim tak, jejich bolest=naše radost.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Takhle...odvolat Jílka není vůbec od věci, ale to si naše vedení fakt sedí na hlavě, že ho odvolají zápas po zimní přípravě? Už před ní bylo jasné, že takhle to nepůjde, ale oni trenéra podrželi - v pořádku, ale tím pádem ho měli podržet i dál. Kdyby ho odvolali už předtím, mohla se v zimní pauze najít odpovídající náhrada a ne to lepit Kotalem (nic proti němu, jen si nemyslím, že by nás z těch sra*ek mohl dostat). Ámen

Reagovat
KingMaster13

Nikdo asi nebude vašemu vedení vyčítat že ho odvolali, neměl na to ale ta doba kdy ho odvolali je prostě šílená

Reagovat
Greny

jako je to blbé po prvním kole ... ale jako kdy jindy? ted hraji s Olomouci, Zlinem, Slavii a Plzni do toho pohar s Banikem.. navic za chvili bude zase repre pauza tak tam budou moci neco dotrenovat

Reagovat
KingMaster13

Po prvním kole to rozhodně být nemělo. Jako až by prohrál 3, 4 zápasy po sobě tak ano. Nicméně zabít přípravu tím, že trenér co si připravil tým už tam není, to mi přijde hodně blbý. Kotal je beztak krátkodobá záplata a v létě tam přijde někdo novej, kdo bude mít zase extra málo času připravit je na předkolo EL.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale prohrál. Se mu do toho sečetla i příprava, kde je přehrál každý, kdo šel zrovna okolo.

Reagovat
KingMaster13

V tom případě co měl říkat takový Baník? Jako divím se, že někdo hrotí výsledky přípravy. Tam zkoušíš různé formace, mladé hráče, třeba jinou taktiku, hráče na různých postech a pak se to může projevit na výsledcích. Je samozřejmě blbý že v 1. jarním kole není vidět žádný posun oproti podzimu ale mohlo to být víc faktorů. To první kolo je vždy tak trochu loterie. Neobhajuju Jílka ale čas dostat měl i kdyby jen o 2 zápasy víc, pak by i ten mediální obraz Sparty nebyl tak k smíchu po tomhle rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze on nic nezkousel, on byl proste mimo. A srovnani s banikem je mimo misu. Co je banik oproti sparte, tam sou trosku jiny ocekavani a jejich umisteni v tabulce je jejich strop a musej bejt vsichni spokojeny.

Reagovat
ratusek

být sedmí náš strop není teď jsme čtvrtí, to už ten strop atakujeme. Náš strop je ještě o stupínek výše. Na druhé a první nemáme a v dohledné době mít ani nebudeme. Aby se toho zase nějakej dement nechytil, tak i to třetí místo bude ještě trvat, ale v našich silách to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale super arogantní sparťan tenhle elbi. My jsme Sparta, co jste vy...Tohle chybí hráčům Sparty. Proto jsme v minulosti nenáviděli Řepku, Blažka a spol. Teď je tam trochu provokativní Kanga a Frýdek, ale to je spíš fňukna...

Reagovat
ratusek

tak ta rivalita se Spartou je správná, obou stranné nadávky vůči Řepkovi atd k tomu patřily. Teď máš pravdu, že tam je fňukna, ten se při prvním pokřiku rozbrečí a Kanga se zklidnil.

Reagovat
Greny

dle Vacka pokud bude mit Kotal vysledky do konce sezony tak by mel setrvat dale u tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek je spíš mluvčí DK než novinář.

Reagovat
krisa

a Jílek měl smlouvu na 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

na Spartě cár papíru

Reagovat
ratusek

To se říká.vždy u těhle dočasných koučů a stejně je pak nahradí

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ve Spartě v posledních letech vždy nahradí i ty nedočasný...

Reagovat
Losinho

Vacek ví kulový.

Reagovat
Detective

Četl jsem, že Kotal na začátku sezóny obdržel úkol dostat Spartu do druhý ligy, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
krisa

Reagovat
Greny

Reagovat
edejv

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Pablos

Reagovat
TheMally11

Reagovat
verv

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
andrew96

Reagovat
Selänne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

(hajzle )

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
havrys99

Reagovat
AndR

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty seš fakt sparťanský tupoun to není možné.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Bex5

Reagovat
didosh

Reagovat
gunner123

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Firkraag

Reagovat
naheCZ

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
naheCZ
Reagovat
Greny

videl jsem :) škoda ze nemas i ten konec .. jak tam Ulicny rika at to sestrihaji tak aby z toho vysel jako dobrej clovek

Reagovat
edejv

Reagovat
Greny
Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Borec co nechava zahravat rohy Frydka, spoliha na nej jako na kapitana a dokaze v jednom polocase stahnout Kangu misto Travnika, nema v profi fotbale co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tiskovky před jarem sestavu Jílkovi dělal TR.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je moderní dynamický klub.

Jestli KOtal z Olomouce nepřiveze 3 body, bude odvolán.

Jak jinak...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vole

Reagovat
mickey mouse

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Red. Hartman:"pusťte si na webu letenského klubu sestřih z generálky s Malmö. Zaměříte-li se na přepínání z útoku po ztrátě míče do obrany, zjistíte, že i rozhodčí utkání byl po sparťanské ztrátě míče v pohybu od půlící čáry před letenskou šestnáctku rychlejší než sparťanští záložníci Krejčí a Trávník. Vážně. Ve stejném sestřihu je patrné, jak Bořek Dočkal podceňuje také návrat do obrany. "

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to pískal???

Sparta by ho měla koupit. Do zálohy.

Reagovat
Fernando_Torres

Hele, vysvětlí mi někdo, proč je tu snad úplně každý přesvědčen, že Kotal je dobrá volba a má tohle řešení nějaký potenciál Spartu z dlouhodobého hlediska nějak více posunout? Není to žádný pokus o rejpání, spíš se ptám proto, že jeho práci vůbec neznám, ale přijde mi trochu zvláštní, že taková shoda panuje u někoho, kdo po 25 letech trenérské kariéry má v životopisu jako největší úspěchy Trenéra měsíce března a 6. místo v lize s Brnem... To jako trenér dozrál až takhle pozdě, je dlouhodobě nedoceněný, nebo jsou jen očekávání po Jílkově angažmá tak šíleně nízko?

Reagovat
Greny

Hradec pod nim byl myslim v lize taky na 8. místě. Nevyšlo mu akorat angazma v Jablonci co si pamatuju, nebo nevyšlo odvolali ho porad kdyz byl kolem 5. místa..

Jinak on dlouho trenoval becko Sparty a pak jeste byl nejakej patek asistent myslim ze i Hrebika v Rusku takze nemel tolik angazma v lize jako ostatni treneri

Reagovat
Banger

Nevím, jestli dobrá volba. To ani ne. Za mě je to trenér, který umí tým takticky velmi dobře připravit, ale potřebuje na to čas. Nevidím ho jako motivátora, který tam přijde a okamžitě je zvedne. No a vzhledem k tomu, že tam beztak za půl roku nebude, protože na nějakou koncepci nemá vedení čas, tak to pro Spartu není dobrá volba.

Reagovat
Kuchta

Spartě samozřejmě nepomůže ani Kotal, nepomohl by jí ani Guardiola. Tam je pes zakopaný úplně někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

To si nemyslím, středního záložníka by zahrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pes je zakopaný na vrcholu pyramidy.

Reagovat
smazaný uživatel

Špička ledovce voe

Reagovat
Salfovic

Tady si snad nikdo nemyslí, že by to s Kotalem bylo dlouhodobé řešení.

Reagovat
Spalovač šancí

Kotal je velmi dobrý v práci s podprůměrnými týmy, od kterých se nic nečeká. Áčko sparty sice individuálně podprůměrné úplně není, ale řekl bych, že už od nich nikdo nic nečeká, takže by to Kotalovi mohlo jít.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby se od Sparty nic nečekalo, tak nevyhodí hlavního trenéra po první jarní prohře.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Rarášek

Rosický ven, prosím.

Reagovat
Kuchta

Sáček --> Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Rosa nezvládá, třeba ho vyměnit.

Reagovat
ondrasch77

Když Jílka Sparta podepisovala, tak se mluvilo o koncepční práci a dostatečném času na progres..., a po půl roce dostal padáka. Tohle mi jako koncepční práce moc nepřide. Nicméně je dobré si říct, že psychicky nevyrovnaný Jílek neměl na Spartu od samého začátku.

Jinak Kotal je dobrej trenér a vnese do hry Sparty alespoň organizaci hry.

Myslím, že s Kotalem bude mít Sparta mnohem vyrovnanější výkony a o 3. místo bude ještě boj.

Reagovat
wenca01

Je to cely promyslenej tah, jak dostat Haska zpatky do acka. V lete ho prodaji do nejaky Larnaky nebo Beer Shevy za ten milion euro, tim poplatej smlouvy Hapala a Jilka, zbavi se Haska a budou mit prachy i na novyho trenera

Reagovat
Pride

Jojo, protože Daneček strašně řeší nějaký ušmudlaný milion eur.

Reagovat
oli9

to je mazec. Cirkus sparta opravdu celou přípravu dám trenérovi abych ho po prvním zápase vyhodil mazec a vemou Kotala

ale ty jeho stats jako trnéra přesně ted pasují do Sparty

Trenérská bilance v české lize: 169 zápasů, 62 výher, 40 remíz, 67 proher

Reagovat
Salfovic

Tak když většinou trénoval týmy s cílem je zachránit.

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho ale trenoval... A aspon je to spartan. Nahodou i u becka dobry.

Reagovat
oli9

Jinak Sparta má totálně průměrný kádr , který je na místě na kterém je. Tomu i odpovídá..tam je vyjímečný snad mladý Hložek a Dočkal který snad rok nehrál a čekalo se na něj jak na spasitele..přitom to není žádný Rosa nebo Nedvěd a nadstandartní Kanga... jinak ten tým průměr... Platy neuvěřitelné přeplácané, motivace snad žádná pro žoldáky...a prostě oni o tolik lepší nejsou než zbylá mužstva aby byli takoví favoriti jak se z nich dělali před zápasem s Libercem

Reagovat
Selänne

Sparta má určitě průměrný kádr, přesto by měla mít jistý min. 3 místo.

Reagovat
oli9

s tím rozpočtem určitě první 2 fleky ..ale s tím kádrem jisté místo ani náhodu

Reagovat
Selänne

Jako že má Jablonec a Baník lepší kádr? To ani zdaleka, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikal vcera Luhovej v dohranu, dockal tri roky v cine a usa plus rok marodeni a cekaj ze to spasi, ale kdeze. Pokud se vubec dostane do formy co driv mel...

Reagovat
oli9

jako on má myšlenku i techniku ale potřebuje k sobě do zálohy schopné borce...ale nemůžou čekat jako na spasitele který totálně změní hru... připomíná mi to narodak jak se čekalo vždy na rosu a ten byl jiná klasa...jo zmenil to ale vzápětí se zranil a zase se čekalo

Reagovat
r.mrazik

nechat jilka...spatny reseni

vyhodit...spatny reseni

a gula je uz v plzni...

by me zajimalo,jak by dopadl tehdy ve sparte trpis...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně špatně

Reagovat
KingMaster13

To záleží jak moc by mu do toho někdo kecal, jestli by jste mu sehnali posily co by chtěl a hlavně jestli by jste mu přivedli celej realizák. Pokud ano, tak si troufám říci, že by z vás udělal stejné monstrum jako z nás. Nicméně Jindra je na tohle celý docela náročnej no, to už mi přijde že pro vás by bylo ideální mít Vrbu, ten takových požadavků moc nemá a v podstatě je úspěšnej hned skoro všude kam přijde

Reagovat
smazaný uživatel

bych právě řekl, že by s ním zametli jako s ostatními. Neprojevili nikdy moc ochotu nechat si kecat do sportovního ředitele atd. A bez Nezmara by to nešlo

Reagovat
KingMaster13

Tak pokud by se k němu chovali takhle tak by úspěšnej nebyl no

Reagovat
Rolf

Cirkus Eden je MONSTRUM? V kaprlize s kamarády Estébákem,korupčníky

Nezmarem,Horníkem,Luftjardou atd ano.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je právě to "kdyby", který nefuguje. Trpiš dopadl tak, že do Sparty prostě nešel.

Reagovat
Pablos

Reagovat
r.mrazik

tak dik..a ahoj

Reagovat
insane

Propagatori multiverse teorie by uplne nesouhlasili

Reagovat
j_mrazik

Grumpy please...

Reagovat
valloire

Štrougalíci jedou

Reagovat
smazaný uživatel

A jedeme znova. KOTAL VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

nacvičit, sladit...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tu Spartu fakt miluju

Reagovat
insane

Nevim, uz od toho prvniho ligovyho zapasu se Slovackem mi nejak bylo jasny, ze on skutecne neni trener pro Spartu - on ma naprosto nulovy charisma, coz je pro Spartu (a zvlast tu soucasnou) mnohem dulezitejsi, nez kdyby mel v hlave treba miliardu revolucnich vyuziti kridelnich obrancu.

Prave proto si nejak myslim, ze u Kotala skoro neexistuje sance, ze by si s tim tymem vedl hur nez Jilek, protoze to muzstvo svym pusobenim vyzdimal na minimum (tj. opak Trpisovskyho ve Slavii). Tohle reseni se dost podoba tomu s Radou, jenze tehdy se mi uz vubec nelibilo, pac je Rada hulvat a buran, takze jsem nikoho takovyho v cele tymu nechtel, navic bylo jasny, ze tam neni na nejakou delsi koncepcni praci, jenze od ty doby se kleslo natolik, ze ted rad prijimam i takhle kratkodoby a z dlouhodobyho hlediska neperspektivni reseni, hlavne ze bude ucinny.

Reagovat
Jolly Roger

A co ten Ben Chaim?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nej je to job snu...

Reagovat
didosh

Reagovat
insane
Reagovat
smazaný uživatel

dojede mu smlouva a končí..

Reagovat
smazaný uživatel

Diletantsvi spartanskyho vedeni a vlastne hlavne kratinskyho nezna mezi. Ano, jilek byl marnej, ale proboha po prvnim zapase a po priprave? Proc ne uz po podzimu. Dalsi vec je, jak to ridi Cupr, prej je na letny jen dva dny v tejdnu, to hovori za vse. Sparta je pro brejlovce jen hrackou, bohuzel hrackou, ktera neni oblibena a dpe toho se k ni chova, nepipla ji, nehraje si s ni, misto toho ji uz 15 let nebo kolik soustavne ni a vice a vice ponizuje. Jilek o moc neprisel, smlouva na tri roky, takze zlatej padacek. Ze odesel je spravny, bypa to katastrofa pod jeho vedenim, nejmin bodu v historii snad po tolika kolech, alespon za kretinskyho ery. Ale po jednom zapase a priprave prodelany zimni jak pisu vyse, strasny... Kam jeste muzeme klesnout...

Reagovat
Salfovic

Na jaře 2006 na tom byli ještě hůř.

Reagovat
irik

Kotal

Zbytek toho dění

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal do konce sezony a pak Rada

Reagovat
Frick

Jinak když Jílek měl smlouvu do léta 2022, tak by si mohl teď 2,5 roku válet šunky a plat (byť jen ten základní) mu bude proudit dále nebo ne? A když by přijal třeba nabídku nějakýho průměrnýho ligovýho mančaftu, kde by třeba bral 25%, tak by smlouva okamžitě skončila? Takže vlastně nemá důvod se teď nikam honit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc radsi nevzda funkci Rosickej nebo Hrebik...kolikatej to uz bude trener dejme tomu za 4 roky? Furt dokola ta sama pisnicka. Podle me tohle asi budou muset vzit fans Sparty do vlastnich rukou, nebo uz dlouho jim vedeni sere na hlavy. Pamatuju kdyz na nas rvali vase bida nase radost a byl jsem rad, ze se jim to vraci. Ale me uz to neprijde snad ani vtipny co se to u nich deje

Reagovat
r.mrazik

proc by to Hrebik,kterymu je 71 let, mel zapotrebi? navic kdyz ho nekteri vylizany fanousci nemaji radi?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ma nejakou soudnost tak odstoupi proste

Reagovat
Rarášek

Proč by měl odstupovat Hřebík?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mi prijde, ze az na Hlozka Sparta na svoje mlady sere. Podle me (jenom se tak domnivam) keca do funkce trenerum. Nehlede na to, co o nem mluvil tenkrat Shick. Asi za mne mluvej i nesympatie k nemu jako clovekovi no. Ale zase klobouk dolu, kam jako trener Spartu dotahl

Reagovat
Fernando_Torres

Jenže Hřebík má na starost jenom výchovu těch mladejch, pokud se nepletu, na chod A týmu nemá vůbec žádnej vliv ne?

Reagovat
Puskas

Řekl bych, že s ním Křetinský bude leccos i konzultovat.

Reagovat
r.mrazik

Plácáš kraviny...Jílkovi do ničeho nekeca

Akorát by pitomci potřebujete vždy někoho najít

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomci jako ja uz tohle proste nezerou no. Za to odbornici to hodej na trenera a pak zase na trenera a na dalsiho a dalsiho (:

Reagovat
r.mrazik

Proboha...

Reagovat
Csaplárova past

Průměr prakticky jeden trenér na sezonu, poslední dobou spíše dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci 6-4-0 a 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že morálně-politické uvědomění mládežnického kolektivu Sparty zaostává třeba za tím olomouckým. Tam kolektiv mládežníků dokázal svolat schůzi a přijmout usnesení stran černé ovce ve svých řadách.

Reagovat
twerp

Moc nechápu ten hejt na Rosického. Je tam rok. Má tam plno přeplacených hráčů, průměráků a všechno je na Spartě prostě špatně. Samozřejmě že dělá chyby, ale shazovat ho po roce a ještě v takové situaci. Počkejme pár let, až se zbavíme těch mega smluv, Rosický bude mít rozvázané ruce a bude nám moct ukázat, co v něm vlastně je.

Reagovat
Rarášek

Tak proč ty smlouvy hráčům jako Zahustel prodlužuje? Jako, tohle jde prostě na jeho vrub a ikdyž se mi líbí to jakým směrem chce posunout třeba scouting, tak je prostě ve spoustě věcí hrozně mimo. Musí si prosadit svojí, jestli do toho teda fakt chce jít.

Reagovat
Csaplárova past

Rosa je tam jen figurka pro veřejnost, ve vedení se hraje až příliš vysoká hra.

Reagovat
twerp

A znáš detaily té smlouvy, víš jaký to byl hráč pro kabinu, jestli ho Jílek chtěl, nechtěl atd.. Jasně, na první dobrou to vypadá jako hrozná blbost, ale pokud by neměl šílený plat, byl platný v kabině, tak jako backup to nemusí být špatná volba.

Nevím, jestli Rosa je dobrý nebo špatný. Ale vím, že aby mohl něco dokázat, tak potřebuje daleko více, než 1 rok.

Reagovat
Puskas

A především jiné lidi ve vedení klubu.

Reagovat
ratusek

tvl dyt Rosa si tu větev pod sebou podřezává sám

Reagovat
twerp

A čím? Jaké jsou podle Tebe jeho největší chyby?

Reagovat
ratusek

neřešení situace Kangy, prodlužování smluv s divizními kopáčema, hlásání něco o nějaké koncepční práci a ve finále uplně naopak atd atd.

Reagovat
twerp

Ti divizní kopáči fakt nejsou tak špatní hráči, jak tu každý tvrdí. A jak jsem psal výše, může dávat smysl jim tu smlouvu prodloužit.

Kanga - to s Tebou souhlasím, ale já nevím, jak to tam je a proč to tak je. Nemyslím si, že Rosa na to kašle. Spíše si myslím, že za tím bude něco víc a Rosa to nechce řešit přes média.

A koncepční práce? To bych s Tebou souhlasil, kdyby byl Rosa ve funkci pár let. Tak nějak si dovedu představit, že Křetínský utáhl kohoutky, Rosa tam má neprodejné a nepoužitelné hráče, kteří mají plat par desítek miliónů ročně. Co bys dělal na jeho místě?

Reagovat
Pablos

mně teda z toho Kangy vychází, že tam prostě bude tlak jeho agenta ...kdyby Kanga chtěl zůstat ve Spartě tak prodlouží, ale nutit ho do toho nejde... no a když nechce prodloužit, tak má daleko lepší pozici pro dobrou smlouvu případně podpisové bonusy jako volný hráč. Tam prostě je to jen o Kangovi a jeho agentovi ...Sparta je svým způsobem v matu, co tam asi tak můžou vymyslet... nasypat mu jedině absolutní extrémní nesmysl a tak blbý snad taky nebudou.

Reagovat
ratusek

no prodlužování pobytu Zahustela a nezbavení se kopáčů jako je Frýdek, to je prostě chyba. Chápu, že se bojí se zbavit "toho supr čupr českého srdíčka", ale kdo to udělá nejdřív, tak Spartě udělá obrovskou službu. Takhle tam bude Frýdek, a za chvili zase Zahustel a Hanousek smrdět dál, navíc Frýdek v záloze, kde je strašidelnější než na bekovi

Reagovat
twerp

Frýdka do zálohy cpal Jílek. Já myslím, že kdyby Rosovi řekl, že ho nepotřebuje, tak se ho Rosa zbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

V tweetu žádné poděkování za dosavadní služby a přání do budoucna? To Chelsea alespoň poděkovala .....

Reagovat
smazaný uživatel

Meli bysme vzit nejdriv zpatky Peltu s Kostalem...

Reagovat
Radin

Tak trochu karma za ty roky kupovaných titulů a hegemonie u nás. Těch roků ve kterých spousta vašich otců a dědů začalo fandit Spartě jen na základě titulů a úspěchů. U Pražáků se to dá pochopit, u Moravanů fakt ne.. Ironie je, když se na to nadává u jiných, ale jak byla Sparta nejúspěšnější? Jen prachama a vykupováním jiných. Kdyz se oni i Slavisti mají postavit sami za sebe, tak i v takové aglomeraci jako je Praha nedokáží být suveréně nejlepší v republice.. Viz Slavie bez peněz pomalu na sestup, Sparta i s penezma už pár let...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Sparta (vedení) jsou jako voliči Babiše, taky čekají, že přijde nějaký mesiáš, který všechno vyřeší aniž by oni museli hnout prstem.

Reagovat
Salfovic

Nepovedené přirovnání, voliči Babiše se svého Mesiáše už dočkali.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Csaplárova past
Reagovat
Radin

1919 - 1923

Johny Dick (Ang.)

Reagovat
Kocour Klapuška

12 trenérů za 6 let

Reagovat
Puskas

Albion

04.05.2012 13:36

volám sa Kotal, pre koktavých Václav

Reagovat
smazaný uživatel

je vůbec možný že ty trenéry nenechají ani pracovat ? vždyť je vylejou ještě než stačí nějak zapůsobit na tým , rozjet si to svoje . Jílek je dobrej trenér , škoda že tam lezl , tak zas Kotal na půl roku no

Reagovat
ratusek

Jílek dobrej trenér není. Byl tam dostatečně dlouhou dobu na to, aby vtiskl týmu svůj rukopis a ten tým snad hrál čím dál hůře. Jílek a´t si jde trénovat tým bez ambicí jako je Zlín, Teplice atd.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim no , však mu strašně věřili tak ho mohli nechat do konce sezony ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mezitim se dejou zajimave veci i ve Spanelsku

Barcelona má po vážném zranění Ousmaneho Dembélého povolen jeden přestup mimo termín a novou akvizicí se zřejmě stane Martin Braithwaite. Agent útočníka Leganésu je v Katalánsku a o všem jedná, transfer vyjde na dvacet milionů eur.

Reagovat
Pablos

komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je spis demence

Reagovat
Bex5

to si děláš prdel?

Reagovat
spider_8

¨předvedená hra i výsledky pro nás byly zklamáním a nenaplňovaly očekávání¨

Ty vole oni ho nechají přes celou zimu pracovat a pak ho vyjebou po prvním kole To je fakt retardované, Rosa zatím naprostý tragéd.

Reagovat
Mönchengladbach

Dokud nezmizí Křetínský se svou bandou patolízalů, nic se nezmění. Je to jen čím dál větší trapnost a ubohost.

Reagovat
xhejl

Hele jako o tom, že je Sparta neskutečnej cirkus, kterej je schopenn ostrelit sebelepsiho trenera, ale fakt ma nekdo pocit, ze na to Jilek mel? Me cim dal vic prijde, ze mel jednu dobrou sezonu v Olomouci z ktery doted zije a jinak je to uplne prumernej a k tomu desne ubrecenej kokot, co nezvlada praci pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat trenéra pod |Křetínským......obávám se, že na to nemá vůbec nikdo.Snad jen Houštecký, ten by mu rozbil držku a byl by klid, jenže ten nemá licenci

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jdu pozdě, ale

Reagovat
Pablos

Ne jenom, že pozdě... ale ještě bez omluvenky. EF není žádnej holubník !

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Tebe omluví jedině kvalitní šulínovačka

Reagovat
smazaný uživatel

V současný Spartě je tak šílený prostředí, že se vlastně ani nedá poznat, jestli trenér na to měl nebo ne...

Reagovat
PtákOhnívák

Nechaj mu komplet zimní přípravu a odvolaj ho po prvním jarním kole... Já myslel, že pod Rosou to bude trochu šlapat, ale koukám, že se vůbec nic nezměnilo. Proč ho nevykopli už na Vánoce vážně nechápu, tohle si nemohli rozmyslet během včerejška... Museli vědět, že ho vykopnou, tak proč mu tu přípravu dávali tvl.?!

Reagovat
Rothbard

Uličný v Dohránu+

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

škoda, že tam nedal ještě tu historku se Spartou na konci pořadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek je urcite top asistent (titul s Lavickou jde z velke casti za nim), ale nema mentalitu a charisma hlavniho trenera v takovem klubu. Nezvlada tlak, neprijima zodpovednost a neumi motivovat tym. Uz jen veta po Liberci, ze muzstvo nemusi motivat.

Vcelku bych podepsal co o nem rekl Pavel Zavadil: "Venca Jílek je u mě ubrečená holka, které sebrali hračku. Chybí mu emoce, které k fotbalu patří. Když ho před měsícem a půl vyhazovali, tak jste o něm neslyšeli. Byl zalezlý jako krtek. Měl slzy v očích. Tvářil se, jako by umíral. Pak udělala Sigma nějaké body a najednou zase káže, jak se má dělat fotbal. Jako by trénoval Real Madrid. Takové chování neuznávám. Je k smíchu.l ť si vezme příklad z Trpišáka, který je pořád stejný, ať už trénoval Žižkov, nebo teď Slavii. Je úplně někde jinde, než Venca Jílek,“

Reagovat
smazaný uživatel

O ubrecenych holkach muze Zavadil napsat knihu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna, ale presne to co po Zavadil popsal presne popisuje proc to neni trener pro Spartu. Ja jsem nekolikrat sedel velmi blizko za Jilkem a on vubec nekomunikuje s tymem, nehecujeho ho, maximalne si postezuje asistentum, ze hraci neplni jeho pokyny, nicmene to uz primo v zapase nepredava zpatky a se zvysujicim se tlakem se stahuje do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo konkretne ho odvolal, resp. kdo stoji za tim odvolanim?

Reagovat
smazaný uživatel

Kotalik? (maly Kotal) :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ultra dement

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To ja som si robil picu. Ja neviem ci to bol on. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsit Rossiho, možno by z Maďarskej repre rad odišiel, ten by tam urobil poriadok

Reagovat
TheTopFootbaler

Není náhodou Kotal jen Kotalík v přestrojení?

Reagovat
Salfovic

Je to jeho táta.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Modi6

Duo Kotal-Svědík

Spartě by vážně v současnosti měla zainvestovat do nějakého úspěšného zahraničního trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jsou tam takovi retardi, ze to zkusili jednou a vybrali zrovna toho nejvetsiho sulina ever.. a ted maji strach ze to zase nevyjde.. berou to metodou ze kdyz nevysel jeden ze zahranici, tak je to neuspesnej projekt jakoby nehralo roli jestli vezmou Stramu nebo Kloppa.. zkusil se Strama, nevyslo, jdem vod toho. Kundy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Pritom zahranici trener, ale radeji zduraznim znovu TRENER - ne jen clovek, co se jim snazi nazyvat - by jim pomohl nahoru. Jilkove, Kotalove, Hapalove, co nikdy nic v trenerine s velkym tymem nedokazali, je tezko z toho marastu vytahnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ale tady opakovaně angažují trenéry z Česka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud musi cechy nebo cizince, to uz by bylo blby kdyby rekli ze cesi never more ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Já narážel na to, že když to po prvním neúspěchu s cizincem odpískali, tak že by to správně měli po neúspěchu odpískat i s domácími trenéry. Zbyli by pak už jen mimozemšťani

Reagovat
smazaný uživatel

To ,mají od nás, viz.Alex Pastoor.Od té doby to už v Edenu podruhé neriskli.jsem poslední, kdo by se jich zastával, ale tady jsi přestřelil.prostě v Čechách nikdy žádná trenérská persona z ciziny nebude.i hráči odtud zdrhají, protože je to tu zkorumpovaná žumpa a ve fotbalových kruzích je to určitě známo.A za 20K Euro měsíčně dobrý trenér neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pak snad jedině, že by to tu nějaký mladý talent vzal jako výzvu...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Filipow

Navrhuji Guardiolu, i když šance, že se se Spartou podívá do LM jsou asi ještě menší než se City..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, neustále čtu o problémech se stopery, tak by mě zajímal názor zde. Proč není nikde zmínka o Plechatým, který hraje pravidelně v Jablonci a pak, co Březina, co hostuje na Žižkově ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - i jako parodie slabý.

Reagovat
Josifek

Dejavu, kolovratek. Přijde novej trener, půl až třičtvrtě roku se podnik více méně placame, jeden dva nepovedený zápasy po delsipauze a čiao a takhle do kola už X sezón

Zoufalství. Jílek byl fakt špatnej, ale i slepý musí vidět prapricinu neúspěšné éry..

Reagovat
anonym

Hrozně by mě zajímalo, kdo s tím odvoláním vlastně přišel a jak probíhala celá situace. Jestli samotný Jílek řekl, že už na to sere, nebo to byla hurá akce vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Jílek řekl, že nechce pokračovat, nedostal by ani korunu.Takže ta manažerská rychlokvaška Rosický s fotbalovým analfabetem Křetínským dali svoje duté hlavy dohromady a tohle je výsledek.Musím se smát, že si sparťani mysleli, že za vše může Kotalík, na Spartě vyvěšovali transparenty s jeho odvoláním a jsou na tom ještě hůř.

Reagovat
Edis

celý je to dokonalý a navíc na tý fotce vypadá, jak tenhle týpek https://www.youtube.com/watch?v=xgvGf1Z-cyA

Reagovat
db18

Reagovat
podnebný

Až vedení Sparty vyhodí i Kotala, pak už ho nebude mít kým nahradit. U mladých trenérů nebude žádný zájem vstoupit do klubu bez ambicí a staří budou za vodou, případně v důchodu, takže je neobměkčí ani sebevětší mrzký Křetínského peníz. Narovnání vztahů v tomto klubu se jeví jako utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Český fotbal pro fanoušky: Odvolaný trenér Jílek může dostat díky tříleté smlouvě zlatý padák ve výši až 23,2 milionu korun.

Reagovat
Nuno čomes

Oni jim vždy musí vyplatit zbytek smlouvy nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec to bude mít takhle: “Václav Jílek měl v tříletém kontraktu se Spartou předem pevně sjednané odstupné pro případ jeho předčasného ukončení, které v tomto případě obnáší dvanáct měsíčních platů ve výši 500.000 korun. Dostane tedy 6 milionů korun.”

Zdroj: Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kontrakty su v podstate zmluvy na doby urcite, cize aj ked ich vyrazia, tak im to musia doplatit, ako keby tam boli do konca. Vynimky by sa nasli, ze by to skoncili pre hrube porusenie kontraktu, alebo pre pravoplatne odsudenie za trestny cin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele