Totti vyloučil návrat do reprezentace

20.11.2007, 12:18
Aktuality
Pouze jepičí život měla naděje italských fanoušků na návrat Francesca Tottiho do národního týmu. Možnosti uvítat kapitána římského AS zpět v týmu by se nebránil trenér Roberto Donadoni, sám hráč má ale zcela jiné plány...

"K rozhodnutí opustit národní tým jsem dospěl po finále mistrovství světa. Od oznámení svého rozhodnutí odejít jsem o návratu nepřemýšlel, a to ani ve chvíli, kdy se Itálie kvalifikovala na evropský šampionát. Znám reprezentační pravidla a svým kolegům přeji hodně štěstí na závěrečném turnaji," prohlásil Totti.

O Tottiho návratu do reprezentace se nejhlasitěji mluvilo poté, co Itálii nevyšel vstup do kvalifikace o postup do Rakouska a Švýcarska. Italský útočník a majitel Zlaté kopačky pro nejlepšího evropského kanonýra měl v posledních letech zdravotní problémy a právě ty stály za rozhodnutím pověsit reprezentační kopačky na hřebík.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
M11

uz rekl nekolikrat ne tak proc to porad resi...

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to škoda

Reagovat
M11

to je... ale tak kdyz uz se tak rozhodl tak se neda nic delat...a kazdy ctvrtrok se ho porad na to ptat

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodl se a za tím si stojí - je to chválihodné. Jakej rozdíl od Paola nebo velkýho návratáře Dominátora

Reagovat
smazaný uživatel

je to osobnost..., stojí si za svým rozhodnutím, určitě je lákávé hrát ME...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na MS se opět vrátí, jestli nebude zraněný, no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele