Trenér Bosz povede Lyon i v nadcházející sezoně

18.04.2022, 16:10
Aktuality
Peter Bosz (© AFP)
Během nepříliš úspěšné probíhající sezony se často hovořilo o tom, že se Lyon poohlíží po náhradě za trenéra Petera Bosze, sám prezident klubu Jean-Michel Aulas ale takovéto spekulace popřel. Podle třiasedmdesátiletého podnikatele Nizozemec povede tým i v nadcházejícím ročníku.

"Trenér s námi bude i příští sezonu," prohlásil jednoznačně Aulas. "Je nesmysl, že jsem podepsal nebo se snažil podepsat smlouvy s jinými manažery, o něčem takovém jsme ani neuvažovali," dodal dlouholetý vlastník klubu.

To vše řekl po vydařeném zápase, v němž jeho Olympique v neděli roznesl Bordeaux poměrem 6:1 - po dvou gólech přitom zaznamenali Dembélé a Toko Ekambi. Ti jsou také v této sezoně hlavními tahouny celku, který jinak za svými ambicemi zaostává.

V Ligue 1 jej šest kol před koncem najdeme na osmé příčce. Poháry má sice na dohled, avšak dosažení evropské účasti v příští sezoně bude složitým úkolem. Z Evropské ligy vypadl minulý týden, když ve čtvrtfinálovém dvojzápase nestačil na West Ham, a domácí pohár se jej netýká už delší čas. Kvůli diváckým nepokojům ve vzájemném zápase byl ze soutěže vyřazen jak Lyon, tak Paříž FC.

Autor: Martin Vejdělek / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
ladyboy arsenal

Bosz další štace a zase za očekáváním...

Reagovat
Kucka

Jsem zvědavý, kdy se do OL konečně dostane normální trenér.

Reagovat
Pan.Antonin

Nevidim důvod, proč by měl pokračovat.

Reagovat
Langi

na jednu stranu nevidím důvod, proč by pokračovat neměl...beztak by náhrada zas byla nějaká ligová one season star typu Stéphan nebo Haise, jako už několikrát v minulosti.

Navíc on není ten, který vyloženě zklamal...víc, než co jiného, by to teď chtělo trochu koncepce a rozumnější uvažování při přestupech

Reagovat
AjaxFans

Škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele