Totti: Dělal jsem si legraci

30.11.2007, 11:14
Aktuality
Fanoušci italské reprezentace už začínali věřit, že by se do ní mohl vrátit Francesco Totti. Ten totiž včera prohlásil, že v případě zranění několika útočníků by mohl na EURO jet. Dnes svá slova uvedl Totti na pravou míru – dělal si legraci.

Francesco Totti ukončil reprezentační kariéru po mistrovství světa v Německu, kde Italové získali zlaté medaile. Totti se rozloučil na vrcholu a svůj návrat vytrvale odmítal. Až jeho slova pro magazín GQ fanoušky znejistila.

Aktuální držitel Zlaté kopačky však návrat nechystá, svá slova dnes uvedl na pravou míru. "Otázka o mém návratu byla absurdní. Takže jsem dal absurdní odpověď," prohlásil Totti.

"Chci všechno vyjasnit. Nerad bych ublížil hráčům, kteří mistrovství Evropy vybojovali," vysvětlil. "Řekl jsem, že na EURO pojedu, když noc před turnajem zraní všichni naši útočníci – a to byl vtip."

Žádný návrat útočníka AS Řím do italské reprezentace se tedy nechystá. "Svůj názor ohledně budoucnosti v národním týmu jsem nezměnil. Je to pro mě uzavřená kapitola," dodal Totti.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
M11

ach ti novinari

Reagovat
-Kopy-

tjn

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl vtip,tak to uz sem se dlouho tak nezasmal

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista výbornej, ale jinak je divnej, za ty vtípky na jeho adresu si může sám.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus o šprým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud řek že by se museli zranit všichni a novináří napsali že by se musel zranit jen některý útočník tak to potom jako nadsázka nemohlo vyznít a taky nevyznělo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele