TOTTI PLÁNUJE NÁVRAT DO REPREZENTACE

04.06.2007, 21:31
Aktuality
Trenér italského národního týmu Roberto Donadoni zřejmě bude moci pro rozhodující zápasy kvalifikace o postup na ME 2008 počítat i s Francescem Tottim. Kapitán římského AS sice ještě není zcela rozhodnut, nejspíše ale vyslyší volání celé Itálie a znovu oblékne dres mistrů světa...

Totti se v národním týmu naposledy objevil na světovém šampionátu v Německu, kde své zemi nemalou měrou pomohl ke zlatým medailím. Poté se s reprezentací podobně jako třeba Pavel Nedvěd rozloučil. U Tottiho byly na vině zdravotní problémy, na začátku loňského roku si zlomil kotník a lékaři mu voperovali kovovou destičku. Tu mu v těchto dnech měli vyjmout, 30letý útočník se však rozhodl jinak.

"Nepodstoupím operaci. Teď se s celou rodinou chci vydat na dovolenou. Za tento rok jsem odehrál více než padesát zápasů a pro mou fyzickou kondici to nebylo snadné, potřebuji na chvíli vypnout. V červnu pak zavolám Gigimu Rivovi, který je mým kontaktem v národním týmu, a řeknu mu, jak se cítím a jaké jsou mé plány. Budu připraven pro nejdůležitější zápasy," slibuje Totti.

Totti za sebou má slušnou sezónu. Ještě před jejím zahájením se stal mistrem světa, v Serii A pak nasázel 26 branek a zřejmě ho nemine Zlatá kopačka pro nejlepšího střelce Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Cece

bude skvele ak sa vrati!!!nato, ze ma 35 oplyva velkymi hracskymi skusenostami a jeho charizma je nesporna!!!bude velkym primnosom ak sa vrati!

Reagovat
HOST*Terry

35 kde si to nabral Franckovi je 30

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo každej takovýhle hráč je přínosem pro reprezentaci

Reagovat
HOST*

uz by to chtelo jenom s AS vyhrat LM.

Reagovat
HOST*inzaghi

no jo, Franta Totti, je to bohém a fenomén

Reagovat
Slejdy

totti je borec...s tema 35 rokama nevim no kdes na to dosel..asi mas dobry prehled ve fotbale..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele