Trenér Atalanty Gasperini prodělal v březnu covid-19

31.05.2020, 22:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Votas

OT: Icardi oficiálně v PSG. Děkuju mu za to, co pro klub odvedl, ale vzhledem k tomu jeho ukončení po něm oprávněně neštěkne ani pes.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však si polepšil

Reagovat
Fortex

Platově určitě a to je tak vše.

Reagovat
johan14

Cítil že má Covid a vybodol sa na to, lebo by ho dali minimálne do domácej karantény. Tak ho šíril vo svojom okolí,v rodine a tak podobne. Zaujímavý prístup, už sa nečudujem číslam v Taliansku...

Reagovat
bobis21

Tak přístup ČR kde lidi nebyli testováni ani když měli příznaky protože nebyli v Itálii taky super - pak se můžeme chlubit že máme málo případů

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Na test bych taky nešel pokud bych neumíral, ale je pravda, že doma bych ten týden byl, abych to nešířil dál.

Nicméně šířit to můžu i teď, když většina o tom ani neví

Reagovat
Witcher

Ty co to prodělali vzrostla jim cena nebo to je časovaná bomba.Asi nemá cenu postavit tým z hráčů s imunitu když by byli jediný a liga by se stejně nehrála či?

Reagovat
berliner

Asi nemel zadne pridruzene nemoci,tak to prezil ve zdravi,ale pokud jde o covid-19 neverim ze Velka Britanie ma vic obeti nez Italie,kazdopadne vsechny nemoci ktere zacli v Cine se do Evropy dostali pres oblast Stredomori

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je otázka, jestli v Itálii mezi oběti počítají i ty důchodce, které v době největšího přetížení odmítli ošetřit kvůli vysokému věku s tím, že se věnují primárně pacientům s větší šancí na přežití. Ale celkově ty statistiky mrtvých nejsou moc vypovídající, když každá země používá jinou metodiku.

Reagovat
berliner

A taky kdy to tam zacalo, protoze uz na podzim v Italii zemrelo dost lidi na zahadny zapal plic , takze by meli i ty pdzimni nestastniky otestovat na covid,kdyz zpetne zjistili ze ve Francii byl prvni pozitivni pripad uz v prosinci

Reagovat
Müllered

chřipečka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

OT: Je tady v italské sekci nějaký blázen do Alf? Případně se klidně pochlubte, co máte v garáži.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele