TOTTI O NÁVRATU: MÁM LEPŠÍ VĚCI NA PRÁCI

09.02.2007, 19:09
Aktuality
Splnění přání tisícovek italských fanoušků je i nadále v nedohlednu. Francesco Totti se stále ještě nerozhodl, zda se vůbec vrátí do národního týmu, z něhož odešel po světovém šampionátu v Německu. V současné době má totiž mnohem lepší věci na práci...

"V tuto chvíli není důležité kdy, ale jestli se vůbec vrátím," nechal se Totti slyšet na začátku ledna. Od tohoto momentu uplynulo několik týdnů a 30letý fotbalista na svém názoru nic nezměnil, a co je pro fanoušky italské reprezentace ještě horší, spíše se přiklání k možnosti pověsit reprezentační kopačky na hřebík definitivně.

"V tuhle chvíli mám lepší věci na práci," odpověděl na důvěrně známou otázku italských novinářů ohledně možného comebacku.

S absencí Tottiho v národním týmu se těžko nesmiřují jenom fanoušci, ale také trenér Roberto Donadoni. Ten se v minulých měsících pokoušel útočníka AS Řím několikrát přemluvit k co nejrychlejšímu návratu. 30letý útočník se s reprezentací rozloučil po finálovém duelu světového šampionátu a na svém kontě má zatím 58 startů, v nichž zaznamenal deset branek.

Itálii se příliš nevydařil vstup do kvalifikačních bojů o postup na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. V úvodním vystoupení doma pouze remizovala s Litvou a v repríze finále mistrovství světa poté prohrála ve Francii. V následujících dvou zápasech sice "Squadra azzurra" získala plný počet bodů, přesto si na Apeninském poloostrově jistě představovali lepší vstup do kvalifikace o ME 2008.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Nesta

Dúfam že sa vráti bola by ho škoda.

Reagovat
Bender

Jaká škoda Jen by zas rád někomu zaplival do ksichtu, dobytek italskej namachrovanej

Reagovat
HOST*AS

chapce ty si pekny primitiv...vidis len ten jeden moment za celu jeho karieru....ty mu nesiahas ani po kolena ty trubka

Reagovat
HOST*

Ale ale ty si se nám nějak rozzuřil. Já něřikám, že neni výborný fotbalista. Jen, že má občas problémy s chovánim, ale to ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

fanda AS nemusiš nikomu sahat po kolena abys mohl řict že se neumí chovat...je to prase co umí dobře hrat fotbal... osobně ho mam rad...

Reagovat
HOST*

"...co umí dobře hrat fotbal..", to jo, ale len když má náladu a je pěkné počasí...

Reagovat
HOST*rbettega

Ano, TOTTi, je špičkový hráč, který ale zůstal za očekáváním. Vnárodním dresu odehrál jen jeden dobrý turnaj, a to EURO 2000. Pravda MS v německu hrál sice se šroubama v noze.

V dresu AS ROma vyhrál ještě sérii A to ještě s Batistutou, ale potom jen samé druhé místa v lize i itals. poháru. Sleduju jeho hru dlouho (už 8let.) je fantastická, ale rozhodně má na víc. Měl být lídr itálie jako zidane, to jsem od něj čekal. Bohužel, už se asi nikdy nedočkám.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

neni vetsiho klubisty nez je francesco totti. obetoval kazdorocni sbirani trofeji ve prospech klubu, ktery miluje. znate nekdo podobny srovnatelny priklad? maldini? nenechte se vysmat...

Reagovat
HOST*GATTUSO

wow, žeby Maldini nebyl klubista ?

Reagovat
HOST*forza ROMA

Maldini mohol byt klubista..ale to preto ze ho nikde inde nechceli..Totti mal ponuky z velkoklubov a odmietol ....a ako vidim v Tottiho slapajach sa vydal aj De Rossi ktory tiez vyhlasil ze chce v Rime aj zomriet ..uvidime ci mu to vydrzi

Reagovat
RMCF

Raúl, Del Piero

Reagovat
HOST*ROMANISTA

proboha vy jste to vubec nepochopili. srovnatelnej by byl treba torres, kdyby celou karieru zustal v atleticu. hrac kterej hraje celou karieru v top klubu, ktery nema kam jit vys neni srovnatelnej s tottim, kterej mohl kdykoliv odejit, sledoval jak ostatni berou trofeje, byl o nej velkej zajem a stejne zustal. comprende?

Reagovat
HOST*inzaghi

mám lepší věci na práci...lepší než reprezentovat svou vlast??? je skvělěj hráč, ale taky pěkný šulin....a, že Maldiniho nikde jinde nechtěli? běž se s těch keců vyspat...

Reagovat
HOST*forza ROMA

ty bimbo...totti uz pred MS 2006 powedal ze pravdepodobne konci s repre ....ved uz ma 30 rokov tak je to celkom normalny krok nie?

Reagovat
HOST**nesta

Tottiho je skoda! Je to pan futbalista. Je trochu naladovy,ale to ho ovplyvnuje /ako kazdeho, kto trochu spoznal rimsku klimu/ prostredie Rima, kultura a mentalita tunajsich... Je to patriot ako sa patri... Skoda, mohol by Talianom este pomoct...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele