TOTTI PŘED SEBOU MÁ JEŠTĚ TŘI CÍLE

11.05.2007, 12:11
Aktuality
AS Řím má v letošní sezóně své zřejmě již jisté, Francesco Totti však má o motivaci postaráno. Kapitán klubu z italského hlavního města si vytyčil tři cíle - jeden je týmový, další dva pak ryze individuální...

Giallorossi ve středu v úvodním utkání finále Italského poháru deklasovali Inter Milán tenisovým výsledkem 6:2 a letošní sezónu zřejmě přece jenom zakončí s jednou cennou trofejí. Stále ale nemají nic jistého a varováním jim může být včerejší výhra Getafe nad Barcelonou.

"Nemyslím si, že bychom pohár již vyhráli, ale jestli k zápasu v Miláně přistoupíme stejně, jako k tomu domácímu, potom určitě zvedneme trofej. Odehráli jsme perfektní zápas a vlastně neudělali žádnou chybu," pochvaluje si Totti týmový výkon.

"Coppa Italia je jedním ze tří cílů, které mám do konce letošní sezóny před sebou. Těmi dalšími je titul Capocannoniere (nejlepší střelec Serie A) a Zlatá kopačka. Ve zbývajících třech zápasech potřebuji dát alespoň čtyři branky," hodlá Totti na čele tabulky evropských kanonýrů předstihnout Afonsa Alvese z Heerenveenu.

AS Řím sice v tabulce Serie A ztrácí na vedoucí Inter hrozivých osmnáct bodů, poslední zápasy však ukázaly, že mezi oběma kluby zase takový rozdíl není a titul by v příští sezóně nemusel být pouhou utopií. AS dokázalo lídra tabulky dvakrát porazit - nejprve v lize (3:1) a nyní i v poháru. I přesto si Totti myslí, že bude potřeba posílit.

"Tento tým by mohl být posílen o dva hráče evropské extratřídy. Potřebujeme zkušené hráče, a to zvláště pro evropské zápasy," říká Totti, který má jasno, komu bude fandit v blížícím se finále Ligy mistrů. "Budu povzbuzovat AC Milán, protože je to italský klub a hraje v něm spousta mých přátel. Doufám, že pomstí porážku z Istanbulu."

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*M11

myslim ze ty 4 goly da s prehledem... totti je borec

Reagovat
smazaný uživatel

tie 4 goly da v pohode..podla mna iba v poslednom zapase tohto rocnika (AS-Messina) da hetrik...ani jednemu timu o nic nepojde a dobre vieme akymi vysledkami koncia tieto posledne kola v ITA v takychto pripadoch (tipujem 7:2)

Reagovat
Shevchenko

7:2 bral bych

Reagovat
Shevchenko

Hmm tak autor zapomina ze pristi rok se vraci Juve a Milan bude silnejsi nez na podzim 2006. Pravda je, ze vsichni ctyri mohou pristi sezonu ligu vyhrat.

Reagovat
HOST*f

juve asi tezko

Reagovat
smazaný uživatel

viděl bych to na AC nebo Inter

Reagovat
HOST*rbettega

Jsem s Tebou Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

Nostro capitano...snad to všechno vyjde!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnafoukanější fotbalista Evropy..bože jak já ho nenávidím!!!

Reagovat
HOST*FERO AS

podla man keby Totti vedel ze ho nejaky Krystof nenavidi tak sa z toho zosype.....kebyze si aspon z polovice taka osobnost ako on tak by si chodil s nosom v nebesiach ;-)

Reagovat
HOST*Márty

hovno je to borec..a mistr světa tak klíííd...fandim Francesco!!!forza...a taky doufám že AC odčiní tu stupidní porážku z Liverpoolem..Forza Milan!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Vzhledem ktomu ze se vraci Juve, Ac nebude mit odecet, Lazio a Fiorentina se zlepsuji,z B prijde Neapol, a As zacina mit kvalitni tym,mlady tym....tak to bude rezba!!!! muj tip 1.AC 2.Inter. 3.AS 4.Fiorentina 5.Juve 6.Lazio (ps.fandim juve a as tak v tom nehledejte nake srdcovni veci.proste si myslim ze to skonci takle)

Reagovat
HOST*FERO AS

no ja si myslim ze buduci rok bude SERIA A najkvalitnejsia v europe

Reagovat
HOST*

Na Neapol a popr. FC Janov jsem fakt zvedavy, tam u nich to bude vitr...... Tam jsou fanatici.

Reagovat
HOST*madridcan

aj tak ju vyhra ruttgerus johannes martinus van nistelrooy takze sorry totti,musis si vystacit iba z kralovanim strelcom talianskej ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele