Trenér Barcelony Koeman vyzdvihl výkon sedmnáctiletého Fatiho

28.09.2020, 09:27
Aktuality
Anssumane Fati (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (83)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oproti Hložkovi je poloviční... Adam musí pryč někam do top klubu, kde bude hrávat... Třeba náhrada za Kuna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase ožralej Mirku?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zbytečné vůbec hodnotit hráče kterej dává goly do prázdné klece s hráčem, kterej si vodí celou ligu a v součastnosti to je nejlepší čech ve fotbale. Snad se Adam předvede hlavně v EL aby upoutal větší pozornost, a nešel někde do klubu typu brém cagliari arsenal apod. Mohl by za rok třeba do leverkusenu k patrikovi to by bylo DUO co by si podmanilo celou BUNDESLIGU

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si napr do United... Aby ho vyhodili a o par rokov za 100m kúpili späť čo ty nato

Reagovat
kilobyte

Reagovat
dextroza_m

Zapomnel sis prepnout ucet

Reagovat
montaigne33

To asi těžko... Z Fatiho se stává globální hvězda, prosazuje se za Barcu i repre- Hložek musí do top ligy teprve přestoupit... A hlavně Hložek se ještě neprosadil proti jedinému silnému soupeři- uvidíme, co předvede v EL...

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím

Reagovat
PP

za sarkasmus

Reagovat
technecium

Kvalita Fatiho zakončení v tomhle věku je neuvěřitelná, kam se hrabe Mbappé

Reagovat
smazaný uživatel

Mbape ma rychlost;) a to takovou ze je z nej popravu nejcennejsi utocnik planety ...

Reagovat
technecium

Nesrovnávám Mbappého kvality s kvalitami Fatiho, ale kvalitu Fatiho zakončení ve stejném věku s Mbappém.

Reagovat
smazaný uživatel

Mpabbe dal v posledni sezone za Monako 26 golu ve vsech soutezich. Fati dal loni 8. Zas bych brzdil ju?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ve Fatiho současným věku měl na kontě 4 ligový góly. Jinak tu vidím velkou naději pro budoucnost LaLigy, pokud by vznikla rivalita Ansu vs Mbappé, jsou tam podobný rysy jako u Cristiana s Messim. Jinak jsem koukal, že Hazard bude za týden slavit výročí rok bez gólu .

Reagovat
Visca el barca

Tak Imp klasicky nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, odhalils me. Nezvladam.

Reagovat
valloire

možná by se to chtělo podívat na věk při tom srovnání...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Do takový kategorie bych zrovna jeho opravdu neřadil.

Reagovat
celeb

jeden z najobjektivnejsich merengues tu

Reagovat
valloire

Jenže Mbappe už je mistr světa, zatímco Fati je pouze příslib a do Messiho má zatím daleko.

Reagovat
Gazdo

Fuu nieco pekne o Messim

Reagovat
vilp

Horší rok už mít nemohl no. Čas vyhrabat se ze sraček.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Věříš mu? Opět bez přípravy, fyzická kondice asi nic moc, sebevědomí na minimu, nevím no. Každopádně pokud se nedostane do formy, budete ofenzivně trpět.

Reagovat
vilp

Po tom druhým návratu od utkání s PSG bylo nejhorší, že se snažil hrát bezkontaktní fotbal a stejně pak kulhal po každým zákroku na ten kotník, až ani nemohl nastoupit v dalších zápasech. Takže podle toho, jak moc vyléčený je. Jinak snad fotbal hrát nezapomněl. Trpět budeme, dobrý ale je, že by teď měl bez Kroose nastupovat Valverde. A Ødegaard snad postupně taky nabere sebevědomí, zatím se dost bojí.

Reagovat
vilp

Btw. hodně vtipný.

Pep Guardiola has spent the same amount on defenders since 2016 as Real Madrid has spent on Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodriguez, Eden Hazard, Luka Modric and Toni Kroos.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A pořád tam nemá nikoho, koho by jim šlo závidět. Zoufalství.

Reagovat
celeb

Walker napr?

Laporte je kvalitou nad Lengletom, ale ten je zas bez zraneni a konzistentny vo vykonoch. Ake je luxusna dvojka, aj ked na Umtitiho sa nechyta

Mendy je otazny, prepina medzi bojazlivymi a kvalitnymi vykonmi, momentalne na vzostupe, jeho prieniky aj centre celkom slusne zasobuju utocnikov prilezitostami, to ze maju oboch zranenych a Sterling hra ako babika ... - zda sa mi, ze je to vyborny hrac na ligu, ale dolezitych zapasoch, ked sa ide az na volu pravidelne zlyhava. Narozdiel od napr. Kuna, alebo aj Sane vedel davat prave tie dolezite goly, kym sa nezranil ...

Reagovat
vilp

Tak to vidíš. Začíná to stejně jak loni, ten by byl zatím drahý i zadarmo.

Reagovat
kubys

A co ten Ilaix Moriba? Už jen to, jaké bere prachy, by mohlo naznačovat, že by mohl do áčka letos aspoň nakouknout, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Časem určitě, uvidíme co letos předvede v béčku, Pimienta dokáže hráče zlepšovat a posouvat dál. Letos bych to na áčko ještě moc neviděl, pokud v závěru přestupáku či v lednu nějak razantněji nezeštíhlíme.

Reagovat
kubys

Díky...no jsem zvědavý, člověk sice vidí nějaké sestřihy, ale není nad to toho hráče vidět celý zápas. Ale říkám si, kdyby se on prosadil k Fatimu a snad Pedrimu, tak to zas vypadá do budoucna nadějněji.

Reagovat
Kluivert9

To je možná ten problém, že neporovnáváš stejné sezóny. V první sezóně měl totiž Mbappe závratný jeden gól, to těch 8 vypadá pořád o trošku líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, napsal jsem to blbe. Mbappeho 26 golova sezona je ekvivalentni s Fatiho letosni. Fatimu stejne neverim ale. Kdyby nekdo chtel, tak jsem ochotny jit do sazky, ze 26+ golu letos neda. O nick, o chlast, je mi to fuk.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

akékolvek porovnanie len na základe golov je plytká blbosť tak či tak...

Reagovat
Kluivert9

Tak já si taky nemyslím, že Fati letos dá 26 gólů. Ale ne proto, že bych si myslel, že je aktuálně horší, než byl ve stejné době Mbappe, ale protože hraje výrazně těžší ligu, má na hřišti Messiho (vedle něj bude mít míň prostoru pro zakončení, než by měl vedle jiných hráčů) a Mbappemu se tenkrát celou sezónu vyhnula zranění... bude mít takové štěstí i Fati?

Reagovat
KingMaster13

Mbappe dotáhl Monaco do semifinále LM a měl obrovskou zásluhu na porážce PSG, což je v zásadě ve Francii hegemon. Takovej tahoun Fati letos rozhodně ještě nebude, další sezonu Mbappe vyhrál world cup, kde opět byl defakto největší hvězda Francie. Tvrdit že je lepší je v tomhle případě hodně sakra odvážné Jinak rozhodně jsem na Fatiho zvědavej, dle mě je to taky vaše 1 z posledních možností, že pokud vyroste v tahouna tak třeba ten pád Barcelony nebude až tak ukrutný

Reagovat
Cizinkx

Jak dotáhl Monaco? Já si zcela myslím že to že byli v SEMI bylo hlavně týmové pojetí. Kdy vše fungovalo jak mělo. A za další rozhodně Mbappé nebyl defakto největší hvězda Francie na WC. Ale tou byl rozhodně skvěle hrající Griez u žabožroutů :).

Reagovat
KingMaster13

Griez nebyl až tak vidět a Mbappe byl v tom hrajícím systému Monaca nejvíc nepostradatelnej Griez byl největší hvězda na tom EURU 2016 pak už to nebylo z jeho strany ono mi přišlo

Reagovat
technecium

Ne, Griezmann byl klíč pro Francii, on měl dostat zlatý míč za nejlepšího hráče turnaje.

Reagovat
KingMaster13

Mě přišel docela nevýraznej, kopal skvěle standartky, proměnil penalty co měl ale jinak

Reagovat
technecium

Totální přehled nad hrou

Reagovat
Mercury

Ja myslim, ze tech 26 golu ve vsech soutezich da, ale v pripade, ze nebude dlouhodobeji zraneny, coz se neda zarucit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ansu Fati has scored 10 goals with only 15 shots on target with Barça's first team. [cadena ser]

No nevim. Dal bych si pozor na tohle. 10 golu z 15 strel na branu je z hlediska statistiky dlouhodobe neudrzitelny a brzo ho ceka regrese k prumeru (a ted pozor, nez zacnou nekteri vyskakovat, "regrese k prumeru" je pojem ze statistiky, nemyslim to ze se z Fatiho se stane prumerak lol).

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bude kompenzováno tím, že bez Suáreze se i ostatní kromě něj a Messiho budou dostávat do zakončení. Rozhodně bych netvrdil, že kvůli tomu bude dávat míň gólů. Hlavně to tady ale zbytečně jede do podoby, kolik může dát gólů, ale on je prospěšný mnoha dalšími faktory, není to klasická devítka, co sklízí práci týmu.

Reagovat
Mercury

To sice ano, ale da se to interpretovat i taky, ze ma proste skvely cuch na goly a uspesnost v zakonceni ja mu proste na tech 26 golu verim a klidne se vsadit muzem. Ale chtel bych tam mit nejakou dolozku ohledne mozneho zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn. 0-25 golu - vyhravam ja. 26+ golu vyhravas ty. Berou se vsechny souteze dohromady. Jako urcujici budeme brat statistiky na transfermarktu. S tim zranenim ok. Kdyz bude chybet 15 a vic zapasu kvuli zraneni, tak sazku rusime? Nebo nahod nejakou hranici, tech 15 jsem jen tak nahodil.

O co se vsadime? Nick? Prachy? Flaska?

Reagovat
Mercury

Klidne jen o nick, je mi to celkem fuk. S golovou hranici souhlasim. K tem zapasum bych to videl treba na 80 % vsech ofic. zapasu Barcelony do konce sezony, kdy bude zahrnuty v nominaci, jinak se to rusi. Coz je min. 10 zapasu out, mozna vic v zavislosti na tom, jak daleko dojde Barca v obou poharech. S tim, ze do toho snad nehodi vidle nejak vyrazne covid. Jde mi o jeho skutecnou golovou potenci, takze bych nerad, aby to bylo ovlivneno tim, ze proste jen odehraje prilis malo zapasu. A to ne kvuli sazce samotne, alei s ohledem na nejake ucelenejsj zhodnoceni jeho sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej fajn. Podminky teda mame dohodly. Mam to poznamenany v kalendari, tak snad na to nezapomenem.

Reagovat
Mercury

Reagovat
drussbarb

Tipnu si, že sázku prohraješ

Reagovat
Mercury

Hele je to dost mozne, taky se nesazim o nic podstatneho spis mam o jeden maly duvod Fatimu fandit

Reagovat
patas92

Bylo by to hezké, ale 26 mi přijde jako dost optimistický odhad. Kalendář je mnohem víc nahuštěný kvůli pozdnímu startu, takže tipuju, že se bude sestava dost točit (čemuž i odpovídá počet hráčů do ofenzívy), čímž toho třeba Fati ani neodehraje tolik, jako by odehrál v normální sezóně.

Reagovat
Mercury

Jo to je dost mozne, myslel jsem na to. Holt jsem optimista, mozna az prilisny. Uvidime.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě taky klíčový faktor. I sám Koeman tvrdil, že nikdo nebude hrát v ofenzivě nějakou šílenou minutáž, konkurence je tam solidní minimálně do doby, než přijdou nějaká zranění.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. Mele píčoviny a myslí, že je zajímavej

Reagovat
roman1978

To myslíš sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

U Mbappého sa vôbec netreba pozastavovať, skončí ako Neymar. Už teraz má veľa z jeho „intelektu“.

Reagovat
Andis

To ako tak, že z něj zůstane jeden z nej hráčů světa, těžce za vodou, hrají za TOP týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nebude nikdy patriť medzi najlepších hráčov sveta. Možno len pre takých špinavcov ako je on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To že ho nemáš rád rozhodně neznamená že není a to nejsem jeho fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi úplne jedno na akom mieste v rebríčku figuruje. V mojom ponímaní víťazí v prvom rade charakter človeka. Že vie hrať futbal je pre mňa druhoradé resp. ak by futbal bol fair play bez ohľadu na to koľko kto zarobí, tak Neymar už dávno robí doma prostitúta.

Reagovat
Hokaido

Vždyť mezi ně patří už několik let. A to ho nemá rád. Že měl asi ještě na víc je druhá věc.

Reagovat
Gazdo

Inak je celkom zaujimave ze kariera cloveka ktory da tolko golov a asistencii, vyhra velku radu trofeji a robi si prdel zo superov tyzden co tyzden je u vacsiny ludi povazovana za sklamanie (u mna samozrejme tiez aby nedoslo k omylu ze utocim na teba).. pritom mat take cisla niekto iny tak si povies ze wau world class hrac. Pritom taky Dinho mal ovela horsie statistiky ako neymar a zase Neymar herne az tak zly nie je aby sa dal oznacovat za nejaky nenaplneny talent ale aj tak to vsetci vnimame so sklamanim

Reagovat
valloire

až dá v lize 25 golů, můžeme se o tom bavit... zatím Mbappe je víc

Reagovat
technecium

Vždyť je taky starší

Reagovat
valloire

srovnávám v 18 letech

Reagovat
technecium

Ale Fatimu není 18

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera zase horela obrana, kdyby meli poradne seridene miridla mohl se zapas velice neprijemne komplikovat. Villareal se dostal min. do 5ti vylozenych pozic nastesti misto strely pak vetsinou volili chybnou prihravku. Fati mohl byt uz po 2. nejmladsi hrac v La lize s hattrickem .. po 1. mu sen ukradnul Setien ktery ho stridal, vcera pro zmenu Leo s Koemanem dohromady. 1. mu vzal penaltu a 2: ho pro zmenu posadil na lavicku

Z neceho takoveho pak jeden nemuze mit radost ani po vyhre 4:0 :(

Navic 2. polocas uz byl temer bezzuby, chapu ze za takoveho stavu se hure hleda moticace pro jeden utok za druhym ale po debaklu v lete to fanouskum tak trochu dluzi.

A pokud Koaman chtel za takoveho stavu setrit sily hracu mel do 60. min. 5 dulezitych stahnout at si odpocinou na Celtu kde uz temer 5,5 roku nevyhrali !

Chvalit Griezmana: ??! se 2x dobre vratil do obrany a posral tak 4-5 situaci to spise Countino mel par peknych momentu ale mimo Fatiho byl jasne nejlepsim hracem na hristi japonec Kubo jehoz prichod do hry byl skutecne znat i videt ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrnaď MESSIho ze sestavy už teď jsi lepší než kdy ten skrček byl

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
BílíAndelDrcKo

kŕč

Reagovat
h8_sfatto

zase v tom má hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal!

Reagovat
CHONG

Ten vypadá fakt skvěle, obávám se, že naši Brazilci se na něj chytat nebudou, snad ho Bart ještě zvládne prodat, než skončí

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Co ten Dest? Přijde dnes?

Reagovat
puji

Ještě nevolal.

Reagovat
Unique

Dest dnes nehlasili. Snad prset nebude

Reagovat
el Principito

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
montaigne33

Kluk je fantastický- ať mu drží zdraví atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati je momentálne asi najväčší prísľub do budúcna pre Barcelonu . Je neuveriteľné na akej úrovni hrá vo svojom veku. Už teraz sa teším na ďalšie zápasy Barcelony .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele