TORRES Z ATLETIKA NESPĚCHÁ

15.06.2007, 17:21
Aktuality
Fernando Torres stále nemá v úmyslu opustit Atletiko Madrid. O kapitána španělského klubu se zajímají velkokluby v čele s anglickými giganty Manchesterem United, Chelsea, Liverpoolem a Arsenalem, sám hráč však svou budoucnost zatím neřeší...

"O všem se bude jednat během léta, lidé se budu bavit o nabídkách a jedinou realitou bude situace, v níž se nacházíme nyní. Každý rok je to stejné, chci vyhrávat s Atletikem a mám před sebou ještě spoustu let. Jsem si jistý, že toho dosáhneme a to je můj cíl, který zde mám," říká Torres.

"Jsem to já, kdo nakonec rozhodne společně s Miguelem Ángelem a Enriquem Cerezem. Zůstaneme pohromadě tak dlouho, dokud budeme chtít. To, že mi chodí nabídky, je dobré znamení. Rok, v němž by žádná nepřišla, by byl hodně špatný. Pokud opět přijde nějaký velký klub, bude to znamenat, že se zlepšuji," dodal 'El Nino'.

Fernando Torres stále marně čeká na rok, v němž si zahraje Ligu mistrů. Atletiko se do nejprestižnější klubové soutěže nedostane ani letos, před posledním kolem mu patří až sedmá příčka a stále tak nemá jistou ani účast v Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*riong

Pojď do United

Reagovat
HOST*Vapor

takhle má vypadat prřístup správnýho fotbalisty žádný prachy, velkokluby apod... ale věrnost týmu v kterým vyrůstal a chce s nim něco dokázat..nelíbí se mi jednání takovyých ikon, který pak odcházejí jako Scheva atd..

Reagovat
RMCF

No jo on je hroznej rozdíl, když je odchovanec klubu jako Torres a nebo Sheva, kterej do Milana přestoupil a přece nestráví celou karieru v Dynamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to právě vypadat nemá,talent se má rozvíjet.

Reagovat
Shevchenko

Kdyby si byl odchovancem Sparty a chtěl by s ní postoupit do LM, ale měl bys nabídku z Manchesteru, navíc by si měl skoro jistotu v základu, jak by ses rozhodl ??

Reagovat
Kily

já bych šel do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sparty kamkoliv pryč co nejdřv.

Reagovat
HOST*svanty

No tak tam bych fakt nešel! kam koliv jinam jenom ne tam

Reagovat
smazaný uživatel

asi AS Roma...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mojich oblubenych futbalistov no sak ked uz ako 20rocny mal kapitansku pasku v atleticu ta to uz nieco znamena....urcite do man u musis prist...!aj ked rafa a jeho vzdy zvacsujuca sa spanielska legia...no neviem....ako to urobi fergie tak bude dobre!

Reagovat
HOST*

rád bych tě trochu opravil... pásku nosil už v devatenácti.... je to boreček... mě se jeho přístup líbí, sice by ho hodně lidí vidělo v Lize mistrů, ale on tam chce s Atletikem... tomu se říká být srdcař.. a svět by si jich měl vážit :)

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som napisat 19 ale to som si nebol isty tak som napisal 20:))..samozrejme je to ozaj borec takych by mohlo byt viac a viac

Reagovat
HOST*C.Ronaldo7

ať jde do Man Utd

Reagovat
HOST*jana

jasne k nam do Manutd a klidne si zahraje i tu jeho LM.

Reagovat
HOST*jana

jasne k nam do Manutd a klidne si zahraje i tu jeho LM.

Reagovat
HOST*

Já sem pro aby sel do ManUtd tam se muze zdokonalovat s Rooneym na hrote a je tam doost mladych hracu..ja myslim ze by se zabidlel dobre!!!

Reagovat
HOST*

klidně si ho vemte toho Torrese ...My sme Arsenal a nepotřebujeme ho, navíc máme nově Trezegueta

Reagovat
HOST*mysman

mame?

Reagovat
HOST*mysman

clanek o atletiku a ani jeden prispevek od andyho

Reagovat
HOST*Vosa

Ja bych ho taky chtel v manutd, ale manutd utratil uz hodne penez a na Torrese asi uz nema a v peneznim souboji s chelsea no nic, ale asi prijde ten ital "Querghilia"(newim jak se to pise)coz neni spatnej hrac, takze manutd 4ever

Reagovat
HOST*

JJJJJJ

Reagovat
smazaný uživatel

Torres tam nakoniec zhasne, jak neprestúpi.Už nema 18, stále vyhlasuje jak tam ostáva, ale zachvílu ho už nikto nebude chcieť.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

no víš, ale on stále vypráva ak chce ostať, ale zachvílu sa mu prestane dariť, skĺzne do priemeru a hotovo.

Reagovat
HOST*Amanatidis

Pojd do Manu pojd do Manu to vám tam nestačí simulantskej spratek Ronaldo akorát by ho ho tam Zkurvili a to snad nechcete je to dobrej player ale ne pro tenhle tým a dejte mi za pravdu že je to tak

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty jsi opravdu geniální..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přál bych si aby zůstal, ale pro něj bude jenom dobře, když přestoupí.. ale oceňuju jeho přístup a vztah ke klubu..

Ovšem je pravda, že Atlético je mu malé, potřebuje lepší spoluhráč, potom bude i on sám lepší.

Reagovat
Radin

Spíš Atletico by mělo přivést takové hráče a vrátit slávu klubu,který si to zaslouží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele