Tottenham hledá náhradu za Conteho aneb 5 hlavních kandidátů na jeho místo

29.03.2023, 13:35
Aktuality

Éra Antonia Conteho (53) v pozici trenéra Tottenhamu skončila - bez trofeje - po šestnácti měsících, zbytek sezony má dotrénovat Christian Stellini (48). Pro fandy Spurs je ale mnohem zásadnější otázkou, kdo bude vést jejich celek v dalším ročníku? Livesport vybral pět nejpravděpodobnějších kandidátů.

Mauricio Pochettino

První jméno na seznamu většiny fanoušků Spurs. Argentinec dovedl klub během svého minulého působení ke dvěma nejvyšším umístěním v historii Premier League a též do finále Ligy mistrů, přičemž sehrál zásadní roli ve zvýšení konkurenceschopnosti Tottenhamu, a to vše se vzrušujícím ofenzivním fotbalem.

Před čtyřmi lety ale jeho kouzlo vyprchalo a byl nahrazen Josém Mourinhem. Pochettino si v mezičase vyzkoušel francouzskou ligu a kočírování superhvězd v PSG, kde vyhrál Ligue 1 a Coupe de France, odtamtud byl ale po loňské sezoně vyhozen a od té doby čeká na ideální nabídku. Zdroje jemu blízké přitom naznačují, že Pochettino cítí, že má v Tottenhamu "nedokončenou práci". Navíc stále bydlí nedaleko tréninkového hřiště Tottenhamu v severním Londýně. Kandidát číslo jedna.

Julian Nagelsmann

Je známo, že předseda představenstva klubu Daniel Levy je velkým obdivovatelem mladého německého trenéra a už dříve zvažoval, že se ho po Pochettinově odchodu pokusí z místa jeho tehdejšího působiště (RB Lipsko) získat. Shodou okolností je Nagelsmann velmi čerstvě volný, pětatřicetiletého trenéra minulý týden propustil Bayern Mnichov.

Přes nízký věk má Nagelsmann za sebou řadu úspěchů. V Lipsku dovedl klub do semifinále Ligy mistrů a několikrát se umístil v první čtyřce Bundesligy, před svým vyhazovem z Bayernu získal v sezoně 2021/22 jeden bundesligový titul a dva německé superpoháry. Rozhodně je to někdo, s kým chce vedení Spurs mluvit. Nagelsmann sám by mohl vidět přesun do Premier League jako ideální cestu pro obnovení své nyní mírně pošramocené pověsti.

Roberto De Zerbi

Šéf Brightonu v této sezoně převzal vedení po Grahamu Potterovi a po pomalém rozjezdu a jisté adaptaci na Anglii dovedl Seagulls do semifinále FA Cupu a k aktuálně velmi pěknému sedmému místu v lize. To mimo jiné znamená, že Brighton v podstatě tlačí právě na Spurs. Na jeho pozici zajišťující Ligu mistrů má sice sedm bodů ztrátu, ale též tři zápasy k dobru.

Italský trenér je velmi kladně hodnocen, proti jeho přesunu do severního Londýna nicméně hovoří skutečnost, že ve své současné funkci je teprve šest měsíců a Levy může považovat Potterovy výsledky v Chelsea od doby, kdy opustil skvěle vybudovaný Brighton, za varovné znamení. Druhá věc pak je, zda by De Zerbi měl vůbec zájem opustit svůj současný projekt a ke Spurs odejít...

Paulo Fonseca

Fonseca je oblíbencem výkonného ředitele Fabia Paraticiho a v minulosti už byl angažmá v Tottenhamu blízko. Po Mourinhově vyhazovu byl zařazen do užšího výběru uchazečů, nicméně klub nakonec oznámil, že se šéfem stane Nuno Espirito Santo.

Portugalský trenér Fonseca není anglickým fanouškům příliš znám, ale s francouzským Lille se mu solidně daří. Klub překračuje předsezonní očekávání a v současné době se nachází na šestém místě, z něhož usiluje o postup do evropských pohárů. Fonseca je v tomto kvintetu outsider, nicméně Paratici je v Tottenhamu notoricky známý jako rozhodující činitel s pevnou vůlí a tentokrát by mohl přitlačit na pilu, aby získal svého člověka.

Luis Enrique

Enrique je bez práce od chvíle, kdy po mistrovství světa opustil roli manažera španělské reprezentace. Má prý zájem se vrátit do klubového fotbalu a údajně by též rád otestoval své schopnosti v Premier League. Bývalý šéf AS Řím a Barcelony si ve svých předchozích funkcích užil úspěšná období a byl chválen za atraktivní, přímočarý a vzrušující fotbal, zejména pokud jde o rychlé protiútoky a přechod z obrany do útoku.

Jeho styl by mohl dobře vyhovovat hráčům jako je Son nebo Kulusevski a mohl by též imponovat fandům Spurs. Enrique byl navíc velmi úspěšný i ve sbírání trofejí, když jich během svého působení na Camp Nou získal hned devět z třinácti možných. Kromě triumfu v mistrovství světa klubů dokázal ovládnout i Ligu mistrů a dvakrát La Ligu. Mohl by mít Levy u Enriqueho šanci?

Autor: Livesport.cz

Komentáře (217)

Přidat komentář
LAM

Dle mě by tam měli zkusit Emeryho. Jemu trénování v lehce nadprůměrných týmech docela jde a měli by šanci na výhru v EL

Reagovat
Madio Sané

Ale ten v zozname není...

Reagovat
vceradnesazitra

Mě baví jak si slepičáci myslí, že tam půjde Zidane

Reagovat
jk

Možná jako backup za Skippa.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Luca Zidane? Proc ne. v Alavésu chyta stabilne, KFC bude hledat nahradu za Llorise....

Reagovat
Tribuna gauč

Jo ten by tam sedl, taky to není žádné proklatě dobré kuře

Reagovat
jk

Poche určitě není kandidát číslo 1.

Fonseca mi taky přijde, že je hodně mimo, zvlášť poté co se Paraticiho obviněni chytla i FIFA a UEFA.

Enrique je myslím podobný případ jako jeho portugalský kolega v tomhle shortlistu.

Nagelsmann, De Zerbi určitě ano.

Chybí mi tam Gallardo, který má v boardu taky své příznivce a Arne Slot.

A pak vlastně kdokoli s licencí a bez práce.

Reagovat
Mastný Chobot

A kto je teda no. 1?

Reagovat
Thelvin

Pro Paraticiho prý Enrique, ale vzhledem k obvinění to snad nehrozí. Levy vypadá, že by chtěl Nagelsmanna. Pro pomatené fanoušky Poche. Koncepčně by se nejvíc hodil Amorim nebo Glasner... Takže dost záleží, koho se v klubu zeptáš

Reagovat
jk

btw. s tou poslední větou možná ani nevíš jak si blízko pravdě Prej jediný na kom se shodnou je Nagelsmann. Jeslti ten nevyjde, tak každý v těch nejvyšších funkcích tlačí někoho jiného. Úplně stejný mess jak před dvěmi lety

Reagovat
Thelvin

Právě že vím A teď to bude ještě horší, protože jejich poslední pokus byl sladit práci manažera a sportovního ředitele. Pokus nevyšel, takže se vrátí k tomu co tam bylo dřív (myslim jako když si Poche řekl o Hakimiho, odjel na dovolenou a když se vrátil tak zjistil, že dostal Auriera)

Reagovat
jk

To se fakt teď nedá říct.

Osobně bych řekl Nagelsmann. Ale podle toho co vypouští novináři blízcí klubu, myslím že ten první kontakt nebyl podle Levyho představ. Ale fakt spekulace.

Reagovat
Busby babes

je tam psano: pro vetsinu fans ne pro vedeni. coz porad nevim, jestli je pravda, ale asi bude Pochettino mezi fans porad popularni, ne?

Reagovat
jk

Mě asi zmátla ta poslední věta kandidát č. jedna. To může být asi myšleno všelijak

Jinak pro fans je to určitě zajímavý jméno. Ta nostalgie tam pořád je. Jsou určitě i plusy, proč do toho jít. Ale já třeba jsem spíš proti.

Reagovat
Arsenalista

U De Zerbiho bych se hodně divil, kdyby po pár měsících odešel z Brightonu. U Nagelsmanna bych čekal spíš nějakou pauzu. Pocheho návrat by byl srandoví, ale představit si to umím. Na Enriqueho nemají peníze (plat třeba dají, ale on bude chtít posily). Fonsecu si dovedu představit, ale nevím jak to má se smlouvou atd. Nezkusí třeba Parkera?

Reagovat
Thelvin

Parker by určitě zvažovanej byl, ale myslim že se teď v Bruggách odepsal, to byla tragédie

Reagovat
jk

Parkera bych asi bral. Navzdory tomu výbuchu v Belgii nevypadá, že je úplný P. Neville. Zná klub, Angličan, fešák a sympaťák. A v Bournemouthu byl celkem dobrý.

Reagovat
Mastný Chobot

To by vlastne mohol byt taky vas Arteta

Reagovat
jk

Jen s hezčími vlasy

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Gunner14

mozna jen v tom, ze to oba byli byvali hraci tech klubu, tam by to skoncilo

Reagovat
vodka

no, má to jednu vadu, z jeho fotbalu bolí oči.

Reagovat
Front hell

Tak to momentalně ke slepicím zapadne

Reagovat
Freedo

Mě teda přišel tragickej všude, kde byl. I Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by tam proboha chodil? Vždyť zase skončí bez trofeje

Reagovat
sejber

Presne tak mali by to zabalit

Reagovat
jk

Reagovat
Agent z Melmacu

peniažky

Reagovat
Mönchengladbach

Zkusil bych Spallettiho.

Reagovat
Seydou Doumbia

proč by tam chodil ?

Reagovat
Mönchengladbach

Peníze.

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
king23

Jo, vyštípali jste Mourinha, tak se nedivte, děvčata

Reagovat
Rothbard

Hapal nebo Vrba budou brzy volní.

Reagovat
prevadec spojitosti

hmm, co treba Kompany?

Reagovat
Hlahart

to bych se divil, kdyby chtěl

Reagovat
Zdechlina

Jestli nevezmou Pocheho, bude to chyba. Už ten první vyhazov dojebali. Časem by je dostal ještě výš, možná i trofej by s ním získali.

Reagovat
Mira82

Reagovat
FUnk

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jedině Trpis! Už vidím jak Houstecky vybíhá zprcat Kloppa...fandové Totace by si takovou radost zasloužili.

Reagovat
jk

Son - Tecl - Kulusevski

Reagovat
Thelvin

Kane na stopera

Reagovat
jk

Ale do Bayernu

Reagovat
Thelvin

Myslíš že fakt půjde? Nebo se tomu dá ještě nějak zabránit? Já bych třeba řekl, že se mu nebude uplně chtít hrát pod Tuchelem, ale furt je to Bayern prostě. Obrovské jméno, jistota titulů...

Reagovat
jk

No jestli půjde, tak po konci smlouvy. Za zlé mu to mít nebudu. Ale myslím, že rozhodně zůstane v Anglii. United, Newcastle, jiný tým asi ne.

Reagovat
Thelvin

Newcastle je hloupost, ten ještě pár let o tituly hrát nebude... ale o United se mluví už roky, a čím jsou silnější, tím reálnější to je

Reagovat
jk

No, ale dovedu si představit, že by mu za rok ten projekt mohl připadat to pravé na zisk nějakého poháru aby se zavděčil všem těm dementům co o něm furt pochybují protože "nic nevyhrál". Největší šanci ale asi dávám tomu, že zůstane.

Reagovat
Thelvin

Jo, já taky

Reagovat
Cobra

Reagovat
PP

Bayern s ním by byl zase sakra silný. Kane je skvělý útočník..

Reagovat
SunFells

Nakonec by reálně mohl skončit s čtyřmi tituly a nějakou LM

Reagovat
CHONG

Snad se tam nepůjde zakopat Nagelsmann...

Reagovat
dreambox61

Levy je skrt,nechce investice jen vydelavat,to je problem Spurs asi 20 let!!!

Reagovat
jk

Ano, ne, ano.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Csaplárova past

Viděl jsi, kolik Spurs utratili pod Contem?

Reagovat
protiproudu

A já chci tlačítko, které mě posouvá z jedno prvotního komentáře na další prvotní komentář. Bylo to na starém webu? Dělá se na tom? Chybí někomu dalšímu?

Reagovat
dantetomas

Premyslam, ako moze existovat viac ako jeden prvotny komentar?

Reagovat
jk

Asi myslí přeskakování z těch prvních komentů, které se občas větví do delší diskuze.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
dantetomas

Aha, uz chapem. Ale ta funkcia nebola ani na starom ef ak sa nemylim.

Reagovat
protiproudu

Myslím že byla. Přeskakoval jsem tak s radostí všechny diskuze o cirkusu Manchester United.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ne nebyla

Reagovat
protiproudu

A jak jsem to dělal?

Reagovat
norton

nemylis si to s redditom ?

Reagovat
fenixLFC

nebola

Reagovat
protiproudu

A já chci tlačítko, které mě posouvá z jedno prvotního komentáře na další prvotní komentář. Bylo to na starém webu? Dělá se na tom? Chybí někomu dalšímu?

Reagovat
hematop

Podepíšou Vieru, který bude svým velkým, černým pérem pleskat kohouty v šatně. Harry ! Proč neumíš stále mluvit anglicky i když jsi rodilý angličan. Jeb VieraDick přes tlamu! Ťing ťongu a Llorisi. Přestaňte se hádat a obviňovat! Prásk vypínak klobásou!

Reagovat
smazaný uživatel

A v hlavě jinak dobrý?

Reagovat
netx07

Měl by si opravit přezdívku na hematom.

Reagovat
hematop

Tvoje mama hematom more

Reagovat
hematop

Pozor mladej. Mám mrštnost tygra a sílu medvěda. Nezahrávej si s šelmou nebo vytasí drápky. Wrauuuu!!!!

Reagovat
Madio Sané

Mali by zobrať Marca Silvu z Fulhamu!

Reagovat
Gunner14

Arsenal zensky v LM proti Bayernu dali trosku top bins: https://streamin.me/v/a4d88ef7

Hezci gol na ES asi letos tezko uvidime

Reagovat
Liveral

ale bude to bude těžkej souboj s Nelsonem o gól měsíce

Reagovat
Gunner14

jen zminka toho me nuti si to znova pustit, neskutecna euforie vsech na stadionu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Lampard?

Reagovat
Pan.Antonin

Pocheho prý chce Reálek.

Reagovat
Csaplárova past

Měli by raději hledat útočníka, Kane zamává bílým šátečkem po sezóně. Tomu klubu nepomůže žádný trenér.

Reagovat
tuny

Letošní sezonu hraje tužku, i proto, že jednička na hrotu je absolutně jasná, ale řekněme si na rovinu. Když prodáme Harryho a nedáme LM, máme šanci sehnat kvalitnějšího útočníka než Richarlisona (ve formě, když byl v Evertonu)?

Reagovat
fenixLFC

akoze kane ktory dal 21 golov a je druhy najlepsi strelec sutaze hraje tuzku?

Reagovat
tuny

Richarlison hraje tužku, ne Harry...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa: “At Chelsea, I tried to kiss Kanté jokingly. He is really shy. I put myself naked on the bathtub and I said: 'Kante, give me a hug!' and he was like 'No, no, Diego'. He doesn't even take his underwear off to take a shower.

Reagovat
Swarley

Ok, ale divnejsi mi stejne prijde chovani Costy

Reagovat
Freedo

Navíc když Kanté je muslim, o to víc nebude mít pro tyhle vtipy pochopení.

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, že s takou povahou spravil Kante takú kariéru. Výnimka potvrdzujúca pravidlo.

Reagovat
Busby babes

jako ze je plachy? myslis, ze to je prekazka ke kariere profi fotbalisty?

Reagovat
J0EL

Samozrejme. Vacsinou plachi ludia sa boja novych veci nie? Tym padom mozno casto ostavaju na tom istom, lebo sa boja zmeny/vyzvy. Ci?

Reagovat
Busby babes

to bych nerekl, ze plati plachost = mala odvaha. naopak se muze spis treba stranit nejak tech spolecnych aktivit a soustredit na sebe, vic makat na sobe... tezko rict, jen me zajimalo jak to mysli a proc.

Reagovat
Seydou Doumbia

vidím to podobně soustředují se více sami na sebe než na pičoviny okolo

Reagovat
Mastný Chobot

Top profi futbalisti sú z 99% alfasamci s nekonečným sebavedomím, takže áno, takéto typy to rozhodne majú ťažšie na presadenie sa.

Reagovat
Freedo

Ale to jenom v United. V Arsenalu ne.

Reagovat
Busby babes

ok, to mi moc neprijde. Ty nejvetsi hvezdy vetsinou takovi, jak pises, jsou. Ale ten zbytek... Nevim, jestli bych treba u nas tkaoveho Lindelofa, Shawa, DDG, pred nima treba Scholese a spousty dalsich takhle popsal.

Reagovat
Gunner14

Bukayo Saka

Reagovat
Kiss Me Polka!

Dost odvazne tvrzeni. Sranda, že třeba zrovna ten suverénně nejlepší takto teda nepůsobí..

Reagovat
Kucka

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Kinky7

Tak zrovna de bruyne je těžký introvert. Totéž Bernardo

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
FUnk

treba prave proto hral tak dlouho v pate francouzske lize...

Reagovat
romeo351

To je snad blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Není, je to všude...však si to hoď do googlu.

Reagovat
Whitemedia

Costa je otravný prase a dejte s ním už pokoj.

Reagovat
Kuba94

Solskjaer je volný

Reagovat
VersaceChain

Udelal by titul

Reagovat
Front hell

vidli jsme u united

Reagovat
Front hell

*viděli

Reagovat
VersaceChain

Spurs maji lepsi tym nez mel Ole

Reagovat
Front hell

Ale k titulu by se stejně ani nepřiblížil

Reagovat
VersaceChain

Nevim, no.. PL je strasne zajimava s tim, ze i tymy jako Leicester nebo Arsenal muzou vyhrat titul. Klidne bych mu veril.

Reagovat
Front hell

Ano PL je zajimavá soutěž. A podle toho co tady píšeš jí tedy mohl vyhrát i Ole s United. leč se tak nestalo a dokonce z United letěl jak špinavé prádlo

Reagovat
VersaceChain

Mohl

Reagovat
Tribuna gauč

Hlavně ne Nagelsmann ! Nechci aby si poškodil reputaci jako skoro každý trenér u slépek.

Reagovat
Svatej

Hodně by se mi tam líbil Enruique.

Hlavně a především proto, ze by pak nemohl jit k nam, kdyby šel Potter.

Reagovat
jk

Tak dík no

Reagovat
Svatej

Ja to vidím jako dvojitou výhru Z toho chlapa mam brutální hrůzu, takovej moderní Benítez v mých očích, akorát bez občasných taktických tref, jen čistá podprůměrnost

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Eichel

Do Spurs by som ho síce nechcel ale Barcelonu dal dosť dokopy. Prvý rok to bol snáď najlepší futbal od Pepa a celkovo tam odviedol kus dobrej práce, na futbal sa dalo pozerať, kabínu dal do laty, keďže v tej dobe si tam zas ulietavali a on bol známy svojou tvrdou rukou (Neymar dal napríklad pri rozcvičke autogram a dostal pokutu pre nedostatok koncentrácie atď) a teda takticky to žiaden nímand nebol a vedel prekvapiť. Napríklad v LM proti PSG z ničoho nič vyšiel so zostavou na troch stopérov a s Robertom na RWB, ktorý dovtedy hral len CM a fungovalo to veľmi dobre. Netvrdím, že je to level Guardiola ale v Barce mal tri sezóny z ktorých jedna vynikajúca, jedna dobrá a posledná stále dosť obstojná. Minimálne to bol stále lepší futbal než prevádzali tí klauni po ňom. Určite je to kvalitnejší tréner než Benítez.

Reagovat
romeo351

Reagovat
r.mrazik

Kdyby byl v lete dostupny Kane a Osimhen, koho byste do MU brali?

Kane s tim,ze je ligou provereny, ale uz starsi a bude mu tricet (ale zase nebuzeny neco dokazat a vyhrat) a do kadru prisel uz drahy starsi Case a podobne stary Eriksen. Samozrejme hrajou skvele, ale je to nejspis zalezitost na rok/dva.

Nebo mladsiho Osimhena,u ktereho by byl otaznik,jak by prechod zvladl?

Reagovat
jk

Osimhen.

Reagovat
r.mrazik

proto ze by byl lepsi volba,nebo protoze chces Harryho stale doma?

Reagovat
jk

To druhý

Reagovat
r.mrazik

pak je to jasny

Reagovat
bbbauch

Osimhen by podle me zapadl lepe. Risknul bych spis jeho

Reagovat
Front hell

Osimhen.

Reagovat
Svatej

Ja docela cumim, jak je tu vnimanej Mne prijde, že je na míči celkem neohrabanej a hodne pruniku mu vychází tak nějak na náhodu

Reagovat
Busby babes

whaaat? ja videl za posledni mesic asi 6 zapasu Neapole a rict, ze je neohrabanej na mici, kdyz je na tom technicky vyborne?

Reagovat
Svatej

Nemůžu si pomoct, připomíná mi kamaráda, kterej o ten balon doslova zakopává a i když víceméně pokaždý nějakou haluzí projde, je mi jasny, ze mezi profikama by to proste nemohlo fungovat

Jeho silu na míči vidim spis ve fyzicky sile, kterou používá k odstrceni hráčů a odpichu při malým predkopnuti, ale driblerstvi a nejakou techniku v tom prostě nevidim, nemůžu si pomoct

Reagovat
Busby babes

tak to koukas fakt na uplne jineho fotbalistu.

Reagovat
Whitemedia

To Svatej dělá často.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
VersaceChain

Zalezi za kolik. Pokud Levy bude chtit za Kanea opravdu 100, tak radsi Osimhena za 140.

Pokud by sel Kane treba za 70, tak bych radsi bral Kanea a za tech zbylych 70 privedl CM.

Reagovat
r.mrazik

chapu

a kdyby na penezich nezalezelo a jednalo by se ciste o herni kvalitu a skladbu kadru?

Reagovat
VersaceChain

Bral bych Kanea. Je provereny a verim, ze by nam udelal titul. Ale bylo by to jen na 2-3 roky, podobne jako RVP.

Ja tady Kanea chtel k nam uz kdysi, kdy mel po prvni dobre sezone, pamatuju si ten vysmech, ze bude one season wonder atd Kdybychom ho tehdy koupili, myslim, ze by ta post-SAF era vypadala jinak

Osimhen je super hrac a hraje paradne, nicmene z hlediska tymove skladby a toho jak hrajeme, mi tam proste Kane sedi jako hrnec na prdel, s golovym Rashem z kridla.

Reagovat
Freedo

Vidím to dost podobně. Kane by byl sázka na jistotu a my nepotřebujeme řešit, co bude za 5 let, až bude starej. To bude starej i Casemiro a další hráči. Teď ten tým vypadá dost nadějně a kdyby Kane přišel, tak věřím, že by šance na titul mohla být solidní.

Reagovat
r.mrazik

ok

jen tedy dalsi (polo)prestavba kadru by byla treba za dva roky a neni to moc brzy,kdy musis vymenit pulku osy tymu,tedy stezejni DMko a hrotaka?

Reagovat
Freedo

Tak záleží, jaký budou podávat výkony. Kanovi bude za dva roky 31 a Casemu 33. Nemusí být na odpis. Ale jako za titul by to imho stálo.

Reagovat
r.mrazik

pokud by byl titul tak ano, jenze ten je dost nejisty a timhle prichodem si zavres nejaky dvere.

cimz nerikam,ze Kane je spatna volba, to vubec....jen neni to jednoduchy

Reagovat
Freedo

Stejně tak je risk, jak přechod do lepší ligy zvládne Osimhen, kterej má za sebou první fakt výbornou sezónu. A taky si myslím, že Kane by se do naší hry hodil víc, když mu tam Rash, druhý křídlo a Bruno budou sypat dobrý míče do vápna.

Reagovat
r.mrazik

jojo,i tohle by urcite fungovalo

nerikam,ze nejaky prestup je lepsi...kazdy ma prave svoje velke pro i proti

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kane all day long.

Reagovat
Busby babes

Osimhena. Je na urovni Mbappeho a Haalanda. Tech starsich hracu mame fakt uz docela hodne. Kane za 50 je pripadne dobra alternativa. Kane za 100 je nesmysl.

U Kane bude problem, ze za 4 roky budes hledat nahradu a bude sejde se ti to s Brunem, Casemirem, Shawem... (samozrejme, vsechny tyhle muzem nahradit i v prubehu, ale...)

Reagovat
Busby babes

*talentem je na urovni Mbappeho a Haalanda

Reagovat
SunFells

Taky ne

Reagovat
romeo351

Reagovat
VersaceChain

takovej NHL style trosku, dva tri roky budeme hrat dobre a pak prijde rebuild

Priznam se, ze Neapol nemam nijak moc nasledovanou, ale porovnani s Haalandem a Mbappem mi prijde dost prepalene

Reagovat
Busby babes

samozrejme nemusi byt, pokud se to dobre naplanuje, jenze i v tech pristich dvou letech budem nahrazovat hrace...

Reagovat
Svatej

koukám, ze ho vnímáme totálně jinak z hlediska kvalit a potenciálu, ale to je dobře

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Na urovni Mbappeho a Haalanda

Reagovat
Busby babes

ano, je to pro me 3. nejlepsi mladej utocnik prave za Mbappem a Haalandem.

Reagovat
SunFells

"ano, ne"

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

prave, ten vek a pouzitelnost na dve/tri sezony je neco,na co se musi taky myslet

osobne fakt nevim,koho bych vybral

Reagovat
Frony

Jasnej Kane

Reagovat
r.mrazik

v pohode

jen ty odpovedi jsou ruzny a jasny to moc neni

Reagovat
Frony

Jasný je to z mého pohledu, že jsou odpovědi různý vidím v té diskuzi taky neboj

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
gocii

Proc by mel zrovna Kane s tricitkou zacit upadat? Bych zrovna u nej necekal az do 33 nejakej vetsi propad

Reagovat
r.mrazik

mysleno tak,ze u nej je to zalezitost klidne kolem 33 let

ale neni to mladoch typu Osimhen,ktery muze vydrzet roku 9 a ne treba tri

ale jasne, Lewovi je taky kolem 33 a hraje skvele,Kane muze byt podobny pripad...jen to neni na tech 9 let s tim,ze tam pak mas tricatniky Varana, Eriksena a Caseho, ktery jsou vlastne osa tymu a chces ji mit za tri roky v letech 33/34/34/33?

vis jak to myslim

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

a to jsem jeste zapomnel na golmana,kteremu je ted taky 31 let

takze za tri roky cela osa tymu nad tricet let a to fakt nechces

Reagovat
gocii

Reagovat
Busby babes

https://thebusbybabe.sbnation.com/2023/3/30/23660839/why-harry-kane-would-not-be-another-robin-van-persie?utm_campaign=thebusbybabe.sbnation&utm_content=entry&utm_medium=social&utm_source=twitter

tady zajimavej rozbor toho Kane no.

Two summers ago Kane looked almost ready to move to Manchester City - a club run far better than United is - until City balked at the £100 million price tag. To spend that money two years later would be even more foolish.

Reagovat
Swarley

Za 100 mega určitě ne, tam je jedina sance, ze jeste daleko vic zatlaci na ten prestup sam nez tehdy a tu cenovku tim srazi dolu, ale jinak to za tu cenovku uz nedava smysl...

Ale kdo vi, koupí nas ropaci a prachy se nebudou resit a pokud chce ETH udelat velky uspech hned, tak zase z tohohle pohledu je Kane jasna volba...

Reagovat
Kucka

Kane má v létě rok do konce smlouvy, ten nemůže jít za kilo, ne?

Reagovat
Swarley

On tam podepisoval tu dlouhou smlouvu, to musi mit do konce smlouvy vic, ne?

Reagovat
Swarley

Ty jo ale fakt, uz jen na pristi sezonu, tak pak ta cena urcite nebude tak vysoka

Reagovat
bbbauch

No.. Levy..

Reagovat
Swarley

Co si budem, v Harrym se musi probudit ten maly kluk, jak u Robinka

Reagovat
r.mrazik

pekny clanek

ale jak jsem prskal na prichod "stareho" Caseho,tak jsem ted opatrnejsi u Kanea

urcite by mel velky impact,kdyz si vezmeme vepredu Wouta a jeho schopnost dat gol

Reagovat
Swarley

A jeste teda je vubec nejak trochu realny, ze by ten Osimhen po sezone odesel a pripadne za kolik? Ma nejakou vykupku nebo to bude totalni magorina, kterou si bez prodeje klubu nebudeme moct absolutne dovolit?

Reagovat
Busby babes

to je druha vec. muzou pro nas byt nedostupni oba dva.

ale jinak bych to videl nejak takhle:

Put it this way. If you could make either a Van Persie like signing this summer or a Wayne Rooney like signing which one would you pick?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

muze byt

Ale dost zalezi ma ETH, ja toho Osimhena videl jen v nejakem sestrihu, tak vubec netusim, jestli muze mit obdobny vliv na hru jako treba Kane... Pokud bude tlačit ETH na okamzity uspech, aby si pripadne sve misto upevnil (coz tim nerotovanim docela potvrzuje), tak by i mohl preferovat Kane... Ten je jistota, ale za tri roky muzes resit hrota znovu...

Reagovat
SunFells

130+

Reagovat
Swarley

A hlavne kolem nej muzou krouzit i jini, Bayern, mozna Real, treba PSG...

Kane podle vseho bude preferovat Anglii a tam je tak nejak na hrotech plno, leda Chelsea a to nevim, jestli by mu v Londyne odpustili...

Reagovat
SunFells

Kane a Chelsea je ale lepší match. Stejně bych se na jeho místě vysral na nějakého nejlepšího PL střelce a šel si pro snadné tituly a větší herní dlouhověkost do Bayernu.

Reagovat
Swarley

Jestli lepsi match nevim, ale rozhodne nebude mit Chelsea problem dat Levymu to, co bude chtít a to bude hrat v pripade Levyho obrovskou roli

Reagovat
Swarley

Druha cast souhlas, pokud by mu neslo o ty rekordy v PL, tak by pro nej Bayern daval z hledsika vyhry nejake velke trofeje nejvetsi smysl...

Reagovat
r.mrazik

to fakt nevim, oboje je hodne hypoteticky,protoze oba budou drahy jak prase,pokud by meli prestoupit

bez prodeje klubu ropakum to bude tezsi,ale dali jsme raketu za Antonyho ( ),tak je mozny ze se cely budget utrati za Osimhena....teoreticky

Reagovat
Swarley

Tak zase tady moc neni o cem, jestli za někoho utratit v lete totalni raketu, tak určitě za hrotaka, protoze nas to neskutecne uz delsi dobu limituje..

Ne ze by se smerem do budoucna nektery posty uz ted nemely zacit resit, ale hrot je absolutni priorita..

Reagovat
r.mrazik

to rozhodně, hrot je nejvetsi nutnost

Reagovat
Mato178178

Treba vyliecit martiala ja mu stale fandim a s fazonou aku ma tuto sezonu by mal uz 20 golov na konte keby bol zdravy

Reagovat
r.mrazik

bylo by to fajn,ale ten kluk je bohuzel nejspis zdravotne v kelu

Reagovat
nani92

Osimhen bol prvú sezónu v Neapole za tragéda, aj keď to možno bolo aj trénerom, zatiaľ to je one season wonder, takže jednoznačne Kane. V podstate Kane hra v repre Anglicka to co u nás Weghorst, len je samozrejme gólovejší a lepší, takže by skvele zapadol

Reagovat
r.mrazik

to urcite,kvalitni je extremne

jen je pak otazka veku a financi no

Reagovat
nani92

Ani nie, mladých perspektívnych mame dosť, takže jasný Kane

Reagovat
r.mrazik

idealni sestava na 23/24 by byla

de gea-dalot,varane,martinez,shaw-case,eriksen-rash,bruno,antony-kane

32 - 24,30,25,28-31,31-25,28,23-30

perspektivni tam je kdo?

starsi kadr uz ted a co teprve za tri roky?

Reagovat
nani92

Za 3 roky tu už nemusíme byť, žime tu a teraz

Reagovat
r.mrazik

sorry, neposloucham slovensky hip hop

Reagovat
bbbauch

Hip pop

Reagovat
r.mrazik

No počkej. "Zpívá" to tam někdo ne?

Reagovat
bbbauch

Jo, vzdycky musim v aute preladit radio..

Reagovat
r.mrazik

to ja taky. vsak pisu,ze to neposloucham

Reagovat
norton

slovensky hip hop v radiu? to urcite. ale dobry pokus

Reagovat
bbbauch

Wtf, me chces poucovat co hrajou v cesku v radiu nebo o co se snazis?

Reagovat
norton

sorry, bol som v tom ze si slovak na slovensku teda hip hop v radiu nehraju

Reagovat
bbbauch

V pohode Tyhle popovejsi songy u nas poustej i mainstreamovy radia celkem dost

Reagovat
Ingimir

Žijeme len raz určite hrávajú... ak som teda správne identifikoval pesničku

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
r.mrazik

na Spinu docela casto

Reagovat
norton

sorry myslel som na slovensku. my bad

Reagovat
r.mrazik

aha,tak to posoudit nemuzu

Reagovat
Front hell

Raději ani nezapinam

Reagovat
bbbauch

To ja moc nemam rad ticho.. na dlouhy trasy si pustim svy, ale kdyz jenom popojizdim mesto, tsk vetsinou alespon na jednom radiu neco snesitelnyho najdu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Swarley

Nejakou cistou devitkou bys i mohl vyradit goly Rashe naopak s Kane by se to prave mohlo perfektne doplnovat, pomuze ti s rozehravkou, nemusi nutne davat goly jen on

Reagovat
nani92

Vsak práve, Kane sa k nám hodi ako nikde inde, a to ze ma 30 u neho nič neznamená, keďže jeho hra nie je založená na rýchlosti

Reagovat
Swarley

Tak tam vsichni zrovna vychazi dost z prikladu treba Wazzy, ktery mel taky brzky start a nasledne i brzky konec, na druhou stranu jina podobnost me s nim nenapada... Wazza to mel v tech nejlepsich letech jasne zalozeno na te dravosti, rychlosti a vybusnosti... Dokazal se postupne nejak te hre prizpusobit, ale v tech pozdejsich letech kariery uz to proste nebylo ono...

Kane ale jak pises je v tom stylu hry jiny pripad, navic Wazza mel i nejake problemy s životosprávou, pravidelne po letni pauze mel par kilo navic a ty starty sezony mel horsi a trvalo, nez se do toho dostal... V tomhle je Kane disciplinovanejsi a nemusel by tak rychle odejit, ale porad je to otaznik a ten vek proste riziko je... Wazza se vracel po kazdem zraneni vzdy na hrane, kdy to vetsinou na 100% dolecene nebylo a to treba platilo i u Kane...

Je to tezky, pokud to ma byt 100 mega, tak tohle zvazovat musis no...

Reagovat
Swarley

Ok, pokud treba Kane za 50, tak to uz je o necem jinem

Reagovat
Mato178178

Je kane rovnako pracovity ako wout alebo by sa tam prechadzal ako roncek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele