Totti udělá všechno možné, aby mohl hrát již o víkendu

04.03.2009, 19:02
Aktuality
Až příliš často je Francesco Totti poslední dobou na marodce. Kapitán AS Řím se na ní vrátil minulý týden, když se mu ozvalo bolevé koleno. V tomto případě naštěstí není potřeba operace a Totti již vyhlíží návrat.

"Myslím jenom na to, abych se co nejrychleji zotavil a mohl zase hrát. Podstoupil jsem testy, které vyloučily nějaký problém. Nyní jenom potřebuji nějaký čas, aby odezněla bolest a já zase mohl trénovat se spoluhráči. Bolest možná přišla v pravý čas. Ačkoliv jsem proti Interu nemohl hrát, tým si vedl skvěle. Udělám všechno možné, abych byl připraven na víkendový zápas proti Udinese, stejně tak jako na utkání proti Arsenalu," slibuje Totti.

Kapitán Giallorossi si koleno původně poranil v polovině dubna loňského roku, následně musel na operaci a přišel o zbytek sezony.

Totti vynechal začátek letošní sezony, v jejím proběhu ho pak stíhají další zranění. Kvůli nim letos nastoupil jenom ke čtrnácti ligovým zápasům a dal na své poměry pouhých šest branek.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
risk je zisk

No být tebou Totti tak bych o víkendu nehrál protože hrát jeden zápas potom zase 2 týdny ne a potom si zase fit a po zápase to zas nebylo ono a potom zase nějaké zranění a zase 2 týdny mimo hru.Za prvý se pořádně vykurýruj nemá to cenu když hraješ jeden zápas a potos tři neděle sedíš.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že tě poslechne

Reagovat
risk je zisk

No měl než si to koleno dodrbe úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Italové mají Tottiho, my Rosického - jenže Špagetýni ho na rozdíl od nás mají kým nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně to, co tu psal merengues...hned zase chce hrát.

Reagovat
terry

Neuvěřitelný smolař. Jenomže to, že chce hned hrát není ku prospěchu věci. Pokaždé se mu to vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by se hned hnat do hrani...mohlo by se mu to vymstit...znam to z vlastni zkusenosti...je to lepsi, jde se hrat...a pak marodka na celou sezonu....casty vypadky mu nebudou ku prospechu...mel by radsi odpocivat a pak byt uplne fit...nez pred zapasem kelen a veskere mozne opatreni, aby "to" tolik nebolelo...

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho situaci mu nějaká pauza už moc nepomůže, protože má tolik zdravotních problémů, že se mu skoro jistě něco stane, i kdyby se měsíc dával pořádně dohromady. Fakt těžký mu teď něco radit, ale rozhodně bych mu doporučoval, aby hrál jen zápasy po minimálně týdenní tréninkové zátěži. Jedině tak na tom hřišti bude něco platný a nebude se tam zase ploužit. A zároveň sníží riziko dalšího zranění. Celý týden netrénovat a pak v pátek již tradičně uklidňovat fanoušky, že je optimista a nastoupí, to je fakt hrůza. A tento týden je to tady zas...

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze v jeho veku to je jine...ale takhle, i kdyz bude tyden trenovat a pak hrat, se jeste vic oddela...ja sem pro vylecit se a zacit pomaleji...tim se riziko zraneni eliminuje (ne 100%ně ale z nejake casti urcite) a bude to predesim k jeho zdravi setrnejsi...ted by se likvidoval podle me vic...ale to je vec nazoru a ta zatez na takovehle urovni je pro vetsinu tady na ef nepredstavitelna... :) tezko soudit

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je bejt srdcař, druhá bejt nerozvážnej. Tottiho mám rád proto, že miluje svůj klub a i po těch všech letech by pro něj plival krev, ale jak už tady psal merengues - citelně si tim zkracuje kariéru, ničí zdravía negativně ovlivňuje svoje výkony... těžko mu to ale mít za zlý.

Reagovat
risk je zisk

Vím že je to ikona klubu ale tímhle si nic nespraví a už docela reálně pochybuju jestli je pro tým užitečný a nebo už jenom hraje za zásluhy možná že ho fotbal baví o tom nepochybuju ale měl by taky už myslet na sebe do příštích let,jestli nechce ve 40 jezdit na vozíku nebo o berlích,tohle by dělat neměl spíše by se měl pořádně vyléčit jinak to sním špatně dopadne .

Reagovat
smazaný uživatel

sklerotiku

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco to s tím srdcařstvím přehání no

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jo mno

Reagovat
smazaný uživatel

Cicco mat doma taku kobylu tak ma tie zranenia ani moc neseru

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Francesco . Ser nato , teraz z Udinese to odohrame aj bez teba , bud plne fitt na Ligu majstrov , aby zase o tebe admin na niakom slovenskom webe o gunners nenapisal ze si precenovany . Co sa mi ale na Francescovi paci , s tych zraneny sa rychli zotavuje , co je niekedy ale na skodu , ale lekar : Totti bude 3 mesiace mimo . Totti po 2 tyzdnoch na ihrisku . Lekar : Aquilani tyzden mimo . Aquilani o 4 mesiace na ihrisku .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bily

hehehe , presne, Aqualini velice slusnej kopalista, ale na to jak je mladej tak jen laboruje se zranenim!!!!

Reagovat
M11

a uz je to tu zase.. nepoucitelni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele