Trenér Conte dostal za konflikt s rozhodčím trest na dva zápasy

26.01.2021, 16:05
Aktuality
Antonio Conte (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

Tie kurzy na dnešné derby

Reagovat
Eldarion

Prídu mi primerané, stačí sa pozrieť na predpokladané zostavy a na posledné dva zápasy kedy AC hralo proti Juve a Atalante, resp. proti silnejším tímom. Inter je určite favorit, ale so Saelemaekersom v základe sme štatisticky tento rok ešte neprehrali

Reagovat
Inter Eterno Amore

Údajne to bolo kvôli Tatarusanuovi

Reagovat
Eldarion

To sa vedelo dva týždne dopredu, že bude chytať. Donnarumma dostal posledné kolo pohára červenú proti Torinu.

Reagovat
Slavia10

Conte se svojí povahou nemůže být někde více let, myslím, že bez ohledu na tuto sezomu je po sezoně jasný Max, Inter půjde stejným postupem co Juve.

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo je Max?

Reagovat
Zark

ále.. jen něco dalšího, co prošlo juve a inter to zákonitě chce

Reagovat
Seydou Doumbia

to by ještě mohli Khediru a Cuadrada a D.Costu

Reagovat
Zark

Někoho od nás ještě určitě zkusí

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak vyhrá titul s atleticom tak podla mna pride do interu. bude chciet odist na vrchole lebo posledne roky sa im nedarilo.

Reagovat
Recoba Inter

a víš, že Simeone je nejlépe placený trenér na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš zeby inter na neho nenasiel peniaze ? nezabudni ze pre fotbalistov je dan v IT vyrazne vyrazne nizsia ako esp. 50% platu je vynatych zo zdanovia v IT.

Reagovat
Recoba Inter

po tom kolik bere Conte a ani tak to nevypadá výsledkově nějak převratně, tak pochybuji, že Inter sáhne po podobně drahé akvizici

Reagovat
ED91

Nevyzerá to výsledkově nejak prevratne??? Minulú sezónu ste pod Contem uhrali 82 bodov. Vieš kedy sa vám to naposledy podarilo? 11 rokov dozadu! Vieš kedy ste skončili naposledy na 2. mieste? 10 rokov dozadu! Teraz je presne polovica sezóny a máte 41 bodov. A od vašeho posledného Scudetta ste k nemu najbližšie ako ste mohli byť a ty napíšeš, že to nevypadá výsledkově nějak převratně

Reagovat
Recoba Inter

Ale ano já neříkám, že je to zlé, nerozumím proč mě chytáš za slovo. Jde o to, že za ten plat co pobírá, by od něj valná většina veřejného mínění čekala přeci jen víc a v tomto ohledu je část veřejnosti zklamaná. Byť já jsem se stávajícím stavem spokojený a chápu, že při současných okolnostech více žádat nemůžeme... o to mi však v mém příspěvku vůbec nešlo. Podstata byla, že když klub vynaloží vysoké prostředky, automaticky to neznamená, že to přinese ty nejžádanější úspěchy - a zde byl cíl vrátit Inter zpátky, kde byl pod Morattim. Pod BC Partners (zřejmě už nemůže být pochyb, že to přeberou právě oni), se půjde možná jinou strategii, a to bude více cesta, kterou razí v současné době spíše AC. Proto bych byl opatrnější s prognózami typu podpisu Simeoneho nebo podobného "elitního" kouče.

Reagovat
ED91

Oke, len ma zarazilo, čo by si ešte od výsledkov chcel viac? Vyhrať každý zápas v sezóne? Dokonca ste po Bayerne nastrielali v europskych ligách najviac gólov. Jedine kde mohol nastať posun bolo v LM.

Viem, že hra pod Contem nebýva okulahodná, ale s tým sa muselo rátať, keď už sa podpisoval lebo je to zkrátka jeho rukopis. Aj preto som ho nechcel späť do Juve. No a podpisom Simeoneho by ste získali Conteho 2.0, ale akým spôsobom sa bude chcieť uberať vaše vedenie netuším.

Ja by som sa nedivil tomu keby Conte pokračoval, neviem, čo by získal odchodom a hlavne kam by išiel.

Reagovat
Recoba Inter

Ty tomu fakt věříš?

Reagovat
Inter Eterno Amore

no raz k nám príde tomu verím

Reagovat
Recoba Inter

Jednou možná ano

Reagovat
AngryPrd

Ty kokso, ziaden clanok po zapase AC-Inter. Ved to bola super zabava kde exceloval Ibra a Lukaku Jedna vec je ale ista, ak by Ibra nedostal cervenu, Inter by to nedal nikdy! Vo vsetkom bolo AC lepsie. Skoda zbytocneho faulu, ktory nebol ani na zltu. Barela novy kandidat na naj simulanta Debil zapasu - Meite

Reagovat
AngryPrd

diky

Reagovat
cresposuper

Vo vsetkom bolo AC lepsie

Reagovat
AngryPrd

Po vylucenie Ibru urcite ano, ved Inter si ani nevedel nic poriadne vytvorit. AC lepsie kombinovalo, drzalo loptu, presovalo aj sance malo viac. Inter pohar urcite nevyhra, nie s takym vykonom ako vcera

Reagovat
snuff24

ty vole chlapeee

Reagovat
AngryPrd

Sorry ja som to takto videl Ibra dostal cervenu a potom zacal Inter hrat a tlacit , co by urobilo kazde muzstvo ked hraje presilovku.

Reagovat
cresposuper

Drzanie lopty za prvy polcas 59% - 41%, strely 8-4, na branu 3-1. Plus sme mali este velke sance v druhom polcase pred vylucenim Ibru.

Reagovat
AngryPrd

Ak sa na to pozries ako nestranny, fakt sa ti lepsie pozeralo na hru ktoru hral Inter ? - pred vylucenim...

Reagovat
cresposuper

Tak najprv si vymyslis, ze AC lepsie kombinovalo, drzalo loptu a malo viac sanci a zrazu, ked ti to nesedi, tak prejdes na subjektivny pocit z hry.

Ano, pozeralo sa na tu hru urcite lepsie, boli sme agresivnejsi, nebezpecnejsi, v strede sme vas prehravali a uz od takej 30. minuty bolo vidiet, ze fyzicky nestacite.

Btw drzanie lopty 23 % a pomer striel 0-20 za druhy polcas fakt nevysvetlis iba redkou z 58. minuty.

Reagovat
AngryPrd

Ok, vyhral si

Reagovat
Kaka14

Ale včera čo predvádzal rumun v bráne by sme aj s takou štatistikou postúpili, keby sa nedal Zlatan vyprovokovať Lukakom ..... ten mal jedine šťastie že bola akurát prestávka, lebo by dohrával Inter o jedného menej a nie AC

Reagovat
AngryPrd

Ja som asi pozeral iny zapas. Je pravda, ze som nepocital sance a polosance, strely mimo a na branu, ale po to vylucenie som si hovoril, ze to dame. Aj Ibra hral vyborny zapas, vracal sa, branil pri standartkach, dal pekny technicky gol. Nechapem, ze sa necha poslednu dobu tak lahko vyprovokovat alebo ze sa vobec zapaja do takych situacii. Reakcia od Lukaku...nechapem tiez. Normalny kontakt telo na telo, a predtym ho sejmul iny hrac a Romagnoli to iba zbytocne dohraval. Rumun tam chytil cisty gol Lukaka a odchytal kvalitny zapas. Ibra by ho velmi rychle zlozil na zem. Chlapec si mysli, ze ma viac svalovej hmoty tak moze skakat do kazdeho, asi zabudol co Ibra vie a aky ma konicek

Reagovat
AngryPrd

Podla teba po vylucenie hral Inter lepsie tiez? Prosim napis objektivne, lebo fakt mam cudny pocit, ze som videl iny zapas.

Reagovat
lnterista

hlavne fanousky...co to tady ted vyrostlo to je neco ale prdel

Reagovat
Votas

Včera jsem se díval, kolik aktuálně zápasů za Inter mají nejvíc odehráno hráči z týmu a přitom jsem na transfermarktu narazil na další (pro mě) zajímavosti, tak se o ně podělím:

- Nejvíc zápasů má Handa - 369, z historickýho pohledu je 17. a mohl by doběhnout Meazzu a Bordona

- 2. ještě aktivní hráč z pohledu toho, co za Inter odehrál je Maicon...ten teď brousí někde na předměstí Verony Serii D

- 2. z hráčů co jsou v týmu je D´Ambrosio, ale asi ho brzo předežene Brozović (kdo by to do něj před pár lety řekl, že u nás bude s Handou služebně nejstarší )

- náš bývalý kapitán odehrál letos za PSG 9 zápasů (nějakejch 60 min na zápas) a dal 5 gólů. Bývá celkem zraněnej.

- Samuraj Yuto letos válí za Marseille. Celkem i nastupuje.

- Palacio v 38 hraje pořád za Bolognu (už když odcházel, tak jsem myslel, že za rok dva skončí), zatímco o dva roky mladší Oba Martins je ve Wuhanu...

- Davide Santonovi je 30...

- Víc zápasů než Lukaku u nás odehrál Eder...dal 14 gólů (Romeš 52)

- pořád někde hrají naše dávné superstars jako Jonathan (mimochodem 66 zápasů ), Hernanes, Biabiany, Felipe Melo a Gargano.

- Stevan Jovetić je pořád v Monacu...letos odehrál 16 zápasů s průměrem 20 minut...dal 2 góly.

- Gabigol dal v 18 zápasech 8 gólů za Flamengo.

Reagovat
10

ten Maicon je prdel, asi se na něj zajedu na jaře podívat až budu na Gardě

Reagovat
Votas

tak pak tady nahoď nějakej report. Čekal bych, že má tak 120 kg, jenom to od půlky posílá do vápna a ve flašce má místo jonťáku osvěžující desítku nebo prosecco, ale co jsem viděl nějakou fotku, tak vypadal docela fit.

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=1FQIdoYp0mI

snad tam vydrží a nezraní se, vypadá líp než v AS

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Recoba Inter

Zapomněl jsi ještě na mega "superstar", Lorda Álvara Perreiru, který před nedávnem skončil na Slovensku své angažmá 1 startu také Quaresma někde tuším kope

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele