Totti chce prestižní výhru

12.12.2007, 13:30
Aktuality
Ve skupině F letošního ročníku Ligy mistrů je o všem podstatném již dávno rozhodnuto. O první příčku již nemůže přijít Manchester United, ze druhého místa se pak do osmifinále kvalifikuje AS Řím. Právě tyto celky se dnes večer utkají na Olympijském stadionu a domácí budou mít hodně velkou motivaci...

"Z pohledu postavení ve skupině tento zápas neznamená nic, pro nás má ale obrovský význam. Když už nic jiného, je to otázka prestiže," pomýšlí na vítězství Francesco Totti.

Kapitán Giallorossi naráží především na loňské čtvrtfinále, v němž jeho tým po domácí výhře 2:1 utrpěl v odvetě na Old Trafford debakl 1:7. Odveta se mu nepovedla ani před několika týdny, kdy na půdě Manchesteru United sice předvedl dobrý výkon, ale nakonec podlehl 0:1.

Totti měl v uplynulých týdnech zdravotní problémy a dlouho chyběl v sestavě trenéra Luciana Spallettiho. Vrátil se až minulý týden, kdy nastoupil k zápasům proti Livornu a Cagliari.

"Jsem tím prvním, kdo ví, že nejsem stoprocentně v pořádku. Potřebuji hrát, abych se dostal na svou obvyklou úroveň," uvědomuje si Totti.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mam starch aby tento zapas nedopadl fiaskem pro ManU...kdyz sem videl sestavu kterou chce sir alex poslat do zapasu...samej mladik...

Reagovat
Hafna

Já dal neprohru Manchesteru...

Reagovat
Slejdy

vitezstvi AS .. Forza Roooma

Reagovat
M11

as v klidu vyhraje... MAN UTD budou setrit na vikend

Reagovat
smazaný uživatel

AS asi vyhraje, ale kdyby hráli hvězdy manchesteru AS nemá šanci

Reagovat
Slejdy

to si zase nemyslim ty lamo namyslena

Reagovat
smazaný uživatel

AS vyhraje 5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele