Trenér izraelských brankářů si přeje výhru Ruska

14.11.2007, 15:35
Aktuality
Izraelské reprezentaci v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství Evropy proti Rusku už o nic nepůjde a hráči tak půjdou do utkání s daleko menší motivací. Z toho nemají rozhodně radost v Anglii, které ještě přitížilo prohlášení Alexandera Ubarova - trenér brankářů izraelského týmu by byl rád, kdyby se do Rakouska a Švýcarska na úkor Albionu podívali právě Rusové...

"Byl bych rád, kdyby se na šampionát dostalo Rusko - a pro ně to bude znamenat vyhrát v Izraeli. Už jsem jim řekl, že to nebude snadné, budou muset být maximálně připraveni. Během šestnácti let, co jsem u týmu, jsme vždy dělali všechno jenom pro vítězství," varuje Rusko Ubarov.

"Měl bych radost, kdyby Rusko postoupilo, ale jedině v případě, že si to zaslouží. O všem se rozhodně výhradně na hřišti," dodává, jak již jméno napovídá, ruský rodák.

Rusové jsou sice ve skupině až za Anglií, k dispozici ovšem mají jedno utkání k dobru a pokud zvítězí v Izraeli a Andoře, budou se radovat z postupu. Ten mají na dosah i Chorvaté, jimž stačí z Makedonie a Anglie přivézt jeden bod. Anglie vkládala velké naděje do záložníka Liverpoolu Yossiho Benayouna, izraelský reprezentant se však zranil a v sobotu proti Rusku nenastoupí.

"Z Ruska mi ohledně Yossiho volala spousta lidí. Měli z něho velký strach a určitě jsou rádi, že nebude moci hrát. Je to velká škoda, na druhou stranu se zde otevírá příležitost pro některého z talentovaných hráčů," prohlásil Ubarov.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já bych byl taky rád aby bylo překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pojď ty druhý "andy conceicao" !!! asi si tady zkončil s bitefightem, co?

Reagovat
-Kopy-

Konečná stanice

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz ktorý z vás je ten pôvodný Andy Conceicao???? Človek aby sa z vás vyznal....

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych tam radsi Anglii..chorvatsko a rusko jsou je prumerny tymy to by bylo na nic..chci pro nase konkurenci hrajeme lip z tezsima souperama nez ze ,,slabsima"

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubé, nepřípustné, primitivní a nesportovní ovlivňování před samotným veledůležitým zápasem Izrael - Rusko. Jak známo, v Izraeli žije hodně vystěhovalých lidí židovské víry, kteří přišli právě v první polovině 90. let z bývalého Sovětského svazu, tzn, hlavně z Ruska. Překvapení z případného postupu Ruska na úkor hrdého Albionu se nebráním, pokud to ale bude sportovní fair - play cestou. Taky bych chtěl vidět kyselé obličeje pánů z F.A. Association a UEFA, byla by to pro ně větší ekonomická než fotbalová blamáž. Ale nutno dodat, že si Angláni už zavařili v první polovině kvalifikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já si přeju, aby se tam Angličani nedostali a když to teď čtu, má to stále reálnější obrysy. Rusové disponují opravdu zajímavým týmem a nebál bych se je označit za jednoho z velkých kandidátů na placku.

Reagovat
smazaný uživatel

len rusi nie sú mužstvom na záverečný turnaj. akosi nikdy nechytia formu v pravý čas. podobne ako poľsko. ale raz sa to musí zmeniť. možno budúce leto je ten ideálny čas. inak ja nemám nič proti účastníkov ako je poľsko , rusko alebo chorvátsko. všetci budú mať to Euro za rohom takže tam isto bude skvelá atmosféra. teším sa, tiež sa chystám na pár zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se to Rusům povede,nebo Chorvatům bodovat v Anglii.Těším se až v Anglii budou hledat důvody...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale já bych ještě přidal, že se těším, až budou hledat důvody nepostupu Italové

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by se hledal důvod lehce.Ale Italové to zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

ze by v tom mel prsty Putin? ani bych se nedivil kdyby se to domluvilo na politicke scene, treba vymenou za nejake zbrane nebo tak nejak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele