Tottenham potvrdil odchod brazilského brankáře Gomese

23.05.2014, 09:56
Aktuality
Nového zaměstnavatele si oficiálně může hledat Heurelho Gomes. Již 33letý brazilský brankář končí své šestileté angažmá v londýnském Tottenhamu, kde mu vypršela smlouva, klub vše potvrdil na svých internetových stránkách...

"Heurelho Gomes příští měsíc po vypršení smlouvy opustí klub a my bychom populárnímu brankáři rádi popřáli vše nejlepší do další budoucnosti," stojí v prohlášení Tottenhamu.

Tottenham za někdejšího brazilského reprezentanta v roce 2008 zaplatil nizozemskému PSV Eindhoven 7,8 milionu liber. Gomes si na své konto připsal celkem 135 startů, naposledy se ovšem mezi tyčemi Spurs objevil v listopadu 2011, letos ho na trávník nepustila dvojice Hugo Lloris, Brad Friedel.

O Gomesovi se často spekulovalo v souvislosti s odchodem z White Hart Lane a nakonec došlo jenom k jednomu, před rokem a půl byl na zbytek sezony 2012/2013 zapůjčen do německého Hoffenheimu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (471)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele